کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند
وبملت مثبت شد،وتجارت و وبملت میتونند رنگ بازار رو تغییر بدهند
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خکاوه می تازه بازار بهش می نازه انداخته جاده کفی الهی به امید تو
یکی از بهترین سهم های بازاره
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
از نظر من اگر بازار بی دلیل منفی شده باشه نباید ادامه دار باشه.شخصا انتظار بازار نوسانی برای این هفته رو داشتم.
بنظر من الان در شرایط فعلی محرک قوی برای صعود دوباره بازار میتونه تصویب قانون مبارزه با پولشویی در مجلس باشه.اینم حتما باید تصویب بشه وگرنه تصویب نشه هم کار بازار بورس لنگ میشه هم کار کل اقتصاد ایران.
وقتی دلار 20000 شد من در یک جلسه ای به دوستان عرض کردم ممکنه تا آخرسال دلار مجددا به محدوده 20000 برسد ولی در حال حاضر یا باید دلار به محدوده 12000 برگرده یا حکومت ساقط خواهد شد.
الان هم عرض می کنم یا fatf امضا میشه و یا قانون مشابه آن در مجلس (با هماهنگی کشورهای بزرگی چون فرانسه و صرفا برای اینکه یه چیزی ته کاسه واسه حضرات بمونه و خیلی هم در پیشگاه مردم ضایع نشن) تصویب میشه و یا اینکه فاتحه اقتصاد و یا بهتر بگم کل مملکت خوانده میشه.شاید هم حضرات در مقابل عدم تصویب fatf یه امتیاز چرب و چیل در پشت پرده به شیطان بزرگ ! و یا فرانسه و ...بدن
بهرحال به نظر من چرخ سیاست تا روز موعود به هزار شکل خواهد چرخید و ما فقط میتونیم امیدوار باشیم.
من شخصا خیلی ناامید نیستم و به روزهای روشن فکر می کنم.
از نظر من اگر بازار بی دلیل منفی شده باشه نباید ادامه دار باشه.شخصا انتظار بازار نوسانی برای این هفته رو داشتم.
بنظر من الان در شرایط فعلی محرک قوی برای صعود دوباره بازار میتونه تصویب قانون مبارزه با پولشویی در مجلس باشه.اینم حتما باید تصویب بشه وگرنه تصویب نشه هم کار بازار بورس لنگ میشه هم کار کل اقتصاد ایران.
آخه مسئله ای که هست اینه که هیچ خبری از سمت هیچ نهادی نیومده تا الان و جو هیجانی تو هیچ قسمتی امروز وجود نداشت. تو شروع بازار اشتیاق به خرید واضح بود اما مشخصا و به صورت عمدی این عرضه ها با این حجم چشمگیر اتفاق افتاد. اگه خبری اومده بود که یا باید اول بازار معلوم میشد و یا نهایتا تا انتهای بازار مشخص میشد. خب هیچ کدوم از این دو تا اتفاق نیافتاد و امروز خیلی از سهمهای استخون دار بازار روی محدوده های حمایتی صف فروش شدن که اگه فردا از همین جا برنگردن که موج جدیدی از فروش ایجاد میشه. به خاطر این مسئله احتمال خالی کردن تو سهمها وجود نداره؟ من خیلی دوست دارم خوشبین باشم ولی با توجه به سابقه دولت توی حبس کردن و از بین بردن سرمایه مردم نگران هستم. اعتماد به بورس به نظرم داره از بین میره مجددا که اصلا موضوع خوبی نیست.
هدف من اصلا ایجاد جو منفی نیست و واقعا دوست دارم که سهام رشد کنه چون خودم هم تماما سهم هست فقط میخوام یه همفکری دسته جمعی داشته باشیم که دوباره تو بورس زمینگیر نشیم. از این حضرات هرگونه حرکتی ممکنه سر بزنه مخصوصا که باعث صدمه به مردم بشه. بازم شرمنده اگه زیاد داستان سرایی کردم. ممنون.
وقتی دلار 20000 شد من در یک جلسه ای به دوستان عرض کردم ممکنه تا آخرسال دلار مجددا به محدوده 20000 برسد ولی در حال حاضر یا باید دلار به محدوده 12000 برگرده یا حکومت ساقط خواهد شد.
الان هم عرض می کنم یا fatf امضا میشه و یا قانون مشابه آن در مجلس (با هماهنگی کشورهای بزرگی چون فرانسه و صرفا برای اینکه یه چیزی ته کاسه واسه حضرات بمونه و خیلی هم در پیشگاه مردم ضایع نشن) تصویب میشه و یا اینکه فاتحه اقتصاد و یا بهتر بگم کل مملکت خوانده میشه.شاید هم حضرات در مقابل عدم تصویب fatf یه امتیاز چرب و چیل در پشت پرده به شیطان بزرگ ! و یا فرانسه و ...بدن
بهرحال به نظر من چرخ سیاست تا روز موعود به هزار شکل خواهد چرخید و ما فقط میتونیم امیدوار باشیم.
من شخصا خیلی ناامید نیستم و به روزهای روشن فکر می کنم.
اقتصاد با دلار بالای 8تومن جواب نمی ده!!! fatfهم تصویب بشه احتمالا مثل برجام وضع بدتر بشه و بهتر نه
آخه مسئله ای که هست اینه که هیچ خبری از سمت هیچ نهادی نیومده تا الان و جو هیجانی تو هیچ قسمتی امروز وجود نداشت. تو شروع بازار اشتیاق به خرید واضح بود اما مشخصا و به صورت عمدی این عرضه ها با این حجم چشمگیر اتفاق افتاد. اگه خبری اومده بود که یا باید اول بازار معلوم میشد و یا نهایتا تا انتهای بازار مشخص میشد. خب هیچ کدوم از این دو تا اتفاق نیافتاد و امروز خیلی از سهمهای استخون دار بازار روی محدوده های حمایتی صف فروش شدن که اگه فردا از همین جا برنگردن که موج جدیدی از فروش ایجاد میشه. به خاطر این مسئله احتمال خالی کردن تو سهمها وجود نداره؟ من خیلی دوست دارم خوشبین باشم ولی با توجه به سابقه دولت توی حبس کردن و از بین بردن سرمایه مردم نگران هستم. اعتماد به بورس به نظرم داره از بین میره مجددا که اصلا موضوع خوبی نیست.
هدف من اصلا ایجاد جو منفی نیست و واقعا دوست دارم که سهام رشد کنه چون خودم هم تماما سهم هست فقط میخوام یه همفکری دسته جمعی داشته باشیم که دوباره تو بورس زمینگیر نشیم. از این حضرات هرگونه حرکتی ممکنه سر بزنه مخصوصا که باعث صدمه به مردم بشه. بازم شرمنده اگه زیاد داستان سرایی کردم. ممنون.
اعتماد به بورس از بین نمیره.نگران نباش
به احتمال زیاد عرضه های امروز بخاطر بررسی لایحه cft در صحن علنی مجلس فردا با حضور دولتمردان بوده.
شما مطمئن باش هر خبر مثبتی فردا از لایحه بیرون بیاد بازار سبز سبز میشه خبر منفی هم بیاد که دیگه کل اقتصاد ایران میره رو هوا.
با انرژی مثبت سهامداری کنید.بیشتر سهام هنوز به خط میانی باند بولینگر نرسیده اند،منفی فردا روی خط میانی باند بولینگر هست.
نگران نباشید،من اجازه نمیدم شما در بورس زمین گیر بشید.امروز بورس از صبح مثبت شد و از اواسط معاملات منفی شد واقیعتش منو غافلگیر کرد وگرنه میگفتم بفروشید.
من بازار امروز رو نرمال ندیدم،یه بازار هیجانی کامل بود. فردا بازار حتی میتونه متعادل بشه.من اینطور فکر میکنم وقتی دلیل قویی برای منفی شدن نداره چرا باید صف فروش قوی برای سهام تشکیل بشه؟خیلی خیلی بخواد بازار نگران تصویب قانون مبارزه با پولشویی باشه میتونه منفی 3 درصد و این حوالی معامله بشه ولی خب عدم تصویبش میتونه تاثیر بدی روی بازار بذاره.
مهمترین چیزی که در این 12-13 سالی که من در بازار بورس بودم،آموختم این بود که حین بازار هیچ تصمیمی مبنی بر خرید یا فروش سهمی نگیرم.چرا؟
اولا اینکه شما در حین بازار تصمیم به خرید یا فروش بگیرید،زمان تحلیلتون هم اندک خواهد بود هم تحت تاثیر هیجان خواهد بود سوای اینها در حین بازار اخبار دروغ خیلی بیش از حد پخش میشه اونم فقط برای بدست اوردن سهم ارزنده در قیمت نازل یا قالب کردن سهم بی بنیاد در قیمت بالا.
یه تریدر باید روزهای قبل با بررسی نمودارها و صورت های مالی تصمیم به خرید یا فروش سهم بگیره.بگه من این سهم رو با شکست این مقاومت میخرم و در حداقل این هدف خواهم فروخت.
یه تریدر باید روند سهمش اونقدر دستش باشه که اسیر هیجانات مقطعی بازار نباشه.تریدر باید با روند همراه باشه نه با نوسانات.
برید در تالار های بورس شهرتون بگردید و دونه به دونه از فعالین بازار سوال کنید بپرسید ایا شما از نوسانگیری کوتاه مدت سود کرده اید یا سهامداری میان مدت و یا بلند مدت در روند صعودی؟
جواب بیشترشون این خواهد بود.سهامداری در روند صعودی با سهم با بنیاد.
اگر سهم با بنیاد دارید و دارای روند صعودی هست پس نگران نوسانات ده بیست درصدی نباشید و با صبوری دنبال گین ها بالای 100-150 درصدی باشید ولی اگه سهم بی بنیادی دارید که تکلیفتون مشخصه.
اعتماد به بورس از بین نمیره.نگران نباش
به احتمال زیاد عرضه های امروز بخاطر بررسی لایحه cft در صحن علنی مجلس فردا با حضور دولتمردان بوده.
شما مطمئن باش هر خبر مثبتی فردا از لایحه بیرون بیاد بازار سبز سبز میشه خبر منفی هم بیاد که دیگه کل اقتصاد ایران میره رو هوا.
با انرژی مثبت سهامداری کنید.بیشتر سهام هنوز به خط میانی باند بولینگر نرسیده اند،منفی فردا روی خط میانی باند بولینگر هست.
نگران نباشید،من اجازه نمیدم شما در بورس زمین گیر بشید.امروز بورس از صبح مثبت شد و از اواسط معاملات منفی شد واقیعتش منو غافلگیر کرد وگرنه میگفتم بفروشید.
من بازار امروز رو نرمال ندیدم،یه بازار هیجانی کامل بود. فردا بازار حتی میتونه متعادل بشه.من اینطور فکر میکنم وقتی دلیل قویی برای منفی شدن نداره چرا باید صف فروش قوی برای سهام تشکیل بشه؟خیلی خیلی بخواد بازار نگران تصویب قانون مبارزه با پولشویی باشه میتونه منفی 3 درصد و این حوالی معامله بشه ولی خب عدم تصویبش میتونه تاثیر بدی روی بازار بذاره.
من 40% نقد شدم هفته گذشته وارد شدن فردا در وبملت اگر منفی دادن رو بیشتر صلاح میدونید یا نقد موندن و مهاجرت به بازار های موازی؟
ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
من 40% نقد شدم هفته گذشته وارد شدن فردا در وبملت اگر منفی دادن رو بیشتر صلاح میدونید یا نقد موندن و مهاجرت به بازار های موازی؟
بازارهای موازی رو خودت میدونی ولی من وتجارت اگه بیاد حوالی 110 یا 105 تومن و بیمه آسیا اگه بیاد حوالی 240 تا 230 تومن بد نیست،البته اگه بیاد.
با سلام
بررسی وضعیت کوتاه مدت بازار و پاسخ به برخی سوالها :
امروز سومین کندل روزانه منفی شاخص کل هم ثبت شد.
در مورد این منفی و پیش بینی آن چند بار در همین تاپیک مطلب زده شده بود که آخرینش دو سه روز قبل از شروع این موج منفی بود که در تاپیک بگردید مطالبش رو پیدا میکنید.... در اونجا گفتیم چی میشه و چکار باید کرد....
فکر کردم الان چه کمکی میتونم بکنم؟ و لذا این متن را نوشتم
اولا، همه سهمها مثل هم نیستند .برخیها بازار مثبت بشه باز اصلاحشون ادامه داره، برخی از سهمها هم نوسانی میشن یه مدتی، و برخی هم بیخودی و بخاطر جو کلی بازار منفی هستند و با کوچکترین مثبت بر میگردند به روند مثبت.... تعداد سهمهای گروه اول بیشتر از گروه دوم و گروه دوم بیشتر از گروه سوم است
ثانیا، همه الان بدنبال این هستند ببیند کی و از کجا در کوتاه مدت بازار مثبت میشه؟ حالا یا میخوان بخرند و اضافه کنند و یا میخوان بفروشن، هر دو گروه دنبال زمان و نرخ بازگشت هستند. چون سهمها وضعیت مختلفی دارند لذا بهتره راجع به شاخص کل نظر بدیم
وضعیت کوتاه مدت شاخص کل:
دو نکته رو باید بگم اول اینکه این تحلیل، تحلیل کوتاه مدت کوتاه مدت شاخص هست واونو تعمیم ندید به مثلا روند یک هفته بعد از مثبت شدن(فقط میخوایم بفهمیم بازار کی سبز میشه.... فردا، پس فردا، کی...؟) نکته دوم اینه که ریز موج منفی شاخص تا حالا سه کندل روزانه بیشتر نداشته و لذا تحلیل خطاش میتونه زیاد باشه...
خوب حالا بریم سراغ اصل کار یعنی اینکه شاخص از کجا و کی سبز میشه؟
دو تا سطح رو در نظر بگیرید یکی سطح 188100 واحد شاخص کل و دیگری سطح 184000 واحد
احتمال یکم :
فردا اول وقت از همین سطح فعلی شاخص یعنی 184085 ریز موجی صعودی شکل میگیره که طی 5 یا 6 کندل در تایم فریم 15 دقیقه ای در حوالی ساعت ده و ربع تا ده و نیم عدد شاخص کل رو به حوالی 188044 میرسونه....در این حالت شاخص فردا اول وقت تا ساعت اشاره شده نزدیک 4000 واحد مثبت میشه و این شدنی نیست مگر اینکه رو سهمهایی که بازار نسبت بهشون مثبته یا از اول وقت، صف خرید باشه یا بتدریج مثبت و صف خرید بشه که در اینصورت یک ساعت و نیم اول بازار هیجانی رو به بالا خواهد بود. ممکنه بپرسید پس دیگه بخریم دیگه!؟ جواب خیره....اگر این سناریو رخ داد تا ساعت 11 صبر کنید اگر شاخص بصورت پایدار بالای 188100 بود احتمالا فعلا نزول بیشتر شاخص منتفیه و یکی دو روز بعد باید ریز موجهای شاخص رو دوباره دید...اما به شخصه فکر میکنم اگر این سناریو رخ بده از حوالی 188100 یک موج نزولی شروع میشه که ممکنه این موج 184000 را رو به پایین بشکنه در این سناریو این حالت دوم را که عرض شد، محتمل تر میدونم چرا که فکر میکنم همانطور که امروز سهمها از صف خرید به فروش رفتند فردا هم ممکنه این موضوع تکرار بشه
احتمال دوم :
فردا اول وقت از همین سطح فعلی شاخص یعنی 184085 ریز موجی نزولی شکل میگیره که میتونه عدد شاخص را طی 8 الی 9 کندل در تایم فریم 15 دقیقه ای ( یعنی تا حوالی ساعت یازده الی یازده و ربع) به حوالی 179368 برسونه که از این سطح احتمال تشکیل یک ریز موج صعودی هست(که در صورت وقوع این سناریو بعدا راجع به آن صحبت میکنیم) ترجمه خودمونی این سناریو این میشه که بازار مشابه امروز منفی یه اما کم کم برخی صف فروشها کم میشه یا جمع میشه که همین باعث منفی خوردن تا سطح مورد اشاره میشه که تا ساعت 11 و نیم، کم کم بازار سبز میشه و چون جو کلی بازار بر روی گروه بیمه ای و بانکی مثبته احتمالا این گروه زودتر و مثلا از حوالی ساعت 10 به بعد به روند مثبت برمیگردند تا بقیه بازار هم طبق تحلیل این سناریو کم کم تا اواخر وقت بازار سبزبشن.
و چند نکته :
نکته اول، بنده همانطور که واقعا دلیل بنیادی منفی شدن بازار امروز را از سقف مثبت به سقف منفی نمیدونم دلیل نوسانات بازار فردا رو هم نمیدونم و صرفا بر اساس تحلیل تکنیکال، احتمالات فوق را نوشتم که در صورت وقوع عیار این تحلیل رو مشخص میکنه
نکته دوم ، این تحلیل کوتاه مدت کوتاه مدته و کندلهای مورد تحلیل بسیار کم هستند و چون تحلیل خلاف روند چند ماهه اخیره بازاره لذا ریسک وجود خطا در آن کم نیست لذا مخاطب محترم این موضوع را در نظر داشته باشد...
نکته سوم، همانطور که بعضیها در روند صعودی تارگتهای آنچنانی میدهند در روند نزولی هم افراطی برخورد میکنند....بنده ترجیح میدم قدم به قدم به ظهور شواهد بر روی نمودارها نظر بدم و لا غیر.
نکته چهارم ، پیشنهاد میکنم مطالب قبلی در این خصوص را مجددا مطالعه بفرمایید و این تحلیل را در چارچوب مطالب قبلی ببینید
موفق باشید
مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.
بازارهای موازی رو خودت میدونی ولی من وتجارت اگه بیاد حوالی 110 یا 105 تومن و بیمه آسیا اگه بیاد حوالی 240 تا 230 تومن بد نیست،البته اگه بیاد.
یک موصوع مهم که به خودمون مربوط میشه اینه که وقتی شاخص بین ۴-۷ هزار تا بالا میرفت کمتر کسی اعتراض میکرد که این حرکتهای هماهنگ شده از کجاست و این چه وضعیه. فقط شما گفتین که بالا رقتن اینطوری را مناست نمیدونید.
حالا شاید افراد دیگه ای هم اشاره کردند ولی موضوع مهم اینه که ما با این واقعیت روبرو هستیم که بازار دست یک عده حقوقی و .. که میتونند هماهنگ عمل کنند واین ریسک این بازاره و همانطور که بی محابا بالا میره برعکس هم میتونه اتفاق بیفته. یک عده هم معتقدند که چه تکنیکال و فاندامنتال نمیتوانند حرکت هماهنگ شده یک عده را پیش بینی کنند. فقط میتونیم بگیم شاید وفتی دور از انتظار بالا میره ممکنه بر عکس هم مثل ۹۲ اتفاق بیفته. شاید استراتژی ۳۰٪ همیشه نقد درست باشه. شاید باید دنبال استراتژی(مثل ۳۰٪همیشه نقد) باشیم که این حرکتها را در مد نظر داشته باشه ویا همانطور که گفتین سهمهای با فاند قوی در سبد داشته باشیم که اول رشدشونه. من هم معتقدم که سهمهایی که دارای فاند قوی هستن نگرانی ندارند و اگر قرار سقوطهای متمادی داشته باشند شاید به همان کل اقتصاد مربوطه.
دوره ریاست شاپور از سیاهترین دوران مدیریت بورس بوده
مدیریت سلیقه ای و میلی
دشمنی با برخی گروههای سهام
قوانین من در اوردی و خلق الساعه
مختل کردن تسه و آنلاین ها
سازمان اول باید دوره مدیریت شاپور را شفاف سازی کند
اختلال در سیستم تسه و آنلاین ها نمونه بارز دست کاری قیمت هاست
دیروز از شروع بازار عملا این اختلال بود و به نوعی پیام میداد اتفاقاتی در شرف وقوع هست
سهامداران باید جمعی معترض باشن
شایعات و اخبار کذب همیشه بوده اما شیوه دیروز سازمان در مختل کردن سیستم ها نمونه فساد بزرگ شاپور ودیگر عوامل سازمان هست
تکذیب شایعات واخبار کذب توسط سازمان هم فقط جهت انحراف افکار سهامداران بود
سازمان باید جوابگو باشه چرا هر وقت شرایط رشد اتفاق میفته اختلال ها بوجود میاد
لطفا همه اعتراض کنند مرگ بر شاپور و مدیران مفسدبورسی شرکتهای بورسی
نظر