فرآورده هاي نسوز آذر ( كاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زمانه کهن
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 30

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
    سلام
    ایا تحلیلی از کاذر و اینده سهم دارید
    درود بر شما
    سلام و دورود بر سروش عزیز
    بزرگواران محترم در بازار سرمایه یا عالمانه سخن بگویید یا عاقلانه خاموش باشید
    دوست عزیز سهم شرکت فراورده های نسوز آذر بسیار بالا تر از سطح ارزش ذاتی خود قرار گرفته است زیرا با یک حساب سر انگشتی
    تعداد سهام=1500000000
    قیمت بازار =8110ریال
    درنتیجه ارزش شرکت 1210 میلیارد ریال
    جمع داراییها تقرببا 690میلیارد ریال
    جمع بدهیها 414میلیارد ریال
    در نتیجه خالص داراییها 276 میلیارد ریال
    P/E گروه13.3
    P/E سهم27
    کاهش در داراییها
    افزایش در بدهیها
    عدم پوشش عملیاتی سود
    شناسایی پوشش با استفاده از فروش سهم سرامیک صنعتی اردکان به قیمت هر سهم 654 تومان که انتقال سهم به خریدار بر مبنای همین قیمت از طرف دادگاه به سازمان بورس اعلام شده است و شرکت هیچ اعتراضی نداشته است زیرا اگر بخواهد به قیمت روز سهم را با تشریفات مزایده معامله کند می بایستی مابالتفاوت قیمت فروش و اکنون را به خریدار پرداخت نماید یا اینکه به عنوان سود شناسایی کند که این علنا غیر ممکن بوده وخارج از توان شرکت می باشد نتیجه اینکه بدون اعتراض رای قطعی شده و به همان قیمت 654 تومان سهم سرامیک صنعتی اردکان را فروخته است بنده به شخصه خودم در کوهی از طلا با این درجه از ریسک وارد نمیشوم.افزون بر این سهم در دست افراد حقیقی بازی میشود من به عنوان یک انسان وظیفه خود می دانم به سهامدارانی که توان ضرر ندارند پیشنهاد خروج از سهم را موکدا اعلام می دارم.

با آرزوی موفقیت برای همه سرمایه گذاران
    آخرین ویرایش توسط زمانه کهن؛ 2013/11/25, 22:23.
    [CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

نظر

• orkide
      عضو عادی
      • May 2011
      • 67

دوست عزیز با کمال احترام اصلا با شما موافق نیستم ؛ به همگروهیش یعنی کفرا یه نگاهی داشته باشید کمتر از یکسال پیش قیمتش حدود 400 تومان بود و الان نزدیک 6000 تومان !! کاذر به بازار و سهامدارانش بدهکار است و ارزشش بیشتر از اینهاست و زمان این را ثابت خواهد کرد ...
      در اصل توسط زمانه کهن پست شده است View Post
      دوست عزیز سهم شرکت فراورده های نسوز آذر بسیار بالا تر از سطح ارزش ذاتی خود قرار گرفته است زیرا با یک حساب سر انگشتی
      تعداد سهام=1500000000
      قیمت بازار =8110ریال
      P/E گروه13.3
      P/E سهم27
      کاهش در داراییها
      افزایش در بدهیها
      عدم پوشش عملیاتی شود
      شناسایی پوشش با استفاده از فروش سهم سرامیک صنعتی اردکان به قیمت هر سهم 654 تومان که انتقال سهم به خریدار بر مبنای همین قیمت از طرف دادگاه به سازمان بورس اعلام شده است و شرکت هیچ اعتراضی نداشته است زیرا اگر بخواهد به قیمت روز سهم را با تشریفات مزایده معامله کند می بایستی مابالتفاوت قیمت فروش و اکنون را به خریدار پرداخت نماید یا اینکه به عنوان سود شناسایی کند که این علنا غیر ممکن بوده وخارج از توان شرکت می باشد نتیجه اینکه بدون اعتراض رای قطعی شده و به همان قیمت 654 تومان سهم سرامیک صنعتی اردکان را فروخته است بنده به شخص خودم در کوهی از طلا با این درجه از ریسک وارد نمیشوم.افزون بر این سهم در دست افراد حقیقی بازی میشود من به عنوان یک انسان وظیفه خود می دانم به سهامدارانی که توان ضرر ندارند پیشنهاد خروج از سهم را مواکدا می دهم.
      [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

نظر

• زمانه کهن
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 30

در اصل توسط orkide پست شده است View Post
        دوست عزیز با کمال احترام اصلا با شما موافق نیستم ؛ به همگروهیش یعنی کفرا یه نگاهی داشته باشید کمتر از یکسال پیش قیمتش حدود 400 تومان بود و الان نزدیک 6000 تومان !! کاذر به بازار و سهامدارانش بدهکار است و ارزشش بیشتر از اینهاست و زمان این را ثابت خواهد کرد ...
        بزرگوار عزیز
        من آگاهی کامل و مطلق از این سهم دارم و وظفه من جز گفتن به اندازه دانشم نیست و تمام گفته هایم را مستند به صورتهای مالی اعلام داشته ام شما عنایت فرموده p/e آذر و کفرا را با هم مقایسه کنید و در نظر داشته باشید وقتی در گروه محصولات آذر و کفرا قیاسی انجام می دهیم می بینیم که در محصولات کفرا محصولی به نام مگ دول در سبد محصولات قرار داشته که حاشیه سودی برابر حداقل صد در صد علاوه بر انحصار محصول برای این شرکت در طرح توسعه ایجاد می کند و طرح توسعه این شرکت عنقریب به فاز بهره برداری خواهد رسید در ضمن افزایش سرمایه قریبالوقوع این سهم و سپس تعدیل ناشی از سود عملیاتی آن قیمت سهم را به مقطع کنونی خواهد رساند(بعد از افزایش سرمایه) حال دیگر قضاوت و تصمیم گیری با شماست.
        [CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

نظر

• AIDIN90
          ستاره‌دار (21)
          • May 2011
          • 1070

تعداد سهام=1500000000
          قیمت بازار =8110ریال
          P/E گروه13.3
          P/E سهم27
          کاهش در داراییها
          افزایش در بدهیها
          عدم پوشش عملیاتی سود
          شناسایی پوشش با استفاده از فروش سهم سرامیک صنعتی اردکان به قیمت هر سهم 654 تومان که انتقال سهم به خریدار بر مبنای همین قیمت از طرف دادگاه به سازمان بورس اعلام شده است و شرکت هیچ اعتراضی نداشته است زیرا اگر بخواهد به قیمت روز سهم را با تشریفات مزایده معامله کند می بایستی مابالتفاوت قیمت فروش و اکنون را به خریدار پرداخت نماید یا اینکه به عنوان سود شناسایی کند که این علنا غیر ممکن بوده وخارج از توان شرکت می باشد نتیجه اینکه بدون اعتراض رای قطعی شده و به همان قیمت 654 تومان سهم سرامیک صنعتی اردکان را فروخته است بنده به شخصه خودم در کوهی از طلا با این درجه از ریسک وارد نمیشوم.افزون بر این سهم در دست افراد حقیقی بازی میشود من به عنوان یک انسان وظیفه خود می دانم به سهامدارانی که توان ضرر ندارند پیشنهاد خروج از سهم را موکدا اعلام می دارم.

دوست عزیز لطفا ادرس اشتباه ندیدامروز رفتی تو صف دیدی گیر نمیاد اومدی اینجا جومنفی کنی که فردا سهامدار ازخدا بی خبر سهمشو بفروشه به شما؟
          بخدا این پولها خوردن نداره
          این سهمو بنده از 155تو همین تاپیک معرفی کردم قیمتش بالای 5000تومنه علت را بزودی خواهید فهمید
          این سهم راه کفرا وکسرا راخواهد رفت
          دیگه بحث نمیکنم بزودی اینو بالا خواهم اوردتا ببینم کی راست میگه

نظر

• AIDIN90
            ستاره‌دار (21)
            • May 2011
            • 1070

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
            اين سهم امسال همه را انگشت به دهان ميكنه تنها شخصي هم كه اين سهمو دردوماهه اخير تو مسابقه ماهانه معرفي كرد بنده هستم امروز24فرودين 1392قيمت سهم155تومن اينجا يادگاري ميزارم بوقتش ميارم بالا
            منو ياد شدوص 180تومني وشكربن 70 ميندازه
            ازصفحه 28 اوردمش بالا
            از 155تا به اینجا خیلی ها میگفتن حبابه اما زمان بهترین قاضیست ونیت ادمها رو نشون خواهد داد
            هرگونه ریزش صف فقط فرصته خریده

آخرین ویرایش توسط AIDIN90؛ 2013/11/26, 00:10.

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

ازصفحه 28 اوردمش بالا
              از 155تا به اینجا خیلی ها میگفتن حبابه اما زمان بهترین قاضیست
              هرگونه ریزش صف فقط فرصته خریده

زیاد هم بد نبود چندروزی هست منتظر بودیم سهم فرصت خرید بده.شاید این جوری فردا سبدمون کامل می شد.کاش هیچی نمی گفتید ;)/:.yead.:/
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• زمانه کهن
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 30

دوست عزیز لطفا ادرس اشتباه ندیدامروز رفتی تو صف دیدی گیر نمیاد اومدی اینجا جومنفی کنی که فردا سهامدار ازخدا بی خبر سهمشو بفروشه به شما؟
                بخدا این پولها خوردن نداره
                این سهمو بنده از 155تو همین تاپیک معرفی کردم قیمتش بالای 5000تومنه علت را بزودی خواهید فهمید
                این سهم راه کفرا وکسرا راخواهد رفت
                دیگه بحث نمیکنم بزودی اینو بالا خواهم اوردتا ببینم کی راست میگه
                بزرگوار باسلام
                من نه سهامدار این سهم هستم و نه این حرفها را جهت منفی کردن این سهم زدم و پیش خود احساس می کنم که بنده ی حقم نه بنده پول که افرادی را با استدلالهای نادرست جهت بدست آوردن پول گمراه نموده یا اینکه جهت تخریب یک سهم جو منفی ایجاد نمایم شان و جایگاه خود را اجل بر این امر می دانم بنده تا کنون هیچ تاپیکی از خود در این سایت نگذاشته بودم لیکن با عنایت به اینکه ذکات علم نشر آن است ودیگر اینکه چو می بینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است احساس تکلیف نمودم که روشنگری نمایم برای من در گفتن حق مهم نیست که به نفع چه کسی باشد یا چه کسی خوشش بیاید یا ناراحت شود حق حق است و باید آنرا گفت به شما هم توصیه می کنم به جای پول اعتبار را ملاک عمل قرار دهید.
                ضمنا دوست بزگوار من بر اساس مستندات و صورتهای مالی سهم را تحلیل نموده و به شما در خصوص فروش آن پیشنهاد نمودم .
                من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم خواه پند گیر و خواه ملال.
                با آرزوی موفقیت برای شما.
                آخرین ویرایش توسط زمانه کهن؛ 2013/11/26, 06:17.
                [/CENTER]

نظر

• AIDIN90
                  ستاره‌دار (21)
                  • May 2011
                  • 1070

بزرگوار باسلام
                  من نه سهامدار این سهم هستم و نه این حرفها را جهت منفی کردن این سهم زدم و پیش خود احساس می کنم که بنده ی حقم نه بنده پول که افرادی را با استدلالهای نادرست جهت بدست آوردن پول گمراه نموده یا اینکه جهت تخریب یک سهم جو منفی ایجاد نمایم شان و جایگاه خود را اجل بر این امر می دانم بنده تا کنون هیچ تاپیکی از خود در این سایت نگذاشته بودم لیکن با عنایت به اینکه ذکات علم نشر آن است ودیگر اینکه چو می بینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است احساس تکلیف نمودم که روشنگری نمایم برای من در گفتن حق مهم نیست که به نفع چه کسی باشد یا چه کسی خوشش بیاید یا ناراحت شود حق حق است و باید آنرا گفت به شما هم توصیه می کنم به جای پول اعتبار را ملاک عمل قرار دهید.
                  ضمنا دوست بزگوار من بر اساس مستندات و صورتهای مالی سهم را تحلیل نموده و به شما در خصوص فروش آن پیشنهاد نمودم .
                  من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم خواه پند گیر و خواه ملال.
                  با آرزوی موفقیت برای شما.
                  باشه عزیز منم ترسیدم الان میرم میفروشم خوشت اومد؟
                  فقط یه سوال اگه اون بنده خدایی که سهمشو امروز با حرف شما 830فروخته اگه سهم بشه 3000تومن ایا شما جوابگو هستید؟
                  مطمئنم اونموقع غیبتون میزنه
                  فقط یک نکته ازپتانسیلهای شرکتو بهتون میگم

چیزی که باعث رشد کاذر می شود افراد گروه باند و ..... نیست

چیزی که باعث رشد سهم می شود واقعیت های گروه کاذر است

اما چون رسیدن به این واقعیت ها یک مقدار زحمت می خواد و ما با زحمت میانه خوبی نداریم و در مقابل راحت ترین کار اظهار نظرهای حکیمانه است میریم سراغ حکیم بودن و مثلا عنوان تحلیل های کارشناسانه ای چون فردا احتمالا سهم یا می رود بالا یا نمی رود بالا (جل الخالق)

اما یک نمونه از واقعیت ها :

گزارش شش ماهه شرکت توليدي وخدمات صنايع نسوز توکا را مطالعه کنید

http://codal.ir/Reports/InterimState...u9pEKUaw%3d%3d

فقط یک نکته :

سود شرکت در شش ماه 92 نسبت به 91

458 درصد رشد داشته

24.38 درصد سهام شرکت متعلق به کاذر است

نظر

• mtabib
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 70

تعداد سهام=1500000000
                    قیمت بازار =8110ریال
                    P/E گروه13.3
                    P/E سهم27
                    کاهش در داراییها
                    افزایش در بدهیها
                    عدم پوشش عملیاتی سود

با سلام
                    اول اینکه فونت بزرگ چشمان مارا آزرده میکند و تاکیدی بر صحت و صلابت نیست
                    بنده هم به شما میگویم که یا عالمانه سخن بگویید یا اینکه عاقلانه خاموش باشید
                    اصلا قصد نداشتم مطلبی بزنم چون آخرین بار که پرشین تحلیل کپی مطالب من در مورد کاذر را به نام خودش منتشر کرد بسیار ملول شدم
                    ارزش ذاتی را چگونه محاسبه کرده اید؟
                    آیا از قیمتهای جهانی نسوزها و یا قیمتهای همگروهی هایش اطلاع دارید؟
                    چرا ارزش بازار کفرا که تولیدش نصف کاذر است سه برابر کاذر است؟
                    به نظر شما p/e بالا نشانه چیست؟ نشانه شروع رشد نیست؟
                    آیا می دانید توکا نسوز یکی از زیر مجموعه های نسوز قشم که از شرکتهای تابعه کاذر است می باشد و کاذر مالک بیست درصدی توکا نسوز است؟
                    نیم نگاهی به گزارش توکا نسوز بیاندازید (485 درصد تعدیل سود)
                    و نیم نگاهی هم به نوشته های من
                    http://forum.talarebourse.com/blog.php?u=78530
                    دیگر مجال تفصیل ندارم
                    در ضمن بازیگران حقوقی هم در حال وارد شدن هستند
                    کاذر خريد حقوقي فروش حقوقي خريد حقوقي فروش حقوقي
                    43,900 0 0 100,000
                    176,000 0 0 273
                    1,000 100,000 125,460 40,000
                    126,100 45,799 40000 34000
                    150,000 160,000 0 15,000
                    20,670 0 134000 0
                    50,000 0 0 34,849
                    70,000 0
                    40,000 0
                    677,670 305,799 299460 224122
                    آبان مهر
                    ------
                    آخرین ویرایش توسط mtabib؛ 2013/11/26, 09:54.
                    تحلیلها و برداشتهای اینجانب بدون اشتباه نیست

نظر

• NAGHOUS
                      عضو جدید
                      • Jul 2013
                      • 13

باشه عزیز منم ترسیدم الان میرم میفروشم خوشت اومد؟
                      فقط یه سوال اگه اون بنده خدایی که سهمشو امروز با حرف شما 830فروخته اگه سهم بشه 3000تومن ایا شما جوابگو هستید؟
                      مطمئنم اونموقع غیبتون میزنه
                      فقط یک نکته ازپتانسیلهای شرکتو بهتون میگم

چیزی که باعث رشد کاذر می شود افراد گروه باند و ..... نیست

چیزی که باعث رشد سهم می شود واقعیت های گروه کاذر است

اما چون رسیدن به این واقعیت ها یک مقدار زحمت می خواد و ما با زحمت میانه خوبی نداریم و در مقابل راحت ترین کار اظهار نظرهای حکیمانه است میریم سراغ حکیم بودن و مثلا عنوان تحلیل های کارشناسانه ای چون فردا احتمالا سهم یا می رود بالا یا نمی رود بالا (جل الخالق)

اما یک نمونه از واقعیت ها :

گزارش شش ماهه شرکت توليدي وخدمات صنايع نسوز توکا را مطالعه کنید

http://codal.ir/Reports/InterimState...u9pEKUaw%3d%3d

فقط یک نکته :

سود شرکت در شش ماه 92 نسبت به 91

458 درصد رشد داشته

24.38 درصد سهام شرکت متعلق به کاذر است

AIDIN عزیز سلام با توجه به اصلاح سهم نقطه ورود به سهم را ممکنه اعلام کنید من میخواهم سنگین وارد بشوم تشکر

نظر

• mtabib
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 70

با سلام
                        اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي شرکت تکافو منتشر شد
                        شرکت در ششماهه اول 2,582 م ريال سود ساخته که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 742 م ريال بودهافزايش 247 درصدي داشته است
                        اين معادل 17 ريال سود به ازاي هر سهم کاذر است
                        سود عملياتي شرکت در مدت مشابه 3913 م ريال بوده که افزايش 234 درصدي داشته است :.thumbsupsmileyanim
                        حاشيه سود ناخالص از 18 درصد در ششماهه اول 91 به 30 درصد در ششماهه دوم 91 و به 27 درصد در ششماهه اول 92 بالغ گشته است
                        شرکت براي تامين مواد اوليه خود ممکن است با کمبود نقدينگي روبرو شود که با افزايش مبلغ فروش اين مشکل رفع خواهد شد
                        ---------------
                        شرکت در ششماهه اول تمام مواد اوليه خود را از داخل کشور تامين کرده است
                        فولاد هرمزگان مشتري عمده جديد شرکت ميباشد
                        گفتني است نسوز آذر مالک 98.418 درصدي تکافو بصورت مستقيم ميباشد
                        ارزش دفتري تکافو 11555 م ريال و قيمت تمام شده آن براي نسوز آذر 4920 م ريال است
                        ارزش بازار اين شرکت حدود 26000 م ريال تخمين زده ميشود (بر حسب p/e=5 )

نظر

• nazokdel
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 259

این سهم را در 725 تومان سیگنال میدهیم قبلا نمودار سهم را کشیده بودیم.باز تحلیل میکنیم.3 حمایت مهم در قیمت 725 قراردارند.1.خط 161فیبوناچی.2.خط چنگال اندرو.3 خط حمایتی میانمدت..چهارم اندیکاتور استوک در کف

من که نقدینگی ندارم ولی خوشحال میشم دوستانی که میتونند خریداری کرده و سود کنند.
                          و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• mtabib
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 70

در اصل توسط mtabib پست شده است
                            به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري آتيه دماوند با توجه به ابهام در ارائه اطلاعات، متوقف شد. مديريت بازار---متوقف بمدت 5 روز
                            ---------------------------------------------
                            كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه به وجود ابهام در اطلاعات شركت پالايش نفت تهران، نماد معاملاتي مذكور (شتران1) متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران-----مدت توقف نماد دوماه و نيم
                            -------------------------------------------------
                            به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت بانك تجارت با توجه به ابهام در ارائه اطلاعات، متوقف شد. مديريت بازار---- مدت توقف 5 روز
                            ---------------------------------------------------------------------------------------
                            اين واژه بدليل "وجود ابهام در اطلاعات" خيلي برام عجيب و جالب توجه بود
                            شرکتهاي بالا بدليل وجود ابهام در ارائه اطلاعات بسته شدند آخرش هم فکر کنم رفع ابهام نشدن

اينجا مساله تعديل پيش بيني درآمد مطرح نيست در مورد شتران که مجمع تعطيل شد و بعدا تا 55 تومان هم افت کرد و مجددا بالا رفت
                            در مورد واتي مساله "تاثير فروش شركت كاغذ پارس واموال كاغذ كارون" مطرح بود که يک شرکت ورشکسته بود و تاثيري بر قيمت واتي نگذاشت
                            در مورد بانک تجارت صورتهاي مالي ميان دوره‌اي 6 ماهه منتهي به 31/06/1392 ارائه شد و رشد قيمتي سهم آغاز شد
                            اين سوال برايم پيش آمده که چرا کاذر دقيقا يکروز پس از بازگشايي کفپارس متوقف ميشود و چرا روز قبل از آن 3 ميليون سهم معامله ميشود
                            اگر ابهام در نرخ فروش و صورتهاي مالي است چرا اينکار چند ماه بتعويق افتاده است؟
                            جالب اينست که در صورتهاي مالي خود کاذر هر از گاهي اسم کسرا و کفپارس را حذف ميکرد و درصورت سوال کردن ميگفتند که از قلم افتاده است؟
                            چرا شرکتهاي تابعه کاذر هيچکدام سود نقدي خود را بر خلاف مقررات پس از 8 ماه هنوز پرداخت نکرده اند؟
                            ودر نتيجه ما از سود و زيان تلفيقي شرکت هيچ اطلاعي نداريم.
                            وسوال آخر اينکه چرا پس از قضيه فروش کسرا ،کاذر دوباره کفپارس را بدون درج در تابلوي بورس بفروش ميرساند
                            ودر آخر اينکه اگر مساله کمبود سرمايه نبود هيچگاه به سراغ شرکت پردرد سري مثل کاذر با رتبه شفافيت 289 نميرفتم
                            توصيه ميکنم به امور سهام و سازمان مرتبا زنگ بزنيد و بيکار ننشينيد و حقوق خود را مطالبه کنيد

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

افزایش سرمایه کاذراز 10میلیارد تومان به 15 میلیارد تومان در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسید
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• eiman
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 144

2 همراه صورتهاي مالي انعکاس یافته است، شرکت در سال 1390 سهام شرکت سرامیکهاي صنعتي اردکان را با سودي معادل 33.124 میلیون ر به صورت توافقي واگذار نموده است. قطعیت -1- 8. همانگونه که در یادداشت شماره 2
                                فروش یاد شده موکول به تایید معامله مذکور توسط سازمان بورس و اوراق بهادار خواهد بود. ضمنا قرارداد واگذاري سهام شرکت فرآورده هاي نسوز پارس، طي دوره مالي مورد گزارش، براساس صورتجلسه تنظیمي طرفین معامله فسخ شده
                                است.

نظر

در حال کار...
                                X