کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست من همسنگریم
هنوز خیلی مونده تا به اهداف بالاش برسه. از کسراهای مفتش،رشد سود عملیاتی،سهم بازارش نسبت به کفرا
و امروز هم چه حالی داد
تازه فکر میکنم زمانی که سهمهای جایزه اش فعال بشه و تو پرتفومون بیاد(شاید یه ماهه دیگه) اونم با توجه به جو بازار یه حال دیگه بده
با سلام خدمت عزیزان
تبریک میگم خدمت کاذریون عزیز
من متوسط خریدم 218 بود اون موقع با اینکه میدونستم این سهم کفرای دوم هست بازم تعلل کردم و 15 درصد سبدم رو بهش اختصاص دادم
در هر حال بهترین کار سهامداری هست
چون در بلندمدت مطمین باشید به 2000 تومن هم میرسه منظورم از بلند مدت 12 ماه صبر بدون توجه به تغییرات قیمتی یا راکد ماندن سهم
برد با سهامدارای هست
اين سهم امسال همه را انگشت به دهان ميكنه تنها شخصي هم كه اين سهمو دردوماهه اخير تو مسابقه ماهانه معرفي كرد بنده هستم امروز24فرودين 1392قيمت سهم155تومن اينجا يادگاري ميزارم بوقتش ميارم بالا
منو ياد شدوص 180تومني وشكربن 70 ميندازه
خوب تا اینجا کسانی که خریدن بالای 200درصد توسودن
هنوز پتاسیلهای سهم ازاد نشده هدف خیلی بالاست
فردا راحت میشه 373 خرید بزودی اینو بالا میارم تا مشخص بشه که نیتم چی بوده
سلام وتشکر از شما ممکنه مقاوت ونقطه ورود سهم بفرمایید من تازه وارد هستم ومی خواهم در این سهم شماراهمراهی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی
صورتهای مالی کاذر رو بررسی و با کفرا مقایسه می کردم حاشیه سود ناخالص کاذز 30 درصد و کفرا 40 درصده و نسبت میزان تولید محصول آنها به ازای هر سهم تقریبا مساویه
پس منهای فروش بلوک کسرا اگر تکادو دغل بازی در نیاره و سود مخفی نکنه حقشه 75 درصد کفرا قیمت بخوره
دوستان صف فروش کاذر سفته بازی صرف هست از صبح تا حالا 450 هزارتاشو (بیش از نصفشو)حذف کردن به احتمال زیاد امروز از منفی کامل تا مثبت کامل میره کلاه صف فروش شبندر 720 تومانی سرتون نره
اين سهم امسال همه را انگشت به دهان ميكنه تنها شخصي هم كه اين سهمو دردوماهه اخير تو مسابقه ماهانه معرفي كرد بنده هستم امروز24فرودين 1392قيمت سهم155تومن اينجا يادگاري ميزارم بوقتش ميارم بالا
منو ياد شدوص 180تومني وشكربن 70 ميندازه
خوب اینو از دوصفحه قبل اوردمش بالا
تا اینجا بااحتساب افزایش سرمایه وسودمجمع کسانی که سهامداری کردن فکر کنم حدود510درصد گین داده همچنان معتقدم باید سهامداری کردهدف فراتر از تصور بازارهستش
فعلا ازتاپیکش مشخصه کسی تو باغ نیست
اینم از این
فرصتها وهشدارها یکی پس از دیگری میگذرد اما عده ای هنوز خودشونو زدن بخواب
نظر