نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    Banned
    • May 2017
    • 3291

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    وضعیت این روزها آدمو یاد داستان چماق و پیاز میندازه. هم بمباران شدیم هم احتمالا مکانیزم ماشه فعال میشه و تهشم ما هیچی بدست نیاوردیم. چقدر این روزها مارو به یاد اواخر قاجاریه میندازه
    وضعیت الان ایجوریه که بهشون گفتن:
    تسلیم سقوط یا نابودی سقوط
    عالیجناب پوتین به ترامپ گفته که حاضرم در رابطه با ایران کمک کنم
    ترامپ هم گفته که نیازی نیست اگه میخوای میتونی در رابطه با خودت کمک کنی؟

نظر

• Davar
      Banned
      • May 2017
      • 3291

جناب نجیمی این لیست پی بر ای که توی کانال گذاشتید
      کدومشون بیشترین تقسیم سود در مجامع رو دارن؟

این کامنتها رو هم باز کنی بد نیست🌷

نظر

• mehdyand2amir
        عضو فعال
        • May 2013
        • 318

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        جناب نجیمی این لیست پی بر ای که توی کانال گذاشتید
        کدومشون بیشترین تقسیم سود در مجامع رو دارن؟

این کامنتها رو هم باز کنی بد نیست🌷
        سلام کامنتی درج نشده است

نظر

• b1saeed
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 319

مهدی رباطی

👩‍🎨به‌عنوان یک ‌ #تجربه‌ از زندگی شخصی خودم و هزاران مورد که دیده‌ام و مطالعه کرده‌ام با دوستان مشاور و یا طرف مشورت بوده‌ام.
          ‌اگر و فقط اگر اختلال شخصیتی و روانی جدی در شما یا طرفتان وجود ندارد، هر چه زودتر ‌ #ازدواج‌ کنید و تا می‌توانید بچه‌‌دار شوید.

⭐️خلقت و زندگی ما این‌گونه توسط خالق طراحی شده و ثمر و لذت و معنایی جز این ندارد.

⭐️دخترانی‌ که زیر ۳۰ سال ازدواج نمی‌کنند و مادر نمی‌شوند و پسرانی که زیر ۴۰ سال ‌ #خانواده‌ تشکیل نمی‌دهند، بخش مهمی از زندگی خود را می‌بازند و بعد متوجه می‌شوند که چنان حس باخت عمیقی گریبانگیرشان است که علاجی ندارد.

⭐️اگر روی این مرز سنی هستید، حتی با کسی که ۵۱ درصد معیارهایتان را دارد ازدواج کنید و با توکل به خدا اپسیلونی هم دغدغه مادیات را نداشته باشید که درست می‌شود این را از‌ زبان فردی می‌شنوید که زندگی خود را ۲۱ سال قبل از زیر صفر شروع کرده است.

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 4025

من غدیر رو ۱۶۵۰ فروختم که برج ۶ خریدم با ۸۵٪ سود رد کردم همینطور ۷۵٪ مهرگان رو امروز با ۲۰٪ سود خالص فروختم و همکاران سیستم زیر ۳۰۰۰ و سرود ۷۶۸ تومن خریدم و بخشی هنوز نقدم

در مورد مطلب بالا در خصوص ازدواج، خیلیها ازدواج میکنن و بچه دار میشن ولی اغلب افراد خودخواهی هستن که برای سرگرمی خودشون بچه درست میکنن تو این وضع اقتصادی اجتماعی، کسی که وضع مالیش خوب نیست نباید همچین کاری بکنه. ضمنا منم خواستم ازدواج کنم ولی گیر چنتا از این دخترای مخ تعطیل دهه شصتی افتادم که همه دنبال چند صد سکه بودن و من زیر بارش نرفتم، چرا باید همچین تعهدی بدم عین حماقت و بردگیه.
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2026/01/19, 14:27.

نظر

• rezaa1366
              عضو عادی
              • May 2020
              • 111

سلام
              نجیمی جان بیشتر بنویس اینجا
              فعلا فقط اینجا رو داریم

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 4025

سهمای بزرگ زیادی بالا رفتن و باید تو خرید مراقب بود و برای خرید باید کمین کرد سهم خوب رو جای خوب خرید. فعلا تلگرام و کانال تعطیله.

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 4025

سیمانیها با اینکه گزارشات عالی دادن از برج 2 منفی خوردن و به نظرم اول رالی هستیم.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 4025

دیروز سیتا رو من صف خرید کردم . امروز سغرب صفر تابلو خریدم. سابیک هم صفر و منفی اگه دادن خوبه. دیروز یک پله منفی صندوق طلا خریدم.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 4025

ظاهرا تو مدت اعتراضات قیمت خانه در تهران رشد داشته که عجیبه و معاملات هم تو رکوده. قیمتها هم وحشتناک شده. این وسط سهامدارها هم در فروش سهم به قیمت سال 99 با ضرر از هم پیشی میگیرن. واقعا خداقوت عجبوبه های سرمایه گذاری. تا همین 2 روز پیش سرود رو منفی میفروختن در حالیکه پی به ای فورواردش 2.5 بود و سهم دلاری هست! البته من هم 16 میلیون برگ سهم در منفی ازشون خریدم چون آدم خیری هستم و دلم براشون سوخت.

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1801

تو نیکی میکن و در دجله انداز ...

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 4025

1 پله سیتا منفی3 خرید شد

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 4025

1 پله وسکاب منفی 3 خرید شد

قیمت سیمان چند وقته تو بورس کالا صعودی شده به نحوی که طی یکماه سیمان سفید ساوه قیمتش دوبل شده. قیمت سیمان و فولاد با هم رابطه دارن
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2026/01/24, 10:35.

نظر

• ali141
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 211

فکرکنم 30 تومان سود مجمع با قیمت امروز مجانی در بیاد برای وسکاب دارها

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 4025

چقدر اوسکول پیدا میشه میانگین معامله روزانه سهم ۱۰ میلیون برگ هست طرف میره ته صف ۳۰۰ هزار تا اوردر میزاره خب مشنگ بالاترن ازت میخرن.

سهم های هموزن خیلی ذلیل شدن با پی به ای ۳ معامله میشن تو این گروه سیمان مخصوصا.
                                ببینیم دوباره ملت رکب میخورن کف ازشون بخرن بعد ۲۰۰٪ ببرن بالا

چه غلطی کردیم بلیط هواپیما گرفتم اولش که یدفه کنسل کردن بعد با بدبختی دوباره بلیط خریدم اونم تاخیر خورد. با اتوبوس میرفتم دردسرش کمتر بود هزینه اش هم هیچی. تو این وضعیت جنگی.
                                ی تعداد هواپیای عهد بوق داریم بعد اقایون میگن رسیدیم به قله. چقدر زمان اوباما و بایدن گفتن بیاید توافق کنید نکردن حالا باید بی بی و ترامپ تحقیرشون کنن و تو سرشون بزنن.

یک مدت سهامو ببندن بهتره ففط درامد ثابت و طلا و کالایی باز بشه تا تکلیف روشن بشه.

الان سهما پی به ای ۳ هستن مجمع هم نرفتن و ی سود تو دلشونه
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2026/01/25, 09:19.

نظر

در حال کار...
                                X