کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آیا برج مراقبت اسم و فامیلی ندارد؟ میخواستم یک فاتحه برایش بخوانم اما نمیدانم به نیت چه کسی فاتحه بخوانم! به نیت برج مراقبت تنها که فقط یک آیدی میباشد که نمیشود! حالا برای آقای آذرنوش مرحوم(احمد خان) یک فاتحه خواندم و یک خدا بیامرزی نثار روحش کردم اما با آیدی تنها که نمیشود فاتحه خوانی کرد!!!
آیا برج مراقبت اسم و فامیلی ندارد؟ میخواستم یک فاتحه برایش بخوانم اما نمیدانم به نیت چه کسی فاتحه بخوانم! به نیت برج مراقبت تنها که فقط یک آیدی میباشد که نمیشود! حالا برای آقای آذرنوش مرحوم(احمد خان) یک فاتحه خواندم و یک خدا بیامرزی نثار روحش کردم اما با آیدی تنها که نمیشود فاتحه خوانی کرد!!!
نشد
یک ایدی داریم بنام برج مراقبت فقط مربوطه به ان مرحوم پس هرچی فاتحه بفرستید میرسه به روحش
عمیقآ به خاطر از دست دادن این عزیز ناراحت هستم امیدوارم خانواده محترمشان از پس این غم و مصیبت بزرگ بر بیایند برای مرحوم مسعود حوله چی چند بار فاتحه خواندم روحشان شاد@};-
LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
*** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند
نظر