برج مراقبت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برج مراقبت
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 44

برج مراقبت

گردش سهام یک شرکت عبارت است از نسبت ارزش روز معاملات به ارزش روز شرکت.
    در جدول زیر بالاترین نسبتهای امروز درج شده است.

• برج مراقبت
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 44

پاسخ : برج مرافبت

نظر

• برج مراقبت
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 44

پاسخ : برج مراقبت

نظر

• برج مراقبت
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 44

نظر

• برج مراقبت
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 44

نظر

• kamran
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 183

با سلام ، از دوستان عزیز کسی فیلتر حمایت و مقاومت نمادهای تابلو TSETMC رو دارد ؟

نظر

• برج مراقبت
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 44

در اصل توسط kamran پست شده است View Post
              با سلام ، از دوستان عزیز کسی فیلتر حمایت و مقاومت نمادهای تابلو TSETMC رو دارد ؟
              به نظر شما جای این پست این تاپیک هست؟ یا اینکه شما تازه وارد بورس شده اید ؟

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام بر برج مراقبت عزیز؛

دقیقا شما از این داده ها چگونه استفاده می کنید؟ آیا صرفا بر حسب اینها می توان خرید و فروش انجام داد؟ دقیقا چگونه این اطلاعات می تواند به کار ما بیاید؟ (کجا دارند سهم را به ملت می اندازند؟ و کجا دارند شرکت را بالا می کشند؟ در چه حالتی روند آتی سهم مناسب ارزیابی می شود؟ در چه حالتی نشان می دهد که سهم را می خواهند کنترل کنند؟ و ...)

چرا محاسبات را بر حسب ارزش ها و قیمت ها انجام داده اید؟ به نظر می رسد محاسبات بر حسب تعداد سهام باشد بهتر است. (پیشنهاد)

در انتها جستار تازه را تبریک عرض می کنم و از اینکه داده های پردازش شده ی خوبی در اختیار بقیه قرار می دهید تشکر می کنم و برایتان آرزوی سلامت و موفقیت دارم.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• برج مراقبت
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 44

نظر

• برج مراقبت
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 44

نظر

• برج مراقبت
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 44

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام بر برج مراقبت عزیز؛

دقیقا شما از این داده ها چگونه استفاده می کنید؟ آیا صرفا بر حسب اینها می توان خرید و فروش انجام داد؟ دقیقا چگونه این اطلاعات می تواند به کار ما بیاید؟ (کجا دارند سهم را به ملت می اندازند؟ و کجا دارند شرکت را بالا می کشند؟ در چه حالتی روند آتی سهم مناسب ارزیابی می شود؟ در چه حالتی نشان می دهد که سهم را می خواهند کنترل کنند؟ و ...)

چرا محاسبات را بر حسب ارزش ها و قیمت ها انجام داده اید؟ به نظر می رسد محاسبات بر حسب تعداد سهام باشد بهتر است. (پیشنهاد)

در انتها جستار تازه را تبریک عرض می کنم و از اینکه داده های پردازش شده ی خوبی در اختیار بقیه قرار می دهید تشکر می کنم و برایتان آرزوی سلامت و موفقیت دارم.
                      درود بر شما.
                      من از این داده ها در کنار دیگر تحلیلها استفاده میکنم.
                      هیچگونه تحلیل - بنیادی یا تکنیکی یا آماری یا ..... - وجود ندارد که به تنهائی مثل کلیدی برای قفل بورس عمل کند، که اگر چنین بود صاحب یا صاحبان اندک این کلید همه بورسهای دنیا را با آن جارو میکردند.

کارآئی دقیق این اطلاعات دقیقاً مثل کارآئی بقیه ابزار تحلیل هست. " هرکسی از ظن خود شد یار من ". همه ما تابلوی بورس و شاخص و معاملات یک سهم و .... را میبینیم و در آن و در کسری از یک ثانیه یک نفر تصمیم به خرید سهم الف میگیرد و دیگری تصمیم به فروش. آیا اطلاعات واحد نیست؟ هست. تصمیمات گرفته شده چطور؟ خیر. واحد نیست. در حقیقت دقیقاً متضاد یکدیگر است، وگرنه اصلاً بورسی نداشتیم که بخواهیم تحلیل بکنیم یا آمار بگیریم یا ......

محاسبات به این دلیل بر اساس " ریال " انجام شده است که فصل مشترک سهام است. ده هزار سهم "وملت" ( به ارزش روز تقریباً 1 میلیون تومان ) کجا و ده هزار سهم "غگل" کجا ( به ارزش روز تقریباً 37 میلیون تومان )؟

------------------------------

از لطف شما سپاسگزارم.

نظر

• برج مراقبت
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 44

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط برج مراقبت پست شده است View Post
                          درود بر شما.
                          من از این داده ها در کنار دیگر تحلیلها استفاده میکنم.
                          هیچگونه تحلیل - بنیادی یا تکنیکی یا آماری یا ..... - وجود ندارد که به تنهائی مثل کلیدی برای قفل بورس عمل کند، که اگر چنین بود صاحب یا صاحبان اندک این کلید همه بورسهای دنیا را با آن جارو میکردند.

کارآئی دقیق این اطلاعات دقیقاً مثل کارآئی بقیه ابزار تحلیل هست. " هرکسی از ظن خود شد یار من ". همه ما تابلوی بورس و شاخص و معاملات یک سهم و .... را میبینیم و در آن و در کسری از یک ثانیه یک نفر تصمیم به خرید سهم الف میگیرد و دیگری تصمیم به فروش. آیا اطلاعات واحد نیست؟ هست. تصمیمات گرفته شده چطور؟ خیر. واحد نیست. در حقیقت دقیقاً متضاد یکدیگر است، وگرنه اصلاً بورسی نداشتیم که بخواهیم تحلیل بکنیم یا آمار بگیریم یا ......

محاسبات به این دلیل بر اساس " ریال " انجام شده است که فصل مشترک سهام است. ده هزار سهم "وملت" ( به ارزش روز تقریباً 1 میلیون تومان ) کجا و ده هزار سهم "غگل" کجا ( به ارزش روز تقریباً 37 میلیون تومان )؟

------------------------------

از لطف شما سپاسگزارم.
                          اگر توانستید در آینده یکی دو بار یک تحلیل هم قرار بدهید که چگونگی استفاده از این آمار مشخص شود.
                          ==========
                          به عنوان مثال اجازه می خواهم یک مقدار دیدگاه خودم را خدمت شما و دوستان عزیز عرض کنم:
                          مثلا در دو جدول 19 ام و 20 ام مشاهده می شود که چند نماد قندی وجود دارد...
                          با داده ی دیگری که ما نسبت به آمار شناوری این سهم ها داریم می دانیم که میزان شناوری این سهم ها خیلی بالا است...
                          در نتیجه تا حدود زیادی این امر می تواند طبیعی باشد.
                          اما از طرف دیگر مشاهده می شود که در این نماد ها خریدار وجود دارد و زیاد هم می خرد... پس اگر بررسی شود و مشاهده شود که خریداری خاص در این نماد ها دارد فعالیت می کند (نه تعداد زیادی خریدار) به نظر می رسد امکان دارد این سهم در حال جمع شدن توسط یک بازیگر باشد...

در نماد خفن آور با توجه به اطلاعات دیگری که داریم می دانیم حجم تازگی ها (یک سالی است) بالا رفته، به خاطر اینکه بر و بچه های دلران دارند با سهم بازی می کنند و از این کاسه به آن کاسه می کنند و همزمان هم سهم های دیگران را می خرند و با بالا بردن قیمت احتمال خطر را برای رقیبان بالا می برند تا کسی جز خودشان سفارش نگذارد و نیز سهامداران را ترغیب به فروش کنند و نیز کد های خودشان را یک کاسه (یک پارچه) کنند...

و سایر سهم ها...
                          ==============
                          حالا من یک همچین چیز هایی از شما می خواستم تا ببینم اگر تجربه ی خوبی دارید از نکات و تجربیاتتان استفاده کنم و یاد بگیرم... (اگر هر چند وقت یک بار، مثلا هفته ای یکی دو سهم را این جور تحلیل کنید/کنیم خیلی عالی می شود)

یا علی
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• برج مراقبت
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 44

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            اگر توانستید در آینده یکی دو بار یک تحلیل هم قرار بدهید که چگونگی استفاده از این آمار مشخص شود.
                            ==========
                            به عنوان مثال اجازه می خواهم یک مقدار دیدگاه خودم را خدمت شما و دوستان عزیز عرض کنم:
                            مثلا در دو جدول 19 ام و 20 ام مشاهده می شود که چند نماد قندی وجود دارد...
                            با داده ی دیگری که ما نسبت به آمار شناوری این سهم ها داریم می دانیم که میزان شناوری این سهم ها خیلی بالا است...
                            در نتیجه تا حدود زیادی این امر می تواند طبیعی باشد.
                            اما از طرف دیگر مشاهده می شود که در این نماد ها خریدار وجود دارد و زیاد هم می خرد... پس اگر بررسی شود و مشاهده شود که خریداری خاص در این نماد ها دارد فعالیت می کند (نه تعداد زیادی خریدار) به نظر می رسد امکان دارد این سهم در حال جمع شدن توسط یک بازیگر باشد...

در نماد خفن آور با توجه به اطلاعات دیگری که داریم می دانیم حجم تازگی ها (یک سالی است) بالا رفته، به خاطر اینکه بر و بچه های دلران دارند با سهم بازی می کنند و از این کاسه به آن کاسه می کنند و همزمان هم سهم های دیگران را می خرند و با بالا بردن قیمت احتمال خطر را برای رقیبان بالا می برند تا کسی جز خودشان سفارش نگذارد و نیز سهامداران را ترغیب به فروش کنند و نیز کد های خودشان را یک کاسه (یک پارچه) کنند...

و سایر سهم ها...
                            ==============
                            حالا من یک همچین چیز هایی از شما می خواستم تا ببینم اگر تجربه ی خوبی دارید از نکات و تجربیاتتان استفاده کنم و یاد بگیرم... (اگر هر چند وقت یک بار، مثلا هفته ای یکی دو سهم را این جور تحلیل کنید/کنیم خیلی عالی می شود)

یا علی
                            این یک برداشت درست است. یکی از برداشتهای درست، البته.

ولی اجازه بفرمائید که من آمار را تهیه کنم و دوستان هرکدام تعبیر خودشان را با تحقیق خودشان بیامیزند و به نتحلیلی برسند و ما را هم بی نصیب نگذارند. معامله شدن - مثلاً - 10 میلیون سهم از یک نمادی هم میتواند نشانه خروج باشد و هم نشانه ورود.
                            هرکسی باید برای خودش تعبیر کند. ولی اصولی هم در مورد این آمار ثابت هستند.
                            یک این که معنی واقعی شان در جدولی که در پی دو جدول " گردش " و " حجم غیر متعارف " می آید، نمایان میشود. جه صنعت یا صنایعی پول زیادی را به خود اختصاص داده است؟
                            و دو اینکه " دنبال کردن روند " این جداول دید خوبی نسبت به نگرش کلی بازار به سهام و صنایع مختلف میدهد. البته در حق تک سهمها کمی جفا میشود، ولی خب تا زمانیکه ما - باز هم مثلاً - فقط یک شرکت حفاری داریم، چه کنیم؟

نظر

• sea2003son
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 179

سلام جناب برج مراقیت در مورد نماد ثقزوی اگه میشه یه تحلیل و چارت بزنید.کفش چنده و چه اهدافی رو دنبال میکنه

نظر

در حال کار...
                              X