دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

همان‌گونه که می‌بینید وکوثر تغییر ماهیت داده... پیشبینی هم کرده بودیم. ولی از این می‌سوزم که طبق وعده که قرار بود میانگین کم کنیم نتوانستیم در این نماد این کار را انجام دهیم و اگر این کار را کرده بودیم ای بسا اکنون یک شبه حتی از زیان هم در آمده بودیم! (اگر مارتینگل بود و آخرین خریدش هم امروز بود.) ولی با این روند حتی اگر چند روز هم پشت سر هم مثبت بخورد باز همچنان در زیان هستیم...
    ـــــــــــــــــــــــــــــــ
    وکار اما همچنان فروشنده دارد. یک بنده خدایی 1.5 میلیون صف فروشش را جمع کرد اما دوباره یک ۱.۵ میلیون دیگر صف فروش برایش گذاشتند. من هم اشتباه کردم یک کوچولو از صف فروش خرید کردم.
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
    وگردش مثبت است ولی نمی‌دانم چرا مثبت خوبی ندارد. با اینکه در روز عادی‌اش این نماد آتش‌بازی می‌کرد اکنون که بازار به او این اجازه را می‌دهد در سوی خریداران فعالیت خاصی مشاهده نمی‌شود. (یک لحظه با خودم گفتم نکند نماد ممنوع/متوقف شده!)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

خوش به حال شما باز حداقل خریدتون به موقع هستش ما نه خریدمون به موقع بوده و نه فروشمون.بنابراین جرات ورود به بورس رو اصلا نداریم/:.negaran.:/

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
        خوش به حال شما باز حداقل خریدتون به موقع هستش ما نه خریدمون به موقع بوده و نه فروشمون.بنابراین جرات ورود به بورس رو اصلا نداریم/:.negaran.:/
        سلام دوست عزیز،
        نمی‌دانم وضع شما چگونه است...
        فقط این را عرض کنم که اگر قصد ورود دارید:
        اینجا جایش است! نه بیست درصد بالاتر که از میانه رشد هم گذشته‌ایم!
        در نمادهایی که تازه از روند کاهشی فاصله گرفته‌اند و روند قدرتمند افزایشی گرفته‌اند زمان خرید است نه در نمادهایی که در سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته‌اند!

نمی‌گویم بخرید یا نه؟
        ولی هر کاری می‌کنید جزء کسانی نباشید که دو هفته بعد وارد بازار می‌شوند و یک سود کوچکی هم می‌کنند و بعدا که آب‌ها از آسیاب افتاد زیان اصلی شامل حال آن‌ها می‌شود.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
          من که کمنگنز 20 رو ضرر هستم جناب محمد حسین عزیز:D:D:D:D:D
          الان که دیدم رو آمی بروکر امروز روز خرید بوده حالا من نمیدونم چند روز پیش چرا خرید کردم؟؟؟!!!!!!
          یعنی همون روش خودم رو اگر اجرا کرده بودم 13 درصد ضرر نکرده بودم هیچ تازه الان رو سود هم بودم. امان از احساسات که ماشاالله من کم ندارم.ب قول آقا محمد حسین عزیز اگر بتونم این احساسات خودم رو کنترل کنم خیلی عالی میشه. همین امروز باید شروع کنم و اولین کار هم همین نوشتن روشی هست که تو ذهنم دارم و فقط امیدوارم بشه نوشتش!! چون اگه نشه یعنی هیچی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            همان‌گونه که می‌بینید وکوثر تغییر ماهیت داده... پیشبینی هم کرده بودیم. ولی از این می‌سوزم که طبق وعده که قرار بود میانگین کم کنیم نتوانستیم در این نماد این کار را انجام دهیم و اگر این کار را کرده بودیم ای بسا اکنون یک شبه حتی از زیان هم در آمده بودیم! (اگر مارتینگل بود و آخرین خریدش هم امروز بود.) ولی با این روند حتی اگر چند روز هم پشت سر هم مثبت بخورد باز همچنان در زیان هستیم...
            ـــــــــــــــــــــــــــــــ
            وکار اما همچنان فروشنده دارد. یک بنده خدایی 1.5 میلیون صف فروشش را جمع کرد اما دوباره یک ۱.۵ میلیون دیگر صف فروش برایش گذاشتند. من هم اشتباه کردم یک کوچولو از صف فروش خرید کردم.
            ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
            وگردش مثبت است ولی نمی‌دانم چرا مثبت خوبی ندارد. با اینکه در روز عادی‌اش این نماد آتش‌بازی می‌کرد اکنون که بازار به او این اجازه را می‌دهد در سوی خریداران فعالیت خاصی مشاهده نمی‌شود. (یک لحظه با خودم گفتم نکند نماد ممنوع/متوقف شده!)
            جالب است که وبصادر هم صف خرید شده!
            ولی حقوقی هم شدید فروخته!

در بانک‌ها نصفه/نیمه قدرت خریدار هست.

در مورد وکار عرض کنم که (قابل توجه جناب amirmostafavi72) اکنون که فشار فروش شدید دارد و در عین حال ۲.۵ میلیون جمع شده است. اگر بعدا (مثلا فردا پس فردا) دوباره قدرت خریدار ظاهر شد و توانست این صف فروش را از بین ببرد و تا صفر تابلو هم بکشاند می‌شود برای خرید رویش اندیشید.
            همین جور یک سری سهام من دیروز معرفی کرده بودم برای بررسی. که می‌توان روی آنها بررسی کرد.
            همین جور یک سری سهام هم روزانه من دارم رایگان در اختیار عموم می‌گذارم. از میان چیزهایی که در خروجی سامانه آمدند غگل امروز انگار بد نیست و خودم دارم بررسی می‌کنم برای خرید.
            فردا اگر کمنگنز منفی خوب (مثلا زیر منفی دو درصد) دادند هم برای خرید احتمالا خوب است. خیلی خوب. (حتما دوستان بررسی کنند.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یادآوری
              ـــــــــــــ

به دوستان یادآوری می‌کنم به خصوص عزیزانی که تازه‌کار هستند و گرگ باران دیده نیستند که این بازارها بازارهای خاص است. عمرشان زیاد نیست و سودی که می‌دهند زیاد است.
              عمر این بازارها بین دو سه روز تا دو سه ماه است و در آن بسیاری از نمادها می‌توانند راحت تا ۱۰۰ درصد سود بدهند!
              ولی پس از اینکه تمام شدند خیلی راحت می‌توانند تمام سودی که به شما داده‌اند را از شما بگیرند!
              و بدتر اینکه اگر دیر وارد شوید و دیر خارج شوید خیلی خیلی خیلی بیشتر از سودی که کرده‌اید را باید زیان بدهید‍!
              نمونه‌اش هم کم نبوده... (در سال ۱۳۹۴ که چند ماه بازار مثبت بود. یک سری که دیر متوجه شدند و دیر آمدند زیان‌های سنگینی دادند! جوری که پول‌هایشان نصف شد! یا حتی کمتر!)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دستاورد ۱۰۵۵
                ـــــــــــــــــــــــــ
                https://vgy.me/haqmeU.jpg
                عگل در بالا برای خرید امروز بد نیست و خودم هم دارم می‌خرم. البته چون پیشنهاد خرید نشده و رنگ پس زمینه‌اش هم سبز نشده یک مقدار کم می‌خرم فقط.
                ددام هم بد نیست و اگر روند کاهشی اش تمام شد برای خرید خوب است. اگر خریدار آمد پشتش.
                وپخش هم همین‌جور.
                آن نمادی که ابتدایش mhj دارد مهم نیست. همان شاخص محمد حسین است که دارم رویش کار می‌کنم.
                اما در مورد کمنگنز... همان‌گونه که عرض کردم بعید نیست که کمنگنز شصفهایی دیگر شود. (از این ادبیات خوشم نمی‌آید ولی چیز دیگری پیدا نکردم جایگزینش کنم. این ادبیات مخصوص یک عده ناواردانی بود که خودشان را می‌خواستند وارد جلوه دهند و رگباری با این ادبیات تبلیغ سهامشان را می‌کردند و همیشه هم روی مخ بودند. /:.weirdsmiley.://:.zzzzzz.://:.nono.:/)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کارنامه
                  ـــــــــــ

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

امروز جهرم و داراب را فروختم و وکار خریدم. جهرم به دلیل رشد بیش از حد و داراب هم به خاطر اینکه ازش یک کوچولو بیشتر نداشتم.
                    وکار را هم به این دلیل که دیدم صف فروشش یکباره جمع شد. البته متاسفانه پس از آن دوباره تند یک صف فروش دیگر برایش به وجود آمد. خریدم هم زیاد نبود.
                    کمنگنز هم می‌خواستم از صف فروش بخرم که این قدر سرعت خریدار اصلی زیاد بود که انصافا نرسیدم. تا سفارش گذاشتم این چندین میلیون صف فروش را جمع کرد و قیمت را برد بالا...
                    غگل هم می‌خواستم بخرم که این هم نشد.
                    ــــــــــــــــــــــــــ
                    امروز یکی از نگرانی‌های اصلی من را خدا برایم برطرف کرد: وکوثر. یک نفس راحت کشیدم انصافا. این چند روزه همه‌اش داشتم به این می‌اندیشیدم که با زیان بفروشمش که پایین‌تر جمع کنم دوباره؟ یا کلا قیدش را بزنم و مانند فاسمین پرونده‌اش را با زیان ببندم؟ یا نه؟ همین‌جور داشتم به این می‌اندیشیدم که خدا را صد هزار مرتبه شکر این نگرانی‌ام امروز برطرف شد.
                    امروز یک مقدار در مورد شسینا نگران شدم. خریدار محکم انگار پایش نبود جوری که سفارش‌های خریدش خالی بود جوری که یک فروشنده خیلی راحت یک رنج منفی از مثبت پنج تا منفی پنج کشید! به همین راحتی! یک مقدار نگران شدم. شسینا را خیلی وقت است دارم نگه می‌دارم.
                    وقت اذان است... بروم نماز بخوانمِ باقی نوشته ان‌شاءالله بعد از نماز تکمیل می‌شود.
                    آری داشتم می‌گفتم...
                    چندین نماد است که دارند در سبدم پیرمرد می‌شوند و باید هر چه سریع‌تر فکری به حالشان کرد وگرنه کارنامه کاری‌مان را به گند می‌کشند.
                    و از آن جمله است شسینا و پکویر و تکمبا و بانکی‌ها.

خیلی به پکویر امید دارم. نمی‌دانم چرا در گروهش این اصلا رشدی نکرد؟؟؟ همه رفتند و به اوج اعلی رسیدند ولی این مرد و روحش به ملکوت اعلی پیوست!
                    هنوز هم حاضرم اگر خریدار پایش آمد و انگیزه‌ای از جانب خریدار در آن دیدم سهامم را افزایش دهم... ولی بازار هنوز درست و حسابی رویش نیامده.
                    آن الگوی سر و شانه‌اش هم تقریبا شکل گرفته و مشکلی از این بابت نیست... ولی هنوز بازار رویش قوی نیست. قوی فعالیت نمی‌کند.
                    ـــــــــــــــــــــــ
                    تکمبا هم همین وضع را داشت چند روز پیش. خاطرتان هست؟ گفتیم می‌خواهیم در تکمبا و پکویر و چندتای دیگر افزایش دهیم... که از قضا در هیچ کدام هم افزایش ندادیم! :D چون پولمان در وکوثر عوضی گیر کرده بود.
                    اکنون تکمبا آن چیزی که ازش می‌خواستیم را دارد رو می‌کند. دیگر فعلا با تکمبا کاری نداریم و انتظار داریم رشد کند.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/06/17, 13:01.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فردا مجمع بترانس است. من حتی همین روزهای آخر وسوسه شدم که از صف فروش بترانس خرید کنم. (البته نمی‌دانستم مجمع دارد وگرنه دیگر از هر چه مجمع است متنفرم و قصد دارم دیگر با سهام در مجامع شرکت نکنم.)
                      اما باید ببینیم پس از مجمع چگونه باز می‌شود. اگر خرید گسترده‌ای در کف قیمتی انجام بگیرد خوب است. یعنی اگر پایین باز شود و پرحجم.
                      حالا شاید مجمعش هم فردا رفتیم سر زدیم بینیم مزنه‌اش چگونه است. البته ساعت ۱۰ مجمع دارد! وسط بازار! تا ببینیم خدا چه می‌خواهد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دعا برای پول
                        ــــــــــــــــــــ

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری
                          ـــــــــــــ

به دوستان یادآوری می‌کنم به خصوص عزیزانی که تازه‌کار هستند و گرگ باران دیده نیستند که این بازارها بازارهای خاص است. عمرشان زیاد نیست و سودی که می‌دهند زیاد است.
                          عمر این بازارها بین دو سه روز تا دو سه ماه است و در آن بسیاری از نمادها می‌توانند راحت تا ۱۰۰ درصد سود بدهند!
                          ولی پس از اینکه تمام شدند خیلی راحت می‌توانند تمام سودی که به شما داده‌اند را از شما بگیرند!
                          و بدتر اینکه اگر دیر وارد شوید و دیر خارج شوید خیلی خیلی خیلی بیشتر از سودی که کرده‌اید را باید زیان بدهید‍!
                          نمونه‌اش هم کم نبوده... (در سال ۱۳۹۴ که چند ماه بازار مثبت بود. یک سری که دیر متوجه شدند و دیر آمدند زیان‌های سنگینی دادند! جوری که پول‌هایشان نصف شد! یا حتی کمتر!)
                          باز هم به دوستان یادآوری می‌کنم...
                          اصلا این موضوع خیلی مهم است...
                          بارها درباره‌اش در کارگاه صحبت کرده‌ایم و اگر باز هم بارها در باره‌اش صحبت کنیم کم است...
                          ببینید... در بازار روزهایی وجود دارد که از نگر زمانی شاید یک دهم زمان‌های بازار هم نباشد ولی از نگر اندازه (ریالی) اندازه‌ی کل روزهای بازار است.
                          ما این روزها را اگر خاطرتان باشد با حدیث ان فی ایام دهرکم نفحات تشبیه کردیم...

اگر شخصی کل سال از بازار جدا باشد و تنها همین روزها بیاید به بازار و توانایی کار در این روزها را داشته باشد می‌تواند خیلی بیشتر از کسانی که هر روز در بازار دارند حرفه‌ای! کار می‌کنند سود به دست بیاورد!

آغاز این روند را چهارشنبه به وضوح دیدیم (و البته سه‌شنبه‌ی آخر ماه رمضان هم یک چشمه‌هایی داشت ولی قوی نبود)

پس هرچقدر در مورد این روزها صحبت کنیم کم گفته‌ایم و یک سهام‌دار باید پیش از این کامل به این روزها فکر کرده باشد و بداند دقیقا قرار است در این روزها با چه راهبردی داد و ستد کند. باید دقیقا بداند چه به چه است و خودش چه‌کاره‌است.

همان‌گونه که گفتم عمر این بازارها کوتاه است و اندازه‌شان زیاد. (کلا در بازار ایران -احتمالا به خاطر یک طرفه بودن داد و ستدها- عرض زمان رشد کم و قدرت رشد زیاد است)
                          گاهی چهار روزه (یک هفته‌ای) تمام می‌شوند و گاهی چهارماهه...
                          مشخصه‌ی اصلی این بازارها ورود سنگین عجیب نقدینگی از ابتدا تا انتهای آنها است.
                          جوری که آدم حیرت می‌کند. (دقیقا مانند همین روزها)
                          و دیگر اینکه هر روز خریدارها هستند و باز هم حاضرند سهام را در قیمت‌های بالاتر خرید کنند!
                          تا آنجا که اصلا همه می‌فهمند که این قیمت‌ها به این سهام نمی‌نشیند! و حباب را تقریبا هر کسی تشخیص می‌دهد ولی باز می‌خرند.

در این بازارها نمادهای بزرگ هم برخلاف همیشه تکان (تکان‌های اساسی) می‌خورند و قوی حرکت می‌کنند. در حالی که در روزهای عادی افت و خیز نمادهای بزرگ کم است.

در ابتدای این بازار سفته‌بازان رانت‌دار بزرگ وارد می‌شوند و هماهنگ خرید می‌کنند. و در میانه‌ی بازار همه را با خود همراه می‌کنند و به بازار می‌قبولانند که رشد درست و منطقی است و ادامه دار. و در انتهای این گونه بازارها هم متاسفانه غافلان وارد می‌شوند! آن‌هایی که از اصل روند جامانده‌اند حالا بعد از ۲۰ تا ۲۰۰ درصد رشد تازه وارد می‌شوند و زمانی خرید می‌کنند که دیگر بازار دارد موج پنجمش را می‌زند... و آن فاجعه‌ای که همه‌مان می‌دانیم به وقوع می‌پیوندد.

در تمام طول این بازارها (این گونه از بازارها) حقوقی‌ها یعنی حقوقی‌های اصلی و درصدی (احتمالا به منظور کنترل قیمت و بازارسازی/بازارگردانی) فروشنده هستند. ولی زور حقیقی‌ها و حقوقی‌های جدید این قدر زیاد است که آسان این مقاومت‌ها را در هم می‌شکند و باز هم قیمت را بالا می‌برد.
                          گاهی حتی سهام دست به دست هم می‌شود. به این معنی که نوسان‌گیران و سهامداران فعلی (که پایین تر ورود کرده بودند) خارج می‌شوند و نوسان‌گیران/سهامداران جدید سهامشان را می‌خرند و وارد می‌شوند و باز رشد ادامه دارد...
                          تا آنجا که در اواخر راه دیگر عرضه ها بسیار بسیار زیاد می‌شود و حجم‌هایی عجیب در نمادها مشاهده و اینجا دیگر پایان راه است. (همان جایی که غافلان یعنی بقال سر کوچه و زن خانه‌دار دارند تازه شروع می‌کنند به خرید سهام)

ما حالا جزء کدام دسته‌ایم؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

باز هم به دوستان یادآوری می‌کنم...
                            اصلا این موضوع خیلی مهم است...
                            بارها درباره‌اش در کارگاه صحبت کرده‌ایم و اگر باز هم بارها در باره‌اش صحبت کنیم کم است...
                            ببینید... در بازار روزهایی وجود دارد که از نگر زمانی شاید یک دهم زمان‌های بازار هم نباشد ولی از نگر اندازه (ریالی) اندازه‌ی کل روزهای بازار است.
                            ما این روزها را اگر خاطرتان باشد با حدیث ان فی ایام دهرکم نفحات تشبیه کردیم...

اگر شخصی کل سال از بازار جدا باشد و تنها همین روزها بیاید به بازار و توانایی کار در این روزها را داشته باشد می‌تواند خیلی بیشتر از کسانی که هر روز در بازار دارند حرفه‌ای! کار می‌کنند سود به دست بیاورد!

آغاز این روند را چهارشنبه به وضوح دیدیم (و البته سه‌شنبه‌ی آخر ماه رمضان هم یک چشمه‌هایی داشت ولی قوی نبود)

پس هرچقدر در مورد این روزها صحبت کنیم کم گفته‌ایم و یک سهام‌دار باید پیش از این کامل به این روزها فکر کرده باشد و بداند دقیقا قرار است در این روزها با چه راهبردی داد و ستد کند. باید دقیقا بداند چه به چه است و خودش چه‌کاره‌است.

همان‌گونه که گفتم عمر این بازارها کوتاه است و اندازه‌شان زیاد. (کلا در بازار ایران -احتمالا به خاطر یک طرفه بودن داد و ستدها- عرض زمان رشد کم و قدرت رشد زیاد است)
                            گاهی چهار روزه (یک هفته‌ای) تمام می‌شوند و گاهی چهارماهه...
                            مشخصه‌ی اصلی این بازارها ورود سنگین عجیب نقدینگی از ابتدا تا انتهای آنها است.
                            جوری که آدم حیرت می‌کند. (دقیقا مانند همین روزها)
                            و دیگر اینکه هر روز خریدارها هستند و باز هم حاضرند سهام را در قیمت‌های بالاتر خرید کنند!
                            تا آنجا که اصلا همه می‌فهمند که این قیمت‌ها به این سهام نمی‌نشیند! و حباب را تقریبا هر کسی تشخیص می‌دهد ولی باز می‌خرند.

در این بازارها نمادهای بزرگ هم برخلاف همیشه تکان (تکان‌های اساسی) می‌خورند و قوی حرکت می‌کنند. در حالی که در روزهای عادی افت و خیز نمادهای بزرگ کم است.

در ابتدای این بازار سفته‌بازان رانت‌دار بزرگ وارد می‌شوند و هماهنگ خرید می‌کنند. و در میانه‌ی بازار همه را با خود همراه می‌کنند و به بازار می‌قبولانند که رشد درست و منطقی است و ادامه دار. و در انتهای این گونه بازارها هم متاسفانه غافلان وارد می‌شوند! آن‌هایی که از اصل روند جامانده‌اند حالا بعد از ۲۰ تا ۲۰۰ درصد رشد تازه وارد می‌شوند و زمانی خرید می‌کنند که دیگر بازار دارد موج پنجمش را می‌زند... و آن فاجعه‌ای که همه‌مان می‌دانیم به وقوع می‌پیوندد.

در تمام طول این بازارها (این گونه از بازارها) حقوقی‌ها یعنی حقوقی‌های اصلی و درصدی (احتمالا به منظور کنترل قیمت و بازارسازی/بازارگردانی) فروشنده هستند. ولی زور حقیقی‌ها و حقوقی‌های جدید این قدر زیاد است که آسان این مقاومت‌ها را در هم می‌شکند و باز هم قیمت را بالا می‌برد.
                            گاهی حتی سهام دست به دست هم می‌شود. به این معنی که نوسان‌گیران و سهامداران فعلی (که پایین تر ورود کرده بودند) خارج می‌شوند و نوسان‌گیران/سهامداران جدید سهامشان را می‌خرند و وارد می‌شوند و باز رشد ادامه دارد...
                            تا آنجا که در اواخر راه دیگر عرضه ها بسیار بسیار زیاد می‌شود و حجم‌هایی عجیب در نمادها مشاهده و اینجا دیگر پایان راه است. (همان جایی که غافلان یعنی بقال سر کوچه و زن خانه‌دار دارند تازه شروع می‌کنند به خرید سهام)

ما حالا جزء کدام دسته‌ایم؟
                            اکنون ما کجای این بازاریم؟ آیا این بازار امروز تمام می‌شود؟ آیا ادامه دارد؟
                            نمی‌دانم!
                            نمی‌دانم. معلوم نیست. چون اصلا معلوم نبود این نقدینگی از کجا و چگونه آمد!
                            ولی این را می‌دانم که اگر شما هم مانند من روزبازرگان (Day_Trader) هستید به راحتی با بررسی هرروزه‌ی بازار می‌توانید خودتان را حفظ کنید.
                            همان گونه که گفتم تا زمانی که ۱- حجم بالاست و ۲- خریدار در مثبت حاضر است خوب بخرد و ۳- قدرت خریداران بالاست یعنی ما روند داریم. نیازی نیست سهاممان را بفروشیم.
                            حالا اگر فردا این شرایط از بین رفت همان فردا می‌نشینیم در این باره می‌اندیشیم. ولی تا زمانی که این شرایط هست جای نگرانی نیست و می‌توان در بازار با تمام دارایی سهامدار بود. (به قول دوستان فول سهم)
                            و امروز هم وضع خوب بود.
                            و حجم هم هرچند زیادی بالا رفت ولی جای نگرانی ندارد چون در پایین این حجم‌ها ثبت شده نه در بالا! که در کارگاه مفصل توضیح داده‌ایم. (۵۵۰۰ در بورس و ۳۲۰۰ میلیارد ریال در فرابورس ارزش داد و ستدها بوده امروز)

باز هم می‌گویم. به محض اینکه بازار خراب شد یا حتی بوی این که بازار دیگر آن بازار سابق نیست به مشامتان خورد تدابیر امنیتی را فعال کنید! ;)
                            به خصوص اینکه سهام زیادی رشد کرده را تا فهمیدید که اوضاع خیط است نقد کنید.

ولی زمانی که بازار خوب است نیازی هم نیست با سهامی که روند ندارند یا روند کاهشی دارند آدم بماند! در این بازارها (تا زمانی که این بازارها ادامه دارند) آدم با سهامی می‌ماند که موتورش روشن شده و دارد حرکت می‌کند... نیازی نیست که آدم اینها را الکی نقد کند وقتی دارد هر روز پیش می‌رود و نیازی هم نیست آدم چیزی بخرد که هنوز موتورش روشن نشده یا اصلا بدتر دارد دنده عقب راه می‌رود!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فهرست نمادهایی با خریداران حقیقی قوی :)
                              ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ

فهرست نمادهایی با فروشندگان حقیقی قوی :(
                              ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ

https://vgy.me/bF2YqW.jpg

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

(در مورد فهرست بالا توضیح بدهم که چون اکنون در بازار افزایشی قوی هستیم فهرست بدهای بالا زیاد مهم نیست و به معنی نگرانی و بررسی برای فروش نیست.)

فهرست نمادهایی که پس از چندین روز منفی مثبت دارند می‌خورند (شبیه کار سامانه)
                                ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

https://vgy.me/Kh7bjt.jpg

نمادهایی با حجم‌های فوق‌العاده بالا
                                ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــ

https://vgy.me/Fj7mK8.jpg

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X