سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    اونایی که روی 892 تومن کمنگنز میخرن واقعا خیلی پر دل و جرات هستند.من که دیگه جرات نمیکنم در این قیمت ها خرید بزنم.
    کمنگنز در قیمت 842 تومن صف فروش.
    وقتی سهمی مثل کفرا در قیمت 420 تومن برای خرید هست چرا باید کمنگنز اونم در صف خرید و به قیمت 892 تومن خریداری بشه؟!!!
    ده بیست روز دیگه مجمع کفرا یا تقسیم سود حداکثری، چهار پنج ماه دیگه افزایش سرمایه از انباشته ،افتتاح طرح توسعه چمبره بزودی و توان رساندن سود به بالای 100 تومن در پایان سال مالی 97.خب با این امتیازات آدم کفرا را ول میکنه کمنگنز میخره؟!!!
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/04/28, 10:51.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• rasam
      ستاره دار(1)
      • May 2012
      • 481

سلام ر مورد سود کفرا میشه راهنمایی کنین الان که 44 تومنه

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
        سلام ر مورد سود کفرا میشه راهنمایی کنین الان که 44 تومنه
        ...رسام عزیز..سهم..در 9 ماهه 48/5 ساخته..اقلا گزارش 9 ماهه را یه نگاه بنداز.....ر بهمن..هم سود را به 60/7 ریال تعدیل کرده....سود 75..80..تومانی هم سود تحلیلیست...و البته..موثق
        • سود (زیان) خالص پیش بینی شده قبلی
        164,821
        میلیون ریال
        • سود (زیان) خالص پیش بینی شده فعلی
        226,198
        میلیون ریال
        • علت تغییر با اهمیت پیش بینی درآمد هر سهم
        ریاست محترم اداره نظارت بر ناشران بورس جناب آقای روشن قلب بدین وسیله به اطلاع می رساند بدلیل افزایش فروش شرکت در سه ماهه سوم سال1396 نسبت به بودجه پیش بینی شده و همچنین برآورد عملکرد ماه های آتی بر مبنای اطلاعات عملکردی، رشد سود خالص نسبت به پیش بینی سال مالی منتهی به 29/12/96 برابر 37درصدخواهد بود. این افزایش عمدتاً ناشی از بهبود جذب سفارشات و افزایش تولید و فروش آجرها ،کاهش بهای تمام شده ، ترکیب مناسب جذب سفارشات با ارزش افزوده بالاتر و مدیریت کاهش مصرف انرژی می باشد که منجر به افزایش سود خالص هر سهم از مبلغ 442 ريال به مبلغ 607 ريال خواهد بود.
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

حد ضررها رو رعایت کنید، وضعیت اصلا خوب نیست.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

حد ضررها رو رعایت کنید، وضعیت اصلا خوب نیست.
            ممکنه اوضاع بدتر بشه؟؟
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              ممکنه اوضاع بدتر بشه؟؟
              شواهد که اینطور نشون میده.
              موج های 4 بسیار پیچیده،فریبنده و زمانبر شکل میگیرنند.صف خرید امروز سهام ممکنه جاش رو به صف فروش فردا بده و صف فروش امروز ممکنه جاش رو به نوسان اندک مثبت فردا بده ولی در کل بازهم شاخص اصلاح خودش رو با فریب های زیاد و نوسان منفی مثبت زیاد انجام میده.
              وقوع یه الگوی سر و شانه سقف غیرایده ال در بالای یه موج صعودی با هدف 91200 واحد در شاخص کل نشانه خوبی نیست.هر چند اصلاح شاخص به شکل شارپ نخواهد بود ولی با نوسانات زیاد بگمان من اصلاح خودش رو انجام خواهد داد.
              بگمان من دیدن زیر 90 هزار واحد در دستور کار شاخص هست البته با نوسانات خیلی خیلی زیاد و فریبکاریهای زیاد شاخص،چنانکه در برخی روزهای مثبت شاخص،فعالان و سهامداران تصور خواهند کرد اصلاح شاخص تمام شده حال انکه فقط موج صعودی اصلاحی ریز خواهد بود.
              البته تمامی اینا تفکرات بنده هست و لزومی به درست بودن اونا نیست.صرفا دیدگاه یک فعال بورسی هست

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

خیلی ممنون از تحلیل هاتون
                خوب این وسط میشه نوسان های مفید گرفت؟

شواهد که اینطور نشون میده.
                موج های 4 بسیار پیچیده،فریبنده و زمانبر شکل میگیرنند.صف خرید امروز سهام ممکنه جاش رو به صف فروش فردا بده و صف فروش امروز ممکنه جاش رو به نوسان اندک مثبت فردا بده ولی در کل بازهم شاخص اصلاح خودش رو با فریب های زیاد و نوسان منفی مثبت زیاد انجام میده.
                وقوع یه الگوی سر و شانه سقف غیرایده ال در بالای یه موج صعودی با هدف 91200 واحد در شاخص کل نشانه خوبی نیست.هر چند اصلاح شاخص به شکل شارپ نخواهد بود ولی با نوسانات زیاد بگمان من اصلاح خودش رو انجام خواهد داد.
                بگمان من دیدن زیر 90 هزار واحد در دستور کار شاخص هست البته با نوسانات خیلی خیلی زیاد و فریبکاریهای زیاد شاخص،چنانکه در برخی روزهای مثبت شاخص،فعالان و سهامداران تصور خواهند کرد اصلاح شاخص تمام شده حال انکه فقط موج صعودی اصلاحی ریز خواهد بود.
                البته تمامی اینا تفکرات بنده هست و لزومی به درست بودن اونا نیست.صرفا دیدگاه یک فعال بورسی هست

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  خیلی ممنون از تحلیل هاتون
                  خوب این وسط میشه نوسان های مفید گرفت؟
                  چرا نمیشه؟میشه ولی باید جرات خریدن در منفی رو داشته باشید.
                  در روزهایی که نزدیک حمایت هستیم از خرید در منفی میشه نوسان چند درصدی گرفت ولی باید فروش هم در مثبت باشه یه وقت شما در منفی خریدید و فرداش سهم صف خرید شد هوا برتون داره که سهم 50 درصد میره بالا اون وقت نمیتونید نوسان بگیرید باید آماده باشید برای فروش در هر لحظه.
                  احتمالا یه نوسان بلند حوالی 91200 تا 91700 خواهیم داشت ولی قبل از رسیدن به اونجا هم نوسانات ریز مثبت میتونه داشته باشه.البته اینا همشون برداشت های من هست ممکنه هم اتفاق نیفته.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

چرا نمیشه؟میشه ولی باید جرات خریدن در منفی رو داشته باشید.
                    در روزهایی که نزدیک حمایت هستیم از خرید در منفی میشه نوسان چند درصدی گرفت ولی باید فروش هم در مثبت باشه یه وقت شما در منفی خریدید و فرداش سهم صف خرید شد هوا برتون داره که سهم 50 درصد میره بالا اون وقت نمیتونید نوسان بگیرید باید آماده باشید برای فروش در هر لحظه.
                    احتمالا یه نوسان بلند حوالی 91200 تا 91700 خواهیم داشت ولی قبل از رسیدن به اونجا هم نوسانات ریز مثبت میتونه داشته باشه.البته اینا همشون برداشت های من هست ممکنه هم اتفاق نیفته.
                    من دیروز خاذین زا صف فروش خریدم میدونم که الان چند دفعه طبق تحلیل شما شاخص خودرو 2 روز منفی یک روز مثبت بوده اینجوری معامله میکنم تا وقتی شاخص روی 90 هزار اصلاحش تمام بشه و این تمام شدن اصلاح نشانه اون ورود پول هوشمند از بازار دلار و سکه به بورس می باشد
                    آیا درست گفتم؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

من دیروز خاذین زا صف فروش خریدم میدونم که الان چند دفعه طبق تحلیل شما شاخص خودرو 2 روز منفی یک روز مثبت بوده اینجوری معامله میکنم تا وقتی شاخص روی 90 هزار اصلاحش تمام بشه و این تمام شدن اصلاح نشانه اون ورود پول هوشمند از بازار دلار و سکه به بورس می باشد
                      آیا درست گفتم؟
                      ببینید میتونید از این راهها هم سود کسب کنید منظورم نوسان چند درصدیه ولی من خودم ترجیح میدم نوسان میان مدت و بلند مدت بگیرم.
                      ذهنتون رو درگیر نوسان های 5 یا ده درصدی بکنید هم سود اندک بدست میارید هم از نظر ذهنی درگیر و افسرده خواهید شد.
                      من اگر میخوستم بالفرض مثال در این شرایط سهمی بخرم و نقد بودم بازهم نقد میموندم و دنبال شکار یکی دو تا سهام بنیادی خوب با خرید در قیمت های خیلی پایین برای میان مدت و بلند مدت میشدم.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

ببینید میتونید از این راهها هم سود کسب کنید منظورم نوسان چند درصدیه ولی من خودم ترجیح میدم نوسان میان مدت و بلند مدت بگیرم.
                        ذهنتون رو درگیر نوسان های 5 یا ده درصدی بکنید هم سود اندک بدست میارید هم از نظر ذهنی درگیر و افسرده خواهید شد.
                        من اگر میخوستم بالفرض مثال در این شرایط سهمی بخرم و نقد بودم بازهم نقد میموندم و دنبال شکار یکی دو تا سهام بنیادی خوب با خرید در قیمت های خیلی پایین برای میان مدت و بلند مدت میشدم.

تحلیل شما در میدان بورس میشه روش جنگ و گریز
                        تا وقتی یعنی وقتی شاخص پخش میشه من خریدارم روز بعد شاخص جمع میشه من پخش میشم و من میشم فروشنده

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

سجاد عزیز
                          دوست گرامی
                          درود
                          همکاران گرامی سلام
                          واقعا این روزها هیچ حس و حالی نمانده است
                          بازار سرگردان و نگران
                          تحلیل ها همه شکننده
                          و سرمایه ها سرگردان در بازار های موازی به امید سفته بازی
                          و اما به قول فرمایش شما
                          کمی صبر میکنیم و با نقدینگی موجد سهام های با ارزشی که تاکنون اشاره داشتید را شکار خواهیم کرد
                          شاید جبران این کسادی این مدت را بکنند
                          در هر حال
                          فعلا نظاره گر هستیم
                          شاد باشید

نظر

• rezaeghtedari
                            Banned
                            • Mar 2018
                            • 46

کگاز-یک 3 موجیِ اصلاحی ABC در موج 4 داریم.اینجا از تایم ماهانه بحث کردم تا دیدِ عمیق داشته باشید تا ریسک به ریوارد پایین بیاید و موقعِ فروش باعجله وبا سود کم خارج نشوید.هنوز ریز موج c نزولی پایان نیافته است.پس هنوز منتظر قیمتهای زیر 300 هستم.حد ضرر 240 تومان و تارگتهای 500 و750 قابل دستیابیست.یک سودِ مناسب 100-150% در انتظار سهم است. گویا وضعیت بنیادیِ سهم نیز از قرار معلوم مناسب باشد وصحبت از 200 تومان سود انباشته به ازای هر سهم است.

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

آیا موج 5 شاخص برابر خواهد بود با ورود پول هوشمند به بورس به هدف 125000 واحد؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

آیا موج 5 شاخص برابر خواهد بود با ورود پول هوشمند به بورس به هدف 125000 واحد؟
                                البته اگر موج 5تمام نشده باشه و ما وارد امواج اصلاحی نشده باشیم
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X