سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توسکا
    عضو فعال
    • Feb 2018
    • 508

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

خساپا :

قیمت کنونی امروز 20 شهریور: 1142 ریال

در حال حاضر محدوده 114 تا 120 تومنی یک باند مقاومتی مهم بر سر راه سهمه و از طرفی خطوط روندی بالا سر سهمه که سهم رو اذیت میکنه.... لذا احتمالا اینکه در این مقطع بتونه از این ناحیه رد بشه کمه...

در نتیجه قیمت کنونی احتملا پیک کوتاه مدت سهمه و لذا احتمال اصلاح وجود داره که در صورت وقوع فکر میکنم تا حوالی نرخ 1045 میتونه اصلاح صورت بگیره که از نظر زمانی بین 3 یا 4 روز معاملاتی طول میکشه....

بر این اساس پیش بینی تکنیکالی در مورد خساپا به این صورت میشه که :

خساپا در روز دوشنبه یا سه شنبه هفته آتی نرخ 1045 ریالی رو لمس میکنه!

همین!
    مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
    کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
    https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• danaisp
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 111

روم جان یه نگاه هم به نمودار کسرا میندازی ممنون مارا همیشه یادت میره اروم جان

نظر

• vahid_sh
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 388

سجاد جان به نظرت اگه وصنعت رشد کنه وآتی هم پا به پاش رشد نخواهد کرد؟ معمولا این دو تا همبستگی داشتن و هر دو هم تو این مدت رشد خاصی نکردن. البته کلا این گروه صنعت و معدن خیلی اذیت میکنن.

نظر

• رستا
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 481

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          شپارس ایندفعه به مقاومت 270 تومن بخوره احتمال شکستنش زیاده.ممکنه بازگشایی روی مقاومت باشه.
          ولغدر توی این قیمت ها خیلی ارزنده هست.
          سپاس جناب اروم بورس.امیدوارم همین طور که میگین بشه.
          آخرین ویرایش توسط رستا؛ 2018/09/12, 01:21.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

با اجازه..صاحب تاپیک..گوهران در 2 روز گذشته با یه فرم..خرید...معامله..شده..شبیه یه جور جمع کردن..بی سر ضدا...حس میکنم..میخواهد جامپ کند...البته به حس من کاری نداشته باشید...چون برایتان نون اب نمیشه...
            2.وتوس هم در واچتان باشه.حس کردم..یه حور پر کردن..کد دوستان بود..قبل از شروع روندی پر قدرت...
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              با اجازه..صاحب تاپیک..گوهران در 2 روز گذشته با یه فرم..خرید...معامله..شده..شبیه یه جور جمع کردن..بی سر ضدا...حس میکنم..میخواهد جامپ کند...البته به حس من کاری نداشته باشید...چون برایتان نون اب نمیشه...
              2.وتوس هم در واچتان باشه.حس کردم..یه حور پر کردن..کد دوستان بود..قبل از شروع روندی پر قدرت...

درود بر می عزیز

پرتفوی وتوس چیه؟سرمایه گذاری در بخش ساختمانه؟
              من تکنیکالش رو دیدم.الان 133 تومن معامله میشه احتمال اینکه در 100 تومن کف سهم زده شده باشه زیاده ولی از این سهم در این مقطع نباید دنبال صعودهای شارپ بود، ممکنه صعود شارپ ده درصدی یا بیست درصدی مثلا تا 160-170 تومن بره ولی برای ادامه صعود ،باید کمی زمان بگذره.
              چون هنوز مقاومت های مهم رو نشکسته و به قول شما بی سر و صدا جمعش میکنند پس ممکنه یه مدتی در قیمت های فعلی یا کمی بالاتر ،بالا پایینش کنند تا وقتی اون مقدار لازم رو جمع کنند و سهم رو بالا ببرند.
              ولی هر کسی صبور باشه و دید بالای یکسال یا بیشتر داشته باشه بگمانم بشه بالای 250 تومن فروخت.اهداف بالاست بالای 400 تومن ولی چون هنوز وارد روند صعودی قویی نشده و یا حتی در مرحله اطمینان از اتمام روند نزولی نشده ایم بنابراین اهداف بالا نمیدم ولی فکر میکنم هر چقدر زمان بگذره تکنیکال بلند مدت سهم رو به بهبودی بره.
              مقاومت خیلی قوی در محدوده 160 تا 170 تومن داره.حد ضرر این سهم 110 تومن.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

وخاور خمهر پترول کروی هرمز زمگسا از هر نظر عالین. هرکدوم خبرای خاض خودشو داره و بنیادی قوی
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• رامین حیاتی
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1321

بازار این روزا خیلی هیجانی شده وافراد ترسویی که سال 92 صف های فروش میلیونی رو راه انداختن مجددا دارن وارد بورس میشن به نظرم جوانب احتیاط این روزا خیلی باید رعایت بشه
                  همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• vahid_sh
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 388

من متوجه نمیشم این دست دست کردن خریدار تو گوهران چیه؟ میاد تا نزدیکی صف خرید ولی یه صف جوندار نمچینه برای سهم!

نظر

• رستا
                      عضو فعال
                      • Jan 2018
                      • 481

عجب بازگشایی ای داشت شپارس.
                      جناب اروم بورس نظرتون در مورد شپارس تو این قیمت چیه؟چرا خییلی زود دوباره متوقف شد؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

آسیا رسید به 200 تومن و متوقف شد همین هفته قبل روی 161 تومن فروشنده بی منطق حراج زده بود.حالا اول راهه.
                        .
                        .
                        .
                        وارین صف خریده.ماشالله
                        .
                        .
                        .
                        .
                        وصنعت امروز کار بسیار بزرگی انجام داد بزودی قیمت های بالای 150 تومن میریم ببینیم.بازگشایی خوبی میتونه داشته باشه.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .بخاور همین دیروز 72 تومن میفروختند امروز در 87 تومن صف خریده
                        .
                        .
                        .وبملت صف خرید پرحجم در 171 تومن.همین هفه قبل روی 135 تومن ولو بود.
                        .
                        .
                        .
                        شکلر 483 تومنی هفته قبل امروز در 576 تومن صف خریده
                        .
                        .
                        .
                        ولغدر داره راه میفته.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        بارها گفتم ولیز را روی منفی نفروشید.کو گوش شنوا.
                        .
                        .
                        .ماشالله وبهمن
                        .
                        .
                        .
                        کتوکا رو اون روز در 389 تومن صف فروش میفروختند امروز در 437 تومن صف خریده.
                        .
                        .
                        .
                        ماشالله کفرا.گاماس گاماس ولی رو به بالا.ولی یه صعود شارپ بمن بدهکاری.یه جوری تسویه اش کن که همه انگشت به دهن بمونند.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                          عجب بازگشایی ای داشت شپارس.
                          جناب اروم بورس نظرتون در مورد شپارس تو این قیمت چیه؟چرا خییلی زود دوباره متوقف شد؟
                          عالیه.دیگه چی میخواید؟244 تومن بسته 338 تومن باز کرده ،38 درصد مثبت،مگه بده؟ هنوز راه برای ادامه صعود داره.

نظر

• توسکا
                            عضو فعال
                            • Feb 2018
                            • 508

سلام به همه

من وظیفه خودم میدونم که بنا به تجربه و اصول علم تکنیکال در یک روز بسیار مثبت شاخص بگم که :

1. هر سهمی را به دلیل اینکه بازار مثبته نخرید.
                            2. اگر اصرار به خرید دارید از خرید سهمهای غیر بنیادی پرهیز کنید.
                            3. سقفهای قیمتی را شناسایی کنید و از خرید زیر سقفهای تکنیکی پرهیز کنید(خیلی از سهمهای بازار حتی بنیادی ها نزدیک مقاومتهای مهمی قرار دارند)
                            4. اگر دچار این حس هستید که از بازار عقب موندید و آدرنالین بالا زده بدونید در شرایطی هستید که ممکنه تصمیم اشتباهی بگیرید.
                            5. همیشه برای خرید فرصت هست، مهم اینه که سرمایه رو حفظ کنید.

با توجه به دوری و نزدیکی سیگنال به سطوح مهم مقامتی در بسیاری از سهمها، احتمال اینکه خریداران امروز و روزهای آتی(سهمهایی که در دو سه روز آتی با رزیستنسهای خود مواجه می شوند)، در سقف قیمتی بخرند و از خرید خود پشیمان بشوند زیاده...

امیدوارم این پیام برای کسی سو تفاهم نشه ( تلقی بشه که این پیام فاز منفی دادنه! نه واقعا نیست) مزید اطلاع فعلا 100 درصد سهم هستم اما مترصد رسیدن به تارگت مد نظرم هستم، که طبیعتا در این تارگت اقدام به شناسایی سود خواهم کرد.

موفق باشید
                            مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                            کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                            https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                              من متوجه نمیشم این دست دست کردن خریدار تو گوهران چیه؟ میاد تا نزدیکی صف خرید ولی یه صف جوندار نمچینه برای سهم!
                              گوهران مگه چشه؟خیلی ناراضی هستی؟مگه قراره سهم هر روز صف خرید باشه ؟یا هر روز 5 درصد بره بالا؟کی گفته همه سهام باید رشد شارپی بکنند.اگر اومدی در بازار بورس خیلی زود ثروتمند بشی بری بدان و آگاه باش که برای زیان کردن بسیار مستعدی.سهم اروم اروم ولی پیوسته بره بالا بهتره از صعودهای ده درصدی بی منطق و بدون پشتوانه هست

نظر

• رستا
                                عضو فعال
                                • Jan 2018
                                • 481

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                عالیه.دیگه چی میخواید؟244 تومن بسته 338 تومن باز کرده ،38 درصد مثبت،مگه بده؟ هنوز راه برای ادامه صعود داره.
                                نه جناب اروم بورس عااالیه.فقط میخوام بدونم با این بازگشایی تو این قیمت روزهای آینده رو چطور پیش بینی میکنیین و دلیل این که چرا خیلی زود دوباره خرید و فروشش متوقف شد؟

نظر

در حال کار...
                                X