سخنی با مسئولین بورس ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : سخنی با سازمان بورس

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
      جشن سهامداران، عزای کارگزاری‌ها
      حسن قالیباف، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به وعده‌ای که اخیرا در نشست خبری داده بود، عمل کرد و کارمزد معاملات سهام را ۲۰درصد کاهش داد. این خبر دیروز مثل بمب در فضای مجازی صدا کرد و سهامداران رشته توییت‌هایی در این رابطه نوشتند. مهدی امیدی یکی از آنها بود که نوشت: «کارمزد معاملات کاهش پیدا کرد؛ مبارک سهامداران صبورش.» کاربر دیگری خوشحالی‌اش از این اتفاق را با این ادبیات نشان داد: «دیگر کارگزاری‌ها نمی‌توانند به مشتری‌های خرد دهن‌کجی کنند ۳۰ درصد از درآمد ارکان صرف تثبیت بازار خواهد شد درود بر قالیباف!» کاربر «بورس‌باز» هم از رئیس سازمان بورس قدردانی کرد و نوشت: «قالیباف با این مصوبه خدمت بسیار بزرگی به بازار کرد.»
      بسیار عالی.
      نشان داد که شرف دارد.
      فقط باید انحصار از کارگزاری‌ها نیز برداشته شود و نیز اینکه قانون واقعا کثیف محدودیت تخفیف از کارگزاری‌ها برداشته شود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

������روحانی: عرضه‌های اولیه به 5 شرکت در هفته می‌رسد
        آخر شعور هم خوب چیزی است.
        با این هسته‌ی پوکیده چگونه می‌خواهید حتی یک شرکت دیگر بیافزایید؟ چه برسد به پنج شرکت... چه برسد به پنج شرکت در هفته؟

اخبار بورس-Tse Press, [۰۸.۰۷.۲۰ ۰۸:۵۳]? زمان سفارش‌گيري در عرضه اوليه نماد #ولپارس امروز چهارشنبه مورخ 1399/04/18 از ساعت 8:00 الي 10:30 خواهد بود.

معاملات امروز #خساپا از ساعت ۱۳:۱۵ تا ۱۴ خواهد بود

#خودرو هم که دیروز برای کنفرانس مجدد متوقف شد

جالب است هر نمادی دارد زمان اختصاصی معاملاتی پیدا می‌کند!

#کچاد ۹:۲۰ سفارش‌گیری و ۹:۳۵ آماده انجام معاملات می‌شود
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

الگوبردارى هسته معاملات بورس از شوت هاى سوباسا

? خیلى وقت است که مساله کندى هسته معاملاتى و اختلال در آن صداى همه را در آورده اما در یکى دو روز گذشته بار دیگر این بحث مانند گذشته در فضاى شبکه هاى اجتماعى داغ شد.

? یکى از توییت هایى که روز گذشته مورد توجه کاربران قرار گرفت این بود: »بچه که بودیم مى نشستیم پاى تلویزیون، سوباسا یه شوت میزد تا بره به دروازه برسه وسطش کلى چیز دیگه نشون میدادن ولى شوت سوباسا هنوز به دروازه نرسیده بود... بزرگ که شدیم نشستیم پاى بورس، سفارش خرید زدیم، رفتیم کلى از کارامون رو انجام دادیم و برگشتیم، اما سفارش هنوز به هسته نرسیده بود.»

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

من در آوردی جدید!

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            ...... تغییر ساعت کار بازار.......
            معلوم می‌شود مشکل وضع قوانین عاقلانه‌ی من‌درآوردی تنها از سوی شاپور دانا نبوده. بلکه بالادستی‌هایش به او می‌گفتند این کارها را بکن و او هم فقط گوش به فرمان بوده.

خدا به خیر بگذراند من در آوردی بعدی را....

چندین سال است کارمان فقط شده من در آوردی جدید... بی عرضگی جدید... اختلاف بین خود وزراء... قوانین خلق الساعه‌ای که پس گرفته می‌شوند... اخباری که تکذیب می‌شوند و دوباره تایید می‌شوند... بی‌ثباتی (نه تنها در اقتصاد بلکه) در تصمیم گیری‌ها...

# ما به عقب باز نمی‌گردیم. ???
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

من نمی‌دانم این تصویر بالا درست است یا نه؟ ولی اگر درست باشد واقعا مسخره بازی است.
              کاملا معلوم است وضع قوانین خلق الساعه تنها مربوط به شاپور دانا نبوده. بلکه یک دستی بالاتر از او او را به این کارهای نه چندان عاقلانه هدایت می‌کرده.
              واقعا معنی این کارها چیست؟
              کدام آدم عاقلی صبح یک قانون وضع می‌کند و شب تغییرش می‌دهد و میلیون‌ها آدم را اسیر خودش می‌کند؟
              یعنی واقعا یک تصمیم درست که یک روز دوام داشته باشد نمی‌توانند بگیرند؟
              آدم عصبانی می‌شود این چیزها را می‌بیند...

--------------------------

یک نفر دیگر هم گفته:
              ♦️? خبر فوری ....

♦️? گودرزی معاونت بازار بورس تهران خبر داد:

??⚫️? ساعت معاملات بورس تهران از هفته آینده به روال سابق برخواهد گشت و از شنبه ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خواهد بود
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

آیا (کارگزاری‌های) رایان هم افزا دارد دزدی می‌کند؟
                  ------------------------------------------------------
                  سلام.
                  دوستان؛
                  اکنون یک نفر به من اطلاع داد که گویا رایان هم افزا برایش دولا پهنا حساب کرده.
                  گفتم امکان ندارد... بعد رفتم خودم در یکی دو کارگزاری آزمایش کردم دیدم تعداد سهام درخواستی را نسبت به مبلغ کل مشخص و قیمتی مشخص برای نمادی مشخص (نسبت به جاهای دیگر) کم می‌زند!
                  گفتم اشکال ندارد و این صرفا یک محاسبه‌ی ساده است و در اصل کار تاثیر ندارد و باقی پول را احتمالا برگشت می‌دهد...
                  آن بنده خدا به من اطلاع داد که نه! انگار واقعا از حسابش کسر شده و برگشتی هم نبوده!!!
                  اکنون رفتم برای یکی از کسانی که حسابش را دارم نگاه کردم دیدم که نه! انگار واقعا کارگزاری مرتبط با رایان هم افزا از حسابش بیشتر از حد برداشت کرده!!!
                  درست است؟
                  آیا واقعا دزدی‌ای صورت دارد می‌گیرد؟

کارمزد فروش تا آنجا که من اطلاع دارم باید جمعا به همراه مالیات و دیگر مسائل کمتر از ۰٫۶ درصد شود.
                  در حالی که من محاسبه کردم (برای آن دوستم را که حسابش را دارم) دیدم شد ۰٫۸۸ درصد!

دوستانی که با رایان هم افزا کار می‌کنند لطفا یک بررسی بفرمایند.
                  گردش حساب را باید باز کنید و بعد تعداد سهم خریداری یا فروخته شده را در قیمت سهم بکنید و سپس رقم جلوی بدهکار بستانکار را بر این رقم تقسیم کنید.
                  مثلا برای گدنا می‌شود:

Code:
                  روش محاسبه:
                  6000*10 = 60000
                  60214/60000 = 1.003566
                  1.003566 - 1  = 0.003566
                  0.003566 * 100 = 0.3566
                  که در این مورد می‌بینیم درست است و مشکلی ندارد. و حتی مقداری کمتر هم هست!
                  ولی در یک جای دیگر من دیده‌ام مشکل دارد.

کارمزدها:
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/08/26, 07:35.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1589

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

من نمی‌دانم این تصویر بالا درست است یا نه؟ ولی اگر درست باشد واقعا مسخره بازی است.
                    کاملا معلوم است وضع قوانین خلق الساعه تنها مربوط به شاپور دانا نبوده. بلکه یک دستی بالاتر از او او را به این کارهای نه چندان عاقلانه هدایت می‌کرده.
                    واقعا معنی این کارها چیست؟
                    کدام آدم عاقلی صبح یک قانون وضع می‌کند و شب تغییرش می‌دهد و میلیون‌ها آدم را اسیر خودش می‌کند؟
                    یعنی واقعا یک تصمیم درست که یک روز دوام داشته باشد نمی‌توانند بگیرند؟
                    آدم عصبانی می‌شود این چیزها را می‌بیند...

--------------------------

یک نفر دیگر هم گفته:
                    قربان.
                    به نظرتون با توجه به این مخاطبتون مسئولین سازمان بورسند لحن و بیانتون بیش از حد مودبانه نیست؟؟
                    اینها لیاقت این گونه صحبت کردن را ندارند.

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

دامنه نوسان و سازمان بورس!

-2 تا مثبت 5 دامن نوسان کوتاه تر میشود!!!! شامورتی بازی جدید...
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                        قربان.
                        به نظرتون با توجه به این مخاطبتون مسئولین سازمان بورسند لحن و بیانتون بیش از حد مودبانه نیست؟؟
                        اینها لیاقت این گونه صحبت کردن را ندارند.
                        جناب محمدحسین واقعا بسیار مؤدب و متشخص هستند.
                        و این ویژگی شخصیتی ایشان ستودنی است.

من خودم وقتی عصبانی میشم ممکنه یه چیزایی بگم که بی ادبانه باشه
                        ولی این که ایشون تحت هر شرایطی مودب هستند به نظرم عالی است.
                        مهم نیست مخاطبشان چقدر آشغال باشد. مهم رفتار خود آدم هست.

کاش ما هم بتونیم مثل ایشون باشیم.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post

واقعا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عالی گفت.

خودتان صف درست کرده‌اید بعد پیامک می‌فرستید که رفتار هیجانی نداشته باشید؟
                          شما از رفتار هیجانی ما گله‌مندید... ما از شما به کجا باید شکایت ببریم؟
                          چرا سریال قوانین من درآوردی ایجاد کرده‌اید؟
                          کجای جهان این‌گونه محدودیت دامنه نوسان دارد؟

خیلی خیلی خیلی عالی گفت.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post

خاک بر سر بی شعورشون بکنن...
                            معلوم نیست دوباره چه آشی برامون پختن...

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

امروز ۱۵ آبان ۹۹ باز دوباره دیده بان TseTmc برای من قطع است. دیروز هم قطع بود.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Bruce
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 288

عاقبت بسیار وحشتناکی در انتظار دزدان مال یتیم خور خواهد بود.

فایل پیوست 5964
                                خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

در حال کار...
                                X