کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
بنده حدود 75 درصد سبدم کاذر است
کاذر را از قیمتهای 120 تا 280 خریده ام
کارگزاریها و خریداران گروهی به تازگی شروع بخرید این سهم کرده اند
به نظر میرسد که هنوز در ابتدای راه قرار دارد
بنده پیش بینی میکنم که امسال حدود 80 تومان به ازای هر سهم سود بسازد
بنده در وبلاگ خودم این موارد را بتفصیل توضیح داده ام http://forum.talarebourse.com/blog.php?u=78530
کاذر معاملات خیلی خوبی داره. بازیگردان خوبی هم داره، رو قیمتهای بالای 500 تومن بیشتر از 8 میل معامله شده
به راحتی میتونه 1000 ببینه.منفی های پیش رو فرصت خریده. 6 ماهش هم ........
شرکت فرآورده های نسوز آذر با نماد کاذر مبلغ 291 ریال را برای سود هر سهم خود تا پایان سال 92 پیش بینی کرد . که نسبت به آخرین پیش بینی تعدیلی نداشته است و در 6 ماهه نخست سال مبلغ 163 ریال که معادل 56 درصد می شود را پوشش داده است
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
سلام دوستان پيش بيني کاذر بر حسب عملکرد ششماهه اول عينا پيش بيني بر حسب عملکرد سه ماهه اول است
مثل اينکه سرشان شلوغ بوده و يادشان رفته اقلا گزارش را يکم ماستمالي کنند
شرکت آجر آلوميني را در ششماهه اول هر تن 30.7 ميليون ريال فروخته و نرخ فروش را براي ششماهه دوم 4.06 ميليون ريال در نظر گرفته ..
شرکت آجر منيزيتي را در ششماهه اول هر تن39.8 ميليون ريال فروخته و نرخ فروش را براي ششماهه دوم16.16 ميليون ريال در نظر گرفته ...=d>
دوستمون mtabibراست میگه فقط از این ناحیه بالای 50 تومان به ازای هر سهم سود مخفی کرده حالا سود فروش بلوک کسرا و سود سود آور شدن کفپارس به کنار
یادمه تو اعتراضا مالمیر می گفت شبندر گزارشش مشروط هم نیست و چند ماه بسته بود من گفتم شپارس رو چرا تایید کردید دهنش بسته شد. حالا هم مدتهاست برای تعدیل بسته. این یکی هم مثال بعدی شپارسه. من متاسفم تو کشوری زندگی می کنم که امثال اینها نفس می کشن.
قدرت خرید امروز فوق العاده بالا بود و اردرهای خریدی که به مهابا به صف خرید منجر میشود بنده را مجاب کرد وارد سهم شوم. وقتی سهمی اینگونه بازیگر پر قدرت داره به نظر من خودش بهترین سیگنال برای ورود است.
معاملات روز سه شنبه نويد دهنده يک حرکت و روند جديد در سهم بود
از منظر تکنيکال اگر قيمت به سمت پايين ميرفت امکان شکل گيري الگوي Double Top براي سهم بود که با حرکت سهم به بالا تشکيل الگوي فوق تقريباً منتفي شده است(با حرکت به سمت پایین دوباره امکان شکل گیریی الگو می باشد)
و با توجه به روند کسرا و کفرا روزهاي خوبي در انتظار "کاذري" هاي عزيز مي باشد
[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر