سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    میدونید این گستاخی و پررویی شما که بیایید در تایپک من و بمن انگ سفته بازی بزنید از کجا نشات میگیره؟
    از اونجا که سایت بورسی اجازه میده هر تازه واردی که حتی نمیدونه در بورس چی به چیه،برای هر نظر و سوال مسخره خودش، تایپک ایجاد کنه و طرف هم فکر کنه که واسه خودش کسی شده.
    دست من بود شما پس از ده سال هم نمیتونستید یه تایپک ایجاد کنید که اینقدر شما رو گستاخ کنه که بیایید و بمن انگ سفته بازی بزنید.
    جناب کاپیتان نئمو بفرما،فرمودید بیا بنویس،حالا این پست رو خوب بخوان.
    این مزد زحمات کسیکه ساعتها وقتشون رو به رایگان در اختیار دیگران قرار میده.
    جناب ارم بورس عزیز .

با سلام بنده چند روزی حضور نداشتم در سایت و حقیقتا از اتفاقات پیش آمده شرمنده شدم .
    اول عرایضم بنده به نوبه خودم از زحمات شما در این سایت تشکر میکنم .

بررسی شبانه روزی بازار و تحلیل کردن و جواب سوالات را دادن قطعا وقت گیر و خسته کننده است .
    من تا اونجا که در توانم بود سعی کردم که تو تاپیک شما حضور داشته باشم و اگر موردی پیش آمد رفع و رجوع کنم .

توقع من از شما این بود که خویشتن داری بیشتری بفرمائید .
    قطعا کسی که به شما میگوید جو سازی میکنید حرف بسیار چرتی میگوید و همه ما میدانیم که شما از این اتهام مبرا هستید .
    حسن نیت و صفات خوب شما را همه ما میدانیم و نیاری به گفتن نیست .

قطعا شما از تحلیگران خوب این سایت هستید و زحمات زیادی کشیدین و بنده به سهم خودم از شما مجددا تشکر میکنم .
    امیدوارم صحبت من سوء تفاهمی ایجاد نکنه .... چون چند بار از من اسم بردید این پست را زدم .

اینکه یه نفر چپ و راست بمن تیکه میندازه فقط بخاطر شما مدیران سایت هست.
    اقای کاپیتان نئمو لطفا دیگه از من نخواه دوباره بیام اینجا بنویسم.
    اینم آخرین پست من در این سایت بود.
    حیف وقتی که من در این سایت گذشتم.واقعا حیف

در مورد این جمله ایی که نوشیتید قبول بفرمائید که کمی بی انصافی است . من و بقیه مدیران سایت همیشه حامی شما و تاپیک
    شما
    بوده ایم و درست نیست که کل سایت و مدیران را زیر سوال برد . آیا سری قبل با کاربری که به شما گوشه و کنایه زد برخورد نکردم ؟؟!!

آیا مسدود دائم نشد ؟؟!! بارها پست کاربرهایی که رعایت ادب را نمیکردند حذف و ویرایش شد . نمونه های آن در صفحات قبلی تاپیک
    بسیار است که فقط مدیران سایت میتوانند ببینند . باور کنید من وقتی که وارد سایت میشوم به اولین تاپیکی که سر میزنم تاپیک شما

است . علی رغم خستگی و کمی وقت چند صفخه آخر را میخوانم و همیشه سعی کردم جو تاپیک شما آرام باشد . باور بفرمائید در
    بعضی موارد در دادن اخطار به دیگر کاربران کمی هم زیاده روی کردم . پس قبول بفرمایید که این حرف شما برای من کمی سنگین بود
    چون من و دیگر مدیران هم همیشه حامی شما بودیم و جدای از این مسئله خود من همیشه از مطالب شما استفاده کردم در معاملاتم .

همیشه در بحث ها و مجادلات دو طرفه ممکنه از روی عصبانیت حرفی زده بشه ولی نباید کل گذشته و هر چه بوده را زیر سوال برد .
    در تایپک خود من " افسانه تامکت " بعضی دوستان بعد از اینکه فهمیدند بنده خلبان نیستم چند بار به من گوشه و کنایه زدند .

یکبار به من گفتند این مطالبی که از دیگر سایتها کپی میکنی چه ارزشی داره خب .... خودمون میریم میخونیم تو سایت های دیگر ...
    حالا ببنید چه حالی به من دست میداد . بارها شده بود که سوالات تخصصی میپرسیدن و من مجبور میشدم نصف شب زنگ بزنم از

دوستان خلبان خودم بپرسم و جواب سوال را سریع بنویسم در تایپک . تصور کنید نصف شب زنگ بزنی روی موبایل یک خلبان تا یک
    سوال بپرسی و جواب شخص سوال کننده را بدی تو تاپیکت و بعد بهت بگن کمتر کپی پیست کن .... به نظر شما من هم باید

کلا جمع میکردم و میرفتم . قبول دارم که تایپک شما و تاپیک من با هم تفاوت دارند ولی خواهش میکنم کمی هم به بنده و دیگر
    مدیران سایت بیشتر حق بدهید .

با تشکر و سپاس فراوان از شما

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• توسکا
      عضو فعال
      • Feb 2018
      • 508

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
      جناب توسکا چه اهدافی رو براش پیش بینی میکنیین؟
      سلام بر شما

در مورد ورازی پرسیده اید...

قبلا هم عرض کرده ام بنده معمولا تارگت نمیدهم.... اما چون پرسیده اید اجازه دهید ورازی که رفت مجمع بعد از مجمع قیمت بخورد بعد در این مورد عرض میکنم....

موفق باشید
      مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
      کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
      https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• سیروس احمدی
        عضو عادی
        • Apr 2016
        • 282

مرقام سیگنال خرید داره .....

اهداف 680 - 550 تومان

قیمت فعلی : 445 تومان

امروز اول مهر ماه 97

نظر

• توسکا
          عضو فعال
          • Feb 2018
          • 508

در اصل توسط سیروس احمدی پست شده است View Post
          مرقام سیگنال خرید داره .....

اهداف 680 - 550 تومان

قیمت فعلی : 445 تومان

امروز اول مهر ماه 97
          با سلام و عرض ادب

حوالی 449 الی 455 مقاومت مهمی داره...

ممکنه از این منطقه یه خورده پا پس بکشه ...

درود
          مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس

نظر

• توسکا
            عضو فعال
            • Feb 2018
            • 508

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
            بهپاک :

یکی دیگر از تک سهمهایی که پتانسیل رشد دارد، صنعتی بهپاک با نماد بهپاک است.... که البته قبلا در همین تاپیک هم از آن سایر دوستان صحبت کرده اند...

همین!
            بهپاک در محدوده 615 تا 618 مقاومت مهمی داشت که امروز بالای این سطح اومده و کلوز 626 تومنی باعث میشه که کم کم بتوانیم بگوییم که این مقاومت شکسته شده است...

مزیداطلاع پوش شدن سهم بالای این سطح حدود 5 روز طول کشید.... به نظرم این سهم خیلی به بازار بدهکاره...

همین!

آدرس

نظر

• توسکا
              عضو فعال
              • Feb 2018
              • 508

مداران :

با یادی از جناب اروم بورس و به امید اینکه ایشان در تاپیک خودشان مجددا حضور داشته باشند.... این سهم رو ایشان هم اشاره کرده بودند... که تا به حال رشد خوبی کرده...

امروز این سهم منفی شد علتش هم اینه که حوالی 377 مقاومت داره...

برای اونایی که سهم رو دارند یا میخوان بخرند نظرم رو میگم....

ممکنه حدود 5 یا 6 روز کاری این سهم حوالی محدده 377 تا 349 استراحت داشته باشه... اگر سهم را دارید با لحاظ حد ضرر سهامداری کنید.... اگر هم ندارید و خواستید بخرید این چند روز سهم رو زیر نظر داشته باشید و شکل موجها رو نگاه کنید و بعد تصمیم بگیرید.... چند روز دیگه اگر روند اینگونه پیش رفت این نظر رو بروز رسانی میکنم انشاالله...

آدرس

نظر

• توسکا
                عضو فعال
                • Feb 2018
                • 508

بهپاک :

یکی دیگر از تک سهمهایی که پتانسیل رشد دارد، صنعتی بهپاک با نماد بهپاک است.... که البته قبلا در همین تاپیک هم از آن سایر دوستان صحبت کرده اند...

همین!

بهپاک در محدوده 615 تا 618 مقاومت مهمی داشت که امروز بالای این سطح اومده و کلوز 626 تومنی باعث میشه که کم کم بتوانیم بگوییم که این مقاومت شکسته شده است...

مزیداطلاع پوش شدن سهم بالای این سطح حدود 5 روز طول کشید.... به نظرم این سهم خیلی به بازار بدهکاره...

همین!
                سلام به همه

این دو تا پست رو دیروز و امروز گذاشتیم... حالا در ادامه وضعیت نماد بهپاک رو بروز رسانی کنیم...

بهپاک امروز پس از معاملات 1 مهر :

این نماد امروز معاملات جالبی داشت چرا که :

1. حجم بالایی معامله شد
                2. حقوقی نزدیک به حجم 5 میلیون عرضه کرد که همه این حجم رو حقیقی خرید.
                3.سهم تا 5 درصد مثبت بالا اومد و به صف خرید هم رسید

در شکل زیر وضعیت نمودار سهم را در تایم فریم 15 دقیقه می بینیم که سهم بعد از 5 روز کاری امروز از مستطیل زرد رنگ خارج شد(بریک اوت) و البته به خط شکسته شده پولبک کرد و سپس در یکساعت پایانی بازار تا 5 در صد مثبت صعود کرد.

در شکل زیر هم صعود سهم با خرید در حجم بالا را مشاهده کنید که عمدتا رنج کشیدن های مثبت در حجم بالا بود که به خودی خود جالبه و به لحاظ تکنیکال نیز تاییدی بر بریک اوت می باشد.... به نظرم معاملات ساعت 11:30 به بعد امروز این سهم کلی حرف داره و توصیه میکنم حتما نگاهش کنید.

آدرس

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

خودرویی ها خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنید روندشون برمیگرده و مثبت میشن . تو شروع موج های ایمپالس قوی چارت ها رو تو تایم بالا چک کنید چون تو ریز موج هایی که خیلی ها انتظار اصلاح دارن بازار جاتون میزاره .

نظر

• توسکا
                    عضو فعال
                    • Feb 2018
                    • 508

سرما آفرین :

این نماد اخیرا رشد خوبی کرده و امروز نیز روی 5 درصد مثبت معامله می شد... و امروز با کلوز 405 تومانی به کار خود پایان داد....

این سهم با یک ناحیه مقاومتی در محدوده 420 الی 430 مواجه هست.... که فکر میکنم با برخورد به این ناحیه یه مدت این سهم بره تو فاز استراحت که احتمالا با اصلاح هم همراهه... با توجه به رشد اخیر سیو کردن سود در این قیمتها منطقی به نظر میرسه.... البته این سهم جای رشد بیشتر داره که بعدا رخ خواهد داد.... که در صورت وقوع این تحلیل بعدا در مورد آن صعود صحبت میکنیم انشاالله

توجه شود که هر تحلیلی عاری از خطا نیست...

آدرس

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

سهامداران شرکتهای تجهیزاتی و پیمانکاری خیلی مراقب باشن. رمپنا ، خصدرا ، حفاری ، فاراک ، فاذر.
                      مپنا الان گزارش شفاف سازی اعلام کرد
                      اعلام زیان سنگین بابت تسعیر نرخ ارز
                      هیچ کسی فکرش را نمیکرد که مپنا چنین ضرر و زیان سنگینی را منتشر کنه
                      سهامداران تجهیزاتی احتیاط کنن
                      این شرکتها مصرف کننده ارز هستند

نظر

• محمود گرگانی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 973

شاخص گروه لوازم خانگی و ماشین الات. (هفتگی لگاریتمی)

بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                        بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• farshidn
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 142

با سلام و احترام
                          از مدیریت محترم سایت تقاضا دارم شرایطی فراهم نمایند تا در این شرایط حساس بتوانیم از تحلیلهای ناب و کارشناسی شده جناب آقای سجاد عزیز نهایت استفاده را ببریم. همانطور که میدانید ایشان با صرف زمان طولانی و بررسیهای دقیق بدون هیچ چشمداشتی تحلیلهای خودشونو در اینجا قرار میدادند و افرادی مثل من هم که خوشبختانه کم هم نیستند بسیار سودمند بوده اند اما عده ای کوته بین متاسفانه گاهاً در این مسیر موانعی ایجاد میکنند که واقعاً دلیل این امر تو این مدت هنوز برای ما جای سوال دارد.

ممنون از توجه تان

نظر

• vahid_sh
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 388

سجاد عزیز که نیست. در مورد سهمهای مورد نظر از جمله وآرین و گوهران دوستان تحلیلی دارن؟ به هدفهای اولیه رسیدن امروز. یعنی وآرین 140 و گوهران 160. روند معاملات رو چطور ارزیابی میکنید؟

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              امروز بیمه آسیا 248 تومن هم معامله شد،حداقلترین هدفش 340 تومنه.
                              ده روز پیش روی 165 تومن نوسان میکرد.
                              با سلام و احترام و با اجازه از صاحب تاپیک جناب سجاد خان عزیز و دوست داشتنی ملقب به orumbourse

حدود مبلغ 2،467 ریال مبلغ درآمد ناشی از تسعیر نرخ ارز هست و مبلغ 213 ریال ناشی از فروش ملک ولنجک

این دو مبلغ بدون احتساب سود خود سهم و فروش سرمایه گذاری ها در بورس که حداقل 300 ریال می باشد هست

2،467 ریال + 213 ریال + 300 ریال =
                              2980 ریال تقریبا معادل 3000 ریال

یه پی بر ای 4 بهش بدی قیمت سهم میشه 12000 هزار ریال

خب متاسفانه در ایران باید حتما گزارش سهم بیاد روی کدال تا ملت همیشه در صحنه تشریف ببرن توی صف خرید

بنده دیروز با آقای محمودی ( معاون امور مالی ) شرکت بیمه آسیا هم صحبت کردم و ایشان هم موضوع را تایید فرمودند

این هم نظر استاد سجاد عزیز جناب orumbourse در تاپیک خودشان در خصوص تارگت حداقل 340 تومنی بیمه آسیا ( به کلمه حداقل در جمله ایشان توجه شود )

تمامی سهمهایی که ایشان معرفی نمودند به تارگت های مورد نظر رسیده اند

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

ما صبور هستیم و صبر می کنیم

حقوقی فعلا داره به کدهای حقیقی خودشان پر میکنه

دیروز بالای ده میلیون سهم از این سهم معامله شد که قابل توجه می باشد
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

ضمن تشکر از جناب اروم بورس عزیز و استاد بابک 52 و استاد نوین بورس و سایر اساتید بابت معرفی سهم.
                                بنده هم در قیمتهای حدود 246 تومن به اندازه کافی از این سهم خرید کردم.
                                امیدوارم ما را به سود خوب برساند.
                                صبر ما هم زیاد است.من پارسال فولاد 190 خریدم و در 425 فروختم که اگر نفروخته بودم حداقل 50 درصد دیگه ازش گرفته بودم
                                این یک مثال بود که حضور دوستان عرض کنم گاهی اوقات صبر و سهامداری بیش از تعویض سهم سود می رساند.
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X