برج مراقبت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : برج مراقبت

برج مراقبت عزیز بنده تا حدودی به تحلیل تکنیکال آشنایی دارم ولی به ضورت حرفه ای نه.
    در مورد قنیشا حس میکنم اندیکاتورهای آر ای آی و مک دی در وضعیت خوبی برای خرید قرار گرفته اند.
    در مورد خکمک هم با توجه به اینکه روند صعودی در پیش گرفته و حجم معاملات در روز آخر روی سهم بالابود حس کردم آغاز رشدی شارپ برای سهم باشد.
    ممنون میشوم ایرادات بنده را بفرمایید.
    سهم دیگری هم که بررسی کردم ولبهمن می باشد که به نظرم با توجه به شکست باند بولینگر میانی و اندیکاتور بالای 50 میتواند در میان مدت رشد خوبی داشته باشد. نظرتان چیست؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• برج مراقبت
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 44

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
      جناب برج مراقبت قشیر وقشرین راهم تحلیل میفرمایید زحمت اگه براتون نداره بالاخص شاخص قند که تو همه تاپیکا تحلیل شده که میگن روخط حمایته ومشخص نیست که خواهد شکست یانه؟نظر خود شما چیه ؟ممنون
      در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      برج مراقبت عزیز خوشحالیم شما باز فعال شدید. برگشت قدیمی های بورس به سایت نشون دهنده بازار خوبی خواهد بود.
      نظرت در مورد قنیشا و خکمک چیه؟
      در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      برج مراقبت عزیز بنده تا حدودی به تحلیل تکنیکال آشنایی دارم ولی به ضورت حرفه ای نه.
      در مورد قنیشا حس میکنم اندیکاتورهای آر ای آی و مک دی در وضعیت خوبی برای خرید قرار گرفته اند.
      در مورد خکمک هم با توجه به اینکه روند صعودی در پیش گرفته و حجم معاملات در روز آخر روی سهم بالابود حس کردم آغاز رشدی شارپ برای سهم باشد.
      ممنون میشوم ایرادات بنده را بفرمایید.
      سهم دیگری هم که بررسی کردم ولبهمن می باشد که به نظرم با توجه به شکست باند بولینگر میانی و اندیکاتور بالای 50 میتواند در میان مدت رشد خوبی داشته باشد. نظرتان چیست؟
      دوست عزیر تکنیکال بدون نمودار مثل دریای بدون آب است.

نظر

• برج مراقبت
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 44

شپارس_941121

شپارس_941121.

امیدواریم که موج E در نقطه ای که مشخص شده، پایان بگیرد و روند صعودی پرقدتی از آن نقطه آغاز شود.

نظر

• برج مراقبت
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 44

شاخص_انبوه_سازی_941121

شاخص_انبوه_سازی_941121.

امیدواریم که موج E در نقطه مشخص شده پایان بگیرد و روند صعودی پرقدرتی از آن نقطه آغاز شود.

نظر

• برج مراقبت
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 44

نظر

• برج مراقبت
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 44

نظر

• برج مراقبت
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 44

کرازی_941124. چنانچه سهم در برخورد با کانالهای فیروزه ای و خاکستری حمایت نشود، حداقل تا انتهای موج A سقوط خواهد کرد.

نظر

• برج مراقبت
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 44

دامین_941124. امیدواریم که سهم از نقطه B پائین تر نیاید و با نیت حداقلی 345 تومان از نقطه E به سمت بالا خارج شود.

نظر

• برج مراقبت
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 44

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8863

به نظر اهالی بازار هوای بورس هم رو به گرمی خواهد گذاشت یا خیر !؟

نظر

• mehdyand2amir
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 314

سلام
                        جناب برج مراقبت به دیار باقی رفته اند .
                        نمونه ای از تحلیل های ایشان
                        سلام. روز شما هم به خیر.

تحلیلهای خیلی خوبی هستند. واقع گرا و مختصر و مفید و بدون جانبداری.

در مجموع، نتیجه گیری این گروه را - حداقل برای خودم - قبول دارم.

ولی یک تفکیک را در " مقصد سرمایه" باید قائل شد. و آن تفکیک مسکن از بقیه مقاصد سرمایه گذاری هست. مسکن به دلیل سنگین بودن قیمت یک واحد آپارتمان یا یک قطعه زمین یا ...نمیتواند به طور کلی در با دیگر ابزار سرمایه گذاری مثل بورس و ارز و سکه مقایسه شود. عمده سرمایه گذاران ( نه همه، ولی عمده آنها ) یا اینقدر سرمایه ندارند که هم مسکن داشته باشند و هم مثلاً در بورس فعال باشند. استثنائات را بگذاریم کنار.

اگر امکان فعال بودن در بازار مسکن و یکی دیگر از بازارهای سرمایه فراهم باشد، شخصاً ترجیح میدهم که ملکی را بخرم و سند آن را چند صباحی در گاوصندوق بگذارم و بعداً - مثلاً 5 سال دیگر - دوباره به فکر آن بیافتم.

ولی اگر این مورد را حذف کنیم، به نظرم و با در نظر گرفتن همه جهات، فعلاً سرمایه گذاری بهتری از بورس پیدا نمیشود. یک مطلب خیلی ساده را فراموش نکنیم که بورس چند خاصیت دارد که دیگر موارد مثل ارز و سکه ندارند ( در این مقطع مسکن را حذف کرده ایم - یادمان باشد ).
                        خاصیت بورس این هست که قانونی هست و قانونی هم خواهد بود ولی ارز و سکه و .... هرچند که الان قانونی هستند، ولی به راحتی میتوانند غیرقانوننی بشوند. ارز وسکه و امثالهم فقط " یک " سود دارند، در حالی که سهام " دو " سود دارند. سود سهم و ارزشی که به سهم افزوده میشود. ریسک فیزیکی معاملات و امثالهم را هم بگذاریم کنار.

تصور من این هست که تا زمانی که بوی جنگ و کودتا و امثالهم نیامده، باید به صورت جدی به بورس مشغول بود. شرکت کوچک و بزرگ و متوسط هم ندارد. سهم خوب را باید به قیمت خوب خرید و صبر کرد. هیچ سرمایه گذتری - به غیر از قمار - در دنیا وجودندارد که فارغ از " زمان " باشد. و این زمان یعنی صبر داشتن.

از معاملات روزانه و هفتگی و کوتاه مدت باید رفت کنار و وارد معاملات میانمدت تا " ابد مدت " شد. من شدیداً و مؤکداً توصیه میکنم که اسبابی فراهم کنید که با یکی از این آقایان یا خانمهائی که سردمدار معاملات نوسانی هستند از نزدیک ملاقات کنید و یک چائی با هم بخورید و یک سوال از خودتان بپرسید : آیا من این آدم را در خانه خودم راه میدادم و به خانواده ام به عنوان دوست معرفی میکردم؟ " اگر جواب خودتان به خودتان مثبت است که فبه المراد و اگر نیست حتماً بازنگری کنید که با چه نوع اشخاصی شده اید 2 نفر.

آدمهای حسابی - در همه دنیا - با آدمهای دون پایه حتی سلام و علیک هم نمیکنند و جامعه توحیدی وجود ندارد و مساوات انسانها افسانه ای بیش نیست.

بورسِِ بلند مدت را در آغوش بگیرید و صبر کنید. آن وقت فباهنر 200 تومانی شما هم به زودی ده برابر میشود و تمام شده آن هم میشود صفر. ????

پیروز باشید.

نظر

• خسرو چوگان
                          ستاره‌دار(1)
                          • Jan 2022
                          • 265

واقعا برج مراقبت مرحوم شدند؟
                          روحشان شاد.
                          سودهایی که به مردم رساندند در دنیای دیگر برایشان سرمایه بزرگی خواهد بود.

نظر

• ZORRO
                            عضو جدید
                            • Jun 2012
                            • 64

سلام

طبق گفته پسر ایشان جناب برج مراقبت بر اثر بیماری دیابت در سن 65 سالگی فوت کردند .

بنده خیلی ناراحت شدم . روحش شاد .
                            خدا به پسر ایشان و خانواده محترمش صبر بدهد .
                            [COLOR="#FF0000"][B]خوبی تنها سرمایه گزاری است که شکست ندارد .[/B][/COLOR]

نظر

• الکساندر آلخین
                              ستاره‌دار(4)
                              • Jun 2013
                              • 829

انا لله و انا الیه راجعون
                              روحش شاد.. خدایش بیامرزد.
                              هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

قرین رحمت الهی باشند ان شاا... و به خانواده محترم ایشان صبر عنایت کند.
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X