کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جشن سهامداران، عزای کارگزاریها
حسن قالیباف، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به وعدهای که اخیرا در نشست خبری داده بود، عمل کرد و کارمزد معاملات سهام را ۲۰درصد کاهش داد. این خبر دیروز مثل بمب در فضای مجازی صدا کرد و سهامداران رشته توییتهایی در این رابطه نوشتند. مهدی امیدی یکی از آنها بود که نوشت: «کارمزد معاملات کاهش پیدا کرد؛ مبارک سهامداران صبورش.» کاربر دیگری خوشحالیاش از این اتفاق را با این ادبیات نشان داد: «دیگر کارگزاریها نمیتوانند به مشتریهای خرد دهنکجی کنند ۳۰ درصد از درآمد ارکان صرف تثبیت بازار خواهد شد درود بر قالیباف!» کاربر «بورسباز» هم از رئیس سازمان بورس قدردانی کرد و نوشت: «قالیباف با این مصوبه خدمت بسیار بزرگی به بازار کرد.»
بسیار عالی.
نشان داد که شرف دارد.
فقط باید انحصار از کارگزاریها نیز برداشته شود و نیز اینکه قانون واقعا کثیف محدودیت تخفیف از کارگزاریها برداشته شود.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
? خیلى وقت است که مساله کندى هسته معاملاتى و اختلال در آن صداى همه را در آورده اما در یکى دو روز گذشته بار دیگر این بحث مانند گذشته در فضاى شبکه هاى اجتماعى داغ شد.
? یکى از توییت هایى که روز گذشته مورد توجه کاربران قرار گرفت این بود: »بچه که بودیم مى نشستیم پاى تلویزیون، سوباسا یه شوت میزد تا بره به دروازه برسه وسطش کلى چیز دیگه نشون میدادن ولى شوت سوباسا هنوز به دروازه نرسیده بود... بزرگ که شدیم نشستیم پاى بورس، سفارش خرید زدیم، رفتیم کلى از کارامون رو انجام دادیم و برگشتیم، اما سفارش هنوز به هسته نرسیده بود.»
کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
معلوم میشود مشکل وضع قوانین عاقلانهی مندرآوردی تنها از سوی شاپور دانا نبوده. بلکه بالادستیهایش به او میگفتند این کارها را بکن و او هم فقط گوش به فرمان بوده.
خدا به خیر بگذراند من در آوردی بعدی را....
چندین سال است کارمان فقط شده من در آوردی جدید... بی عرضگی جدید... اختلاف بین خود وزراء... قوانین خلق الساعهای که پس گرفته میشوند... اخباری که تکذیب میشوند و دوباره تایید میشوند... بیثباتی (نه تنها در اقتصاد بلکه) در تصمیم گیریها...
# ما به عقب باز نمیگردیم. ???
«محمد حسین» هستم.
من نمیدانم این تصویر بالا درست است یا نه؟ ولی اگر درست باشد واقعا مسخره بازی است.
کاملا معلوم است وضع قوانین خلق الساعه تنها مربوط به شاپور دانا نبوده. بلکه یک دستی بالاتر از او او را به این کارهای نه چندان عاقلانه هدایت میکرده.
واقعا معنی این کارها چیست؟
کدام آدم عاقلی صبح یک قانون وضع میکند و شب تغییرش میدهد و میلیونها آدم را اسیر خودش میکند؟
یعنی واقعا یک تصمیم درست که یک روز دوام داشته باشد نمیتوانند بگیرند؟
آدم عصبانی میشود این چیزها را میبیند...
--------------------------
یک نفر دیگر هم گفته:
♦️? خبر فوری ....
♦️? گودرزی معاونت بازار بورس تهران خبر داد:
??⚫️? ساعت معاملات بورس تهران از هفته آینده به روال سابق برخواهد گشت و از شنبه ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خواهد بود
«محمد حسین» هستم.
آیا (کارگزاریهای) رایان هم افزا دارد دزدی میکند؟ ------------------------------------------------------
سلام.
دوستان؛
اکنون یک نفر به من اطلاع داد که گویا رایان هم افزا برایش دولا پهنا حساب کرده.
گفتم امکان ندارد... بعد رفتم خودم در یکی دو کارگزاری آزمایش کردم دیدم تعداد سهام درخواستی را نسبت به مبلغ کل مشخص و قیمتی مشخص برای نمادی مشخص (نسبت به جاهای دیگر) کم میزند!
گفتم اشکال ندارد و این صرفا یک محاسبهی ساده است و در اصل کار تاثیر ندارد و باقی پول را احتمالا برگشت میدهد...
آن بنده خدا به من اطلاع داد که نه! انگار واقعا از حسابش کسر شده و برگشتی هم نبوده!!!
اکنون رفتم برای یکی از کسانی که حسابش را دارم نگاه کردم دیدم که نه! انگار واقعا کارگزاری مرتبط با رایان هم افزا از حسابش بیشتر از حد برداشت کرده!!!
درست است؟
آیا واقعا دزدیای صورت دارد میگیرد؟
کارمزد فروش تا آنجا که من اطلاع دارم باید جمعا به همراه مالیات و دیگر مسائل کمتر از ۰٫۶ درصد شود.
در حالی که من محاسبه کردم (برای آن دوستم را که حسابش را دارم) دیدم شد ۰٫۸۸ درصد!
دوستانی که با رایان هم افزا کار میکنند لطفا یک بررسی بفرمایند.
گردش حساب را باید باز کنید و بعد تعداد سهم خریداری یا فروخته شده را در قیمت سهم بکنید و سپس رقم جلوی بدهکار بستانکار را بر این رقم تقسیم کنید.
مثلا برای گدنا میشود:
من نمیدانم این تصویر بالا درست است یا نه؟ ولی اگر درست باشد واقعا مسخره بازی است.
کاملا معلوم است وضع قوانین خلق الساعه تنها مربوط به شاپور دانا نبوده. بلکه یک دستی بالاتر از او او را به این کارهای نه چندان عاقلانه هدایت میکرده.
واقعا معنی این کارها چیست؟
کدام آدم عاقلی صبح یک قانون وضع میکند و شب تغییرش میدهد و میلیونها آدم را اسیر خودش میکند؟
یعنی واقعا یک تصمیم درست که یک روز دوام داشته باشد نمیتوانند بگیرند؟
آدم عصبانی میشود این چیزها را میبیند...
--------------------------
یک نفر دیگر هم گفته:
قربان.
به نظرتون با توجه به این مخاطبتون مسئولین سازمان بورسند لحن و بیانتون بیش از حد مودبانه نیست؟؟
اینها لیاقت این گونه صحبت کردن را ندارند.
قربان.
به نظرتون با توجه به این مخاطبتون مسئولین سازمان بورسند لحن و بیانتون بیش از حد مودبانه نیست؟؟
اینها لیاقت این گونه صحبت کردن را ندارند.
جناب محمدحسین واقعا بسیار مؤدب و متشخص هستند.
و این ویژگی شخصیتی ایشان ستودنی است.
من خودم وقتی عصبانی میشم ممکنه یه چیزایی بگم که بی ادبانه باشه
ولی این که ایشون تحت هر شرایطی مودب هستند به نظرم عالی است.
مهم نیست مخاطبشان چقدر آشغال باشد. مهم رفتار خود آدم هست.
کاش ما هم بتونیم مثل ایشون باشیم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خودتان صف درست کردهاید بعد پیامک میفرستید که رفتار هیجانی نداشته باشید؟
شما از رفتار هیجانی ما گلهمندید... ما از شما به کجا باید شکایت ببریم؟
چرا سریال قوانین من درآوردی ایجاد کردهاید؟
کجای جهان اینگونه محدودیت دامنه نوسان دارد؟
خیلی خیلی خیلی عالی گفت.
«محمد حسین» هستم.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
نظر