سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post

در مورد گزارش ایران خودرو این طور برمی اید که انگار وضعیت شرکت ابتدا به سمت زیان دهی سنگین پیش می رود که امری تقریبا روشن است و اکثر کارشناسان پیش بینی زیان سنگین را در گزارش میاندوره ای میکنند و سپس با مشمول شدن این ماده افزایش سرمایه بزند

در مورد زیر مجموعه ها هم نوشته در دست اقدام هست
    صعود اخیر خودرو یه اتفاق مثبت در روند تکنیکالی محسوب میشه.من فکر میکنم خودرو در میان مدت بصورت پرنوسان میاد و مقاومت 480 تومن رو میشکنه و اهداف بالای 600-700 تومن رو هم میبینه ولی ممکنه بازی روی سهم زیاد باشه و نوسانات ده درصدی منفی مثبتی رو به سهم بدهند ولی در کل روندش رو روبه بالا میدونم.ببینیم چی میشه؟این خودرو خیلی پرحاشیه هست ولی اتفاقات مثبت تکنیکالی خوب بوده تا وقتی زیر 250 تومن نیومده من روی این سهم نظر مثبت دارم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

از نظر من افت زیاد دلار به این سرعت برای بازار بورس ما خوب نیست فراموش نکنیم محرک اصلی بازار در چند ماه گذشته افزایش قیمت دلار بوده و کاهش زیاد اون خبر خوبی نیست.پتروشیمی ها فولادیها سنگ آهنیها سیمانیها همگی بخاطر افزایش دلار و پایین اومدن ارزش پول ملی افزایش قیمت گرفته اند و سهامشون صعودی شدند.
      البته من خودم طرفدار کاهش زیاد دلار هستم و دوست دارم دلار به قیمت های قبل بازگرده ولی افت زیاد دلار اونم به این شدت برای بازار ما خوب نیست حتی اگر پول زیاد هم وارد بازار بشه، بازار برای بالا رفتن باید دلایل خوب وقانع کننده ای داشته باشه.
      ولی آومدن دلار به 11-12 هزار تومن و توقف در اونجاها یا اصلاح آهسته دلار مثلا روزی دویست سیصد تومن تا 11 یا 12 هزار تومن واکنش منفی به اون صورت نمیتونه برای بازار داشته باشه.
      در همین بازار بورس ما فعالینی هستند که منتظرند دلار به زیر ده هزار تومن برسه تا سهامشون رو بفروشند و دلار بخرند پس افت زیاد دلار اونم در چند روز برای بازار ما خوب نیست.
      حتی اگر دلار قراره به 7-8 هزار تومن برسه (که من در کوتاه مدت بعید میدونم بیاد،با توجه به نزدیک شدن به 14 آبان و شروع تحریم نفتی)،بهتره اینکار یواش یواش و آهسته انجام بگیره نه اینکه در دو روز 7-8 هزار تومن پایین بیاد.
      انشالله که دلار بشه 4هزار تومن یا حتی بیاد زیر اون.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

ایشالا که دلار به 4000 تومن برسه ولی واقعیت اینه که قیمت دلار حدودا 11000 تومن با یک تلرانس 10 درصد هستش یعنی دلار بین 10 تا 12 هزارتومن قیمتش هست.البته الان تلاش بر اینه که دلار پایین بیارند ولی متاسفانه موفق نخواهند شد مثلا صدا سیما اعلام کرده در شهرهای جنوبی مانند ماهشهر و ... دلار 7000 شده در حالی که من با دوستان در جنوب تماس گرفتم گفتن دلار در بازار داره 12500 معامله میشه یعنی اینکه قیمتش همین حول و حوش هستش و متاسفانه در درازمدت پایینتر از این نمیاد همین که بانک مرکزی خودش با نرخ 11000 دلار خریده یعنی که خودشون هم به همین قیمتا معتقدند.
        Honesty is the best policy

نظر

• دوستدارشما
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 16

سلام

اقاسجاد عزیز ممنون که دوباره شروع به نوشتن کردی و باعث دلگرمی دوستان شدی

بابت همه زحماتتون سپاسگزارم

بنظرم در پایان وقت فردا یا حداکثر شنبه بازاربرمیگرده و موج خوشحالی در میان بورسیها شروع میشه

البته این بار سهمای بنیادی

همراه خبهمن وسینا وبملت وخودرییا .... گزینه های مناسبی جهت بررسی با دید میانمدت هستند

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط دوستدارشما پست شده است View Post
            سلام

اقاسجاد عزیز ممنون که دوباره شروع به نوشتن کردی و باعث دلگرمی دوستان شدی

بابت همه زحماتتون سپاسگزارم

بنظرم در پایان وقت فردا یا حداکثر شنبه بازاربرمیگرده و موج خوشحالی در میان بورسیها شروع میشه

البته این بار سهمای بنیادی

همراه خبهمن وسینا وبملت وخودرییا .... گزینه های مناسبی جهت بررسی با دید میانمدت هستند
            بانکی ها خوبند البته ما روی وبملت و دی قبلا پیشنهاد خرید در قیمت های پایین داده ایم الانم روی وتجارت نظر مثبت داریم.سینا رو باید بررسی کنم.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

احتمال اینکه بعد از جمع آوری صف فروش ها، بازار دیگه مثل چند وقت اخیر بصورت شارپ و همگانی بالا نیاد، زیاده.احتمالا برخی سهام که در این مدت اخیر رشد زیادی داشتند در یک محدوده ای نوسان منفی مثبت یا اندک اصلاحی بکنند ولی سهام خوب که کم رشد کرده اند بالا بیان.

نظر

• رستا
                عضو فعال
                • Jan 2018
                • 481

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                احتمال اینکه بعد از جمع آوری صف فروش ها، بازار دیگه مثل چند وقت اخیر بصورت شارپ و همگانی بالا نیاد، زیاده.احتمالا برخی سهام که در این مدت اخیر رشد زیادی داشتند در یک محدوده ای نوسان منفی مثبت یا اندک اصلاحی بکنند ولی سهام خوب که کم رشد کرده اند بالا بیان.
                جناب اروم بورس خیییلی خوشحالم که بازم پست هاتونو توی تاپیک میبینم.گل سرسبد تاپیک شمایین.امیدوارم سلامت و پر سود باشید.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

به احتمال زیاد امروز یه تلاشی برای جمع آوری صف های فروش دیده خواهد شد ولی مطمئن نیستم که تمامی اون سهم هایی که صف فروشان جمع شده بتونند صف خرید قوی ببندند یا صف خریدشون رو برای دو سه روز حفظ کنند.علیرغم اینکه پول قویی این روزها وارد بورس میشه من اعتقاد دارم که بیشتر سهام در یک مقطع کوتاه زیادی بالا رفته اند و منطقی تر اینه که اینا یا اصلاح اندکی بخورند یا در یه محدوده ای نوسان منفی مثبت بکنند.
                  صدها پست از من در مورد ارزندگی فولاژ روی 130 تومن در همین تایپک موجوده ولی من نمیتونم بگم شما فولاژ رو در 370-380 تومن بخر در یک مدت کوتاه باز دوبرابر میشه.ممکنه کمی هم بالا بره ولی دیگه برای دوبرابر شدنش باید دلایل قوی و محکم و همچنین گذشت زمان نیازه به اون سرعت که از 130 تومن اومد دیگه به اون سرعت نمیتونه بالا بیاد.همینطور واحیا رو ،من نمیتونم واحیا 5 هزار تومنی رو پیشنهاد بدم ،من نمیتونم فولاد 650 تومنی رو پیشنهاد بدم هرچند دوستان اعتقاد دارند فولاد 150 تومن هم میتونه سود بسازه،زیرا من اعتقاد دارم اینا در یه مدت کوتاه زیادی بالا رفته اند یا گذشت زمان نیازه یا دلایل قویی برای دوباره صعود.
                  من نمیتونم کچاد 600 تومنی رو پیشنهادبدم بگم بازهم 100 درصد بالا میره یا کگل 800 تومنی رو پیشنهاد بدم بگم با خیال راحت بخرید.ممکنه بالا برن ولی دیگه اون درصد بازدهی نخواهد داشت.

کگل هم بنظرم در موج 5 میتونه باشه با هدف 700 تومن.
                  حد ضرر 2500 ریال.قیمت فعلی 2965 ریال.
                  کچاد قیمت فعلی 1613 ریال.
                  از نظر من کچاد یا در انتهای ریز موج های نزولی چهارم هست یا در ابتدای موج صعودی متوسط پنجم.
                  در صورت شروع موج صعودی 5 ،هدف شکستن سقف 500 تومن در بلند مدت خواهد بود.
                  شکست 230 تومن یعنی سهم در موج 5 صعودی می باشد.
                  حد ضرر 143 تومن.
                  حالا ممکنه یه ایرادی بمن بگیرند بگند پس چرا روی کفرا علیرغم این همه صعود نظرت مثبته؟جواب،چون کفرا مثل فولاد و کچاد و غیره اونقدر تعداد سهام بالا نداره،ضمن اینکه هنوز تاثیرات بنیادیش رو رو نکرده ولی اونا بیشتر رو کرده اند.
                  اصرای برای فروش سهام کسی ندارم چون تجربه بمن میگه وقتی پول وارد یه سهمی میشه تعیین دقیق سقف کار مشکلیه ولی منطق میگه از این قیمت ها دنبال صعودهای زیاد در سهام سنگین بسیار رشد کرده نباش.همین

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/10/03, 08:33.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

آسیا دیروز صف فروش امروز صف خرید.بدون اینکه صف فروش جمع بشه.این قدرت سهم خوبه .پس مشخص میشه که صف فروش دیروز کاملا احساسی و هیجانی بوده.
                    هنوز این سهم به حداقلترین اهدافش که همانا 340 تومن می باشد،نرسیده.البته پیشنهاد خرید ما روی 165 تومن به صورت اکید بوده.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

اکر دید میان مدت نسبت به وتجارت داشته باشید سود خواهید کرد ولی دید کوتاه مدت ممکنه کمی اذیتتون کنه.بنظر من با توجه به عرضه زیاد دیروز ممکنه کمی منفی مثبت بشه ولی خللی در روند سهم ایجاد نمیشه من اعتقاد دارم هنوز وتجارت میتونه بازدهی خوبی داشته باشه.

نظر

• vahid_sh
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 388

سجاد جان سلام و روز بخیر. در مورد سهم‌های دیگه که زحمت تحلیلشون رو کشیده بودی مثل وآرین و ولغدر تغییری در تحلیل قبلی به وجود اومده یا همون ها پابرجا هستن؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                          سجاد جان سلام و روز بخیر. در مورد سهم‌های دیگه که زحمت تحلیلشون رو کشیده بودی مثل وآرین و ولغدر تغییری در تحلیل قبلی به وجود اومده یا همون ها پابرجا هستن؟
                          اگه به حداقلترین اهدافش نرسیده یعنی هنوز توان صعود دارند.وآرین سهم ارزنده ای هست حتی در این قیمت ها.ولغدر هم صف فروشی به اون صورت نداره.
                          .
                          .
                          .
                          حالا گروه خودرو منفیه،خکاوه بالای 20 میلیون صف خرید داره،گروه خودرو مثبت بشه خکاوه چقدر صف خرید میشه.
                          .
                          .
                          .
                          من امروز در بازار نیستم ولی از روز شنبه در خدمت دوستان هستم.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

بنده با اجازه همه اعضا و مهمان ها و مدیران محترم، بدینوسیله از زحمات بیدریغ استاد گرامی سجاد عزیز و دوست داشتنی که قطعاً تمامی پستهای ارسالی ایشان موجب دلگرمی همه عزیزان می باشد ، صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم.

ایشان به راحتی می توانستند همانند خیلی افراد دیگر اقدام به ایجاد کانال پولی و یا سبدگردانی و ... نمایند!!!

در حالیکه خالصانه و بدون هیچ چشمداشتی تمامی سهامی که معرفی نموده اند به هدفهای خود رسیده اند

درود فراوان بر سجاد عزیز

خداییش از ته دل آرزو میکنیم که خداوند خودش و خانواده محترمش را همیشه سلامت نگاه دارد

بهترینها را برایت آرزومندیم سجاد عزیز

از طرف همه اعضاء - مهمانها و مدیران وبسایت بورسی
                            آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/10/03, 09:46.
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• توسکا
                              عضو فعال
                              • Feb 2018
                              • 508

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                              وخارزم :

امروز کسی حواسش به این سهم بود؟

امروز 265 میلیون سهم معامله شده که بیش از 200 میلیونش رو حقیقی خریده...

قبلا به این سهم نگاه کرده بودم و در واچ لیست بود و هست و پتانسیل صعود داره ولی به نظر من هنوز زمان صعود اصلیش نرسیده....

پیرو اون مبحث تحلیل زمانی که در تاپیک نوشتم امیدوارم هارمونی این سهم را با این استارت زودهنگام به هم نزنند... بالای 110-115 در اینجای نمودار برای روند سهم در حال حاضر خوب نیست.... از ما گفتن بود...

همین!

متن فوق را یادتون هست؟

در مورد وخارزم روی 110 نوشته بودم پتاتسیل صعود داره و البته تا 156 تومن هم رفت.... ولی..

ولی حرف اصلی بخش قرمز شده در متن بالاست....

نتیجه صعود زود هنگام و نابهنگامی که در خصوص آن هشدار داده شده بود اینه که سهم الان دارای 135 میلیون صف فروشه.... متاسفانه روند یک سهم رو خراب می کنند و حالا یه مدت باید بگذره تا سهم بتونه خودشو پیدا کنه...!

متاسفانه یه عده تا میفهمن یه سهم پتانسیل صعود داره پولو چنان میندازن پشت سهم که میشه اینی که میبینید ....
                              مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                              کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                              https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

درود بر شما

من نظرم اینه که فعلا با رعایت حد ضرر با سهم بمونید.
                                احتمال اینکه سهم یه نوسان مثبتی حداقل تا 100 تومن داشته باشه کم نیست ولی لازمه اون اومدن سهم به بالای 83 تومن هست.
                                بگمانم یا اینجا(70 تومن) کف سهم هست یا 60 تومن.حمایت 70 تومن حمایت قویی هست،اینجا هم خوب حمایت میکنند روی 20-30 میلیون حجم،خرید میشه.اصولا باید سهم یه نوسان مثبتی بکنه،من انتظار یه نوسان مثبت دارم.کمی تضعیف روند نزولی دیده میشه ،همین که خبر منفی برای سهم میاد ولی منفی قویی نمیخوره و حمایت میشه علامت خوبیه ولی حتما و حتما نیازه که یه مثبت قویی حداقل تا 83 تومن بخوره تا در تابلوی بورس سهم دیده بشه.
                                واقعا این به سهامداران بانک دی ظلمه که بعد از یکسال متوقف شدن با 50 درصد افت قیمت بازگشایی بشه و حتی نتونه بعد از بازگشایی یه سی چهل درصدی بالا بره.این نهایت ناجوانمردی حقوقی سهم هست..

بانک دی هم هدف حداقلی 100 تومنی رو از حرکت در 60 تومن دید

نظر

در حال کار...
                                X