برج مراقبت
Collapse
X
-
-
پاسخ : برج مراقبت
چند روز قبل جناب برج در کانال تلگرامیشون تحلیلی از این سهم داشتند.در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postسلام جناب برج مراقیت در مورد نماد ثقزوی اگه میشه یه تحلیل و چارت بزنید.کفش چنده و چه اهدافی رو دنبال میکنه
بنده از سرمایه سازان تحلیلهای ایشون رو میبینم و کانال تلگرامی ایشون یکی از 3 کانال بورسی هست که بنده دنبال میکنم.
به دوستان تازه وارد توصیه میکنم دنبال کانالهایی باشند که بر اساس تحلیلشون سبد میچینند ولی بیشتر کانالهای بورسی تلگرام و مدیران اونها بر اساس سبدشون تحلیل میکنند و به اشتراک میگذارند.
به جرات میتونم بگم تحلیلهای جناب برج یک کلاس آموزشی موج شماریست.
نظر
-
ممنون از لطف شما.در اصل توسط safaklar پست شده است View Postچند روز قبل جناب برج در کانال تلگرامیشون تحلیلی از این سهم داشتند.
بنده از سرمایه سازان تحلیلهای ایشون رو میبینم و کانال تلگرامی ایشون یکی از 3 کانال بورسی هست که بنده دنبال میکنم.
به دوستان تازه وارد توصیه میکنم دنبال کانالهایی باشند که بر اساس تحلیلشون سبد میچینند ولی بیشتر کانالهای بورسی تلگرام و مدیران اونها بر اساس سبدشون تحلیل میکنند و به اشتراک میگذارند.
به جرات میتونم بگم تحلیلهای جناب برج یک کلاس آموزشی موج شماریست.
شما که زحمت توضیح را کشیدید، این را هم میفرمودید که
ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید
هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند
یا به عبارت دیگر بنده را از پرستاری سبد، پخش تحلیلهای درخواستی و ..... معاف بفرمائید.
به سرلتحام رساندن تحلیلهای درخواستی از نظر ریاضی غیرممکن است. نتیجه به سمت فاکتوریل یک عددخیلی بزرگ میل میکند.
نظر
-
-
-
-
برای اینکه هربار مجبور به توضیح علائم و اختصارات و رنگهائی که به کار میبرم، نشوم - یک توضیح کلی در اینجا قرار میدهم.
1 - برای درجه بندی موجشماریها از رنگهای آبی کم رنگ، قرمز، بنفش، سبز، نارنجی، و آبی پررنگ که آبی کم رنگ بالاترین Time Frame و آبی کم رنگ پائین ترین است. بعضاً ممکن است وارد تایم قریمهای کوتاه تر هم بشوم، ولی بعید میدانم.
2 - ترازهای فیبوناچی استفاده شده در صورتی که Projection باشند همرنگ با موجهای مربطه خواهند بود و در صورتیکه Retracement باشند از خانواده رنگ اصلی خواهد بود ( کمی کم رنگ تر یا کمی پررنگ تر ).
3 - ترازهای فیبوناجی - در صورتیکه Projection باشند با اعداد لاتین و در صورتیکه Retracement باشند با اعداد فارسی مشخص خواهند شد.
4 - در تقریباً همه نمودارها دو کانال فیروزه ای و خاکستری را خواهید دید که به ترتیب میانگینهای نمائی 233 و 55 روزه هستند.
نظر
-
#خنصیر_941121

در نمودار بالا هدف 725 - 800 تومان را میشود برای موج Y قرمز دید.
در نمودارهای بعدی، سهم را در تایم فریمهای پائین تر بررسی خواهیم کرد.

در نمودار بالا فرض میکنیم گه موج Y قرمز طی یک ABC بنفش تشکیل بشود که A و B تشکیل شده اند و تکلیف C هنوز مشخص نیست.
صرفاً از نظر مطالعاتی دقت به واکنش سهم به تراز 61.8% بنفش مفید است.
موج C بنفش را میتوان در تراز گفته شده، تمام شده تلقی کرد که تحلیلهای انجام شده در دو نمودار قبلی و دو نمودار بعدی را منتفی خواهد کرد یا
میتوان آن را تمام نشده تلقی کرد که در نمودارهای بعدی به آن خواهیم پرداخت.
فعلاً تلقی دوم را دستور کار قرار میدهیم و توجه میکنیم که تراز 100% بنفش هدف 800 تومانی را تأئید میکند.

در نمودار بالا فرض میکنیم که موج C بنفش طی یک 5 موجی 1-2-3-4-5 ( سبز ) تشکیل بشود که موجهای 1 و 2 به صورت قطعی تشکیل شده و موج 3 هنوز میتواند به سمت بالا امتداد پیدا کند.

در نمودار بالا به دلیل تجمع ترازهای مهم در انتهای فرضی موج 3 سبز و نوع شمعها، آن را تمام شده تلقی میکنم و فرض میکنیم که برای ورود یا اضافه کردن
باید منتظر انتهای موج 4 سبز ماند. به فرض درست بودن این فرضها موج 5 سبز ما را به انتهای موج C بنفش در 800 تومان خواهد رساند و در صورت درست
نبودن این فرضها بررسی ای دوباره لازم است.
مستطیل سبز مشخص شده احتمالاً انتهای موج 4 را در برخواهد گرفت و از تمام مناطق آن، منطقه ای که محل تجمع ترازهاست ( 460 - 485 تومان و 505 -520 تومان )
محتمل نرین منطقه برای انتهای موج 4 سبز و شروع 5 سبز خواهد بود.
نظر
-
پاسخ : #خنصیر_941121
من که سنگین وارد شدم فکر میکنم اینده خوبی دارهدر اصل توسط برج مراقبت پست شده است View Post
در نمودار بالا هدف 725 - 800 تومان را میشود برای موج Y قرمز دید.
در نمودارهای بعدی، سهم را در تایم فریمهای پائین تر بررسی خواهیم کرد.

در نمودار بالا فرض میکنیم گه موج Y قرمز طی یک ABC بنفش تشکیل بشود که A و B تشکیل شده اند و تکلیف C هنوز مشخص نیست.
صرفاً از نظر مطالعاتی دقت به واکنش سهم به تراز 61.8% بنفش مفید است.
موج C بنفش را میتوان در تراز گفته شده، تمام شده تلقی کرد که تحلیلهای انجام شده در دو نمودار قبلی و دو نمودار بعدی را منتفی خواهد کرد یا
میتوان آن را تمام نشده تلقی کرد که در نمودارهای بعدی به آن خواهیم پرداخت.
فعلاً تلقی دوم را دستور کار قرار میدهیم و توجه میکنیم که تراز 100% بنفش هدف 800 تومانی را تأئید میکند.

در نمودار بالا فرض میکنیم که موج C بنفش طی یک 5 موجی 1-2-3-4-5 ( سبز ) تشکیل بشود که موجهای 1 و 2 به صورت قطعی تشکیل شده و موج 3 هنوز میتواند به سمت بالا امتداد پیدا کند.

در نمودار بالا به دلیل تجمع ترازهای مهم در انتهای فرضی موج 3 سبز و نوع شمعها، آن را تمام شده تلقی میکنم و فرض میکنیم که برای ورود یا اضافه کردن
باید منتظر انتهای موج 4 سبز ماند. به فرض درست بودن این فرضها موج 5 سبز ما را به انتهای موج C بنفش در 800 تومان خواهد رساند و در صورت درست
نبودن این فرضها بررسی ای دوباره لازم است.
مستطیل سبز مشخص شده احتمالاً انتهای موج 4 را در برخواهد گرفت و از تمام مناطق آن، منطقه ای که محل تجمع ترازهاست ( 460 - 485 تومان و 505 -520 تومان )
محتمل نرین منطقه برای انتهای موج 4 سبز و شروع 5 سبز خواهد بود.
نظر
-
پاسخ : #خنصیر_941121
دوست گرامی.در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Postمن که سنگین وارد شدم فکر میکنم اینده خوبی داره
سپاس از سر زدن به این تاپیک.
خواهش میکنم در صورت امکان از " نقل قول کردن " همه پست به این بزرگی خودداری بفرمائید.
همان یک جمله شما بعد از پست اینجانب، برای اطلاع رسانی کفایت میکند.
نظر
-
نظر
-
-
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postجناب برج مراقبت قشیر وقشرین راهم تحلیل میفرمایید زحمت اگه براتون نداره بالاخص شاخص قند که تو همه تاپیکا تحلیل شده که میگن روخط حمایته ومشخص نیست که خواهد شکست یانه؟نظر خود شما چیه ؟ممنوناز لطف دوستان سپاسگزارم.در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postبرج مراقبت عزیز خوشحالیم شما باز فعال شدید. برگشت قدیمی های بورس به سایت نشون دهنده بازار خوبی خواهد بود.
نظرت در مورد قنیشا و خکمک چیه؟
خواهش میکنم دوستان من را از پخش تحلیلهای درخواستی معاف بفرمایند.
تحلیل سهمی که سیگنال نداده است مانند پرستاری از آن سهم است.
فقط سهمهائی که :
1- سیگنال داده اند و
2- من آن سیگنال را دریافت کرده ام ( که با هوش بنده و 750 سهم و اوراق و حق تقدم و صندوق و ..... - کار چندان آسانی نیست )
بررسی میشوند.
به نظر من در دوستانی که درخواست تحلیل تکنیکی سهمی را دارند به طور کلی به 2 گروه تقسیم میشوند :
1- گروهی که به تخلیل تکنیکی اشراف ندارند ......که مثل اینست که نامه ای به زبان چینی دریافت کنید و بقیه قضایا یا
2- گروهی که به تخلیل تکنیکی اشراف دارند ......که ....... چرا حداقل تحلیل خودشان را پست نمیکنند که ما هم فیضی ببریم و احیاناً بحثی بکنیم؟
نمیدانم که توانستم " تناقض در درخواست تحلیل تکنیکی " را به درستی بیان کنم یا خیر.
پیروز باشید.
نظر

نظر