دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    درود بر محمد حسین

گروه کاشی و سرامیک بر روی فیبوی طلایی 61.8 است
    سامانه آیا سیگنالی نمیدهد؟
    سلام و درود.
    فقط کلوند و کساوه با امتیاز ۲۳ درصد. که اگر فردا هم منفی بخورند احتمالا بشوند ۲۶ درصد.
    هر دو هم کف چند قلو هستند و اگر بیایند پایین هم حمایت دارند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

همین‌جوری
      _________
      سلام.
      احتمالا یک کارگاه دومی باید بزنم برای «بالابخر».
      در زمینه‌ی کف یابی مقداری مهارت پیدا کردیم. ولی این‌جور بازارها کف‌یابی سودش اندازه‌ی میانه‌یابی نیست.
      احتمالا اندازه‌ی این پژوهش دیگر مانند پژوهش پیشین (دو سال) طول نخواهد کشید... (احتمالا یک یا چند ماه طول بکشد). در بخش‌هایی از همین جستار دستاورد هم دنبال این کار را گرفتیم... ولی نه کافی بود و نه متمرکز و نه اینکه توانستیم به خوبی پی‌اش را بگیریم...
      البته انجام پژوهش نو نیازمند کنارگذاشتن (تخصیص) زمان است که فعلا با این بازار نمی‌توان این کار را انجام داد.

این کاری که هر روز انجام می‌دادیم و نبض بازار را می‌گرفتیم هم بسیار عالی بود. ولی ماهیگیری بود. نه قلاب ماهیگیری سازی. و پیش از ماهیگیری لازم است حتما قلاب بسازی.

کارگاه‌های متعددی نیاز است و مشکل زمان وجود دارد... نمی‌شود...

من کلا خیلی مشکل زمان دارم... چند روز پیش داشتم رد می‌شدم دیدم خانواده نشسته‌اند دارند پروفسور متین می‌بینند. (؟ درست گفتم؟ همان دکتر پیر که متخصص تغذیه است و در باغ با صفایی با یک مجری خانم گپ و گفت دارد... به هر روی...) مجری ازش پرسید فلان... جواب داد بهمان... مجریه گفت آخر وقت نمی‌کنیم از صبح تا شب باید صدتا کار انجام دهیم و و و می‌دانید چه پاسخ داد؟ گفت برنامه‌ریزی بلد نیستید! خیلی حرف قشنگی بود. رویم نشست. یاد پروفسورهای خودم (اساتیدم) افتادم... در کارگاه چندبار درباره‌شان صحبت کردم... اینها دیدنشان به آدم سبک زندگی می‌آموخت... از قضا از میانگین جامعه آهسته‌تر هم کار می‌کردند... ولی همیشه به همه کارهایشان می‌رسیدند و هزارتا برنامه‌ی علمی را هم پیش برده بودند و همچنان پیش می‌بردند! به آهستگی و با برنامه!
      دقیقا نقطه‌ی مقابل من. اگر آنها لاک‌پشت بودند من آن خرگوشم که هیجان و اضطراب رسیدن به مقصد کلافه‌ام می‌کند... ولی دقیقا می‌دانم کاری که باید بکنم چیست. باید بنشینم یک لحظه آرام شوم. حالت خرگوشی را از خودم دور کنم. شتابم را بکشم. و دل گنده شوم! سپس با آرامی برای آینده نقشه بکشم و به آرامی در پی آن بروم. به آرامـــــی.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

دیروز در دیده‌بان و سبد ما چند اتفاق افتاد.
        دزهراوی خریدار پیدا کرد. البته من آمدم بخرم یک مقدار صبر کردم... عجله ندارم. مدت‌ها بود یک بنده خدایی گیر کرده بود و سنگین می‌فروخت. تا اینکه یک بنده خدای دیگر پیدا شد و سهامش را خرید. البته ممکن است این فروش قطعه‌های دیگری هم داشته باشد برای فروش. ممکن است کسی ازش نخریده باشد و بازار ازش خریده باشد. چون بازار امروز یک بازار خاص بود که اگر شد درباره‌اش با هم گفتگو می‌کنیم.
        در دفـارا فروشنده ۴۰۰ هزارتا دوباره گذاشت دم ۲۶۰۰ ریال. و از این سو خریدار هم تا مرز ۲۶۰۰ ریال آمد بالا! احتمال زیاد می‌دهم که این فروشنده فروشنده نیست و می‌خواهد اذیت کند و نوسان‌گیران را پیاده کند. احتمال اینکه از همین فردا موج سومش را آغاز کند هست. بگذارید خیالتان را آسوده کنم. دفارا به هیچ وجه خریدار و فروشنده ندارد. نه خریدار دارد و نه فروشنده. تنها همین بابا است که هم سفارش خرید می‌گذارد و هم سفارش فروش.
        در سصفها هم حجم بسیار عالی‌ای زده شد. سصفها از گروه عقب افتاده. از همین‌جا هم می‌تواند ۳۰ درصد آسان بالا برود. اگر ۱۸۰ درصد از همین‌جا رشد کند تازه به قیمت ابتدای سال ۱۳۹۶ خودش می‌رسد! در حالی که زیان هم ندارد و شرکت سوددهی است. (البته نگاه که نکرده‌ام و بلد هم نیستم و فقط صفحه‌ی‌ tseclient را نگاه کرده‌ام.)
        والبر هم حجم بسیار خوبی زد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

امروز وبملت را هم بسیار خوب می‌خریدند! دی و وتجارت هم عالی دارند افت می‌کنند! عالی! وبصادر هم که رهبر شده... (وتجارت پیشنهاد ضعیف دارد می‌شود.)
          دجابر هم در دارویی‌ها عالی حجم زد! (پیشنهاد ضعیف سامانه است.)
          در سیمانی‌ها هم سخزر حجم عالی‌ای زد.
          اصلا بگذارید نتایج را می‌گذارم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دستاورد
            _____

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نکته‌های بالا:
              ۱- چند تا سیمانی در فهرست خرید قرار دارند که همه حجم‌های خوبی خوردند.
              ۲- سقاین سیمانی در فهرست فروش قرار دارد که حجم‌ بدی خورده‌!
              ۳- کلا گروه کانه‌های فلزی دارد می‌رود در محدوده‌ی خطر! ما به هیچ وجه پیشنهادهای فروش سامانه را در بازار یک طرفه‌مان جدی نمی‌گیریم. (چون در ایران مکانیزم Short-Cover نداریم و بازار نامتعادل است، فروش‌های سامانه به اندازه‌ی خریدهایش جالب نیست.) ولی این یک زنگ هشدار است! یک زنگ هشدار جدی!
              ۴- چقدر اوراق بدهی پیشنهاد خرید شده! سلامت۴ حدود ۱۶ درصد ریخته! این برای اوراق بدهی خیلی زیاد است! خیلی! پس بازارگردان خاک‌برسری‌اش کجاست؟ :-/ رفته گل بچیند؟‌ آیا؟ (بیشینه ۱۷/۵ درصد در عرض چهار روز کاری افت کرده! و از ابتدای پذیرشش هم ۲۰/۵ درصد افت کرده!) صیدک (که اجاره‌سایپایدک باشد) هم در ده روز کاری ۳۰ درصد افت داشته! اگر عزیزی اهل خطر نیست و بازار سرمایه را در آستانه‌ی تحریم در معرض خطر می‌داند و از رشد زیاد گروه‌های دلاری نگران شده و در نهایت اگر به سایپا و دولت هم برای نکول نکردن صیدک و سلامت اطمینان دارد ما به او پیشنهاد می‌کنیم از این دو بخرد. (هر چند تا کنون بررسی نداشته‌ایم ببینیم سامانه با اوراق چه می‌کند.)
              ۵- گروه حمل و نقل دارد کلا می‌رود به سوی پیشنهاد خرید! /:.coolsmiley02:./ همین‌جاها کف دوقولو هم دارد می‌زند! البته عزیزی می‌گفت این نماد همان نماد حکشتی است و دیگر نمادهای گروه در این نماد دخالت زیادی ندارند. (حتوکا و حرهشا و حبندر و حاریا و حپترو و توریل در یک نگاه آنی به نگر می‌رسد که قابلیت رشد داشته باشند.) لبخند ترامپ شاید یک حالی به حکشتی و گروهش بدهد.
              ۶- در نگر داشته باشید که نماد با نماد فرق می‌کند. خصدرا شاید فردا یک منفی شدید دیگر بخورد و این ۲۳ درصدش تبدیل شود به ۲۹ درصد برایش کافی باشد... در حالی که کوفتی مانند سصفها ۶۰ درصد هم برایش کم است! ما این را بعدها باید در محاسباتمان بیاوریم. این را هم می‌افزایم که خصدار روزی ده درصد تغییر می‌کند و شتاب جابه‌جایی‌اش متفاوت است! و فردا یک باره می‌تواند تا ۳۵ هم برسد! یا حتی ۴۵!
              ۷- در نگر داشته باشید که در بازارهای بسیار گاوی‌ای مانند اینی که اکنون در آن هستیم، سامانه‌ی کف یابی آنچنان کاربرد ندارد... و سود بیشتر در تابلوخوانی روزانه و راهبر بالابخر و دنبال کردن روند است.
              ۸- خکاوه این قدر زورش زیاد بوده که با وجود تعطیلی هم هنوز در پیشنهادهای خرید آمده!
              ۹- در پیشنهادهای خرید روز هشتم که در انتهای فهرست بالا اندکی‌ از آن مشخص است سه تا خودرویی را می‌بینیم. من از دوتایشان خریدم. سومی را آمدم بخرم دیدم همین جور دارد می‌رود بالا... هیچ دیگر... این قدر دست‌دست کردم که دیگر به من نرسید. :(
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/01, 01:48.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یکهو همه خوب شدند!؟
                دجابر دفارا دپارس خصدرا و و و

ویرایش ساعت ۱۲ و نیم: وقت نشد آن زمان بنویسم. منظور از خوب شدن در دفارا و دپارس بالا رفتن قیمت و در دجابر و خصدرا پایین آمدن قیمت بود. و البته هم زمان حجم بسیار زیاد در همه. چندتای دیگر هم بودند که دیگر نشد بنویسم. اگر شد در آینده ان‌شاءالله بررسی‌شان خواهیم کرد.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/08/01, 11:39.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

امروز یک مقدار دپارس را تبدیل به دفارا کردم. و عرضه اولیه‌های زقیام و زبینا را فروختم. (یک کوچولو البته افزایش داده بودم پیش‌تر).
                  در شسم و خصدرا و یکی دو جای دیگر هم پیشنهاد گذاشتم که بهم نرسید.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

فروس
                    _____

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خصدرا
                      _____

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در میان نمادهایی که در سبد دارم وضع آپ از همه سخت‌تر است. (سخت از دید بررسی. یعنی نمی‌توانم به خوبی دیگران بفهممش) دقیق نمی‌دانم با آن چه کنم. چه قدر نمودار زشتی هم دارد! /:.weirdsmiley.://:.wacsmiley.://:.weirdsmiley.:/ چقدر هم حجیم داد و ستد می‌شود!!! روزی ده میلیارد ریال!
                        قشنگ مشخص است که بازارگردان و بازیگر دارد... بازیگری که دوست دارد قیمت بالا برود‍! و آن بازیگر هم سهامدار درصدی است! همه‌ی سهامداران درصدی هستند! در یک روز هم (که تصویرش را هم گذاشتیم) تمام سهامداران درصدی از قیمت سهام حمایت کردند. و در روزهای پس از آن نیز سهامداران بالایی خرید داشتند.
                        روی نمودار هم به آسانی پتانسیل رسیدن به ۱۶ هزار ریال را هم دارد. ولی در چه زمانی؟ بعید است تند بالا برود...
                        به جز یک موجی که در ابتدای سال ۱۳۹۶ زده، دیگر موج‌هایش زیبا نیستند. حالت جنبشی ندارند. (نمی‌دانم چگونه بگویم... من برخی موج‌ها را که ریخت خاصی دارند را جنبشی می‌دانم. اکنون هم در این نمودار تنها همان آغاز ۱۳۹۶ شبیه جنبشی است برایم.)
                        دیگر اینکه در کوتاه مدت یک مقدار نامعلوم است. این دو شمع آخری که زد نامعلومش کرد.
                        نمی‌دانم با این چه کنم... شاید اگر فردا رفت بالا یک مقدار سبک کردم.
                        البته باید آدم تنها در صورتی این را بفروشد که یک چیز بهتر برای خرید سراغ داشته باشد! (و البته گمان کنم خکاوه و خصدرا و شسم و اپرداز و دفارا و چندتای دیگر برای کوتاه مدت بهتر از این باشند... باید بررسی کنم.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بکاب را نمی‌دانم گفتم یا نه؟ دو سه میلیه (دو سه روز کاری) است که خوب شده. البته اکنون ۱۵ درصد از کف رشد کرده ولی همچنان بد نیست. بورس۲۴ هم خاطرم هست که یک مطلبی درباره‌اش زده بود.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

لسرما پیشنهاد خرید ضعیف:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

وتجارت و دی هم فردایشان مهم است. رصد لحظه‌ای.
                              دجابر و شسم و خصدرا و دفارا و دزهراوی و غگل را هم که گفتیم...

ثنور را از دیده‌بان خارج می‌کنیم به خاطر رشد زیاد و به جایش ثعتما را می‌نشانیم.

اپرداز در جای مطمئنی برای خرید نیست. مانند آپ شده... اگر یک افت تیز دیگر بکند تا ۵۵۵۵ ریال بسیار نیکو می‌شود برای خرید.
                              لابسا هم مانند لسرما پتانسیل برگشت دارد... ولی نه قوی.
                              خودرو و خساپا و خگستر یک مقدار شل کرده‌اند. اگر شل ماندند شاید ولشان کنیم. ولی خکاوه همچنان دوست داشتنی است. شاید اگر زیاد نخریده بودم افزایش می‌دادم.

شجم را هم شاید به خاطر رشد زیاد از دیده‌بان اخراج کردیم. شاید روی ۳۰۰۰ ریال بخواهد استراحت کند.

کیسون هم دو روزه بیست درصد رشد کرد... ما منتظر بودیم یک منفی دیگر ده درصدی بخورد... دیگر بعید است به جای خوبی به عنوان کف برسد... (مانند رمپنا و تاپیکو و پترول حیف شد.)
                              رمپنا دیروز صف خریدش داده شد... چند بار... ولی من خرید نکردم... با اینکه مانند تاپیکو در این جستار گفته بودیم دنبالش هستیم... چون احتمال دادم شنبه بتوان در منفی پنج خرید... اگر هم که برنگردد و در صف خرید قفل شود که مهم نیست...
                              پخش هم هست... یکی دو تای دیگر هم هستند که... خوابم گرفت.
                              یا علی
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خصدرا گام نخست خریداری شد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X