دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

دستاورد انتهای روز
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    امروز نشد عرضه اولیه بخرم.
    به جایش پرداخت خریدم.
    ضعف فروش در کارهایم همچنان به چشم می‌خورد.
    بازار هم همچنان بیمار است. و هنوز به وضع خوبی نرسیده است. (البته یک مقدار بهتر شده)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دستاورد انتهای روز
      ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
      (ببخشید که مطلب بالا را اشتباهی با عنوان «دستاورد انتهای روز» نوشتم. اگر بخواهم نوشته‌ی بالا را ویرایش کنم احتمالا عکسش می‌پرد)
      http://i63.tinypic.com/30svzvt.jpg
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

همین‌جوری
        ـــــــــــ

سلام
        همان‌گونه که می‌دانید بنده خیلی محتاج پول هستم/شده‌ام.
        برای همین هرچند‌وقت یک‌بار می‌نشینم بالا/پایین می‌کنم ببینم چه‌به‌چه است و که‌به‌کجا است و ترفند «چه کسی پنیر مرا جا‌به‌جا کرد» می‌زنم و گذشته را مرور می‌کنم و آینده را رصد می‌کنم و خلاصه اینکه بسیار تلاش می‌کنم ببینم جریان چیست و چگونه باید پول درآورد...
        اکنون هم وقتی به کارنامه‌ی این جستار (این دستاورد، این سامانه) نگاه می‌کنم، می‌بینم با اینکه نتایج خوب بوده ولی آن‌جور که می‌خواهم نیست... نشده...
        نمی‌دانم چرا...
        دیگر هر چه داشته ام گذاشته‌ام و انصافا سامانه دارد در بهترین حالتش هم کار می‌کند و اصلا نمی‌توانم از این بهتر هم تصور کنم... ولی آن‌چه می‌خواهم نیست...

خیلی ببخشید این‌گونه می‌گویم. بسیاری از دوستان ول‌معطلند... حرفش را زده‌ایم و دیگر نمی‌خواهم تکرار مکررات بکنم. فقط یک اشاره خلاصه بکنم که به اصل مطلب برسم. طرف در کانال تلگرامی‌اش می‌نویسد فلان نماد پس از معرفی من از فلان جا تا فلان جا رفت... خوب رفت که رفت! تو از کجا تا کجایش را توانستی بگیری؟ بعد آن‌ها که معرفی کردی و جایی نرفت، یا رفت زیرزمین چه؟ آنها را چرا نمی‌گویی؟ اگر قرار بر این‌جوری گفتن بود که من اکنون باید در یکی دو ماهه میلیاردها جمع می‌کردم! چرا که سامانه‌ی ما در کوتاه مدت کار می‌کند و بسیاری از نمادهایی که معرفی کردیم نه تنها در بلند‌مدت و میان‌مدت و کوتاه‌مدت بلکه در بازه‌های فوق‌العاده کوتاه‌مدت سود داده! آن هم سودهای عجیبی که حتی در یک روز یا حتی نیم روز بالای ده درصد هم داده! یعنی یک حالت باورنکردنی‌ای که خیلی از این دوستان حتی در خوابشان هم نمی‌توانند تصور بکنند. ولی، خوب، ما چقدرش را گرفتیم؟ چندتا از سودهایی که گرفتیم را از روی کم‌تجربگی پس دادیم؟ چقدر از سودهایی که گرفتیم روی اصل پولمان تاثیر داشت؟ (مثلا در وتعاون که سامانه معرفی کرد روی کاغذ می‌شد در یک روز ۱۰ درصد سود گرفت. ولی چندریال می‌شد سرمایه‌گذاری کرد؟ و حالا این چند ریال سود چقدر در اصل پول ما تاثیر داشت؟) این‌گونه است که می‌بینیم به روش دوستان باید میلیاردها سود درآورد، روی کاغذ با محاسبات و تقریب‌هایی خوب سود مناسبی دیده می‌شود، در کارنامه نتایج بد نیست و در نهایت درون جیب یک سود بسیار کم می‌نشیند... سودی که حال آدم را می‌گیرد...
        حالم را حسابی می‌گیرد.
        احتیاج به پول و گذشتن زمان ازدواج و نیاز به درآمد ماهیانه مناسب و خانه و خودرو و اندیشیدن به این دو سال کار بی‌وقفه روی بورس و اینکه با وجود عالی بودن همه چیز ولی نتایج دلچسب نیست و و و همه اندیشه‌هایی است که آدم را اذیت می‌کند.
        شاید باید کلا این اندیشه را که از بازار بورس می‌توانم درآمد فوق‌العاده ای کسب کنم را از سرم بیرون کنم و به فکر یک کار دیگر باشم.
        ببینید... بگذارید این‌گونه بگویم...
        دستاورد من بهترین است.
        این ادعایی است که دارم.
        دو سال شبانه روزی (دقیقا معادل شصت سال کار یک کارمند) رویش عرق ریخته‌ام و به آن اطمینان دارم. می‌دانم چه می‌کند. و می‌دانم غوغا می‌کند. چیزی که شما هم این چند وقته دیده‌اید.
        نه تنها برخی از نتایجش فوق‌العاده است. (مانند تبدیل شدن‌های مکرر صف‌های فروش به صف‌های خرید که با چشمان خودتان دیده‌اید... نه در یک نماد، بلکه در شمار زیادی از نمادهایی که اینجا معرفی کرده‌ایم... مانند اپرداز و آپ و شصفها و... یا مانند رشدهای چندین روزه پشت‌سرهم مثلا در دتماد و دلقما... نمونه‌هایی که یکباره به طرز عجیبی افتشان متوقف شد مانند ونوین... یا نمونه‌هایی که یکباره برایشان خبر آمد مانند وگردش... نمونه‌هایی که یک‌شبه رشدهای بالای ده درصد دادند مانند تپولا و وتعاون و فلات و شصفها و و و خلاصه این‌که نه تنها اینجا عجایب کم ندیدیم) بلکه تقریبا می‌توانم بگویم بلااستثناء نتایجش خوب است. یعنی کارنامه را که نگاه کنید، حتی در گیر و گورهایی مانند ثامان و دسانکو و فاسمین که با ۸ درصد زیان بستیمش هم می‌بینید که سود خوبی وجود داشته! یا حتی در مورد وکوثر می‌بینید که پس از معرفی کاملا فرصت خروج بدون زیان و با «سود» اندک وجود داشته! (البته در مورد وکوثر چیزی هست که در آینده خدمتتان عرض خواهم کرد و چون هنوز محقق نشده نمی‌خواهم حرفی بزنم که اگر خدای‌نکرده نشد بد قول شوم. ولی فقط همین را بگویم که به چیزی امید دارم که شبیه همین معجزاتی است که تا کنون دیده‌ایم و امیدوارم در این نماد بدون زیان! خارج شوم. حتی شاید چیزی مانند همان دسانکو و پکویر و ثامان و فاسمین و فرآور و شپاس و شسپا و شسینا و دیگر نمادهایی که یک زمان با آنها در زیان بودیم.... البته چون تا به حال از این موارد این گونه نداشته‌ایم فعلا حرفش را نزنم بهتر است. وکوثر افتش بسیار شدید است و احتمال افت مجددش باز هم هست.) خلاصه اینکه در تمام مواردی که در کارنامه داشته‌ایم جز «عالی» نمی‌توانم چیزی بگویم.
        ولی موضوع اینجاست که جیب خالی است!
        پس چه؟
        خوب...
        همان‌گونه که می‌دانید بسیاری از این موارد برمی‌گردد به فروش ما. همان‌گونه که می‌دانید فروش ما خودکار و مکانیزه نیست. برای همین بسیاری از سودهایی که عالی به دست می‌آید راحت از دست می‌رود و کمرنگ می‌شود...
        ولی این مسئله نیست.
        مسئله اینجاست که حتی اگر تمامی موارد را هم به صورت «فوق‌العاده» می‌فروختیم و دقیقا فروشمان هم مانند خریدمان می‌شد... باز هرچند بر روی کاغذ و در کارنامه سود عالی‌ای ثبت می‌کردیم... ولی باز وضع جیب خوب نبود!
        ???????????????
        ???????????????

(این شکلک‌های بالا را ان‌شاءالله شماها که می‌ینیند؟؟؟ اگر نمی‌بینید بگویید دیگر نگذارم. جزء کاراکترهای utf8 هستند که هر مرورگری ممکن است خوب نشانشان ندهد. و احتمالا در هر مرورگر و رایانه‌ای هم یک‌جور نشان داده می‌شوند. و در مرورگرهای قدیمی هم احتمالا به صورت علامت سوال نشان داده می‌شوند. این‌جوری: )
        نکته اینجاست که اصلا بازار ما انگار توان دادن یک سود خوب روزانه به ما را ندارد!
        بازاری که کلا ۵۰۰ تا نماد دارد که بسیاری از آن نمادها وتعاون و فلات و فسلیر و ثامان و سصفها و سیلام و کوفت و زهرمار است... و اصلا کل ارزش داد و ستدهای روزانه‌اشان در حد چند میلیون است چند تا نماد خوب دارد؟
        از بین این نمادها چندتا هستند که حقوقی آدم داشته باشند و در روز نوسان بکنند و حقوقی قیمت را کنترل نکند و بازارساز داشته باشند نه قیمت ساز؟ چندتا نماد هستند که وقتی نگاه می‌کنی مانند دالبر و رانفور مسخره و ضایع همین‌جوری یلخی بالا نیامده‌اند؟ (که بعدا یک‌سری هم گندشان در می‌آید و همین‌جوری یلخی هم یک زمانی پایین می‌روند)
        و از بین این نمادها در نهایت چندتا هستند که در فاز برگشت قیمتی باشند و ما بتوانیم شکارشان کنیم؟
        اصلا این دیدگاه را ول کنیم... از دیدی دیگر نگاه کنیم... در بازاری که کل ارزش داد و ستدش ۳ هزار میلیارد است روزانه چقدرش می‌تواند سهم من باشد؟؟؟ (که معلوم نیست از این مقدار چقدرش بلوک است و چقدرش صندوق و اوراق و تسه و ...)
        اصلا هر جور نگاه می‌کنم مسئله است. حتی با این نمادهای درپیت و این بازار خراب چندین روز است که پیشنهاد خرید از سامانه نداشته‌ایم. این پرداخت اولین پیشنهاد خریدی بود که پس از مدت‌ها آمد در خروجی سامانه. از ابتدای کار سامانه تا به اینجا همه اش ۱۵ تا نماد پیشنهاد خرید شدند که توانستیم از آنها بخریم. دو ماه پانزده‌تا! مسخره است! باید روزی چهار پنج‌تا نماد بیاید در خروجی سامانه. نه اینکه هفته‌ای یک عدد. این‌گونه اصلی ترین دشمن ما یعنی «زمان» خودش را نشان می‌دهد.

ما دیدگاه کوتاه‌مدت را آن‌چنان تغییر دادیم که بتوانیم روی این بازار بنشانیم و دیدیم که شد.
        ولی گویا این بازار دیدگاه کوتاه مدت و فوق‌حرفه‌ای را نمی‌تواند حمایت کند.
        البته ما می‌توانیم دو سه تا کار بکنیم.
        یا اینکه برویم سراغ فارکس و سهام خارجی. (که اصلا هیچ ازشان نمی‌دانم و در این وضع قاچاق بودن دلار و ممنوع بودن فارکس پیدا کنید پرتقال‌فروش را.)
        یا بیاییم برویم در میان‌مدت و یا کوتاه‌مدت.
        یا اینکه در هنگامی که خریدهایی مانند فرآور و فاسمین و اپرداز و آپ و شصفها و وکوثر و وکار و وگردش و ... (کلا از این نمادهای گنده) به تورمان خورد ما هم بیشتر خرید کنیم. (کما اینکه تا کنون هم خودآگاه/ناخودآگاه کردیم.)
        ولی باز هر سه تا روش هم مشکل دارد. اولی که گفتم. هم فارکس ممنوع است و هم دلار! در کشوری که در بورس قانونی‌اش سرمایه‌گذاری می‌کنم و فردایش سهامم را می‌بندند و می‌رود قاطی باقالی‌ها و یک سال بعد نصف‌قیمت بازش می‌کنند... چه‌گونه بروم روی فارکسی کار کنم که اصلا ممنوع هم هست! خدا را چه دیدی.... شاید آمدند و (به جای یک سال نیمی از دارایی) یک‌شبه تمام دارایی‌ام را ازم گرفتند! این از این.
        در مورد میان‌مدت هم، باید بدانم بازاری که در کوتاه مدت سود زیادی نمی‌دهد احتمالا (احتمالا که نه، حتما) در میان‌مدت و بلند‌مدت هم سود زیادی نمی‌دهد. سود می‌دهد ولی احتمالا مطلوب نیست. (مطلوب یعنی بیش از صددرصد. این چرت و پرت‌ها که فلانی یک نماد معرفی کرد و دویست درصد در طی دو ماه داد را هم بیاندازید دور... به همان فلانی بگویید بیاید عملکرد چندساله‌اش را بگذارد ببینیم در طی چند سال، متوسط، سالی یا ماهی چند درصد سود گرفته؟! یک نماد معرفی کردن و سود گرفتن مهم نیست. مهم این است که «متوسط بازدهی» آدم چقدر باشد. یعنی از هر بیست‌تا بررسی آدم چندتایش گُل می‌شود و چندتایش گِل. و اینکه میانگین سود و زیان همه‌ی اینها با هم چقدر می‌شود. میانگین.)
        در نهایت می‌ماند راهکار آخر... اینکه در نمادهای درست و حسابی بیشتر خرید کنیم...بلی... این‌گونه یکی از مشکلات ما حل می‌شود... ولی همان‌گونه که گفتم دشمن اصلی‌مان زمان است. اگر بخواهی فوق حرفه‌ای کار کنی و میانگین روزهای نگهداری سهامت بین صفر تا هفت روز باشد و ده بیست نماد هم همواره در سبد داشته باشی... اینها همه بازار خوب می‌خواهد. نه بازار راکد. و بازار راکد هم بیشترین چیزی که از آدم می‌کشد زمان است. زمان. یعنی مدت زمانی که باید انتظار بکشم تا پیشنهاد خرید درست حسابی بیاید در سامانه. اگر روزی پنج‌تا می‌آمد عالی بود. ولی اکنون هفته‌ای یک‌دانه می‌آید.

نمی‌دانم...
        این را می‌دانم که زور خودم را زده‌ام و فرزند عالی ای زاییده‌ام و این پسر هم دارد مثل خر کار می‌کند ولی دست آخر دخل و خرجمان با هم جور درنمی‌آید. و راهکاری بهتر هم به ذهنم نمی‌رسد. راهکار خاصی که بتواند در مدت کوتاهی وضع را درست کند و نجاتمان بدهد.
        بنشینیم این شب‌های عزیز دعا کنیم بلکه فرجی شود.
        و البته بیاندیشیم ببینیم چه باید کرد.
        شاید یک راه‌کار هم این باشد که توقعمان را بیاوریم پایین... چه می‌دانم؟
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

همین جوری
          ـــــــــــــــــــ
          مشکل زمان
          ـــــــــــــــــــــ

سلام
          یک مقدار در مورد معضل زمان صحبت بکنم.
          همان گونه که عرض کردم مشکل اصلی بنده زمان است.
          مشکل از اینجا آغاز می‌شود که می‌خواهم سود
          میانگین خوبی داشته باشم. یعنی مواردی مانند وکوثر که در کوتاه مدت گند زده، در خیل عظیم آنهایی که گل کاشته‌اند گم و گور شوند و میانگین یک چیز خوبی در بیاید. (در غیر این صورت این گونه می‌شود که یک باره سودمان می‌رود به اوج و یک باره تبدیل به زیان می‌شود و می چسبد به کف. یک روز خیلی خوشحالی و یک روز خیلی ناراحتی. یک هفته زیان ۱۰ درصدی و دو هفته سود ده درصدی. یک ماه زیان ۲۰ درصدی و یک ماه سود ۳۰ درصدی. یا حتی یک سال سود عالی و یک سال زیان وحشتناک. این را نمی‌خواهیم.)
          این از این.
          حالا چه تاثیری روی کارهای ما دارد؟ عرض می‌کنم...

پس برای اینکه ما یک سود نرم داشته باشیم که پیش‌تر این سود را با فرزندمان تمرین کرده‌ایم و عالی‌اش کرده‌ایم و در کل برای اینکه یک سود فوق‌العاده بالا و در عین حال نرم و میانگین داشته باشیم نیازمند این هستیم که همواره در سبد ده بیست‌تا نماد داشته باشیم.
          این تمام دلیل ما برای داشتن نمادهای زیاد نیست. برای اینکه در نمادهایی مانند وکوثر و فاسمین و فرآور و دیگر نمادهایی که ابتدای راهشان به جای اینکه بالا بروند پایین می‌آیند هم در نهایت با سود خارج شویم، باز باید شمار زیادی از نمادها را در سبد داشته باشیم. فرض بفرمایید من لازم باشد در وکوثر مثلا چهار بار -مارتینگل یا غیر مارتینگل- میانگین کم کنم. پس لازم است که من این قدر خریدم در وکوثر کوچک باشد که بتوانم چهار بار این میانگین کم کردن را انجام دهم. به عبارت دیگر باید به اندازه‌ی چهار وعده پول در اعتبارم داشته باشم که تا زمانش شد یک خرید جدید در این نماد انجام دهم. به عبارت دیگر اگر در حالت عادی ۵ نماد در سبد معمول است در این حالت باید ۵*۴ عدد نماد در سبد باشد. خلاصه اینکه باید برای رفع مشکل مواردی مانند وکوثر خریدهایم یک چهارم حالت معمول باشد که بتوانم چهار بار میانگین کم کنم.
          پس با این دو دلیل فهمیدیم که
          حتما همواره باید در سبد شمار زیادی نماد باشد (۱۰-۲۰ عدد) تا سامانه‌ای که این‌قدر زیبا دارد کار می‌کند بتواند سودی معقول و موزون و میانگین به ما بدهد.
          این هم از این.
          حالا این چه ربطی به مسئله‌ی زمان دارد؟ عرض می‌کنم.

برگردیم به سبد و سامانه. برای اینکه در سبد ۱۰-۲۰ نماد همواره وجود داشته باشند با عنایت به اینکه دوست داریم زمان نگهداری هر کدام از نمادها در سبد هم بسیار کم باشد (بسیار کوتاه مدت باشد. به گونه‌ای که هیچ نمادی مثلا بالای یکی دو هفته در سبدمان نماند) باید سبد ورودی/خروجی بالایی داشته باشد. یعنی اگر قرار است بیست نماد که هر کدام متوسط هفت روز در سبد قرار است بمانند وجود داشته باشند معنی‌اش این است که در مدت یک هفته باید حدودا بیست نماد به سبد وارد و بیست نماد از سبد خارج شوند. به عبارت دیگر
          باید روزی 20/7 یعنی سه نماد به سبد وارد و سه نماد از سبد خارج شوند!
          گمان کنم حالا موضوع روشن شد. باز هم عرض می‌کنم...

خارج کردن نمادها از سبد (یعنی فروش) که مسئله‌ای نیست... ولی وقتی شما می‌خواهی در حالت ایده‌آل خودت هر روز سه نماد به سبدت وارد کنی. باید روزی دست کم (حالا نمی‌گویم شش... ولی دست کم دیگر باید روزی) ۳ تا نماد را از سامانه‌ات پیشنهاد خرید بگیری!
          ولی ما اینجا در این بازار مزخرف داریم چگونه کار می‌کنیم؟ بعد از گذشت یک هفته یک عدد پیشنهاد خرید (مربوط به نماد «پرداخت») آمده نشسته در سامانه. مزخرف.
          (گندت بزنند بازار که از گند هم گندتری)
          حالا این کاهش شمار پیشنهادهای خرید به صورت ریالی چگونه در جیب ما آشکار می‌شود؟ عرض می‌کنم.

پس جریان این‌گونه شد که بازار که راکد و گند باشد و سرعت خودش را از دست بدهد خودش را این گونه به ما نشان می‌دهد که می‌آید پیشنهادهای خرید در سامانه‌ی ما را کاهش می‌دهد. پیشنهادهای خرید که در سامانه کم شد، خریدهای ما یا به عبارت دیگر ورودی‌های سبدمان هم کاهش می‌یابد. ورودی‌های سبد که کاهش پیدا کرد خود به خود خروجی را هم کاهش می‌دهیم. (حالا یا نمی‌دهیم. زیاد فرق نمی‌کند.) به این معنی که در آن کارنامه‌هایمان، اگر یک زمانی (که بازار شاد بود) سودهای ۵ درصدی با میانگین روزهای نگهداری ۳ روز می‌توانست بنشیند، اکنون (که بازار گند و راکد است) همان کارنامه تبدیل می‌شود به همان سودهای ۵ درصدی ولی، با میانگین روزهای نگهداری ۳۰ روز! یا بیشتر.
          معنی ریالی این ماجرا در جیب من این است که اگر من در گذشته هر ۳ روز یک بار می‌توانستم پنج درصد سود کنم. اکنون هر ۳۰ روز یک‌بار می توانم ۵ درصد سود کنم.
          و باز هم معنی‌اش این می‌شود که اگر من در بازار عالی می‌توانستم تا سالی 2000 درصد سود کنم در بازار گندی که داریم فوق فوق فوقش می‌توانم ۷۰ درصد سود کنم!
          اختلاف را ببینید از کجا تا کجاست!
          و این نقش زمان است در جیب ما.
          و برای این است که عرض می‌کنم
          زمان دشمن اصلی ماست.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یک راه‌کار می‌تواند این باشد که یک سامانه‌ی ثانوی اختراع کنم. یک سامانه‌ی کمکی و ضعیف‌تر، با پیشنهادهای بیشتر ولی نامطمئن‌تر که در کنار این سامانه‌ی اصلی باشد. زمانی که سامانه‌ی اصلی (در رکود بازار) پیشنهاد خرید نمی‌دهد یا کم پیشنهاد خرید می‌دهد بروم و از پیشنهادهای خرید سامانه‌ی دوم استفاده کنم.
            سامانه‌ی دوم پیشنهادهایش بیشتر باشد ولی نامطمئن‌تر. ولی باز برآیند پیشنهادهایش یک چیز مثبتی باشد. مثلا اگر از این سامانه‌ی اصلی در بهترین حالت بتوانم هر هفته ۵ درصد سود بگیرم. در آن سامانه هر هفته بتوانم دو درصد سود بگیرم. اگر سامانه اصلی هفت تا پیشنهاد می‌داد که شش‌تایش با سود ۷٪ و یکی‌اش با زیان -۷٪ بسته می‌شد. این یکی از هر هفت پیشنهادش چهارتا با سود و دو تا با زیان بسته شوند و یکی هم سر به سر. ولی پیشنهادهایش زیاد باشند.

نمی‌دانم. این راه‌کار هم ضعیف است و زیاد به درد نمی‌خورد... ما همان برویم دعایمان را بکنیم (که بازار و جیبمان خوب شوند) بهتر است... سنگین‌تر هستیم. ?
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• چینی بند زن
              عضو فعال
              • Sep 2015
              • 407

تمام مطالب بالا را خوندم. به نظرم سامانه دوم ساختن دردی را دوا نمیکنه.فقط وقت گیر میشه و حجم نمادهایی که اعلام میشه میره بالا و وقت نمیکنی همه را بررسی کنی.
              با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

با سلام خدمت محمد حسین و دوستان

در بورس اگر اشتباه کنی هم زیان می کنی و هم زمان را ازدست می دهی ، پس باید جلو اشتباه را گرفت اما چطور ؟

من در سدور اشتباه کردم بدلیل اعتماد ( البته باز هم خودم مقصرم ، همواره مسئولیت زیان به عهده خودمان است ) با سهم ماندم ، اخیرا هم 5 پله حدود 70 خریدم ، حالا باید کجا از سهم خارج شوم ؟ می دانم این دفعه در مجموع با زیان خارج خواهم شد.

در وشمال اشتباه نکردم 3 بار سود گرفتم و در مدل وشمال دنبال اپتیمم زمان هستم.

حالا یک سوال دارم موج اخیر سدور ایمپالس است یا کارکشن؟؟؟ من پاسخی برایش دارم ( البته احتمال اشتباه هم می رود ) حالا اگر درست بود سود است اگر اشتباه بود یادگیری !!! البته قبول دارم به همین سادگی هم نیست.

حالا از محمد حسین و سایر دوستان می خواهم پاسخ سوال را بدهید
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  با سلام خدمت محمد حسین و دوستان

در بورس اگر اشتباه کنی هم زیان می کنی و هم زمان را ازدست می دهی ، پس باید جلو اشتباه را گرفت اما چطور ؟

من در سدور اشتباه کردم بدلیل اعتماد ( البته باز هم خودم مقصرم ، همواره مسئولیت زیان به عهده خودمان است ) با سهم ماندم ، اخیرا هم 5 پله حدود 70 خریدم ، حالا باید کجا از سهم خارج شوم ؟ می دانم این دفعه در مجموع با زیان خارج خواهم شد.

در وشمال اشتباه نکردم 3 بار سود گرفتم و در مدل وشمال دنبال اپتیمم زمان هستم.

حالا یک سوال دارم موج اخیر سدور ایمپالس است یا کارکشن؟؟؟ من پاسخی برایش دارم ( البته احتمال اشتباه هم می رود ) حالا اگر درست بود سود است اگر اشتباه بود یادگیری !!! البته قبول دارم به همین سادگی هم نیست.

حالا از محمد حسین و سایر دوستان می خواهم پاسخ سوال را بدهید
                  سلام جناب آباد؛ من زیاد تخصص ندارم ولی گمان کنم جنبشی است و تا 835 ریال برود. به عنوان هدف اول.
                  هدف بعدی هم ان شاء الله 1200 ریال است.
                  نمی دانم سایر دوستان چه نگری دارند.
                  شما خودتان چه فکر می کنید؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دستاورد 1205

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

کارنامه
                      _____

متاسفانه روزهای نگهداری (زمان) در کارنامه (در بخش سهام در حال نگهداری) همین جور هر روز دارد بیشتر و بیشتر می شود. و همان گونه که عرض کردم مشکل اصلی هم از کمبود پیشنهاد جدید است. و این واقعا اعصاب خرد کن است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کارنامه
                        ــــــــ

http://i66.tinypic.com/28b5xl2.jpg

http://i68.tinypic.com/333d187.jpg

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

دستاورد انتهای روز

پاسا در فهرست نزدیک به پیشنهاد فروش است. (قابل توجه جناب مهدی1400 عزیز) و پکرمان هم پیشنهاد فروش شده. ولی نمی‌دانم این پکویر فلان‌فلان شده‌ی ما چرا از جایش تکان نمی‌خورد.
                          باز هم مانند کل ماه رمضان وضع پیشنهاد خریدها اصلا جالب نیست. هیچ پیشنهاد خریدی نداریم. حتی اندازه‌ی نشانگر هیچ نمادی به ۳۸ هم نرسیده. افتضاح! ان‌شاءالله این بازار مزخرف بعد از ماه رمضان درست شود.
                          کمنگنزی که جناب رضا دنبال می‌کنند هم دارد می‌آید در فهرست. یک یا دو روز دیگر افت کند احتمالا در تور است.
                          خساپا و خکاوه هم خیلی موقعیتشان عالی است اگر افت کنند. دو روز افت شدید داشته باشند احتمالا یک پیشنهاد خرید عالی از دلشان در می‌آید.
                          شاوان هم بد نیست.

امروز من یک مقدار دیگر پرداخت خریدم. دتماد را فروختم (اشتباهی) و یک مقدار هم ساروج خریدم (همین جوری... الکی... به سامانه ربطی ندارد.)

یا علی
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

دستاورد 1000

«محمد حسین» هستم.

نظر

• کمبوجیه
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 498

سلام با عرض معذرت
                              میخواستم نظرتان راالان در مورد فولای بدانم؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
                                سلام با عرض معذرت
                                میخواستم نظرتان راالان در مورد فولای بدانم؟
                                سلام؛
                                فولای کوتاه مدتش خراب است. در سی و یکم اردیبهشت و نهم خرداد پیشنهاد فروش بوده.
                                در ۱۷۰۰ ریال یک حمایت عالی دارد.
                                در میان‌مدت/بلند‌مدت هم گویا وضعش بسیار عالی است. چون این موجی که زده شبیه موج یکم جنبشی است و روند کاهشی پیشین را هم شکسته. (اگر بتواند 1397/4/4 از قیمت 1680 ریال برگردد خیلی خوب می‌شود)

برای خرید پیشنهاد می‌کنم به وضع تابلو توجه شود (حجم بالا و سپس خریدار در درصدهای مثبت).
                                برای فروش هم... در کوتاه‌مدت... نمی‌دانم چه بگویم... اگر من بودم در همان دو تاریخی که عرض کردم در هر بار بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد از سهامم را می‌فروختم. اما اینجا... شاید اینجا هم من اگر بودم در ۱۸۵۰ ریال می‌فروختم تا ببینم جو بازار و «وضع تابلو» چگونه است و چگونه می‌شود. به خصوص در همان ۱۷۰۰ ریال ببینم وضع چگونه می‌شود. در میان‌مدت هم تا زمانی که بالای ۱۶۰۰ ریال (یا حتی شاید بالای ۱۴۰۰ ریال کف پیشین) است وضع خوب است.
                                یا علی

http://i65.tinypic.com/nfg1t.jpg
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X