سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahid_sh
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 388

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

دوستان عزیز من آخر بازار یه ترسی رو تو بازار و نحوه معاملات حس کردم. شما هم متوجه شدید یا من اشتباه کردم؟ اگه درست متوجه شده باشم فردا بازار تو بیشتر سهم‌ها منفی خواهد بود.

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
      سجاد عزیز
      درود و ارزوی سلامتی و موفقیت
      یادته اواخر سال گذشته از قیمت های بالای 7 هزار ت دلار اینجا ضحبت کردیم

به نظر میرسد تا سه ماه دیگه همین بازار بورس امروز اکثر سهام رشد های بالای را تجربه کنند که قیمت پایه هر سهم در بازار حدود 500 ت باشد

تا این بازار گران نشود
      کسی به سهام نگاه هم نمی کند
      یکی از شاخصه های این رشد می تواند
      اصلاح چند مانع بازار بورس
      مثل حجم و دامنه و ارزش اسمی هر سهم باشد

در هر حال دولت چاره ای جز این ندارد که فشار روانی حاکم در جامعه را از سایر بازار ها بسوی بورس سوق دهد
      2.4.97
      در پناه خدا باشید
      درود
      سجاد عزیز
      آرزوی سلامتی و دل خوش
      وظیفه خودم ميدونستم برای سود خوبی که در وتوکا کردم صمیمانه ازت تشکر کنم آرزوی بهترین ها را برات دارم

امیدوارم چراغ این تاپیک همیشه روشن باشد و همه دوستان گرامی هم در سایر سهام های که معرفی شده سود کنند امید به بخدا از راهنمایی ها و پیشنهاد های صادقانه ای که میشه کمال بهره را هم ببرند

به یادت همیشه هستم

در پناه خدا باشید

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
        درود
        سجاد عزیز
        آرزوی سلامتی و دل خوش
        وظیفه خودم ميدونستم برای سود خوبی که در وتوکا کردم صمیمانه ازت تشکر کنم آرزوی بهترین ها را برات دارم

امیدوارم چراغ این تاپیک همیشه روشن باشد و همه دوستان گرامی هم در سایر سهام های که معرفی شده سود کنند امید به بخدا از راهنمایی ها و پیشنهاد های صادقانه ای که میشه کمال بهره را هم ببرند

به یادت همیشه هستم

در پناه خدا باشید
        درود
        زود فروختی.
        درسته وتوکا اذیت میکنه ولی آینده خوبی داره.بهرحال من دوست داشتم بالای صددرصد سود بده ولی خب در کوتاه مدت این بازدهی محقق نشد و شما رو مجبور کرد با سود کم بفروشید.ولی آینده وتوکا درخشانه.
        امیدوارم در معاملات بعدی پرسود باشید.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

فسدید سهم ورشکسته امرو 1700 تومن هم قیمت خورد!!!
          این سهم 424 میلیارد تومن زیان انباشته داره یعنی به ازای هر سهم 43355 ریال زیان انباشته داره.کل فروش سالانه شرکت پارسال 104 میلیارد تومن بوده یعنی اگه چهار سال کل فروش شرکت رو بدون کسر بهای مواد اولیه و هزینه های اداری و مالیات بعنوان سود در نظر بگیریم اون وقت تازه میتونه پس از چهار سال زیان انباشته رو صفر کنه !!!
          ولله مردم عجب دل شیری دارند اینجور سهام رو میخرند.
          سهام بنیادی رو روی 120 -130 تومن نمیخرند ولی سهام ورشکسته رو بالای 1500 تومن براش سر و دست میشکنند.بورس نیست که دنیای وارونه هست
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/10, 20:46.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

علیرضا بهپاک اصلا یه روز هم نخواست منفی بخوره.
            حجم های خرید 4-5 میلیونی روزانه مطمئنا حرف های زیادی در آینده برای گفتن داره.
            هدف 800 تومنی دور از دسترس نیست.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
              سلام جناب اروم بورس.وقتتون به خیر..با این رشدی که فاراک تو مدت اخیر داشته شما خروج از سهم و سرمایه گذاری تو سهام های دیگه که معرفی کردینو پیشنهاد میدین یا نه؟حس میکنم قدرت صعود چند وقت پیشو نداره و واسه رسیدن به هدف ها زیاد نوسان کنه..خوشحال میشم راهنماییم کنیین.
              درود
              اون روز وقتی صف خرید بالای 100 میلیونی داشت عرض کردم فاراک پرنوسان بالا خواهد رفت، اینجور موج ها رو من خوب میشناسم بیشترشون طبق پیش بینیم حرکت کرده اند به احتمال زیاد حرکت فاراک هم این گونه خواهد بود.پرنوسان بسمت 210 تومن.ممکنه نوساناتش خیلی هم روی مخ باشه و اذیت کنه و در نهایت روند سهم خسته کننده بشه ولی بنظرمن به احتمال زیاد اینجوریه.مثلا ده درصد بالا بره 5 درصد بیاد پایین یهویی ببینی رفت صف خرید فردا از صف خرید اثری نباشه و منفی بشه ولی شیب حرکتیش رو به بالا خواهد بود.حتی شاید همین امروز منفی بخوره.من این احتمال رو قوی میدونم دیگه نمیدونم چقدر درست در میاد.
              یه چیزی رو هم عرض کنم ممکنه این بازار خیلی مثبت که در برخی سهام بازار پایه روزانه ده درصد مثبت براحتی میخوره و در عرض کمتر از یک ماه بالای صد در صد رشد میکنند خیلی ها رو کم طاقت در سهام خودشون کنه و بخودشون بگند از بازار عقب موندیم.
              نه عزیز من از بازار عقب نموندید.چیزی که شما در بازار پایه میبینید روند طبیعی بازار بورس ایران نیست.از نظر من تمامی اونایی که امروز در صف خرید سهام ورشکسته با کلی زیان انباشته بازار پایه هستند و روزی ده درصد سود میکنند در دو یا سه چهار سال آینده اینا جزوء کسانی خواهند بود که پلاکارد بدست در جلوی سازمان با شعارهای "سازمان از سهامداران مظلوم سهم ایکس حمایت کند" تجمع خواهند کرد.حالا ممکنه در این سهام سودهای عجیب و غریب ببرند ولی بزرگترین ضربه رو اون زمانی خواهند خورد که این جور سودکردن روی سهام زیان ده و ورشکسته تبدیل به عادت بشه.در دو سه تا از اینجور سهام سود گنده میکنند ولی وای به روزی که در یکیش گیر بکنند دیگه اون وقت میفهمند که من الان چی میگم.
              من خودم جرات نمیکنم سهام ورشکسته با کلی زیان انباشته رو پیشنهاد خرید بدم البته در بازار پایه سهامی بوده که ما اینجا سیگنال خرید دادیم ولی شرایط بهتری داشته اند مانند واحیا بمیلا وآرین ولی سهام ورشکسته نه.
              جناب رستا اگر خسته شدید میتونید با سهامی که در لیست قرار دارند عوض کنید ولی هر سهمی انتخاب کردید نباید انتظار سودهای گنده در کوتاه مدت داشته باشید.اونایی که در بازار پایه می بینید از نظر من غیرطبیعی و پر از ریسک می باشد.
              حرکت صحیح و البته نرمال بازار بورس ایران بشکل مثلا بیست درصد صعود 5 درصد افت دوباره ده درصد بالایی سه درصد افت پانزده درصد بالایی 5 درصد افت،اینجوریه.
              هر کسی در بازار بورس ایران چهار چشمی مواظب سرمایه خودش نباشه و یه اصول کاری قوی برای خودش نداشته باشه،منتظر از بین رفتن سرمایه اش و متعاقبا آسیب های روحی روانی هم بخودش و هم به خانواده اش باشه.وسلام

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

وصنعت....وآرین

نظر

• vahid_sh
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 388

به نظرتون گوهران امروز چرا گیر کرد؟ مقاومت 130نگهش داشته؟ حجم معاملاتش پایینه.

نظر

• قاتل بروسلی
                    كاربر فعال
                    • Feb 2012
                    • 684

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    وصنعت....وآرین
                    سجاد جان خرید وآرین رو تو این قیمت هم توصیه میکنید؟
                    کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                    ندایی آمد که :
                    او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                      به نظرتون گوهران امروز چرا گیر کرد؟ مقاومت 130نگهش داشته؟ حجم معاملاتش پایینه.
                      خورده به مقاومت،در 1307 ریال مقاومت داره ولی نگران نباشید بزودی میشکنه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                        سجاد جان خرید وآرین رو تو این قیمت هم توصیه میکنید؟
                        خسته نباشید.
                        وآرین مگه صعودی داشته؟این تازه اول راهه

نظر

• vahid_sh
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 388

توریل هم به نظر سهم خوبی میاد. البته شناور بالایی داره ولی در مجموع افت خیلی زیادی داشته و رشدی هم نکرده. جدیدا اخبار خوبی هم برای گروه حمل و نقل اومده. الان درگیر با محدوده 180 هست. من فکر میکنم تا 230 که پارسال قیمتش بوده رشد کنه البته باید از 200 بگذره.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

میگم این وتوکا برای چی بالا نمیرفت،نگو منتظر یکی بوده بفروشه بعد بره بالا.
                            خسته نباشی مهرداد عزیز
                            :d
                            شوخی کردم.

نظر

• آگراداد
                              عضو فعال
                              • Dec 2017
                              • 424

شاراک فرصت خرید.

نظر

• ZORRO
                                عضو جدید
                                • Jun 2012
                                • 63

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                برخی منتظرند کفرا به 900 یا 1000 تومن برسه بفروشند در برن.نمیدونند که من دنبال چه قیمت هایی برای فروش هستم.
                                این کم کم آماده میشه یه سیگنال خرید قوی شارپی بده.قطعا فروش من بالای 1400 تومن خواهد بود.
                                :.thumbsupsmileyanim
                                [COLOR="#FF0000"][B]خوبی تنها سرمایه گزاری است که شکست ندارد .[/B][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X