نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi 1000
    ستاره دار(2)
    • Mar 2011
    • 313

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    خانم میناوی
    همین خبری که شما در مورد گردشگری و اشتغال میزنید از روی بی انصافی است
    منظور از اینکه روحانی گفته 4 میلیون شغل از طریق 10 میلیون گردشگر به وجود میاد (که البته به نظر من تبلیغاتی هست و نه واقعی و عقلانی!)
    باید سالیانه و مستمر باشه!اگر نباشه میشه فصلی!
    یعنی بین سال 92 تا 95 باید بیش از 40 میلیون توریست می آمد که نیامده!(هر سال 10 میلیون)

دهه 50 و 60 ها سوختن و افسرده و ازدواج نکرده موندن،به جز پارتی دارها البته=((
    چرا باید الان 2 میلیون نفر 40 ساله ازدواج نکرده در کشور داشته باشیم؟=((

مشکل بیکاری اصلا قابل حل نیست در کوتاه مدت بنظر من!!!!! و همه کاندیدها و از جمله روحانی و قالی باف دارن دروغ میگن.
    خودمون تو جامعه هستیم و داریم میبینیم دیگه
    روحانی بنده خدا کی گفت بی کاری به این زودی قابل حله که دروغ گفته باشه؟
    روحانی اتفاقا دیروز هم اشاره کرد:

"_ اولین مشکل اشتغال هست و فضایی که برای امید به آینده باید ایجاد شود
    _ اولین اقدام برای مسائل اجتماعی در جامعه مسئله ایجاد امید نسبت به آینده است، زمانی که جامعه نسبت به آینده در تردید باشد هر روز تهدیدی جامعه را بتواند تحت فشار قرار دهد و آینده روشن نباشد و هر روز حصر و تهدید جدید را برای کشور شاهد باشد و نشاطی برای جامعه باقی نماند
    _ هر روز محدودیتی سلیقه ای برای جوانان بوجود آید مسلما در زمینه زندگی، نشاط و ازدواج مشکل ایجاد می شود باید شغل لازم را برای جوانان بوجود آوریم
    _ در طول ده سال 83-93 یک جمعیتی 6 میلیون و 600 هزار نفر آماد ورود به کار بودند که تنها 600 نفر شغل پیدا کردند در شرایطی که وضع درآمد ما خوب بود و می توانستیم همه افراد دهه 60 را به اشتغال و ازدواج می رساندیم رها شدند و دیدم که چه مشکلاتی ایجاد شد
    _ امروز امید به آینده افزایش یافته و مردم و جوانان کاملا امیدوار هستند، شرایط کسب و کار بهبود یافته است.
    _ به سرمایه گذاری اعتماد ایجاد شده است که اگر این نباشد شغل ایجاد نمی شو د و ازدواج ایجاد نمی شود
    _ مردم به فضای مجازی راه پیدا کردند که اگر دولت یازدهم نبود این فضا ایجاد نمی شد و دوستان نمی توانستند برای تبلیغات انتخاباتی از این فضا استفاده کنند."

شما چطور توجه نمیکنید؟

در این دولت سالی 700 هزار شغل ایجاد شده اما خب با توجه به اینکه در دوره 83-93 که عمده اون در دولت حامی محرومان بوده با درامد نفتی نجومی و تاریخی!
    با آن درامد هنگفت بجای اینکه متناسب با جمعیت 6.6 م نفر آماده به کار شغل ایجاد بشه، تنها سالی 600 شغل ایجاد شده!
    خب سال به سال هم به این جمعیت افزوده میشه و روی هم تلمبار میشه و خب مگه میشه طی 4 سال و 10 سال جبران کرد؟

تازه در دولتی که با چالش هسته ای مواجه بود و با بدهی های فوق سنگین و اختلاس های فوق سنگین به یادگار مانده از دولت ملعون حامی محرومین و پاک دست!!!
    با این حال سالی 700 هزار شغل ایجاد شده...

شما هم خوب مطالعه نمیکنی... ضمنا تنها کسی که دیروز واقعی و نه شعاری و پوپولیستی و با آمار و ارقام و اصول حرف زد روحانی بود و جهانگیری...
    بقیه دنبال رای جمع کردن بودند... بخصوص همونجا که قالیباف گفت احمدی حامی محرومان بود،
    اولش داشت میگفت من خودم منتقد اول و اصلی اون دولت بودم بعد دوزاریش افتاد شاید بتونه رای اون طیف رو بیاره سمت خودش یهو چرت گفت در عوض حامی محرومان بود..
    تناقض وحشتناک و حرفی کاملا احمقانه مزورانه و در جهت رای جمع کردن... در جمع دیروز یک دروغگو و یک دروغگو تر بودند یک رئیسی دو قالیباف.

از رئیسی باید پرسید در مشهد که فقیر بی خانمان وجود داره که باید در زباله دنبال غذا باشند در چند قدمی حرم! چه کار کردی که دیروز مدام از حمایت از این قشر در سطح ملی دم میزدی؟
    در مورد فساد در دوره چندین ساله ای که در قوه قضاییه بودی چه کردی که الان میخوای با فساد مبارزه کنی؟
    خودت که جدیدا عکس های پوپولیستی عوام فریبانه از سر زدن به خونه محرومان و حرم جارو کردن نشون میدی دیروز با چه رویی اون حرف رو میزدی؟
    تو که در دیار خودت همه چیز رو ممنوع کردی، کنسرت ممنوع، همه چیز ممنوع، عرضه نداشتی زائرین بی شماری که می آمدند رو حفظ کنی برای کشور چه غلطی میخوای بکنی؟

قالیباف که نقش تخریبی روحانی رو ایفا میکرد در جهت منافع رئیسی بظاهر بی طرف و فراجناحی که البته جهانگیری با قدرت خنثی کرد و حریف نابکار رو فیتیله پیچ کرد،
    اگر بخواد رئیس جمهور بشه همه مملکت رو فساد میگیره و همه چیز کشور امنیتی میشه،
    رئیسی هم که تو کار ممنوعیاته و حذفیات... چه شود...
    اما خدا رو شکر اکثریت ملت فهیم و بیدارند و اجازه ورود افراد نظامی و دگم متعصب رو نمیدن و فریب سیب زمینی و عکس های پوپولیستی رو هم نخواهند خورد چون چوب دوره ای که این فریب رو خوردند بد خورده اند!
    آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2017/04/29, 13:11.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

متاسفانه برخی کاربران به بهانه حمایت از روحانی به دیگران فحاشی و توهین میکنند !

هر خبر و استدلالی دارید بدون توهین و فحاشی بنویسید !

اینجا هر کسی میاد میخونه و خودش حساب و کتاب میکنه !

فحاشی و توهین و تهمت را کنار بگذارید !

نه برای خودتان خوب است ! نه برای سایت !

نظر

• Francis
        عضو فعال
        • Jan 2016
        • 328

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        متاسفانه برخی کاربران به بهانه حمایت از روحانی به دیگران فحاشی و توهین میکنند !

هر خبر و استدلالی دارید بدون توهین و فحاشی بنویسید !

اینجا هر کسی میاد میخونه و خودش حساب و کتاب میکنه !

فحاشی و توهین و تهمت را کنار بگذارید !

نه برای خودتان خوب است ! نه برای سایت !
        شما خوبید!

شما که مستند صحبت میکنید

بدون تهمت

بدون لجن پراکنی

بدون دروغگویی

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1839

خانم میناوی
          سوال من را جواب ندادی
          شما که خودت میدونی اون خبر گردشگری و اشتغال از رجا نیوز غلط و دروغ و از روی بی انصافی هست!
          چرا میایی اینجا که اغلب خانندگان فروم با اقتصاد و حسابداری آشنا هستند بیان میکنی؟
          چه هدفی داری؟
          نگو که نمیدونستی و فقط نقل قول کردی
          بیا و صادق باش بگو چرا خبر دروغ رو منتشر میکنی؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Francis
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 328

خانم میناوی
            سوال من را جواب ندادی
            شما که خودت میدونی اون خبر گردشگری و اشتغال از رجا نیوز غلط و دروغ و از روی بی انصافی هست!
            چرا میایی اینجا که اغلب خانندگان فروم با اقتصاد و حسابداری آشنا هستند بیان میکنی؟
            چه هدفی داری؟
            الان میاد یه ننه من غریبم بازی در میاره که به من توهین شده و اینا

یا من به تخیلاتی که زاییده ذهن شماس جواب نمیدم

فک کردی جواب میتونی بگیری از این؟

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

آقا مهدی 1000 و شما کاربر تروجان
              لطفا بگید چرا دارید از کاندیدی حمایت میکنید که میدونید در بدنه فاسد این رژیم رشد کردند و فقط فضا را برای تنفس این رژیم باز میکنند!!
              آیا شما نفع شخصی می برید؟
              آیا از بدتر شدن اوضاع کشور ترس دارید؟اگر بله چرا؟
              اینطور ادامه دادن تا کجا؟
              چرا نمی خاهید با گزینه هایی تند رو مثل محمود و جلیلی و ...کار این رژیم یکسره بشه
              ما بورسی هستیم و با هوشیاری در هر شرایطی میتونیم سود ببریم
              سهام نشد دلار و سکه میخریم
              ملک و ساختمان میخریم
              و ...
              چرا از این وضعیت زجرکش شدن حمایت میکنید و آب حیات رو به حلقوم حاکمیت میریزید؟

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

خانم میناوی
                سوال من را جواب ندادی
                چه هدفی داری؟
                من نگفتم خبر رجا دروغه !

راست و دروغش با خودشونه !

من فقط منتشر کردم اینجا، شما خوندی به این نتیجه رسیدی که قالیباف و روحانی جفتشون دارن در مورد بیکاری و حل مشکل اشتغال دروغ میگن !

ممکنه یکی دیگه بخونه به نتیجه دیگه ای برسه !

قرار نیست همه به یه نتیجه برسیم !

من خودم بارها از همین رجا خبر زدم ! و انتقادم کردم ! و برداشت خودم رو داشتم از خبر !

اگر اینجا همه اهل حساب و کتاب و آشنا به اقتصاد و حسابداری هستند پس شما نگران نباش !

بعد هم هزاران سایت و خبرگزاری در فضای مجازی هست و دارند مطلب می زنند ! همه شان هم اشکال در کارشان هست !

این تاپیک برای انعکاس اخبار و نظرات در مورد انتخابات است !

تاپیک فحاشی و توهین و تهمت نیست !

حالا یه خبری به مذاق شما خوش نمیاد ! یا میگی دروغه استدلالت رو د رموردش می نویسی ! تموم میشه !

نمیشه قبل از هر پستی یا خبری از برخی کاربران استعلام بگیرن که شما با این خبر موافقی !؟ یا از نظرت درسته درج کنیم !؟

شما استدلال کن زیر همون خبر که این به ای دلایل غلطه، منتشر کن در همین سایت و تاپیک ! طبق مقررات سایت !

برداشت هم از خبر و استدلالات شما به عده خواننده هست !

نظر

• mehdi 1000
                  ستاره دار(2)
                  • Mar 2011
                  • 313

من نگفتم خبر رجا دروغه !

من فقط منتشر کردم اینجا، شما خوندی به این نتیجه رسیدی که قالیباف و روحانی جفتشون دارن در مورد بیکاری و حل مشکل اشتغال دروغ میگن !

من خودم بارها از همین رجا خبر زدم ! و انتقادم کردم ! و برداشت خودم رو داشتم از خبر !

اگر اینجا همه اهل حساب و کتاب و آشنا به اقتصاد و حسابداری هستند پس شما نگران نباش !

بعد هم هزاران سایت و خبرگزاری در فضای مجازی هست و دارند مطلب می زنند ! همه شان هم اشکال در کارشان هست !

حالا یه خبری به مذاق شما خوش نمیاد ! یا میگی دروغه استدلالت رو د رموردش می نویسی ! تموم میشه !

نمیشه قبل از هر پستی یا خبری از برخی کاربران استعلام بگیرن که شما با این خبر موافقی !؟ یا از نظرت درسته درج کنیم !؟

شما استدلال کن زیر همون خبر که این به ای دلایل غلطه، منتشر کن در همین سایت و تاپیک ! طبق مقررات سایت !

به این میگن عذر بدتر از گناه...

به هر حال ما جنس شما رو خوب می شناسیم، توهین و تهمت و افترا به دیگران و دروغ بافی و لجن پراکنی و تحقیر و تمسخر و فریبکاری برای شما حسن حساب میشه و مباه،
                  اما تا یک کلام حرف حساب بدون این مسائل رو می شنوید، سریع با موضع حق به جانب از اخلاق دم می زنید... عجب پدیده های خطرناکی هستید.

پس راست و دروغ به خودشون مربوطه! خخخخخ
                  مثل اون یکی که تا دید هوا پسه، از رای دادن به خاتمی و هاشمی گفت و گفت کی از احمدی نژاد حمایت کردم!!!! من اصلا طرفدار هیچ جریان و جناحی نیستم...

من برای شما متاسفم و اگر به آخرتی هم اعتقاد دارید که ندارید اونجا بد منزلگاهی در انتظار شماست...

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

صبح امروز صورت گرفت

سر دادن شعار "اسحاق دوستت داریم" در حین سخنرانی روحانی در کرمان

۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱
                    حسن روحانی
                    کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات در حالی برای سخنرانی به کرمان رفت که مردم در حمایت از اسحاق جهانگیری شعار دادند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حسن روحانی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری صبح امروز (شنبه 9 اردیبهشت) برای سخنرانی به شهر کرمان رفت.

در این سخنرانی مردم با سر دادن شعار "اسحاق دوستت داریم" و حمایت از معاون اول او اسحاق جهانگیری از روحانی استقبال کردند.

روز گذشته پس از برگزاری اولین مناظره تلویزیونی کاندیداها و حضور ضعیف روحانی در آن، برخی منابع نزدیک به اصلاح‌طلبان اعلام کردند که فعالیت‌های ستاد جهانگیری به زودی آغاز می‌شود.
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

نگران نتیجه انتخابات نباشید دولت روحانی رای میاورد حتی شده با اسحاق جهانگیری !!!!
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mehdi 1000
                        ستاره دار(2)
                        • Mar 2011
                        • 313

لطفا بگید چرا دارید از کاندیدی حمایت میکنید که میدونید در بدنه فاسد این رژیم رشد کردند و فقط فضا را برای تنفس این رژیم باز میکنند!!
                        چرا نمی خاهید با گزینه هایی تند رو مثل محمود و جلیلی و ...کار این رژیم یکسره بشه
                        ملک و ساختمان میخریم
                        و ...
                        دوست عزیز جواب دادن به این سؤال خیلی طولانی میشه،

با تندروها و تندروی ها اگر نظام هم ساقط بشه در نهایت اونی که بازنده اصلی عموم مردم هست، و این تندروی ها از شکلی به شکل دیگر، و این تندروهای افراطی از لباسی به لباسی دیگر نقل مکان میکنند،
                        چون اینها در یک فضای آشوب و شلوغ و بلبشو میتونند عرض اندام کنند و رشد کنند، پس سقوط نظام و یا انقلابی دیگر منجر به سر کار آمدن حکومتی بدتر میتونه بشه. بازنده هم مردم خواهند بود.

دوم، از دید بنده انقلاب 57 بی دلیل نبود و وقتی 97% مردم از یک حکومت همزمان خسته و نومید میشن حتما دلیل و حکمتی داشته،
                        منتها معتقدم از یک جایی (اهل فن میدونند از کجا) از دید بنده این انقلاب دزدیده شد، انقلابی های واقعی تخریب شدند و مفت خوران قدیم با لباسی جدید انقلابی شدند!
                        این تضاد و دعوا بین این دو جریان هم به این دلیل هست... منتها جریان انقلابی قدرتی جز قدرت مردمی ندارد، و جریان مخرب از تمامی قدرت برخوردار است جز قدرت مردمی...

اگر می بینی کسانی علیرغم ناملایمت در راهپیمایی شرکت می کنند یا رای می دهند و هنوز هم سرنوشت کشور براشون مهمه ولو اینکه به اصل نظام هم منتقد باشند که بنده هستم،
                        با این حال نمیشه و نمیخوان کل کشور رو هم به باد بدهند... نمیخواهند وضعیت کشور خدای ناکرده بشه سوریه و عراق...

امنیت و آرامش رکن اصلی و نعمتی است که برخورداریم...
                        مشکلات اقتصادی فرهنگی اجتماعی در سایه امنیت و آرامش هست که میتونه حل بشه اما اگر امنیت از بین رفت دیگه هیچ چیز معنا پیدا نمیکنه و اقتصاد میشه مطالبه دسته چندم...

ما باید یاد بگیریم با اصلاح ساختار و اشتباهات داخلی صبورانه و منطقی و اصلاح طلبانه برخورد کنیم و این مستلزم زمان هست،
                        باید یاد بگیریم و بر دانش خودمون بیافزایم تا بازیچه نباشیم، تا بدونیم کی راست میگه کی دروغ، این رو متوجه بشیم هیچ حاکمی جرات بی قانونی نمیکنه.

اما برفرض بریزیم خیابون یا رای به ادم اشتباهی بدیم که حکومت ساقط بشه یا دچار جنگ بشه،
                        اونوقت ما مردم هستیم که می بازیم و در نهایت نه تنها به خواستمون نمیرسیم بلکه به بدتر هم گرفتار میشیم.

عملکرد حکومت با رفتاری که مخل آسایش مردم هست و شعور عمومی رو با صدا و سیمای میلی به بازی میگیرند،
                        با قوه قضاییه ای ناکارمد و مسبب افزایش فساد و نهاد های مالی وابسته و چه چه ابدا قابل قبول و دفاع نیست و اینها هم تقاص کار خودشون رو پس خواهند داد
                        هم در این دنیا هم در اون دنیا... کسانی که میرحسین و کروبی و .... بی آبرو کردند تا در همین دنیا به همین بلای مشابه گرفتار نشن نخواهند مرد!!!

با این حال از کوچکترین روزنه های امیدی که میتونه منجر به آزادی دموکراتیک و منطقی کشور و بازگشت عقلانیت به جای تندروی در کشور بشود باید استقبال کرد و راهی جز این نخواهد بود.
                        آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2017/04/29, 14:18.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

من نگفتم خبر رجا دروغه !

اگر شما به اخلاق پایبندی باید بدانی که انتشار خبر برای فرد منتشر کننده هم به همون اندازه منبع خبر مسئولیت به همراه داره!!!
                          یعنی چی راست و دروغش به خودشون مربوطه؟
                          اگر اعتقاد داری درسته دلیل بیار؟

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1839

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                            دوست عزیز جواب دادن به این سؤال خیلی طولانی میشه،

با تندروها و تندروی ها اگر نظام هم ساقط بشه در نهایت اونی که بازنده اصلی عموم مردم هست، و این تندروی ها از شکلی به شکل دیگر، و این تندروهای افراطی از لباسی به لباسی دیگر نقل مکان میکنند،
                            چون اینها در یک فضای آشوب و شلوغ و بلبشو میتونند عرض اندام کنند و رشد کنند، پس سقوط نظام و یا انقلابی دیگر منجر به سر کار آمدن حکومتی بدتر میتونه بشه. بازنده هم مردم خواهند بود.

دوم، از دید بنده انقلاب 57 بی دلیل نبود و وقتی 97% مردم از یک حکومت همزمان خسته و نومید میشن حتما دلیل و حکمتی داشته،
                            منتها معتقدم از یک جایی (اهل فن میدونند از کجا) از دید بنده این انقلاب دزدیده شد، انقلابی های واقعی تخریب شدند و مفت خوران قدیم با لباسی جدید انقلابی شدند!
                            این تضاد و دعوا بین این دو جریان هم به این دلیل هست... منتها جریان انقلابی قدرتی جز قدرت مردمی ندارد، و جریان مخرب از تمامی قدرت برخوردار است جز قدرت مردمی...

اگر می بینی کسانی علیرغم ناملایمت در راهپیمایی شرکت می کنند یا رای می دهند و هنوز هم سرنوشت کشور براشون مهمه ولو اینکه به اصل نظام هم منتقد باشند که بنده هستم،
                            با این حال نمیشه و نمیخوان کل کشور رو هم به باد بدهند... نمیخواهند وضعیت کشور خدای ناکرده بشه سوریه و عراق...

امنیت و آرامش رکن اصلی و نعمتی است که برخورداریم...
                            مشکلات اقتصادی فرهنگی اجتماعی در سایه امنیت و آرامش هست که میتونه حل بشه اما اگر امنیت از بین رفت دیگه هیچ چیز معنا پیدا نمیکنه و اقتصاد میشه مطالبه دسته چندم...

ما باید یاد بگیریم با اصلاح ساختار و اشتباهات داخلی صبورانه و منطقی و اصلاح طلبانه برخورد کنیم و این مستلزم زمان هست،
                            باید یاد بگیریم و بر دانش خودمون بیافزایم تا بازیچه نباشیم، تا بدونیم کی راست میگه کی دروغ، این رو متوجه بشیم هیچ حاکمی جرات بی قانونی نمیکنه.

اما برفرض بریزیم خیابون یا رای به ادم اشتباهی بدیم که حکومت ساقط بشه یا دچار جنگ بشه،
                            اونوقت ما مردم هستیم که می بازیم و در نهایت نه تنها به خواستمون نمیرسیم بلکه به بدتر هم گرفتار میشیم.

عملکرد حکومت با رفتاری که مخل آسایش مردم هست و شعور عمومی رو با صدا و سیمای میلی به بازی میگیرند،
                            با قوه قضاییه ای ناکارمد و مسبب افزایش فساد و نهاد های مالی وابسته و چه چه ابدا قابل قبول و دفاع نیست و اینها هم تقاص کار خودشون رو پس خواهند داد
                            هم در این دنیا هم در اون دنیا... کسانی که میرحسین و کروبی و .... بی آبرو کردند تا در همین دنیا به همین بلای مشابه گرفتار نشن نخواهند مرد!!!

با این حال از کوچکترین روزنه های امیدی که میتونه منجر به آزادی دموکراتیک و منطقی کشور و بازگشت عقلانیت به جای تندروی در کشور بشود باید استقبال کرد و راهی جز این نخواهد بود.
                            دوست عزیز هر چند با کلیت کلام شما موافقم و خوشحالم که مثل شما در این سایت قلم میزنند
                            اما آگاه باش شما در جریانی داری بازی میخوری که اصلاح طلبان رو به طور کامل کنار گذاشتند!(نه اینکه منفعتی برام داشته باشه،صرفا برای کشورم میگم!!)
                            و یک برنامه تهیه کردند که ما فکر کنیم بهترین کار ممکن را داریم انجام میدیم

دل من دیروز خیلی سوخت
                            وقتی جهانگیری دیروز اونطور با درد خطاب به اون سپاهی و اربابانش گفت با جریان ریشه دار اصلاحات چه کردید؟

نظر

• trojan
                              ستاره دار(1)
                              • Nov 2013
                              • 881

ملک و ساختمان میخریم
                              و ...
                              عزيز دل حمايت من از جناح روحاني به دو دليل هست :
                              1- تنها جرياني كه فعلا ميتونه در انتخابات رياست جمهوري باشه و يكم بوي اصلاح طلبي بده همين جريان آقاي روحاني هست .
                              2- من با هر جريان تند رويي مخالفم حتي اگه حرفش هم درست باشه تندروي فقط تخريب مياره برا كشور . نمونه اش هم اصلاح طلبهاي تندرو حرفشون حق بود اما مطالباتشون تند تر از شعور جامعه و سطح فرهنگي اون حركت ميكرد .

من هم مثل خانم ميناوي فقط به منافعم فكر ميكنم . خانم ميناوي منافعش با آمدن احمدي نژاد تامين ميشه من منافعم با آمدن يك دوليت ميانه رو . اين ميانه رو الان روحاني است .

اين كشور خيلي وقته كه اصلاح نياز داره . اصلاح هم بايد از درون باشه تا بشه بگي اصلاح . تنها جرياني كه ميتونه اين مهم رو به انجام برسونه نيروهاي ميانه رو هستند نه تند روها
                              نه رئيسي ميانه رو هست نه قاليباف

من برخلاف شما اعتقاد دارم اگه كشور كارش به جايي برسه كه بخواد همه چي به هم بريزه نتيجه خوبي ازش در نمي آد كه اگه در مي آمد بايد بعد از بهمن 57 در مي اومد . يكبار نتيجه اش رو همه ديديم پس چرا دوباره بهش اميدي داشته باشيم . واسه همين دوتا كار بيشتر از من برنمي آيد يكي راي بدم تا كورسوي اميد به اصلاح بسته نشه و دوم به جريان ميانه رو راي بدم چون فعلا تنها گزينه نزديك به خواست منه .

نظر

• mehdi 1000
                                ستاره دار(2)
                                • Mar 2011
                                • 313

دوست عزیز هر چند با کلیت کلام شما موافقم و خوشحالم که مثل شما در این سایت قلم میزنند
                                اما آگاه باش شما در جریانی داری بازی میخوری که اصلاح طلبان رو به طور کامل کنار گذاشتند!(نه اینکه منفعتی برام داشته باشه،صرفا برای کشورم میگم!!)
                                و یک برنامه تهیه کردند که ما فکر کنیم بهترین کار ممکن را داریم انجام میدیم

دل من دیروز خیلی سوخت
                                وقتی جهانگیری دیروز اونطور با درد خطاب به اون سپاهی و اربابانش گفت با جریان ریشه دار اصلاحات چه کردید؟
                                در مناظرات دیروز حرف های جهانگیری به این دلیل با اقبال عمومی مواجه شد چرا که حرف دل اکثریت مردم رو زد... این هم از زبان خود و هم از زبان روحانی بود...
                                روحانی مسئول این بود که عملکردها رو با منطق و آمار و ارقام جواب بده و جهانگیری هم مسئول خنثی کردن توطئه قالیباف بود.

شما خودت حساب کن در انتخابات اخیر مجلس این همه در تلویزیون گفتند به لیست انگلیسی رای ندید! رسما هاشمی سر لیست انگلیسی معرفی کردند،
                                هی در همه جا در همه تریبون هایی که در اختیار داشتند گفتند به لیست انگلیسی رای ندید،
                                اونوقت خاتمی با یک پیام کوتاه چند دقیقه ای کاری کرد که این همه ابزار تحت امر حکومت از کار افتاد...
                                خب اگر ما بی تفاوت باشیم همین ابزار و رسانه مجازی هم نخواهیم داشت و این حکومت بیشتر و راحت تر جرم و ظلم و ستم میکنه...

متوجه هستم شما چه می فرمایی، اما در اینجا سرنوشت ملت با اینها یکی شده، درست که رای دادن میتونه رسمیت بخشیدن به این حاکمان ظالم و فاسد باشه،
                                اما در عین حال رسمیت بخشیدن به آب و خاک و میهن و خانه و خانواده خودمان هم هست، در واقع داریم خودمان رو اثبات میکنیم ولو اینکه حکومت هم منفعت ببره.

ما با این کار هم آب و خاک رو حفظ می کنیم و هم با آوردن آدم های سالم تر و کارامد تر و کاری تر فضا رو از تک قطبی بودن که خواست حکومت هست خارج کنیم،
                                و با این شیوه دموکراتیک به مرور زمان خواست ملی عموم مردم رو در این حکومت پایه ریزی کنیم، تا دیگه کسی جرات نکنه افرادی چون خاتمی هاشمی میرحسین کروبی وووووو
                                رو بناحق بی آبرو کنه و در عین حال از مفسدینی چون احمدی نژاد حمایت کنه و از کنار جرم و جنایت تاریخی اینها بگذره،
                                جاییکه قوه قضاییه پاسخگوی ناکارمدی و سازش کاری خودش باشه، و همینطور بگیر برو بالا...
                                خوب یا بد ما برای این آب و خاکیم و همه هم امکان فرار از اینجا رو ندارند، در نتیجه نمیشه بی تفاوت بود ولو اینکه حکومت در مقطعی این حضور رو در رسانه میلی تایید خودش حساب بکنه،
                                مهم ما مردم هستیم که برای رسیدن به آرمان ها ایرانی و اسلامی خودمون با تفکر و با صبر و هشیاری عمل کنیم تا با گذر زمان به آنچه امروز میخواهیم برسیم.
                                وگرنه انقلاب و جنگ رسیدن به نقط سر خط هست و جز زیان و خسارت های جبران ناپذیر عایدی دیگری نخواهد داشت.

وظیفه امروز ما باز نگهداشتن روزنه های امید برای رسیدن به خواست های اصلیمان از راه قانونی و منطقی است، که اگر برای خودمان ثمری نداشت شاید برای آیندگان و فرزندان ما داشته باشد...

نظر

در حال کار...
                                X