دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

سلام دوستان؛
    دیروز رفتم مجمع وگردش؛
    این‌جور بهتان بگویم که... هزارتا شرکت‌کننده در مجمع بودند؛ ولی گمان کنم تنها بورسی و تنها سهامداری بودم که در آن مجمع شرکت کردم. (آفتابه لگن هفت دست، اما سهامدار هیچ‌چیز)
    تنها نکته ی مثبتی که داشت همین افزایش سرمایه بود که در زیر به آن اشاره شده. یعنی از ۶ به ۱۴ از آورده. حدود ۱۳۰ درصد برای یک نمادی که ۸۰۰ ریال قیمت دارد بسیار نیک است. به ویژه اگر این‌که قرار باشد دوباره هم یک ۴۰ درصد دیگر افزایش سرمایه بدهد!
    پس در بلند مدت وضع انگار خوب است.
    با دوستانی هم که گفتگو می‌کردیم این جور به نگرم رسید که همین ۸۰۰ ریال کف (کوتاه مدت) خوبی است.
    یا علی

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 6,000,000,000,000 ریال به مبلغ 19,800,000,000,000 ریال از محل آورده نقدی سهامداران به منظور اصلاح ساختار مالي شامل افزايش ظرفيت جذب سپرده ها، اعطاي تسهيلات، افزايش سقف فردي تسهيلات و تعهدات، افزايش سرمايه گذاري در اوراق بهادار ، همچنين توسعه خدمات بانکي و بهينه نگه داشتن نسبت کفايت سرمايه که در تاریخ 1395/01/17 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.

بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
    از 95/6/16 بسته
    آخرین قیمتش 1233 ریال بوده...
    با این 230 درصد افزایش سرمایه از آورده نقدی به نظر می رسد یک سود خوب به سهامدارانش برساند...
    سمگا هم از این تحولات شاید یک نفعی ببرد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

به نام خدای بخشنده :

حدود 3 سال پیش که وارد بورس شدم سرگردان بودم ، نمی دانستم چه سهمی را باید بخرم
      جالب است حالا هم سر گردان هستم چون 10 ها سهم است که می دانم رشد خواهند کرد و من در انتخاب آنها مشکل دارم.
      شاید اعتماد به نفسم بالا است و هنوز با واقعیت فاصله دارم
      بزودی به امید خدا گام های بهتری برخواهم داشت.

پ . ن : چون این تاپیک دستاورد نام دارد در اینجا نوشتم.
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        به نام خدای بخشنده :

حدود 3 سال پیش که وارد بورس شدم سرگردان بودم ، نمی دانستم چه سهمی را باید بخرم
        جالب است حالا هم سر گردان هستم چون 10 ها سهم است که می دانم رشد خواهند کرد و من در انتخاب آنها مشکل دارم.
        شاید اعتماد به نفسم بالا است و هنوز با واقعیت فاصله دارم
        بزودی به امید خدا گام های بهتری برخواهم داشت.

پ . ن : چون این تاپیک دستاورد نام دارد در اینجا نوشتم.
        درود بر اباد عزیز..
        انصافا...شما در 3 سال راه دها ساله را رفتید..بسیار صبور معامله..میکنید...با ترید هایی که از شما دیدم..مطمئنم به سود هایی بالا رسیدید....@};-@};-@};-
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mey پست شده است View Post
          درود بر اباد عزیز..
          انصافا...شما در 3 سال راه دها ساله را رفتید..بسیار صبور معامله..میکنید...با ترید هایی که از شما دیدم..مطمئنم به سود هایی بالا رسیدید....@};-@};-@};-
          سلام؛
          ای آقا... (ای دادا!)
          من گمان کنم در این چند وقت... یعنی در این چند ماهه یا حتی در این چند ساله، اگر کسی پولش را هم حفظ کرده باشد کار بزرگی کرده... چه برسد به اینکه دیگر بخواهیم سود خوب بکنیم...
          در این دوره ی آقای روحانی به بورس خیلی کم توجهی شد... (اگر نگویم در این دوره کلا اقتصاد روی هوا بود...)
          گاهی هم که از بازار سرمایه یاد می کردند معلوم بود منظورشان از بازار سرمایه، اوراق است. نه سهام...
          و مبتدی ها هم که زیان می دهند... زیان های سنگین...
          مسابقات هفتگی/ماهانه ی سایت بورسی هست... که بد نیست ولی باز کامل نیست... چون همه شرکت نمی کنند... و از سوی دیگر هم قوانین دارد... (مثلا خرید ابتدای هفته و فروش انتهای هفته)
          شاخص ها هستند... شاخص هایی مانند شاخص کل و شاخص هم وزن و شاخص صنایع و ... که باز میزان سود و زیان فعالین بازار را نشان نمی دهند! به عنوان مثال شاخص صنعت انبوه سازی انگار عینا همان نمودار «ثمسکن» است! یعنی دیگر نمادها یک تاثیر اندک و جزئی دارند... و اگر ثمسکن یک کوچولو این ور و آن ور شود شاخص هم این ور و آن ور می‌شود و زیاد ربطی به نمادهای دیگر ندارد...
          پرس و جو معمولی و شفاهی هست... یعنی آدم از این آن بپرسد چقدر سود کردی؟ چقدر زیان کردی... که این هم باز راه کاملی نیست... چون عموما دوست دارند خودشان را باد کنند و دروغ بگویند...
          یک روش هم نگاه کردن به صندوق های سرمایه گذاری است... خوب این پیشنهاد بدی نیست... ولی این هم کامل نیست... چون صندوق ها محافظه کارانه کار می‌کنند و بلند مدت و با حجم زیاد...
          شاید اگر این ایده ی «شاخص محمدحسین» را عملی کنم بتوانم حدودی بفهمم میانگین سود و زیان بازار در یک دوره ی مشخص چقدر بوده... ولی باز آنجا هم مشکل این است که تفکیک نداریم. یعنی معلوم نیست حرفه ای ها چقدر سود کرده‌اند و نیمه حرفه‌ای ها چقدر و مبتدی‌ها چقدر...
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/06/01, 17:43.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

میانگین بازدهی صندوق‌ها
            ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

برترین صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهام از دید بازدهی سه‌ماهه
              ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

میانگین بازدهی صندوق‌ها
                ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کسی اگر فعال در بورس باشد، یا کلا به نحوی از انحاء در بورس سرمایه‌گذاری کرده باشد و بازدهی‌اش بدتر از بازدهی میانگین صندوق‌ها باشد بهتر است برود پولش را بگذارد در صندوق‌ها.
                یعنی یک بورس‌باز باید در سال گذشته بالای ۱۱ درصد سود کرده باشد. و در شش ماهه بیش از ۳ درصد و در سه ماهه هم همین که زیان نکرده باشد کافی است!
                ــــــــــــــــــــــــــــــــ
                از آن سو هم (با توجه به جدولی که در ارتباط با بهترین های سهام گذاشتم) یک حرفه ای باید عملکردش از بهترین عملکرد صندوق‌ها بهتر باشد. (چون من خیلی خیلی خیلی تلاش کرده ام و از سوی دیگر تنها کارم بورس است و از سوی دیگر نتایجم را عینا اینجا قرار می دهم، می‌خواهم خودم را بسنجم... چون کارنامه‌های من یک ماه بیشتر عمر ندارند مجبورم عملکردم را در همین مدت بسنجم)
                در عملکرد یک ماهه بهترین سود برای صندوق‌های سرمایه گذاری روی سهام این گونه بوده:
                تدبیرگران آینده: 8.5 درصد.
                صندوق سرمایه‌گذاری مشترک گنجینه ارمغان الماس: 8 درصد
                کارآفرینان برتر آینده: 7.5 درصد
                صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بانک مسکن: 6 درصد
                یکم اکسیر فارابی: ۵ درصد
                قابل معامله آتیه درخشان مس (ETF): 5 درصد
                و باقی هم زیر ۵ درصد!!! که متاسفانه شمار زیادی، مثلا حدود بیست سی عدد هم در آمار ماهانه شان زیان ده بوده اند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

سلام رضا جان؛
                  خوشحالم که موقتا راحت شدی و وقت آزاد آوردی.
                  راستی، یک پرسشی: شماها که معلم هستید، زمانی که بچه ها درس هایشان تمام می شود چه می کنید؟ هنوز شاغل حساب می شوید و پول می دهند به شما؟ یا اینکه نصفه پول می دهند؟ یا اصلا نمی دهند؟
                  در هر سه حالت خنده دار می شود. چه زمانی که آدم کار نکند و حقوق بگیرد، چه اینکه چند ماه کار کند و چند کار بی کار بماند، چه اینکه بین این حالات معلق باشد.
                  سلام مجدد خدمت دوست عزیز
                  باید عذرخواهی کنم بابت دیر جواب دادن چون چند مدتی هست که سیستم ندارم. وقتی درس بچه ها تمام میشه ما هم بیکار میشیم اما شاغل حساب میشیم. حقوق هر ماه ما هم مثل بقیه ماه ها پرداخت میشه یعنی به قول شما خنده دار میشه چون ما سه ماه تابستون رو بیکار هستیم و معمولا دنبال شغل دوم اما از اونطرف حقوق هم میدن

بسیار عالی؛
                  متشکرم از مشارکتتان؛
                  ولی این روش به درد اکنون ِ من نمی خورد. در آینده شاید؛ و البته رویش فکر هم کرده ام؛ به هر دو مطلبی که شما فرمودید مقداری اندیشیده ام؛ هم به اینکه با خوردن حجم های بالا کلا یا مقداری خالی کنم؛ و هم به اینکه اصل پول را از نماد خارج کنم و بگذارم سود سر جایش بماند...
                  ولی اکنون نه.
                  اکنون، ما بسیار بسیار حرفه ای و کوتاه مدت داریم کار می کنیم.
                  دیدید که...
                  کار به جایی رسیده است که من دارم حتی به نوسان گیری روزانه می اندیشم!
                  چندین مورد تا کنون داشته ایم که همان میانه ی روز که پیشنهاد خرید آمده همان جا از صف فروش به صف خرید داشته ایم... آخرین نمونه اش هم وتعاون و شصفها و شمواد و فباهنر و و و
                  یعنی من حتی در برخی موارد به فروش نیم روزه یا روزانه هم می اندیشم... با این وصف، اصلا آزمایش کردن اینکه حجم بالا رفته یا نه تقریبا برایم غیر ممکن است.
                  اینها همه 1.

2. خیلی وقت ها حجم بالا خوب است... در بسیاری از موقعیت ها حجم که بالا می رود اصلا زمان ورود است... نباید خارج شد. این هم هست. (البته اکنون نوشته ی بعدی تان را نگاه کردم دیدم خودتان هم اشاره کردید.)

3. بدتر از همه این است که اصلا جایی حجم نمی خورد و بر می گردد پایین. این در راهبرد شما دیده نشده. مثلا فرض بفرمایید یک جایی دو بار حجم بخورد و شما بخرید و میانگین هم کم کنید، بعد دیگر حجم نخورد و همین جور بیاید پایین. یا من با روش خودم (پیشنهادهای اختراعم) بخرم، ولی پس از اینکه خریدم بدون اینکه حجم بخورد ده درصد برود بالا و باز بدون اینکه حجم بخورد حسابی افت کند... (این موارد هم زیاد اتفاق می افتد.)
                  [/QUOTE]

متاسفانه من روی خرید کار کردم و روی فروش روی قله نمیتونم نظری بدم چون فروش روی قله خیلی سخت میشه و من حتی اگر بتونم همین روش خودم رو به درستی اجرا کنم نور علی نور میشه اما هنوز نقص هایی داره که باید اون ها رو برطرف کنم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    درود بر اباد عزیز..
                    درود و تشکر بر mey عزیز ،
                    تلاش و تجربه شما قابل تحسین است و همواره کمک بزرگی برای من بوده است ، در این اندیشه هستم در بورس با دوستانی که علاقه مند باشند کار گروهی را شروع نماییم و مقدمات کار را دارم فراهم می کنم شاید فعالیت را طی 6 ماه آینده بتوانیم شروع کنیم.

نباید نا امید بود فائق شدن بر بازار امکان پذیر است و در صورتی که گروه تشکیل دهیم می توانیم ثروت آفرینی کنیم.
                    با ایمانی که به کارمان داریم اینها شعار نیست و آنها را با امید به خدا محقق خواهیم کرد
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دستاورد 1055

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دستاورد 1135

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

کارنامه
                          ______

http://i66.tinypic.com/vzhtzn.jpg
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دستاورد انتهای روز

http://i64.tinypic.com/2lxbchv.jpg

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در مورد وکوثر...
                              همان گونه که می‌دانید مسئله ی این نماد این است که تغییر مدیریت داده. مدیریتش هم سهامدار بوده. عیسی رضایی. و درباره‌اش اگر اشتباه نکنم در همین جستار صحبت کردیم و دیگر نمی‌خواهم بازش کنم.
                              اما چیزی که می‌خواهم درباره‌اش بگویم این است که باز هم من به خاطر رعایت نکردن اصول (اصولی که قرار بود از ابتدا رعایت کنم) متحمل زیان شدم.
                              مشکل اینجاست که قرار بود از وکوثر هم به اندازه ی سایر نمادها خرید کنم. ولی از این نماد بیشتر خریدم. حالا هم مانده ام مانند تویش... مانند چیز وامانده در چیز....
                              این‌گونه است که با آنکه روی کاغذ وضع خوب است، در جیب وضع معمولی است... یک کوچولو خوب است... آن‌چنان که باید دلپذیر نیست.
                              در مورد وکوثر این را بگویم که بنده هنوز به رشد این نماد امید دارم. اگر نداشتم فروخته بودمش. ولی تنها چیزی که هست این است که مدلش عوض شده. مدلش از حالت کوتاه مدت به حالت میانگین کم کردن تغییر کرده و من امیدوارم با میانگین‌کم کردن بتوانم حتی با سود از این نماد خارج بشوم. تنها نکته و بدی‌اش این است که به خاطر اینکه در گام نخست زیاد خرید کرده ام کمتر و بدتر می توانم میانگین کم کنم. جایی که باید یک گام خرید می کردم (یک پله) آمدم و چهار پله مثلا خرید کردم. همین شد که اکنون که می‌خواهم میانگین کم کنم نمی‌توانم. سختم است که بیایم هر پنج درصد یا ده درصد که افت می‌کند دوباره یک چهار پله خرید کنم. (حالا دیگر مارتینگل به کنار... همان پله‌ی معمولی را هم نمی‌توانم خرید کنم. سختم است.)
                              ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
                              در مورد پیشنهادهای خرید بالا (دستاورد انتهای روز)
                              فردا من نیستم. ولی اگر بودم حتما پرداخت را می‌خریدم. ثاصفا و رفاه و توسعه هم با اینکه پیشنهاد اصلی نیستند ولی خرید دارند.

آن وصناح هم که معلوم است اشتباه است.

ونیکی و زنگان هم مدلشان آن جور هست که اگر یک مقدار دیگر افت کنند بیایند در سامانه.
                              بررسی سبد:
                              تکمبا - می‌توان یک گام دیگر خرید و میانگین کم کرد.
                              پکویر - با اینکه یک بار میانگین کم کرده ام باز هم شاید بتوان این کار را کرد. 2760 را رد کند خیلی خوب می شود.
                              جهرم - با توجه به جو بازار می‌توان خرید کرد. یعنی هر گاه احساس شد قرار است دوباره ببرندش بالا.
                              شسینا - نامعلوم است.
                              وکوثر - می‌توانم روی 600 ریال بفروشم و دوباره پایین که آمد بخرم.
                              سصفها - نگهداری. (اگر بالا رفت که هیچ. اگر آهسته هم پایین آمد هم هیچ ولی اگر تند خواست بریزد فروش.)
                              دتماد - نگهداری با توجه به جو بازار. (جو نماد - تابلو. یعنی اگر دیگر از بالا بردنش ناتوان بودند: فروش.) در دتماد یکی از حقوقی‌های درصدی امروز خوب خرید کرده و نشان داده می‌توان اندکی مطمئن بود.
                              شصفها - نگهداری. (رشد امروزش خیلی خوب بود.)
                              وتعاون - نگداری تا ۸۰۰ ریال ان‌شاء‌الله.
                              وکار - ونوین - وگردش - هر سه تا بسته‌اند. اگر هم باز بودند نگهداری‌شان خوب بود.
                              حسینا امروز یک لحظه متوقف شد و صبر کرد. دست از افتش کشید. ولی من گمان می‌کنم این آرامش پیش از طوفان است و به مقاومت که رسیده ایستاده یک نفسی چاق کند و دوباره قرار است سرش را بکنند زیر آب. این مقاومت را اگر رد کند (بشکند) حتما روی ۶۶۰۰ یک خرید ازش می‌کنم.
                              دسینا هم مانند حسینا است. ولی دسینا را اگر می‌گذاشتند یکی دو روز دیگر به افت خودش ادامه دهد برای خرید بهتر می شد. اکنون برای خرید در هاله ای از ابهام فرو رفت.
                              بترانس هم دیگر یواش یواش به جایی رسید که برای خرید خوب است. سایه‌ی پایینی شمع‌هایش دارد کوچک می‌شود. این نشانه‌ی خوبی است.
                              مفاخر را هم با توجه به جو بازار و تابلوخوانی می‌توان خرید کرد.
                              راست کار کسانی که اهل خطر و اهل بالا بخر هستند:
                              (همگی با توجه به جو تابلو و آخرین شمعی که دارند می‌سازند. و برای بررسی بیشتر)
                              ثنام. (دارد یک مقاومت را می‌شکند. در میان مدت هم وضعش بد نیست. ولی کوتاه مدت یک خرید پرخطر و هیجان انگیز می‌تواند باشد.)
                              پکویر.
                              تکمبا
                              .
                              شلیا. (خرید در ۵۰۰۰ ریال مثلا. مانند جهرم است یک مقدار.)
                              ساروج. (خرید در ۱۲۳۰ ریال)
                              تپکو. (به شرط اینکه همین امروز و فردا در تابلو قدرت خرید مشهود شد.)
                              تلیسه. (احتمالا یکی دو روز دیگر منفی می‌خورد. سپس باید تابلو را نگاه کرد.)
                              شپاس. (مقاومت شکسته)
                              ثامان. (مقاومت شکسته)
                              شاید تپولا. (به شرط قدرت خرید خیلی قوی در تابلو و مثبت خوب خوردن)
                              فلات. (در حال شکست مقاومت)
                              بالاس. (باید تابلویش را هم دید.)
                              سصوفی. (نمی‌دانم اصلا این ۱۶۵۰ می‌توان خرید کرد یا نه؟ اگر این را بشکند می‌تواند موج سوم ایجاد کند. اکنون نگاه کردم دیدم صف خرید است... پس نمی‌توان خرید.)
                              برای فروش،
                              علاوه بر آن موارد قرمز شده در بالا:
                              فولای هم شاید دارد به زمان فروشش می‌رسد.
                              فباهنر را که هشتم گفتیم... زمان فروشش است. (و به خاطر همین و یک نماد دیگر من با یک نام کاربری در این سایت مشکل دارم. احساس می‌کنم خلاف آن‌چه نشان می‌دهد رفتار می‌کند... بگذریم...) حالا یکی دو روز افت کرده... ولی آیا باز هم افت می‌خواهد بکند؟ گمان کنم باز هم در کوتاه مدت می‌خواهد افت کند. البته بلند مدتش بد نیست. به هر حال... در کوتاه مدت هر چه هست پیشنهاد خرید نیست. و من اگر داشتم خودم همان هشتم می‌فروختم.
                              موارد قرمز شده‌ی بالا هم از این قرار بودند:
                              شزنگ
                              غفارس
                              کایتا
                              زگلدشت
                              ثپردیس
                              فسرب
                              چکارن
                              دارو
                              گپارس
                              حفارس

یا علی
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

دارم سیمانی‌ها را نگاه می‌کنم...
                                همه‌شان یک جوری هستند...
                                در آستانه شکست مقاومت ناشی از اوج قیمتی موج پیشینشان...
                                ولی اگر هم بشکنند، آن‌قدرها هم معلوم نیست که یک موج عالی (موج سوم) ایجاد کنند.
                                نمی‌دانم چرا این احساس به من دست می‌دهد وقتی اینها را می‌بینم.
                                به‌هرحال...
                                در بین سیمانی‌هایی که دیدم... به‌ نگرم سیلام و ساروج و سصفها و سبزوا از بقیه کف‌تر و مطمئن‌تر هستند. (البته سصفها نه. سصفها و شاید هم سیلام ذاتا به دلیل کم بود حجم خطرناک هستند. همیشه. تند قفل می‌شوند.)
                                البته... این‌ها را همین‌جوی گفتم... ما به همان حرف‌های پسرمان گوش کنیم بهتر است...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X