سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

پاسا: یکی از گزارشات خوب 6 ماهه متعلق به همین سهم بنیادی گروه لاستیک هست...در سه ماهه اول 24.5 میلیارد فروش داشته...درصورتی که در سه ماهه دوم 74.5 میلیارد فروش داشته...تقریبا شرکت در سه ماهه تابستان سه برابر سه ماهه بهار فروخته....به همین ترتیب قیمتهای فروش هم خیلی عالی داره رشد میکنه...در شهریور ماه قیمت فروش تایر شرکت 1.728 میلیون به ازای هر تن بوده در صورتی که در ابتدای سال هرتن 1.2 میلیون میفروخته یعنی 44 درصد افزایش نرخ فروش... یک دلیل ان هم فروش صادراتی شرکت هست...من فکر میکنم با همین روند فروش رو ادامه بده ماهیانه 23 تا 25 میلیارد بفروشه ...فروش نیمه دوم سال با همین قیمتها و همین حجم فروش باشه...زیر 50تا 60 نمیسازه امسال...سال اینده هم سود شرکت سه رقمی خواهد بود
    منفی امروز این سهم هم رو حمایت تکنیکال هست...هم اینکه گزارش 6 ماهه خوبی داره...فکر میکنم تا 300 بره
    در مورد بازار هم ...من فکر میکنم فردا یا پس فردا متعادل بشه....اینقدر از این بازارها دیدیم که دیگه برای ما عادی شده

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

پاسا در استانه صف خرید ....ببینید سهمی که امروز تو این بازار خون و اتش مثبت 5 میشه....چقدر قدرت خریدارش زیاد هست...بعدا جداگانه در تاپیکش تحلیلش رو میزنم..اینجا اول وقت خودم تو منفی 4 خریدم به دوستان هم پیشنهاد دادم

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

با سلام، خدمت دوستان بزرگوار
        خیلی خوشحالم که دوباره سجاد عزیز تشریف آوردن و دوباره شروع به نوشتن کردن.
        امیدوارم کسی دیگه ایشون را ناراحت و آزرده خاطر نکنه.
        آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2018/10/07, 11:24.

نظر

• TAJ2014
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 1027

خیلی مدیریت شده شایعه و اخبار کذب مخابره میشه
          خیلی مدیریت شده هیجان منفی ایجاد میکنند
          خیلی مدیریت شده صف فروش میکنند
          خیلی مدیریت شده صفوف خرید جمع میکنند
          خیلی قشنگ سوار بر سهم میشند اون هم در روند صعودی و در پایین ترین قیمت

نظر

• توسکا
            عضو فعال
            • Feb 2018
            • 508

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
            با سلام

بررسی وضعیت کوتاه مدت بازار و پاسخ به برخی سوالها :

امروز سومین کندل روزانه منفی شاخص کل هم ثبت شد.

در مورد این منفی و پیش بینی آن چند بار در همین تاپیک مطلب زده شده بود که آخرینش دو سه روز قبل از شروع این موج منفی بود که در تاپیک بگردید مطالبش رو پیدا میکنید.... در اونجا گفتیم چی میشه و چکار باید کرد....

فکر کردم الان چه کمکی میتونم بکنم؟ و لذا این متن را نوشتم

اولا، همه سهمها مثل هم نیستند .برخیها بازار مثبت بشه باز اصلاحشون ادامه داره، برخی از سهمها هم نوسانی میشن یه مدتی، و برخی هم بیخودی و بخاطر جو کلی بازار منفی هستند و با کوچکترین مثبت بر میگردند به روند مثبت.... تعداد سهمهای گروه اول بیشتر از گروه دوم و گروه دوم بیشتر از گروه سوم است

ثانیا،
            همه الان بدنبال این هستند ببیند کی و از کجا در کوتاه مدت بازار مثبت میشه؟ حالا یا میخوان بخرند و اضافه کنند و یا میخوان بفروشن، هر دو گروه دنبال زمان و نرخ بازگشت هستند. چون سهمها وضعیت مختلفی دارند لذا بهتره راجع به شاخص کل نظر بدیم

وضعیت کوتاه مدت شاخص کل:

دو نکته رو باید بگم اول اینکه این تحلیل، تحلیل کوتاه مدت کوتاه مدت شاخص هست واونو تعمیم ندید به مثلا روند یک هفته بعد از مثبت شدن(فقط میخوایم بفهمیم بازار کی سبز میشه.... فردا، پس فردا، کی...؟) نکته دوم اینه که ریز موج منفی شاخص تا حالا سه کندل روزانه بیشتر نداشته و لذا تحلیل خطاش میتونه زیاد باشه...

خوب حالا بریم سراغ اصل کار یعنی اینکه شاخص از کجا و کی سبز میشه؟
            دو تا سطح رو در نظر بگیرید یکی سطح 188100 واحد شاخص کل و دیگری سطح 184000 واحد

احتمال یکم :

فردا اول وقت از همین سطح فعلی شاخص یعنی 184085 ریز موجی صعودی شکل میگیره که طی 5 یا 6 کندل در تایم فریم 15 دقیقه ای در حوالی ساعت ده و ربع تا ده و نیم عدد شاخص کل رو به حوالی 188044 میرسونه....در این حالت شاخص فردا اول وقت تا ساعت اشاره شده نزدیک 4000 واحد مثبت میشه و این شدنی نیست مگر اینکه رو سهمهایی که بازار نسبت بهشون مثبته یا از اول وقت، صف خرید باشه یا بتدریج مثبت و صف خرید بشه که در اینصورت یک ساعت و نیم اول بازار هیجانی رو به بالا خواهد بود. ممکنه بپرسید پس دیگه بخریم دیگه!؟ جواب خیره....اگر این سناریو رخ داد تا ساعت 11 صبر کنید اگر شاخص بصورت پایدار بالای 188100 بود احتمالا فعلا نزول بیشتر شاخص منتفیه و یکی دو روز بعد باید ریز موجهای شاخص رو دوباره دید...اما به شخصه فکر میکنم اگر این سناریو رخ بده از حوالی 188100 یک موج نزولی شروع میشه که ممکنه این موج 184000 را رو به پایین بشکنه در این سناریو این حالت دوم را که عرض شد، محتمل تر میدونم چرا که فکر میکنم همانطور که امروز سهمها از صف خرید به فروش رفتند فردا هم ممکنه این موضوع تکرار بشه

احتمال دوم :

فردا اول وقت از همین سطح فعلی شاخص یعنی 184085 ریز موجی نزولی شکل میگیره که میتونه عدد شاخص را طی 8 الی 9 کندل در تایم فریم 15 دقیقه ای ( یعنی تا حوالی ساعت یازده الی یازده و ربع) به حوالی 179368 برسونه که از این سطح احتمال تشکیل یک ریز موج صعودی هست(که در صورت وقوع این سناریو بعدا راجع به آن صحبت میکنیم) ترجمه خودمونی این سناریو این میشه که بازار مشابه امروز منفی یه اما کم کم برخی صف فروشها کم میشه یا جمع میشه که همین باعث منفی خوردن تا سطح مورد اشاره میشه که تا ساعت 11 و نیم، کم کم بازار سبز میشه و چون جو کلی بازار بر روی گروه بیمه ای و بانکی مثبته احتمالا این گروه زودتر و مثلا از حوالی ساعت 10 به بعد به روند مثبت برمیگردند تا بقیه بازار هم طبق تحلیل این سناریو کم کم تا اواخر وقت بازار سبزبشن.

و چند نکته :

نکته اول، بنده همانطور که واقعا دلیل بنیادی منفی شدن بازار امروز را از سقف مثبت به سقف منفی نمیدونم دلیل نوسانات بازار فردا رو هم نمیدونم و صرفا بر اساس تحلیل تکنیکال، احتمالات فوق را نوشتم که در صورت وقوع عیار این تحلیل رو مشخص میکنه

نکته دوم ، این تحلیل کوتاه مدت کوتاه مدته و کندلهای مورد تحلیل بسیار کم هستند و چون تحلیل خلاف روند چند ماهه اخیره بازاره لذا ریسک وجود خطا در آن کم نیست لذا مخاطب محترم این موضوع را در نظر داشته باشد...

نکته سوم، همانطور که بعضیها در روند صعودی تارگتهای آنچنانی میدهند در روند نزولی هم افراطی برخورد میکنند....بنده ترجیح میدم قدم به قدم به ظهور شواهد بر روی نمودارها نظر بدم و لا غیر.

نکته چهارم ، پیشنهاد میکنم مطالب قبلی در این خصوص را مجددا مطالعه بفرمایید و این تحلیل را در چارچوب مطالب قبلی ببینید

موفق باشید
            بسمه تعالی

دیروز پس از بازار شدیدا منفی متن فوق را نوشتم که یک پیش بینی کوتاه مدت در مورد بازار بود و سعی کردم با دقت بالا زمان سبز شدن بازار را پیش بینی کنم و لذا دو احتمال تقدیم کردم.

البته امروز احتمال دوم میتوانم بگویم عینا رخ داد آنهم با خطای بسیار کم..

گفته بودم شاخص تا حوالی 179368 پایین میاد و کم کم صف فروشها جمع میشه که شاخص تا 177705 افت کرد...

گفته بودم تا حوالی ساعت یازده تا یازده ربع منفی خوردن شاخص و رسیدن به عدد فوق متوقف میشه که دقیقا همینطور شد...

گفته بودم مثبت شدن و جمع شدن صفهای فروش در بانکیها و بیمه ای ها زودتر شروع خواهد شد و گفته بودم از حوالی ساعت 10 این اتفاق رخ خواهد داد اما آیا اینگونه شد؟ بله دقیقا همینطور شد:

اولا گروه بانکی و بیمه ای اولین گروهی بودند که صف فروششون جمع شد
            ثانیا جمع شدن صفهای فروش این نماد ها حوالی ساعت ده و ربع رخ داد
            ثالثا از گروه بانکی صف فروش وتجارت، وبملت، وکارزودتر از بقیه و در همان ساعت ده و ربع جمع شد
            رابعا از گروه بیمه اولین سهمی که صف فروشش جمع شد بیمه رازی یا همان نماد ورازی آنهم مثل بانکیها در ساعت ده و ربع بود
            خامسا از حق نگذریم صف فروش پالایشی ها هم جمع شد اگرچه من پیش بینی نکرده بودم و جالبی قضیه اینه این نمادها هم صف فروششون همان حوالی ده الی ده و ربع جمع شد

برخی اتفاقات دیگراولین سهمی که در بانکیها مثبت شد وبملت بود حوالی ساعت ده و پنجاه دقیقه
            اولین سهمی که در بانکیها صف خرید شد وکار بود حوالی ساعت ده و پنجاه وپنج دقیقه
            اولین سهمی که در بیمه ای ها مثبت شد ورازی بود حوالی ساعت ده و پنجاه و پنج دقیقه

خدا رو شکر میکنم که این پیش بینی با این دقت بالا به وقوع پیوست...

در بازار شدیدا منفی دیروز وقتی میدیدم عده ای نگران هستند با اینکه قبلا در مورد این منفیها مطالب لازم را گفته بودم، پیش خودم گفتم در این شرایط بازار منفی چه کمکی میتوانم بکنم و متن پیش بینی و احتمالات فوق را نوشتم....فکر میکنم چون قصدی جز کمک نداشتم خداوند هم عنایت کرد و این پیشبینی با دقت خوب به وقوع پیوست

درود
            مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
            کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
            https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2579

امروز در صحن مجلس FATF تصویب میشود.
              فارغ از جنجال و هیاهو برخی تندرو ها و امثال خبرگزاری فارس ، کیهان ،جبهه پایداری ،..........FATF تصویب میشود.
              من امروز سخنان موافقان و مخالفان را بصورت زنده در مجلس گوش کردم ، میشه با اطمینان گفت که رای و نظر موافقان بیشتر است.
              سهام بانکی را خوب میخرن ، مخصوصاً بانک ملت را با 7 میلیارد دلار تراز ارزی مثبت و 300% افزایش سرمایه از سود انباشته که در توضیحات و شفاف سازی اعلام شده
              وبملت سهم 250 تومانی با سود حداقل 600 تومانی

نظر

• vahid_sh
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 388

با این فروشنده های مصممی که تو بازار هست به نظرتون امیدی به برگشت میشه داشت؟ خیلی بیریخت شده وضعیت معاملات.به هر قیمتی هست فقط میخوان بفروشن.

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

به نظرم یا باید هفته قبل در روزهای اول هفته خارج میشدیم و حالا که اینهمه ضرر دادیم و سهام دارن به سطوح پایین میرسند به نظرم فروش دیگه شاید کار درستی نباشه.
                  این سهام میتونن مجددا وارد مدار رشد بشن به شرطی که پول بی تحلیلی که وارد بازار شده دست تحلیلگران باشه و یا اینکه کلا این پول از بازار خارج بشه. به نظرم این پول داره از بازار خارج میشه و سرعت خروجش هم زیاده بنابراین دیگه فکر می کنم همین روزها بازار متعادل و سپس وارد مدار رشد میشود.
                  Honesty is the best policy

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                    با سلام

بررسی وضعیت کوتاه مدت بازار و پاسخ به برخی سوالها :

امروز سومین کندل روزانه منفی شاخص کل هم ثبت شد.

در مورد این منفی و پیش بینی آن چند بار در همین تاپیک مطلب زده شده بود که آخرینش دو سه روز قبل از شروع این موج منفی بود که در تاپیک بگردید مطالبش رو پیدا میکنید.... در اونجا گفتیم چی میشه و چکار باید کرد....

فکر کردم الان چه کمکی میتونم بکنم؟ و لذا این متن را نوشتم

اولا، همه سهمها مثل هم نیستند .برخیها بازار مثبت بشه باز اصلاحشون ادامه داره، برخی از سهمها هم نوسانی میشن یه مدتی، و برخی هم بیخودی و بخاطر جو کلی بازار منفی هستند و با کوچکترین مثبت بر میگردند به روند مثبت.... تعداد سهمهای گروه اول بیشتر از گروه دوم و گروه دوم بیشتر از گروه سوم است

ثانیا،
                    همه الان بدنبال این هستند ببیند کی و از کجا در کوتاه مدت بازار مثبت میشه؟ حالا یا میخوان بخرند و اضافه کنند و یا میخوان بفروشن، هر دو گروه دنبال زمان و نرخ بازگشت هستند. چون سهمها وضعیت مختلفی دارند لذا بهتره راجع به شاخص کل نظر بدیم

وضعیت کوتاه مدت شاخص کل:

دو نکته رو باید بگم اول اینکه این تحلیل، تحلیل کوتاه مدت کوتاه مدت شاخص هست واونو تعمیم ندید به مثلا روند یک هفته بعد از مثبت شدن(فقط میخوایم بفهمیم بازار کی سبز میشه.... فردا، پس فردا، کی...؟) نکته دوم اینه که ریز موج منفی شاخص تا حالا سه کندل روزانه بیشتر نداشته و لذا تحلیل خطاش میتونه زیاد باشه...

خوب حالا بریم سراغ اصل کار یعنی اینکه شاخص از کجا و کی سبز میشه؟
                    دو تا سطح رو در نظر بگیرید یکی سطح 188100 واحد شاخص کل و دیگری سطح 184000 واحد

احتمال یکم :

فردا اول وقت از همین سطح فعلی شاخص یعنی 184085 ریز موجی صعودی شکل میگیره که طی 5 یا 6 کندل در تایم فریم 15 دقیقه ای در حوالی ساعت ده و ربع تا ده و نیم عدد شاخص کل رو به حوالی 188044 میرسونه....در این حالت شاخص فردا اول وقت تا ساعت اشاره شده نزدیک 4000 واحد مثبت میشه و این شدنی نیست مگر اینکه رو سهمهایی که بازار نسبت بهشون مثبته یا از اول وقت، صف خرید باشه یا بتدریج مثبت و صف خرید بشه که در اینصورت یک ساعت و نیم اول بازار هیجانی رو به بالا خواهد بود. ممکنه بپرسید پس دیگه بخریم دیگه!؟ جواب خیره....اگر این سناریو رخ داد تا ساعت 11 صبر کنید اگر شاخص بصورت پایدار بالای 188100 بود احتمالا فعلا نزول بیشتر شاخص منتفیه و یکی دو روز بعد باید ریز موجهای شاخص رو دوباره دید...اما به شخصه فکر میکنم اگر این سناریو رخ بده از حوالی 188100 یک موج نزولی شروع میشه که ممکنه این موج 184000 را رو به پایین بشکنه در این سناریو این حالت دوم را که عرض شد، محتمل تر میدونم چرا که فکر میکنم همانطور که امروز سهمها از صف خرید به فروش رفتند فردا هم ممکنه این موضوع تکرار بشه

احتمال دوم :

فردا اول وقت از همین سطح فعلی شاخص یعنی 184085 ریز موجی نزولی شکل میگیره که میتونه عدد شاخص را طی 8 الی 9 کندل در تایم فریم 15 دقیقه ای ( یعنی تا حوالی ساعت یازده الی یازده و ربع) به حوالی 179368 برسونه که از این سطح احتمال تشکیل یک ریز موج صعودی هست(که در صورت وقوع این سناریو بعدا راجع به آن صحبت میکنیم) ترجمه خودمونی این سناریو این میشه که بازار مشابه امروز منفی یه اما کم کم برخی صف فروشها کم میشه یا جمع میشه که همین باعث منفی خوردن تا سطح مورد اشاره میشه که تا ساعت 11 و نیم، کم کم بازار سبز میشه و چون جو کلی بازار بر روی گروه بیمه ای و بانکی مثبته احتمالا این گروه زودتر و مثلا از حوالی ساعت 10 به بعد به روند مثبت برمیگردند تا بقیه بازار هم طبق تحلیل این سناریو کم کم تا اواخر وقت بازار سبزبشن.

و چند نکته :

نکته اول، بنده همانطور که واقعا دلیل بنیادی منفی شدن بازار امروز را از سقف مثبت به سقف منفی نمیدونم دلیل نوسانات بازار فردا رو هم نمیدونم و صرفا بر اساس تحلیل تکنیکال، احتمالات فوق را نوشتم که در صورت وقوع عیار این تحلیل رو مشخص میکنه

نکته دوم ، این تحلیل کوتاه مدت کوتاه مدته و کندلهای مورد تحلیل بسیار کم هستند و چون تحلیل خلاف روند چند ماهه اخیره بازاره لذا ریسک وجود خطا در آن کم نیست لذا مخاطب محترم این موضوع را در نظر داشته باشد...

نکته سوم، همانطور که بعضیها در روند صعودی تارگتهای آنچنانی میدهند در روند نزولی هم افراطی برخورد میکنند....بنده ترجیح میدم قدم به قدم به ظهور شواهد بر روی نمودارها نظر بدم و لا غیر.

نکته چهارم ، پیشنهاد میکنم مطالب قبلی در این خصوص را مجددا مطالعه بفرمایید و این تحلیل را در چارچوب مطالب قبلی ببینید

موفق باشید
                    بقیه بازار سبز شدن ؟؟؟؟B-)

نظر

• توسکا
                      عضو فعال
                      • Feb 2018
                      • 508

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                      بقیه بازار سبز شدن ؟؟؟؟B-)

با سلام به شما.... نه متاسفانه دوباره آخر بازار شاهد عرضه بودیم.
                      مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

بازار فردا میتونه بازگشت قدرتمندی داشته باشه
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

ببخشید دوستان امروز نتونستم پستی ارسالم کنم، از دیشب تا امروز عصر برام یه اتفاق غیرقابل پیش بینی افتاده بود، درگیر اون بودم حتی نتونستم بازار رو رصد کنم.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

اولا اینکه درسته در این یه هفته سهام اصلاح زیادی خوردند و صد البته کمتر کسی فکر میکرد این مقدار اصلاح بخوره.
                            اما خودمونیم وقتی سهام هر روز 5 درصد یا 10 درصد بالا میرفتند و گین های بالای 150 یا 200 درصد می دادند دیگه نباید از اصلاح 20 درصدی گلایه مند باشیم میتونیم از خودمون ناراحت باشیم که چر اون بالا نتونستیم بفروشیم ولی نمیتونیم به اصلاح بیست درصدی بازار معترض باشیم برای اینکه در مقابل رشد بالای 150 درصد اصلاح بیست درصد طبیعیه.
                            ولی اینکه چرا ما نتونستیم اون بالا سریع بگیم بفروشید که اصلاح بیست درصدی پیش روی ماست؟
                            دلیلش اینه که در صعودهای خیلی قوی (مثل این چند وقت اخیر)در طول موج صعودی، تکنیکال بارها سیگنال خفیف اصلاح رو صادر میکنه ولی باز بازار بالا میره یعنی میبینی از 70-80 درصد رشد بازار سیگنال خفیف فروش صادر شده ولی بازار رسیده به 150 درصد رشد،و باز همان سیگنال خفیف فروش داده میشه.اگر من یا سایر تحلیلگرها روی 70-80 درصد رشد بازار بگیم بازار میریزه،خارج بشید اون وقت وقتی بازار دوباره بالا بره و به 150 درصد برسه، فعالین بازار میگند برو بابا شما دیگه کی هستید ؟ در این بازار صعودی گفتید اصلاح میکنه.بنابر این تشخیص این اصلاح که در کجا اتفاق میفته کمی سخته .هر کی هم بگه من دقیق گفتم کمی اغراق کرده.ممکنه یکی از یه ماه پیش بگه بازار میریزه و الان که بازار ریخته بیاد بگه :دیدید گفتم ولی اگر به حرف ایشون استناد میشد و اون زمان از بازار خارج میشدیم شاید سود کمتری نسبت به الان با اصلاح بیست درصدی داشتیم.
                            بهرحال این بازار خیلی خیلی هیجانی هست و منطقی توش نیست.هر چقدر بازار بیاد پایین همانقدر خریدار قوی در قیمت های پایین برای سهام میاد ضمن اینکه هر لحظه ممکنه بازار برگرده و صف های خرید قوی ببنده.اصلا استرس به خودتون راه ندید.
                            عیار و قدرت روند صعودی در اصلاح تعیین نمیشه بلکه در صعود دوباره اون مشخص میشه.مطمئن باشید دوباره سبز قوی خواهیم شد حتی ممکنه فردا اینکار صورت بگیره.اگر دیدیم بازار هنوز کار داره میگیم موقتا از بازار خارج بشید یا یه مقداریش رو بفروشید تا در قیمت پایین تر جایگزین کنید.اصلا هم از اصطلاح تکرار بازار سال 92 استفاده نکنید بازار این اواخر خیلی متفاوت تر از اون زمان هاست.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

فردا بیمه آسیا صف فروش شد یه پله بخرید نترسید بخرید بندازید یه گوشه ای بمونه تا آخر سال. نهایت افت تا 230 تومن میتونه باشه ولی بالا بره کلی جا برای صعود داره.

نظر

• توسکا
                                عضو فعال
                                • Feb 2018
                                • 508

با سلام به همه

دیروز یکسری پیش بینی گذاشته بودم که خیلی میلیمتری بود و تقریبا امروز به وقوع پیوست . گفته بودم (در احتمال دوم) انتظار دارم که بازار سبز بشه که نشد... البته برخی نمادهایی که روشون مثبت بودم مثبت هم شدند اما در مثبت دوام نیاوردند...

در همون متن هم گفته بودم چون از بازار منفی فقط سه کندل روی نمودار اومده لذا هنوز اعوجاجی شکل نگرفته که بشه دقیق دقیق گفت از کی و کجا باید انتظار مثبت داشت... یه نکته دیگه هم اینه وقتی کل بازارصف فروشه و بیای سعی کنی تحلیل بزنی و کمک کنی حسابه...شاید هم جواب برخی باشه که میگن تحلیلگرها در بازار منفی نیستند....که البته در مورد سایر عزیزان هم این حرف بی انصافیه چرا که تکنیکالیست باید اعوجاج و کندل ببینه تا نظر بده اینه که باید زمان بگذره....و لذا در اون گذشت زمان ممکنه احساس بشه که اون تحلیلگر نیست! که حرفه نادرستیه.

حالا نظر قبلی رو بروز رسانی میکنم....

اولا ممکنه من برای شاخص یه تارگتی رو روی نمودار در بیارم که پایین باشه (که در آوردم) که اگه به اونجا برسه احتمال بازگشت از اونجا خیلی بالاست اما ممکنه به هیچ وجه هم به اونجا نرسه حالا آیا من باید بیام و توی دل سهامدارو خالی کنم؟

نه من این کار رو نمیکنم چرا؟ چون حداقل دو سطح دیگه بالاتر وجود داره که سطوج مهمی هستند و ممکنه شاخص از اونجا برگرده به لحاظ تکنیکی هم نمیشه قطعیتی برای عمل نکردن این حمایتها گذاشت لذا من تحلیلگر باید قدم به قدم سعی کنم پیش برم... حتی اگه به قیمت عمل نکردن این حمایتها باشه و مورد سرزنش هم قرار بگیرم...مهم اینه که بینی و بین الله اونچیزی رو که فکر میکنم درسته بگم تا بلکه کمکی باشه برای کسانیکه در حجم عظیم اطلاعات بدون پشتوانه تحلیلی سایتها و کانالها گیج و حیران و ترسان شده اند.

سطح اول از سطوح فوق 179368 بود که با رسیدن به این سطح اتفاقا صف فروش خیلی از سهمها جمع شد و برخی به مثبت هم رسید ولی بعدش این سطح نتونست جلوی عرضه بعدی اخز بازار امروز دوام بیاره

حالا تصمیم گرفتم بجای تحلیل شاخص کل و اعلام سطوح مورد اشاره یکسری سهم رو اعلام کنم که این سهمها میتونن مثل یک نشونه عمل کنند و در واقع یک واچ لیست هستند این سهمها:

• بازار بخواد مثبت بشه این سهمها اولین سهمهایی هستند که مثبت میشن
                                • اگر این سهمها مثبت نشن خیلی از سایر سهمها انتطار مثبت شدن نداشته باشید
                                • قبلا هم گفتم، برخی از سهمای بازار هستند که هنوز اصلاحشون تموم نشده لذا ممکنه فعلا اصلاحشون ادامه داشته باشه
                                • انتظار دارم این سهمها فردا مثبت بشن یا حداقل متعادل بشن

چند نکته :
                                • در بازاری که کل سهمها صف فروشن ریسک و خطای تحلیل بالاست لذا این موضوع را مد نظر داشته باشید
                                • سعی من بر کمکه و نظرم رو فنی و صادقانه میگم ولی در نظر داشته باشید که ممکنه نظر من از اساس نادرست باشه
                                • علت انتخاب سهمها این واچ لیست اینه که هم نزدیک حمایتهای مهمشون هستند هم از لحاظ تکنیکهای زمانی در وضعیت مناسبی هستند
                                • سهمهای دیگه ای هم ممکنه کاندید این لیست باشن که خوب ممکنه من ندیده باشمشون

و اما این واچ لیست عبارتست از سهمهای زیر :

• ورازی
                                • تابا
                                • فاراک
                                • خمهر
                                • کمنگنز
                                • جهرم
                                • ودی

هیچگونه توصیه ای به خرید یا فروش ندارم و صرفا تحلیل رو عرض کردم.

موفق باشید
                                آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2018/10/07, 20:34.

آدرس

نظر

در حال کار...
                                X