سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رستا
    عضو فعال
    • Jan 2018
    • 481

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    اون روز پرسیدم کسی وصنعت شکلر یا وارین یا آسیا خریده؟که جوابی از کسی نیومد،یعنی تمامی زحمات من هدر رفته.بنابر این فعلا سهم جدید نمیگم.
    فقط پیگیر وضعیت سهامی که قبلا گفته ام خواهم بود و البته به سوالات پیرامون اون سهام جواب خواهم داد.
    جناب اروم بورس بنده هم نقدینگی ندارم کل سرمایه ام تو سهام فاراک،شپارس و ولغدر هست که اونا رو هم با کمک و راهنمایی شما خریدم..به خاطر همین بود که صفحات قبل در مورد جابه جای سهامم از شما راهنمایی خواستم.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
      شما این دوتا رو پرسیدی من هم گوهرام و وآرین و ولیز خریده بودم و دیگه پولی نداشتم. شاید بقیه دوستان هم همینطور هستن.

چند نفر تونست پلاسک را روی 86 تومن بخره؟
      خمهر کسی خرید؟
      وبهمن چطور؟
      آسیا روی 165 تومن چطور؟
      به این پست هم کسی جوابی نداد البته یکی از دوستان گفت گوهران خریدم که توی اون چهارتا نبود.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• samanzz
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 70

ااون روزی که خمهر پرسیدین،،تصور بنده این بود که منطورتون خرید در همون روزه.... در صورتیکه شما چند روز قبل معرفی کرده بودین و من همون زمان خریدم و البته اعلام و تشکر هم کردم

نظر

• Azi
          عضو عادی
          • May 2013
          • 31

با تشکر از زحمات شما. بنده وآرین و وصنعت برای خودم و همکارم خریدم.

نظر

• vahid_sh
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 388

تمام دوستان از تحلیل های شما استفاده میکنن و سود می برن. فکر نمیکنم کسی باشه که موافق نباشه. ولی خب با پول محدودی که ما داریم تعداد محدودی سهم میشه خرید و همیشه یک سری سهمهای خیلی خوب هم جا میمیونه دیگه.
            الان تفسیر شما از معاملات امروز گوهران چیه؟ میتونیم فرض کنیم که مقاومت این محدوده شکسته شده؟ حجم معاملات خوب بود و صف خرید هم شد ولی فروشنده هم روی سقف قیمتی کوتاه نیومد. به نظرم روی لبه تیغ قرار داره الان.

نظر

• samanzz
              عضو عادی
              • Jun 2012
              • 70

در اصل توسط samanzz پست شده است View Post
              ااون روزی که خمهر پرسیدین،،تصور بنده این بود که منطورتون خرید در همون روزه.... در صورتیکه شما چند روز قبل معرفی کرده بودین و من همون زمان خریدم و البته اعلام و تشکر هم کردم
              ضمنا زمانی که اصرار شما در مورد بمیلا رو دیدم، کفرا رو با بمیلا تعویض کردم.....یعنی الان بنده فقط خمهر و بمیلا دارم

توان جبران زحمات شما رو ندارم الا اینکه دعای خیر و ارزوی بهروزی واستون داشته باشم

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

میگم این وتوکا برای چی بالا نمیرفت،نگو منتظر یکی بوده بفروشه بعد بره بالا.
                خسته نباشی مهرداد عزیز
                :d
                شوخی کردم.
                درود سجاد عزیز
                من شکر گذاررم همان 10 میلیون سود هم جای شکر داره
                البته خودت در جریان وضعیت دلیل فروش من هستی ...
                وگرنه نگاه من همیشه میان مدت و بلند مدت هست
                آن شااله سهامداران دیگر سود کنند...

در پناه خدا باشید

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                  جناب اروم بورس بنده هم نقدینگی ندارم کل سرمایه ام تو سهام فاراک،شپارس و ولغدر هست که اونا رو هم با کمک و راهنمایی شما خریدم..به خاطر همین بود که صفحات قبل در مورد جابه جای سهامم از شما راهنمایی خواستم.
                  شپارس ایندفعه به مقاومت 270 تومن بخوره احتمال شکستنش زیاده.ممکنه بازگشایی روی مقاومت باشه.
                  ولغدر توی این قیمت ها خیلی ارزنده هست.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• danaisp
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 111

اروم جان یه نگاه هم به نمودار کسرا میندازی ممنون

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

کطبس خوبه ولی کمی پایینتر باشه برای خرید بهتره.الان 350 تومنه. شاید بشه زیر 320 تومن خریدش کرد.در صورتیکه اون قیمت نیومد و رفت بالا باید دید با مقاومت 380 تومن چیکار میکنه.ولی احتمال اینکه کمی پایینتر بشه خریدش کرد ،هست.
                      کطبس به زیر 320 تومن رسید و از 300 تومن استارت برگشت رو زد، بنظرمن بازی اصلی کطبس بالای 380 تومن شروع خواهد شد.
                      با شکست مقاومت قوی و مهم 380 تومن و مقاومت 440 تومن ،احتمالا کطبس هدف 600 تومنی(سقف کانال صعودی با شیب ملایم) میتونه داشته باشه.
                      کطبس در 70 روز تونست از 300 تومن به اولین هدف حداقلی 600 تومن نزدیک بشه.امروز 597 تومن هم معامله شد.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

امروز پلوله منفی خورد و به قیمت 677 تومن هم رسید داره به مقاومت 700 تومن واکنش نشون میده فکر نمیکنم زیاد پایین بیاد رصدش کنید .در تحلیل قبلی که حوالی 430 تومن بود هدف حداقلی 840 تومن زدیم البته این حداقلترین هدفش هست در حالیکه بنظرمن مشکلی برای اهداف بالای 1000 تومن نخواهد داشت اما پرنوسان.
                        سهامداران فعلا با رعایت حد ضرر سهامداری کنند.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

خودرو در محدوده 255 تا 265 تومن مقاومت خیلی قویی داره شکست اون مقاومت یه اتفاق خیلی مثبت در تکنیکال خودرو محسوب میشه.
                          فعلا تا 215 تومن رو نشکسته با سهم بمونید تا ببینیم در روزهای آینده میتونه این مقاومت قوی 265 تومن رو بشکنه یا نه؟
                          فعلا تنها چیزی که در تکنیکال خودرو برای من مشخصه اینه که هنوز قدرت لازم برای صعود شارپ نداره.پس صعودیه هم باشه پرنوسان و اگر زیر 215 تومن اومد یعنی بی خیال.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/11, 21:14.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

تمحرکه احتمال اینکه در 120 تومن کف رو زده باشه زیاده،البته دنبال صعودهای شارپ فعلا نباید بود ممکنه 10-15 درصدی در کوتاه مدت شارپ بیاد مثلا تا 150 تومن ولی برای بعدش هنوز آمادگی صعود شارپ نداره.
                            بعید میدونم زیر 100 تومن بیاد.
                            سهم بگمانم کف موج 4 رو در 120 تومن زده یا نهایتا کمی پایینتر از اون میتونه بزنه الان یا در ابتدای موح 5 هست یا در انتهای موج4.هدف موج 5 بالای 260 تومنه.
                            هر کی میخره باید صبور باشه.
                            چنانچه پس از گذشت مدتی بتونه بالای 190 تومن بیاد یعنی اون وقت پتانسیل شکستن 260 تومن رو هم خواهد داشت.
                            تحلیل بنیادیش رو هم دوستان بذارند.

تمحرکه دیروز تا 157 تومن هم معامله شد تا وقتی زیر 130 تومن نیومده با سهم بمونید.هنوز قدرت صعود شارپ رو نداره ولی احتمال اینکه در 120 تومن کف رو زده باشه زیاده،پس فعلا با رعایت حد ضرر سهامداری کنید البته این رو هم بدونید که باید خیلی خیلی صبور باشید.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

امروز فولاد در قیمت 5148 ریال صف خرید 65 میلیونی حجمی داشت کمی کاهش قدرت روند صعودی دیده میشه.
                              بنظرم کمی احتیاط بد نباشه نمیدونم کجا ممکنه بریزه ولی فکر میکنم نزدیک اون قمیت هستیم.
                              شاید محدوده 560 تا 625 تومن باشه.ده سال پیش یه سقف در قیمت 625 تومن در نمودار بدون تعدیل داره.

نظر

• توسکا
                                عضو فعال
                                • Feb 2018
                                • 508

امروز فولاد در قیمت 5148 ریال صف خرید 65 میلیونی حجمی داشت کمی کاهش قدرت روند صعودی دیده میشه.
                                بنظرم کمی احتیاط بد نباشه نمیدونم کجا ممکنه بریزه ولی فکر میکنم نزدیک اون قمیت هستیم.
                                شاید محدوده 560 تا 625 تومن باشه.ده سال پیش یه سقف در قیمت 625 تومن در نمودار بدون تعدیل داره.
                                جناب اروم بورس عزیز

با سلام

در خصوص شدت یافتن و یا ضعیف شدن روند صعودی یا نزولی، معمولا از چه اندیکاتور و یا تکنیکهایی استفاده میکنید... خواستم تجربه شما رو بدونم

درود
                                مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                                کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                                https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

در حال کار...
                                X