سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : سهامی که احتمال تشکیل روند صعودی و یا نزولی دارند

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    امروز فولاد در قیمت 5148 ریال صف خرید 65 میلیونی حجمی داشت کمی کاهش قدرت روند صعودی دیده میشه.
    بنظرم کمی احتیاط بد نباشه نمیدونم کجا ممکنه بریزه ولی فکر میکنم نزدیک اون قمیت هستیم.
    شاید محدوده 560 تا 625 تومن باشه.ده سال پیش یه سقف در قیمت 625 تومن در نمودار بدون تعدیل داره.
    امروز فولاد وارد محدوده مقاومتی ما در 560 تا 625 تومن شد.
    در اولین برخود به این محدوده ،واکنش عرضه صف خرید رو شاهد بودیم و سهم تا آخر وقت نتونست صف خرید بشه.
    توصیه ای به خرید فولاد در این قیمت ها ندارم اما برای سهامدران فولاد هم اصرار به فروش سهم نمیکنم فقط میگم تا زمانی که سهم مثبت میخوره با سهم بمونید ولی اگر دیدید سهم در روزهای آینده بجای مثبت خوردن ،منفی قوی خورد و اومد زیر 500 تومن اون وقت کمی خطری میشه و باید احساس خطر کرد.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

نقل قول نوشته اصلی توسط ابشار نمایش ارسال ها
      آی چسبید تک سهمیم روی پلوله جناب اروم بورس عزیز
      نقل قول نوشته اصلی توسط orumbourse نمایش ارسال ها
      امروز پلوله منفی خورد و به قیمت 677 تومن هم رسید داره به مقاومت 700 تومن واکنش نشون میده فکر نمیکنم زیاد پایین بیاد رصدش کنید .در تحلیل قبلی که حوالی 430 تومن بود هدف حداقلی 840 تومن زدیم البته این حداقلترین هدفش هست در حالیکه بنظرمن مشکلی برای اهداف بالای 1000 تومن نخواهد داشت اما پرنوسان.
      سهامداران فعلا با رعایت حد ضرر سهامداری کنند.
      دیروز گفتم زیاد پایینی نداره.حالا من هدف حداقلی 840 تومن دادم اون اهدافش بالای 1000 تومنه ببخشید اروم بورس عزیز تکسهمیم روی صدرا منظورم بود اشتباه تایپ کردم پلوله هم سهم ارزنده ایس

نظر

• danaisp
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 111

سلام آقا سجاد نظرت روی کسرا ارنگفتین نگهدارم یا عوض کنم سنگین دارم

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
          ه ببخشید اروم بورس عزیز تکسهمیم روی صدرا منظورم بود اشتباه تایپ کردم پلوله هم سهم ارزنده ایس
          آخه تک سهمی اونم در سهم اما و اگر دار؟۱
          چرا تک سهم در بمیلا،وپترو،کفرا،پلوله،شپارس،ولغدر،ولیز،ساوه،وبهمن ،وصنعت،آسیا،کتوکا،فولاژ،وتوکا،فباهنر،کیسون نشدی؟ من نمیدونم مردم چرا روی سهام بنیادی دار تک سهم نمیشند ولی روی سهام اما و اگر دار با کله میرند؟ نمیگم خصدر بالا نمیره،اومد بالای مقاومت1700تومن و ممکنه بره بالا ولی شما اصول کاری ندارید.این روش معاملاتی روش غلطی برای معامله و در نهایت محکوم به شکست هست.همین
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/13, 05:02.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
            سلام آقا سجاد نظرت روی کسرا ارنگفتین نگهدارم یا عوض کنم سنگین دارم
            هر کسی سوالی داره،لطفا از مدیریت سایت بپرسه.
            این تایپک برای معرفی سهام دارای روند هست نه جای سوال و جواب.من،شما رو نمیشناسم که وقتم رو بذار،اگه هم میبینید بعضا به سوالی هم جواب میدم،بخاطر حضور فعال اونا در تایپک و یا آشنایی مختصری که دارم ،هست و گرنه تمایل ندارم ذره ای وقتم رو رایگان برای کسی بذارم،ده سال رایگان وقتم رو در اختیار افرادی که حتی اسم و قیافشون رو هم ندیده بودم گذاشتم.آخرش چی شد؟چه دستاوردی برام داشت؟ هیچ.

نظر

• danaisp
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 111

سجاد جان کسی را بالا میبرن که ازش سوال میکنن مثل مهمانی که به میزبان افتخار میدهد در هر صورت شما اختیار وقتتون را دارید بنده همیشه به شما احترام میگذاشتم و میگذارم ازتون ممنونم که صادقانه جواب دادین دیگه سوال نمیکنم ممنون

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

درود بر می عزیز

پرتفوی وتوس چیه؟سرمایه گذاری در بخش ساختمانه؟
                من تکنیکالش رو دیدم.الان 133 تومن معامله میشه احتمال اینکه در 100 تومن کف سهم زده شده باشه زیاده ولی از این سهم در این مقطع نباید دنبال صعودهای شارپ بود، ممکنه صعود شارپ ده درصدی یا بیست درصدی مثلا تا 160-170 تومن بره ولی برای ادامه صعود ،باید کمی زمان بگذره.
                چون هنوز مقاومت های مهم رو نشکسته و به قول شما بی سر و صدا جمعش میکنند پس ممکنه یه مدتی در قیمت های فعلی یا کمی بالاتر ،بالا پایینش کنند تا وقتی اون مقدار لازم رو جمع کنند و سهم رو بالا ببرند.
                ولی هر کسی صبور باشه و دید بالای یکسال یا بیشتر داشته باشه بگمانم بشه بالای 250 تومن فروخت.اهداف بالاست بالای 400 تومن ولی چون هنوز وارد روند صعودی قویی نشده و یا حتی در مرحله اطمینان از اتمام روند نزولی نشده ایم بنابراین اهداف بالا نمیدم ولی فکر میکنم هر چقدر زمان بگذره تکنیکال بلند مدت سهم رو به بهبودی بره.
                مقاومت خیلی قوی در محدوده 160 تا 170 تومن داره.حد ضرر این سهم 110 تومن.
                درود..این سهم ها خانوادگیند...اصلا هم شفاف..نیستند..من خودم..بیشتر بخاطر..تغیرات حجم..خریدم..انهم در 3 روز..متوالی..کلا اینگونه سهم ها.که کسی تو بازار..نداره..معمولا...وقتی قرار باشه بالا بره..یه حجمی میدن بازیگر...بعد...قفلش میکنند..
                سهمی که در 119 و 120..تومان..در 12/و 13 شهریور..60..تا و 150 تا..معامله..میشه...یه دفه در 3روز کاری..10..میل حجم..میخوره...قطعا کار بازار..نیست...
                شهریور سال پیش بود..سهم را از 265 ..تا 136...یه کله پایین اوردن...انگار نه انگار..که سهم ها..نقاط حمایتی دارند...کلا اینگونه..سهم ها..به هیچ..قانونی پایبند..نیستند...چون قوانین..بر بستر..یه جامعه سهامدار..اتفاق می افتد..این..سهم ها چون..کسی در بازار سهم را نداره...یه..کله بالا..میروند..یه..کله هم..پایین....شدیدا..پر ریسکند..و خانمان بر انداز
                ارادت
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

وساخت

اخیرا سهم حرکت مثبت خوبی رو انجام داده که ما رو امیدوار به قیمت های بالا میکنه.
                  آخرین معامله دیروز روی 275 تومن فروشنده داشت.الان قیمت دقیقا روی مقاومت هست احتمال میدم این مقاومت بزودی شکسته بشه ،با شکست این مقاومت یه سیگنال خرید با هدف حداقلی 450 تومن صادر میشه.
                  سهم مقاومت قوی در محدوده 340 تا 350 تومن داره .
                  بگمان من این سهم در بلند مدت توانایی قیمت های بالای 750 تومن رو هم داره ولی فعلا هدف حداقلی 450 تومن مدنظر باشه .
                  صعود پس از اومدن به بالای 300 تومن ممکنه پرنوسان باشه،پس دید کوتاه مدت ممکنه اذیت کننده باشه.کمی صبوری و سهامداری و دید سرمایه گذاری حداقلی میان مدت لازمه.
                  قیمت فعلی 275 تومنه حد ضرر این سهم 220 تومنه.

نظر

• vahid_sh
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 388

تو گروه لیزینگ هم خیلی از سهمها رشدی نداشتن. مثل وایران، ولملت، ولصنم یا ولبهمن. ولغدر هم همینطور. به نظرتون اینا قرار نیست عقب افتادگی خودشون رو جبران کنند؟
                    یه سری سهم دیگه هم مثل مداران، ودی، وآتی، رتکو یا سفاسی هم هستن که کمابیش سهمهای بنیادی هستن و رشد کمی هم نسبت یه بازار داشتن تا اینجا. به نظر میرسه بعضیهاشون توان رشد مطلوبی داشته باشن.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                      تو گروه لیزینگ هم خیلی از سهمها رشدی نداشتن. مثل وایران، ولملت، ولصنم یا ولبهمن. ولغدر هم همینطور. به نظرتون اینا قرار نیست عقب افتادگی خودشون رو جبران کنند؟
                      یه سری سهم دیگه هم مثل مداران، ودی، وآتی، رتکو یا سفاسی هم هستن که کمابیش سهمهای بنیادی هستن و رشد کمی هم نسبت یه بازار داشتن تا اینجا. به نظر میرسه بعضیهاشون توان رشد مطلوبی داشته باشن.
                      امشب میخواستم در مورد مداران یه تحلیل مثبت بزنم .

نظر

• vahid_sh
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 388

تجار هم با این رشد 100 درصدی که داشته بازم به نظر میرسه با برگشت به محدوده 400 تا 380 که همین فردا میتونه اتفاق بیوفته مجددا صعود کنه و تا نزدیکای 600 بره. البته فقط یک احتمال هست ولی خب نمودار یه همچین چیزی رو ممکن نشون میده. اگه دوستان جدیدا بررسی داشتن روی این سهم لطفا بگن که من درست برداشت کردم از نمودار یا نه؟

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

سهام خودرویی هم واقعا تو این بازار بورس رشدی نداشتن بعضی ها قیمت زیر ۱۰۰ تومن دارن و این به نظر من خنده داره....فقط نمیدونم کی قراره رشدشون شروع بشه و آیا مثل گروه فلزات اساسی و شیمیایی ها رشد شارپ دارن؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

غالبر

صعود اخیر غالبر هم خیلی جالبه و بازگشایی روز چهارشنبه هم یه اتفاق مثبت در روند تکنیکال سهم محسوب میشه.
                            اخیرا حجم های خرید در مثبت خیلی جلب توجه میکنه.
                            اما در مسیر صعود این سهم یه مقاومت قوی در محدوده 206 تا 215 تومن دیده میشه که با شکست اون،بنظرم هدف حداقلی 420 تومن دور از دسترس نیست.
                            چهارشنبه روی 187 تومن صف خرید بود ولی قطعا فرصت خرید خواهد داد.
                            حد ضرر این سهم 140 تومنه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

ورنا...اخیرا افزایش سرماهی 33 درصدی داشته بازگشایی بعد از افزایش سرمایه مثبت و بالای خط روند میان مدت نزولی صورت گرفته باعث امیدواری سهم شده.در نمودار تعدیل شده کف سهم 49 تومن می باشد.در کوتاه مدت صعود براش دشواره و ممکنه کمی اذیت کنه ولی میان مدت خوبی خواهد داشت شکست 74 تومن نقطه عطفی در نمودار این سهم هست.
                              نمودار بدی نداره.ممکنه در کف باشه الان 72 تومنه ولی بگمانم بشه در 65 تومن هم خریدش کردحد ضرر 55 تومن.هر کسی میخره باید دید میان مدت داشته باشه نه کوتاه مدت.کوتاه مدت ممکنه نوسان منفی و مثبت زیاد داشته باشه.
                              ورنا از 69 تومن برگشت تقریبا پرنوسان بالا اومده .بنظر من این سهم در آینده حرف های زیادی برای گفتن داره.
                              حداقل یه هدف 120 تومنی براش متصورم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

امسال هر فعال بورسی زیر 200 درصد سود نسبت به کل سرمایه اش بکنه ،ایراد از سیستم و روش معاملاتی خودش هست نه بازار بورس.
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/14, 21:34.

نظر

در حال کار...
                                X