پاسخ : دستاورد ???
سلام.
حقیقتش در حال آزمایش است.
در حقیقت این جستار بیشتر برای آزمایشش است.
در این چند روزه بد نبوده.
با اینکه بازار بد بوده.
خروجی سامانه صد در صد همان است که من انتظار دارم... یعنی همان را که می بینم را می گیرم... تا آنجایی که در توانم بوده درستش کردم و همان را که نشان می دهد هم باید در خروجی بدهد... فقط موضوع همان «توان من» است... که زیاد نیست... (نمی دانم با چه معیاری می توانم اندازه گیری اش کنم که خدمت شما عرض کنم.)
نوسانگرها و نشانگرها و روش های پیشنهادگیری روی متغیرها و ریز_سامانه های دیگری هم که در این سامانه استفاده شده باز اختراع خودم است که تقریبا همگی در جستار آموزشی «کارگاه» ذکر شده. (روی برخی حسابی در همان جستار کار شده و هم تحقیقات و هم نتایجش همان جا آمده... برخی دیگر هم تنها شاید یک بار یا دو سه بار ذکر شده اند و از آن ها عبور کرده ایم. چه نموداری چه بنیادی چه خبری...) شمار مواردی هم که استفاده شده زیاد است...
در اصل توسط mmeymari پست شده است
View Post
حقیقتش در حال آزمایش است.
در حقیقت این جستار بیشتر برای آزمایشش است.
در این چند روزه بد نبوده.
با اینکه بازار بد بوده.
خروجی سامانه صد در صد همان است که من انتظار دارم... یعنی همان را که می بینم را می گیرم... تا آنجایی که در توانم بوده درستش کردم و همان را که نشان می دهد هم باید در خروجی بدهد... فقط موضوع همان «توان من» است... که زیاد نیست... (نمی دانم با چه معیاری می توانم اندازه گیری اش کنم که خدمت شما عرض کنم.)
در اصل توسط mmeymari پست شده است
View Post
نظر