نتايج انتخابات رياست جمهوري ٩٦

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : اخبار و نظرات انتخاباتی

موسوی‌لارگانی:

یکشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ 11:26

مردم نباید فریب شعارهای انتخاباتی را بخورند

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتقاد دارم مناظره دوم در مقایسه با مناظره اول مقداری بهتر برگزار شد و اطلاعات بیشتری را به مردم داد.

سیدناصر موسوی‌لارگانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره مناظره دوم کاندیداهای ریاست جمهوری، اظهار کرد: مناظره دوم اثرات بیشتری داشت، منتها مشکلی که داشت

این بود که برخی کاندیداها فرافکنی می‌کردند و به سؤالات مجری مناظره جواب نامربوط می‌دادند.

وی افزود: برخی از نظرات کاندیداها برای مردم شاید خیلی پسندیده نبود. برای مثال بحث برجام و نتایج آن به درستی مطرح نشد و پیشرفت‌های

برادران سپاه و بسیج و ارتش که توانستند ایران را از انزوای نظامی خارج کنند، نباید نادیده گرفته شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خصوص قاچاق کالا رهبری کالای قاچاق را حرام شرعی دانسته‌اند، محموله‌های لباس که به این

شکل وارد کشور می‌شود به اشتغال ضربه می‌زند و صنعت نساجی ما که 10 هزار سال قدمت دارد را نابود می‌کند.

موسوی لارگانی با بیان اینکه مردم باید بیدار شوند، گفت: مناظره دوم به هر حال نسبت به مناظره اول به دلیل اطلاع رسانی بهتری که به مردم شد خوب ارزیابی می‌شود.
    این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مردم نباید فریب این شعارهای انتخاباتی را بخورند.
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

کاظم نادرعلی

واکنش مسئولان نسبت به فساد

?دهها بار در تریبونهای نماز جمعه راجع حقوقهای نجومی صحبت شد ولی یکبار راجع املاک نجومی صحبت نشد.
      ?در کیهان-رجانیوز-فارس-تسنیم و...صدها مقاله و خبر راجع حقوقهای نجومی در کنار فقر و بیکاری مردم نوشته شد یکبار راجع املاک نجومی بحثی نشد.
      ?بعضی مسئولان ارشد نظام 36 بار راجع حقوقهای نجومی و اجحاف به بیت المال صحبت کردند ولی یکبار هم راجع املاک نجومی صحبت نکردند.
      ?در صداوسیما دهها گزارش و خبر از حقوقهای نجومی منتشر شد ولی خود مجری 20.30 که جزو املاک نجومی بگیر شهرداری تهران بود یک خبر هم از املاک نجومی خور پخش نکرد.

اگر واقعا بحث مبارزه با تخلف و فساد مطرح است این چه شیوه متناقضی است که مسئولان در پیش گرفته اند؟

?حقوق نجومی:
      طبق گزارش دیوان محاسبات 223 میلیارد ریال مازاد پرداخت بوده که 40% در سالهای 90-91 (دوره احمدی نزاد) و60% هم مربوط به دولت روحانی بود که بخشی که مربوط به دولت کنونی بود عمدتا مسترد شد و به خزانه برگشت و تعدادی از متخلفان برکنار یا استعفا دادند.

?املاک نجومی:
      1-حدود 1500 میلیارد ریال تخلف در بخش واگذاری املاک نجومی با تخفیف به بیش از 200 نفر(قالیباف بعدا 120 نفر را تایید کرد.)
      2- تخلیف در واگذاری کاربری اراضی به مساحت 1.1 میلیون متر مربع با 2 میلیون تومان تخفیف معادل 22000 میلیارد ریال تخلف
      3- ارایه زمین رایگان و کمکهای میلیاردی به موسسه خیریه امام رضا که همسر قالیباف عضو هیات امنای آن است.
      نه ملک نجومی برگشت داده شد نه برخوردی شد تحقیق و تحفص هم با فشار از بالا منتفی شد.
      مملکت مدعی ام القرای مسلمین جهان و حومه!!!!!!!!!!!!

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

آیا این املاک به 4 درصدی ها داده شد ، یا به 96 درصدی ها ؟؟؟

اون آقای نماینده مردم فلاورجان هم بداتد که مردم بیدار شده اند که خیلی ها در انتخابات شرکت نمی کنند اگر بیایند مطمئن باشد که جز به روحانی رای نمی دهند
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/05/07, 12:33.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
          جناب محمد حسین عزیز ریال 37 سال اومد پایین و داد مصرف کننده درآمد تولید هم افتضاح تر از زمان رژیم گذشته ای شد که دلار 7 تومن بود و قاچاق هم خیلی بالاست
          واردات کم نخواهد شد چون تکنولوژی موجود نیست
          دلار 1000 تومنی شد 4000 ولی اجناس شدن با دلار 8000 تومنی عملا
          این چیزی که شما می فرمائید با تجربه خودتون در زندگی قیاس کنید
          چرا باید همه راه های اشتباه گذشته رو دوباره تجربه کنیم و از تاریخ درس نگیریم
          کمر مملکت بعد از رشد دلار هیچ وقت راست نشده هنوز هم دلار 4 هزار تومنی پدر مملکت رو درآورده دلیل این که مجبور به ایجاد رکود شدند هم همینه
          سلام؛ @};-

ببینید...
          بحث اینکه مدیریت خوب بوده یا بد... یک بحث است.
          بحث اینکه ریال چند باشد و اگر چقدر باشد خوب است هم یک بحث.

از طرف دیگر:
          اینکه ریال به خاطر شرایط ضعف اقتصادی پایین آمده باشد، (حالت مفعولی) یک بحث است.
          اینکه ریال به خاطر شرایط اقتصادی پایین کشیده شده باشد، (حالت فاعلی) نیز یک بحث است.

حرف من الان سر مدیریت نیست. سر این است که ریال چند باشد خوب است؟

برای اینکه منظورم واضح شود دو سوال می پرسم:
          *** اگر آقای احمدی نژاد (با همان مدیریتی که داشت) دلار را با زور و ضرب می کرد 5000 ریال یا اصلا 1000 ریال یا اصلا 1 ریال خوب بود؟
          این را پرسیدم برای اینکه به وضوح بگویم که
          1- محدودیت هایی وجود دارد که ناشی از شرایط محیطی است نه مدیریتی. (هر چقدر هم دولت زور بزند اصلا تمام منابع کشور را هم به کار گیرد، باز ریال 1 دلار نمی شود... چرا؟)
          2- در خیلی از مواقع (به خصوص به دولت آقای احمدی نژاد اشاره دارم) سایر تصمیم های مدیریتی است که روی ارزش ریال تاثیر می گذارد، نه برعکس. یعنی کاهش ارزش ریال تابعی بوده از سیاستی به نام پرداخت یارانه یا تابعی بوده از پروژه ی مسکن مهر. و اگر به خود آقای احمدی نژاد بود ای بسا تمایل داشت دلار را روی 1350 ثابت نگه دارد! (که به نگر می رسد تلاش کرد و نتوانست!)
          3- شما که به آقای احمدی نژاد انتقاد دارید اگر این آقا دلار را 5000 ریال می کرد باز هم انتقاد داشتید. بلکه بیشتر از این هم انتقاد از او می کردید! (البته من هم انتقاد دارم...) الان اگر دلار 5000 ریال بود همین دو سه تا کارخانه ی نصفه نیمه ای هم که در کشور وجود داشت از بین رفته بود. اگر تمام مرز های کشور را یک وجب به یک وجب سرباز می گذاشتند باز قاچاق از در و دیوار (با دلار 5000 ریالی) وارد می شد! (دقیقا مانند یک خازنی که این صفحه اش منفی 500 ولت و آن صفحه اش 0 ولت دارد... هر چقدر هم عایق این وسط بزرگ باشد بالاخره یک اسپارکی می زند و الکترولیت این وسط منفجر می شود!) پس انتقاد شما بیشتر معطوف به مدیریت کلی است نه نقش ریال.

حالا برای اینکه نقش ریال را جداگانه (بدون در نظر گرفتن مدیریت آقای احمدی نژاد و روحانی و که و که) در نظر بگیریم، می پرسم:
          *** آیا چین دارد اشتباه می کند که یوانش را پایین نگه داشته؟
          کارخانه های اروپایی و آمریکایی آیا به چین مهاجرت نکردند؟ انصافا؟
          آیا مردم در جهان (چه در خود چین چه در خود آمریکا چه در کشورهای ثالثی مانند ایران) آیا حاضر نیستند کالاهای کم کیفیت تر و از نظر فناوری عقب افتاده تر چینی را بخرند؟
          اصلا خود فناوری (و کیفیت) آیا در حال مهاجرت به چین نیست؟؟؟
          پس می بینیم که در کنار یک مدیریت صحیح اگر پول ملی کم ارزش وجود داشته باشد چه کارها که نمی تواند بکند!

این است نقش
          ریال، بدون در نگر گرفتن مدیریت.

یا علی
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در ارتباط با مطلب بالا (که گفتم آقای احمدی نژاد تلاش هم کرد که دلار را ثابت نگه دارد...) :

از یک چیز دولت روحانی خوشم می آید (کلا من به اینها خیـــــــــــــــلی انتقاد دارم، ولی دو سه تا سیاستشان را می پسندم). در همان تصویر بالا ببینید دلار با چه شیب تند و در عین حال همواری دارد بالا می رود... این به نگر من خیلی عالی است.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              سلام؛ @};-

ببینید...
              بحث اینکه مدیریت خوب بوده یا بد... یک بحث است.
              بحث اینکه ریال چند باشد و اگر چقدر باشد خوب است هم یک بحث.

از طرف دیگر:
              اینکه ریال به خاطر شرایط ضعف اقتصادی پایین آمده باشد، (حالت مفعولی) یک بحث است.
              اینکه ریال به خاطر شرایط اقتصادی پایین کشیده شده باشد، (حالت فاعلی) نیز یک بحث است.

حرف من الان سر مدیریت نیست. سر این است که ریال چند باشد خوب است؟

برای اینکه منظورم واضح شود دو سوال می پرسم:
              *** اگر آقای احمدی نژاد (با همان مدیریتی که داشت) دلار را با زور و ضرب می کرد 5000 ریال یا اصلا 1000 ریال یا اصلا 1 ریال خوب بود؟
              این را پرسیدم برای اینکه به وضوح بگویم که
              1- محدودیت هایی وجود دارد که ناشی از شرایط محیطی است نه مدیریتی. (هر چقدر هم دولت زور بزند اصلا تمام منابع کشور را هم به کار گیرد، باز ریال 1 دلار نمی شود... چرا؟)
              2- در خیلی از مواقع (به خصوص به دولت آقای احمدی نژاد اشاره دارم) سایر تصمیم های مدیریتی است که روی ارزش ریال تاثیر می گذارد، نه برعکس. یعنی کاهش ارزش ریال تابعی بوده از سیاستی به نام پرداخت یارانه یا تابعی بوده از پروژه ی مسکن مهر. و اگر به خود آقای احمدی نژاد بود ای بسا تمایل داشت دلار را روی 1350 ثابت نگه دارد! (که به نگر می رسد تلاش کرد و نتوانست!)
              3- شما که به آقای احمدی نژاد انتقاد دارید اگر این آقا دلار را 5000 ریال می کرد باز هم انتقاد داشتید. بلکه بیشتر از این هم انتقاد از او می کردید! (البته من هم انتقاد دارم...) الان اگر دلار 5000 ریال بود همین دو سه تا کارخانه ی نصفه نیمه ای هم که در کشور وجود داشت از بین رفته بود. اگر تمام مرز های کشور را یک وجب به یک وجب سرباز می گذاشتند باز قاچاق از در و دیوار (با دلار 5000 ریالی) وارد می شد! (دقیقا مانند یک خازنی که این صفحه اش منفی 500 ولت و آن صفحه اش 0 ولت دارد... هر چقدر هم عایق این وسط بزرگ باشد بالاخره یک اسپارکی می زند و الکترولیت این وسط منفجر می شود!) پس انتقاد شما بیشتر معطوف به مدیریت کلی است نه نقش ریال.

حالا برای اینکه نقش ریال را جداگانه (بدون در نظر گرفتن مدیریت آقای احمدی نژاد و روحانی و که و که) در نظر بگیریم، می پرسم:
              *** آیا چین دارد اشتباه می کند که یوانش را پایین نگه داشته؟
              کارخانه های اروپایی و آمریکایی آیا به چین مهاجرت نکردند؟ انصافا؟
              آیا مردم در جهان (چه در خود چین چه در خود آمریکا چه در کشورهای ثالثی مانند ایران) آیا حاضر نیستند کالاهای کم کیفیت تر و از نظر فناوری عقب افتاده تر چینی را بخرند؟
              اصلا خود فناوری (و کیفیت) آیا در حال مهاجرت به چین نیست؟؟؟
              پس می بینیم که در کنار یک مدیریت صحیح اگر پول ملی کم ارزش وجود داشته باشد چه کارها که نمی تواند بکند!

این است نقش
              ریال، بدون در نگر گرفتن مدیریت.

یا علی
              حرف قشنگی زدید

اگر دولت احمدی نژاد به زور و ضرب دلار رو می کرد 500 خوب نبود و نمی توانست هم
              اتفاقا این که میگویند اقتصاد دستوری نیست هم همین است
              احمدی نژاد سعی کرد با تزریق دلار در بازار در روند صعودی جلوی رشد اون رو بگیره نه تنها موفق نشد آخرای دولت فهمیدند ای دل غافل اومدن همه منابع رو خرج کردند
              البته یه کمی بهتر کار کرد و دیگه اون طوری زوری نیومد دلار بفروشه ولی تا پایان اسیر این موضوع بود
              این سیف در عوض خیلی حرفه ای کار کرد در روند صعودی تزریق نکرده میگزاره میاد بالا می کوبه تو سر دلار
              چین که یوان رو پایین نگه داشته به عنوان یک کشور صادر کننده قابل قیاس با ما نیست
              ما تجهیزات گران داریم خط تولید فرسوده و غیر مدرن و بازار قاچاق حکومتی (اسکله های غیرمجاز ارگان های نظامی)
              گران کردن دلار به اون تولید داخل کمک نمی کنه چون گپ تکنولوژیکی بالاست فقط باعث میشه مصرف کننده بدبخت ریال بیشتری برای کالای مصرفی بپردازه و افت بیشتر ارزش پول ملی
              در آمریکا اجناس چینی کم کیفیت البته نه به اون بی کیفیتی بازار ایران هم پیدا میشه تو استرالیا هم پیدا میشه ولی ایا خودروی چینی هم تو بازار آمریکا پیدا میشه؟ خیر
              آمریکایی ها خودشون مناطق ازاد در چین درست کردند و حکومت چین هم از این قضیه بهره برداری کرد رهبرشون جفتک نیانداخت که آمریکا بد است.
              بعدش خودشون شروع به کپی برداری و تولید کردند.
              روند درست و سیستماتیکی در چین شکل گرفته ولی نکته مهم اینه که الگوی پیشرفت اقتصادی آمریکا و چین و ژاپن در یک کشوری مثل ایران باید بومی سازی بشه و گرنه داستان چیز دیدی کدون دیدی مولوی است

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

در ارتباط با مطلب بالا (که گفتم آقای احمدی نژاد تلاش هم کرد که دلار را ثابت نگه دارد...) :

از یک چیز دولت روحانی خوشم می آید (کلا من به اینها خیـــــــــــــــلی انتقاد دارم، ولی دو سه تا سیاستشان را می پسندم). در همان تصویر بالا ببینید دلار با چه شیب تند و در عین حال همواری دارد بالا می رود... این به نگر من خیلی عالی است.
                این نمودار مال ارز دولتی است نه ارز بازار آزاد که عملا باعث رانت شدید شد
                و خلاف مصوبه مجلس بود که ارز باید شناور 5 درصد قیمت بازار باشه که الان تقریبا با ارفاق هست

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  آیا این املاک به 4 درصدی ها داده شد ، یا به 96 درصدی ها ؟؟؟

اون آقای نماینده مردم فلاورجان هم بداتد که مردم بیدار شده اند که خیلی ها در انتخابات شرکت نمی کنند اگر بیایند مطمئن باشد که جز به روحانی رای نمی دهند
                  قالیباف خودش جزو 4 درصدی هاست !

هر 6 تایشان جزو 4 درصدی ها هستند !

نماینده 96 درصدی ها را رد صلاحیت کردند ! چون نه املاک نجومی داشت ! نه فیش نجومی داشت ! نه ثروت نجومی داشت ! اما رای نجومی داشت !!!

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

نماینده 96 درصدی ها را رد صلاحیت کردند ! چون نه املاک نجومی داشت ! نه فیش نجومی داشت ! نه ثروت نجومی داشت ! اما رای نجومی داشت !!!
                    سلام.

گفته حاضرم در این مناظره فهرست اموالم را رو کنم. (به شرط اینکه بقیه هم رو کنند.)

همین طور گفته اگر رئیس جمهور شوم هم خودم هم وزرائی که می گذارم 1- فهرست دارایی هایمان را می گذاریم. 2- حق فعالیت اقتصادی در دوران خدمت نداریم.

البته شما ممکن است بگویید دروغ می گوید و بعدا می زند زیرش... ولی گمان نکنم. (دروغ گفتن هم شرایطی دارد... نمی شود این گونه ادعا کرد و بعد زد زیرش.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آقای قالیباف بدجوری دنبال رای های خاکستری آقای احمدی نژاد است...
                      آقای جهانگیری هم بدجوری دنبال رای های خاکستری آقای خاتمی است...

دیگر این قدر جدی این قضیه را مطرح می کنند که آدم خنده اش می گیرد! آقای جهانگیری که دیگر خودش را به هیچ وجه اعتدال گرا نمی داند و یک اصلاح طلب (یا به قول خودش چپی) کامل است... آقای قالیباف هم یکی در میان کلمه ی 96 درصد و مردم در زبانش جاری است ...

البته می گویند آقای خاتمی تلویحا حمایت هم کرده... انگار این جریان «و ما اسحاق را به او بخشیدیم!» :d که ازش کاریکاتور در آوردند را هم بار اول خود آقای خاتمی سر زبان ها انداخته!

ولی آقای احمدی نژاد گویا رای هایش را به کسی نبخشیده. (رای خودم مال خودم، رای خودت مال خودت) :d

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mehdi 1000
                        ستاره دار(2)
                        • Mar 2011
                        • 313

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

خخخخخخ نماینده 96% ها رو با حال گفتی. رؤیا پردازی خوبه اما نه تا این حد!!! خب این مردم 96% که حامی این ملعون بودند کجا تشریف دارند؟ صدایی نوایی چیزی؟؟؟

ایشان نماینده 1% ها بودند، 1% کاسب تحریم در کشور و 1% های آمریکا و اسرائیل...
                        سال 84 تنها بواسطۀ ناشناخته بودن و شعارهای پوپولیستی در دور اول 7م رای داشت،
                        دور دوم هم مردم از بغض هاشمی به احمدی رای دادند نه از حب و دوست داشتن ایشان.

سال 88 هم به هزار یک دلیل روشن تقلب رخ داد،
                        رای بالایی که برای این درست کردند باعث شد امر بر ایشان مشتبه بشود تا جاییکه از جایی جلوی نظام و رهبری بایستد.

امروز اگر رد صلاحیت نمیشد نهایت 3-4 م رای داشت، رای مردم پوپولیست دوست! + خائن + کاسب تحریم...
                        کاش می بود تا اون ابرای بالای سر شما از بین می رفت تا بدونی رای نجومی نداشت!!!

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

سلام.

گفته حاضرم در این مناظره فهرست اموالم را رو کنم. (به شرط اینکه بقیه هم رو کنند.)

همین طور گفته اگر رئیس جمهور شوم هم خودم هم وزرائی که می گذارم 1- فهرست دارایی هایمان را می گذاریم. 2- حق فعالیت اقتصادی در دوران خدمت نداریم.

البته شما ممکن است بگویید دروغ می گوید و بعدا می زند زیرش... ولی گمان نکنم. (دروغ گفتن هم شرایطی دارد... نمی شود این گونه ادعا کرد و بعد زد زیرش.)
                          کدوم نهاد باید بیاد صحت گفته ایشون رو بررسی کنه؟ همون نهادی که جلوی املاک نجومی که ایشون انتقال داد سکوت کرد بعد اومد افشا کننده رو زندانی کرد؟
                          مگر برای حسن روحانی یا قالیباف و رئیسی کار سختیه که اموال و ثروتشون رو مخفی کنند؟
                          مگه همین الان تمام مسئولین همین کارو نمی کنند؟ مگه آقای رفیق دوست همه اموالشو به اسم محافظش نکرده که از اول انقلاب محافظه و همه هم میدونن؟
                          مگه حساب به اسم پسر یک نفری که جرات نداریم اسمشو ببریم در انگلیس نبود که 1.6 میلیارد پوند توش بود و بلوکه شد هفته بعدش حمله کردن به سفارت انگلیس؟
                          مگر آمریکا میتونه همه حسابهای القاعده و طالبان و یا مافیا رو رصد کنه؟ این قدر راه های پولشویی بلدند دوستان
                          در کشوری که در فساد رتبه 150 تو 200 کشور رو داره اصلا کار سختی نیست مخفی کردن ثروت

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

حالا فکر کنم آقای روحانی بعد از یک مدت باید بقیه را ول کند و آقای جهانگیری را بچسبد! اگر نخواهد کناره گیری کند یکی از جدی ترین رقیب ها برای آقای روحانی خود آقای جهانگیری است!!! laughingsmiley (چه می گویند؟؟؟ رونالدو را ول کن! کامران را بچسب گل به خودی نزند!)

اتفاقا بیشترین رایی هم که به خودش جذب می کند هم از صندوق خود آقای روحانی است! /:.ohno-smiley.:/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

چرا من از روحانی بدم می آید؟
                              ==================

نمی دانم شما یادتان هست یا نه؟ دقیقا تو اوج بورس در سال 92 خود شخص آقای روحانی به مردم گفت پول هایتان را بیاورید در بورس.... دقیقا از همان روز نمادها یکی یکی منفی شدند... چه منفی هایی؟!!! بعد خود آقای طیب نیا درآمد گفت ما برای از بین بردن حباب اقدام کردیم!!!!

انصافا، یادتان هست، یا نه؟

من از این دولت دروغ دیده ام. کم هم ندیده ام.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

چرا من از روحانی بدم می آید؟
                                ==================

نمی دانم شما یادتان هست یا نه؟ دقیقا تو اوج بورس در سال 92 خود شخص آقای روحانی به مردم گفت پول هایتان را بیاورید در بورس.... دقیقا از همان روز نمادها یکی یکی منفی شدند... چه منفی هایی؟!!! بعد خود آقای طیب نیا درآمد گفت ما برای از بین بردن حباب اقدام کردیم!!!!

انصافا، یادتان هست، یا نه؟

من از این دولت دروغ دیده ام. کم هم ندیده ام.

اون کار واقعا کار کثیفی بود هیچ وقت هم عذرخواهی نکردند. من هم جزو متضررین هستم ولی من با خودم فکر می کنم سرکوب نقدینگی تنها چاره کاره
                                تا زمانی که بتونند از خارج بالای 80 میلیارد دلار پول وارد کنند حالا یا به صورت وام یا سرمایه گزاری خارجی

نظر

در حال کار...
                                X