دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

بیشترین تقاضای صبح
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
    سلام و صبح به خیر خدمت همکاران عزیز و دوستان گرامی. @};-
    پکویر را از این فهرست داریم... دوستان می‌دانند چقدر من پای این لعنتی حرص خوردم... شاید نیم آن حرصی که برای وکوثر خوردم...
    چکاپا هم جزء اینها بود ولی خیلی دارند عرضه می‌کنند... احتمال دارد خریدار موقتا پا پس بکشد و بگذارد روند یک استراحتی بکند. (چون aiming عزیز چکاپا داشت دیدم یادش افتادم. با توجه به اینکه ایشان بنیادش را تایید کرده اگر در کوتاه مدت افت کند و نیز با توجه به این خریدار خوبی که دارد (اگر باز هم بیاید) می‌توان از چکاپا یک موج سه گرفت... البته بنده که بیشتر اهل موج یکم هستم! برای دوستان گفتم.)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

کمنگنز و تکمبا حالت صف فروش دارند. ولی اشکال ندارد. هر دو خریدار خوب دارند و احتمال دارد یکی دو روزه برگردند.
      ویرایش: کمنگنز انگار اشتیاق دارد امروز ده درصد نوسان کند! از منفی کامل به مثبت کامل.
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/06/26, 08:23.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بازار که این‌گونه خرسی شده نمادهای خوب خودشان را نشان خواهند داد. نمادهایی که حجم خورده‌اند و پایانی امروزشان بالاست. (مثلا بالای دو درصد یا بالای صفر یا حتی بیشتر از دو درصد منفی)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وساپا و فاراک حجم‌های درست درمان دارند می‌زنند.
          در وساپا حقیقی ۱۶ میلیارد و حقوقی ۳ میلیارد ریال پول وارد کرد. توجه داشته باشیم که در وساپا حقوقی بانک کشاورزی هنوز فروش جدی‌ای انجام نداده. چون تمام فروش حقوقی در امروز ۷ میلیون بوده تا اینجا. و کشاورزی ۱۰۸ میلیون سهم دارد. پس تمام فروش امروز برای حقیقی‌ها بوده! البته حقیقی‌های کوچک. البته اگر کشاورزی هم بخواهد عرضه کند بازیگر پول برایش کنار گذاشته!
          ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــ
          احتمال اینکه بازی از پتروشیمی و پالایشگاه و معدن و فلز بیاید روی خودرویی هست. (فقط احتمال البته)
          ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــ
          شلعاب را هم خوب می‌خرند. چند روز پیش به این اشاره داشتیم. احتمالا چند روز بعد هم دوباره به این اشاره خواهیم کرد! /:.winksmiley02.:/

لابسا هم خیلی خوب است. خریدارش. نمودارش نیز.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/06/26, 09:43.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2939

سلام

به نظرم فاراک برای امروز و نهایتا فردا خرید خوبی میتونه باشه

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ممنون مهدی جان بابت معرفی. بار گذشته یادم نمی‌رود که پاسا را معرفی کردید. اگر مقدور بود یک مقدار در مورد راهبرد داد و ستدی‌تان هم توضیح بفرمایید. (نموداری؟ بنیادی؟ توجه به چه چیزهایی؟ و ...)
              ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
              تکمبا و کمنگنز صفشان جمع شد. احتمال اینکه همین امروز بیایند روی صفر تابلو یا حتی بیشتر هم هست! (به هیچ وجه پیشنهاد خرید هم نیستند. خرید آن پایین بود. ولی به خودم و دیگران پیشنهاد نگهداری دارم.)
              راستش بازار که یک مقدار منفی شده، برای من شاید تغییری نکرده باشد.
              بانکی‌ها هم خیلی خشک هستند... منتظر بازیگر در سمت خریدار هستند که راه بیافتند.
              به خصوص حقوقی وبصادر کنترل می‌کند و نمی‌گذارد منفی بخورد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بررسی بازار امروز
                ـــــــــــــــــــــــــــــــ

با اخباری که دیروز دولت منتشر کرد بازار رفت در کما. (یعنی تصمیم تشکیل یک بازار ثانویه برای ارز که خیلی‌ها تصورش را داشتند ولی دولت گفت گروه پالایش و پتروشیمی و فلز از این قضیه مستثنی هستند و باز باید دوباره ارزشان را بیاورند ۴۲۰۰۰ ریال به دولت بفروشند.)
                دیروز ۹۰۰۰ تا بازار بورس ارزش داد و ستد داشت و امروز هم ۷۰۰۰ تا.
                هر دو هم در حالت فشار فروش حقیقی‌های گنده ثبت شد.

خوب...
                حالا چه؟ آیا اکنون رفتیم در کما؟ آیا آن بازار گل و بلبل که یک عمر دنبالش بودیم تمام شد و دوباره باید تا یک سال منتظر بمانیم؟

خوب... حقیقتش... می‌دانید چیست؟... باز هم زود است که بگوییم بازار گاوی عالی تمام شد رفت پی کارش.

ابتدا اینکه خانم مینوی دو تا خبر عالی دادند. البته در حد شایعه است.
                ۱- یکی اینکه می‌گویند دولت دارد رایزنی می‌کند که اصلا دوباره همان بازار آزاد گذشته شکل بگیرد. که با این حساب دوباره همان گروه‌های پتروپالایش و فلز و معدن می‌توانند دلار گران بفروشند.
                ۲- و دیگر اینکه دولت دارد کاری می‌کند که با استفاده از بانک‌ها از بازار حمایت کند.
                ۳- و البته از سوی دیگر گران شدن طبیعی سهام به واسطه‌ی اثر تورم را هم داریم... که اگر خانه ۳۵ درصد گران‌تر شده و اگر دلار دست کم ۳۵ درصد گران‌تر شده و اگر همه چیز گران شده سهام هم طبیعتا باید گران شود... که به این میزان نشده. البته گروه‌های پایینی دیده‌بان بورس یعنی معدن و فلز و پالایش بیشتر از این میزان گران شده‌اند ولی اگر یک نفر به صورت طبیعی از کل بورس سهام خریده باشد و صنایع مختلف را در سبد داشته باشد می‌بیند که در جیبش ۳۵ درصد رشد وجود نداشته! و حالاحالاها جا برای رشد وجود دارد.
                ۴- و در آخر نکته‌ی چهارم اینکه این افت بزرگ می‌تواند حکم بازگشت (Pull Back) در روند را داشته باشد.
                فردا و پس‌فردا می‌توان بازار را رصد کرد که آیا حقیقی‌های گنده به صنعتی وارد می‌شوند یا نه؟ و اگر وارد صنعتی (به خصوص خودرو) شدند می‌توان گفت روند نمرده. هنوز زنده است.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خرید قوی حقیقی

وجود شبریز این وسط یک مقدار عجیب نیست؟؟؟
                  چکاپای احسان عزیز هم آنجاست...
                  وجود سپ اینجا طبیعی است... ولی ابعاد ارقام طبیعی نیست! حقوقی و حقیقی خیلی خوب دارند می‌خرند. شاید اگر با این وضع به ۸۵۰۰ ریال رسید جای بررسی داشته باشد. برای خرید.
                  شلعاب را هم که از کی داریم همین‌جور درباره‌اش صحبت می‌کنیم... تصویرش را می‌گذارم اصلا.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شلعاب
                    ـــــــــ
                    نمودار دارد مقاومت ناشی از قله‌ی گذشته‌ی خودش را می‌شکند! این یعنی موج پنج. (البته تو هم رفته‌اند و شاید موج یک و سه نباشند... ولی دست کم می‌توان گفت شبیه موج پنج)

بهترین خرید در گذشته بود. برای خرید در بالا هم پیش‌تر بررسی داشتیم... ولی همین‌جا هم حتی باز امکان بالا رفتن دارد و یک نفر می‌تواند بخرد. البته اگر اهل خطر باشد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      ممنون مهدی جان بابت معرفی. بار گذشته یادم نمی‌رود که پاسا را معرفی کردید. اگر مقدور بود یک مقدار در مورد راهبرد داد و ستدی‌تان هم توضیح بفرمایید. (نموداری؟ بنیادی؟ توجه به چه چیزهایی؟ و ...)
                      تکمبا و کمنگنز صفشان جمع شد. احتمال اینکه همین امروز بیایند روی صفر تابلو یا حتی بیشتر هم هست! (به هیچ وجه پیشنهاد خرید هم نیستند. خرید آن پایین بود. ولی به خودم و دیگران پیشنهاد نگهداری دارم.)
                      راستش بازار که یک مقدار منفی شده، برای من شاید تغییری نکرده باشد.
                      بانکی‌ها هم خیلی خشک هستند... منتظر بازیگر در سمت خریدار هستند که راه بیافتند.
                      به خصوص حقوقی وبصادر کنترل می‌کند و نمی‌گذارد منفی بخورد.
                      تکمبا
                      ــــــــــ

ببینید...

سامانه گفته بود بفروشید... (البته من یک مقدار سبک کردم. بیشتر هم به خاطر اینکه از هر چیزی یک پله داشته باشم تا اینکه به حرف سامانه گوش کرده باشم!)
                      سامانه در روندهای افزایشی مانند روندهای کاهشی خوب عمل نمی‌کند. (چون برای همین تنظیم شده) البته حرفش هم درست شد ولی احتمالی که من می‌دهم این است که خریدار دوباره بتواند بازی را دست بگیرد و این تنها یک اصلاح کوتاه مدت باشد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بررسی سبد
                        ـــــــــــــــــــــ
                        کمنگنز. نمی‌دانم. یک مقدار افت امروز نمودارش را سخت کرد. امروز دوتا سهامدار درصدی افزایش داده‌اند سهامشان را. ولی خیلی کم. امید اینکه بتواند از فردا روزی پنج درصد مثبت بخورد زیاد است. خیلی. ولی احتمال اینکه بخواهد برود پایین یک کف مطمئن‌تر پیدا بکند و از آنجا برگردد هم هست! یعنی دارم از چیزی دقیقا مشابه وکوثر صحبت می‌کنم. یعنی یک اعصاب خردی تمام عیار! یعنی مدتی اذیت شدن و در نهایت بازگشتن به خانه‌ی نخست. فردا واقعا تعیین کننده است و امیدوارم سهامداران درصدی یک حالی به سهام و قیمتش بدهند.
                        پرداخت: تقریبا هر چه داده بود را پس گرفت. احتمال دوباره روند گرفتن و رفتن تا ۱۶ هزار ریال هست و احتمالش بیشتر از افت است. (احتمال نوسان هم زیاد است. یا رشد یا نوسان) پس فعلا با پرداخت می‌مانیم.
                        (نفروختن به موقع خیلی از اینها باز هم اشتباهات من در بخش فروش را نشان می‌دهد! کاش هر کدام را به محض اینکه هشت درصد رشد می‌کرد می‌فروختم... ولی ترس از اینکه از دل اینها یک دتماد و دتولید و فرآور و فاسمین و شصفها و تکمبا و فولای و شمواد و تپولا و و و در بیاید باعث می‌شود نفروشم! باور نمی‌کنید شما... هرچقدر من زمان خرید مطمئن و آسوده هستم هنگام فروش مضطرب و نادان و دست‌پاچه و چه و چه و چه هستم.)
                        پکویر: گفتیم... نگهداری.
                        خدیزل: نگهداری یا خرید با توجه به خساپا. از این خدیزل یک سوم یک پله خریدم. و این کم خریدنم دستم را حسابی باز گذاشته که خیلی راحت باز هم بخرم. راستی خبهمن هم امروز خیلی عالی داد و ستد می‌شدها! یک مقدار بیشتر این حجم‌هایی که دارد می‌خورد بتواند ادامه داشته باشد می‌تواند از آن رشدهای عالی‌اش انجام دهد. و البته خدیزلش هم همین‌جور.
                        دزهراوی: از این هم یک چندم یک پله خرید کرده‌ام... می‌دانید من دزهراوی را می‌بینم حس چه کسانی را پیدا می‌کنم؟؟؟ :d حس مادرانی که بچه‌شان از جلویشان رد می‌شود و دلشان برای بچه ضعف می‌رود! و در دلشان می‌گویند آ مادر به قربانت برود! هههههههه :dlaughingsmiley من دیگر منتظر نمی‌مانم و فردا باز هم یک کوچولو می‌خواهم از این دزهراوی بخرم. البته باز هم یک چندم پله... آخر خیلی حیف است... خیلی زیباست این دزهراوی... حالا هر گندی هم می‌خواهند بهش زده باشند زده باشند... به نگر شما چه زمانی بازار یادش می‌افتد که چنین عزیزی دارد اینجا منفی می‌خورد و یکی پیدایش می‌شود و ناجی می‌شود؟ به نگر شما احتمال دارد تا ۵۰۰۰ ریال هم افت کند؟ نمی‌دانم... ولی این را می‌دانم که من اگر تا ۵۰۰۰ ریال هم افت کند دوست دارم همین‌جور خرید داشته باشم تا آنجا.
                        (نوشته در حال تکمیل است.)
                        رفاه: نگهداری
                        ساروج: نمی‌دانم. احتمالا نگهداری.
                        سبجنو: نگهداری. (این هنوز یک پله نشده و یک دهم پله اگر اشتباه نکنم خرید کرده‌ام... ولی چون یک مقدار مشکوک می‌زند فعلا همین‌جا نگهدارم و زیاد نکنم بهتر است.)
                        شسینا: نگهداری و در صورتی که دارایی کم بود: خرید در ۶۱۸۰ ریال.
                        شصفها: اندکی فروش به خاطر نامعلوم بودن.
                        غگل: خرید در ۱۳۱۰۰.
                        فوکا:نمی‌دانم.
                        وگردش: نگهداری.
                        وتعاون: نگهداری.
                        وکار: نگهداری یا خرید در ۹۹۰ ریال.
                        وکوثر: نگهداری.
                        ونوین: نگهداری.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/06/27, 01:32.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          خرید قوی حقیقی

وجود شبریز این وسط یک مقدار عجیب نیست؟؟؟
                          چکاپای احسان عزیز هم آنجاست...
                          وجود سپ اینجا طبیعی است... ولی ابعاد ارقام طبیعی نیست! حقوقی و حقیقی خیلی خوب دارند می‌خرند. شاید اگر با این وضع به ۸۵۰۰ ریال رسید جای بررسی داشته باشد. برای خرید.
                          شلعاب را هم که از کی داریم همین‌جور درباره‌اش صحبت می‌کنیم... تصویرش را می‌گذارم اصلا.
                          آقا محمد حسین عزیز سلام
                          خرید حقوقی به نظر من ( البته باید بگم به نگر من) اصلا معیار خوبی برای اینکه اون سهم خوبه نیست مگر چند تا حقوقی خوب که باید تو سابقه اشون گشت که آیا این ها وقتی میخرند برای جمع کردن سهم و زدن زیرش میخرند یا نه و بقیه اشون رو من خیلی وقت ها نگاه که میکردم و وقتم زیاد بود میگشتم دنبالشون همچین به درد نمیخورن انگاری میخرن که چند سالی داشته باشن که اینجور خرید کردن ها اصلا من به شخصه باهاش نمیتونم کنار بیام چون واقعا اعصابم خورد خورد میشه...

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یک روز دوباره بازار خراب شد بورسی‌ها اخمهایشان رفت تو هم...
                            دقت کرده باشید هر وقت بازار خراب می‌شود در انجمن خودمان هم یک مقدار درگیری لفظی صورت می‌گیرد!!!

بورس‌بازی که این‌گونه باشد باید بازار را ببوسد بگذارد کنار! یعنی همچنین شخصی از همان ابتدا راه را دارد اشتباه می‌رود.
                            اینجا اصلا جایگاه خطر است. جایگاه سنجش خطر و پاداش و گزینش بهترین حالت‌ها و تا حد امکان دور ماندن از خطر و نزدیک شدن به پاداش‌های خوب...
                            خوب... خطر هم مطمئنا یک جایی خودش را نشان می‌دهد. این جور نیست که شما اگر بهترین بازرگان بازار باشید هم بتوانید همیشه از همه خطرات خودتان را نجات دهید... بالاخره بازار است و خطرش...
                            و اگر کسی بخواهد در این خطرهای بالقوه‌ای که بالفعل می‌شوند از نگر روانی خراب شود و به هم بریزد و یا برعکس زمانی که بازار گل می‌کند در پوست خودش نگنجد و احساس شور و هیجان اشتباه و احساس غرور بی‌جا بکند... دیگر واویلا... یعنی اصلا از همان اول نفهمیده که کجا آمده و اکنون هم نمی‌داند دارد چه کار می‌کند...

ببینید... یک چیزی را صادقانه خدمتتان عرض کنم....
                            پس از رشد‌های بزرگ ما کم ندیدیم آدمهایی را که این حالت اعصاب خردی و ناراحتی و سپس افسردگی بهشان دست می‌دهد...
                            و بدتر هم این است که این بازی مانند یک مرداب آدم را به داخل خودش می‌کشاند... امروز پنج درصد منفی می‌خورد... آدم نمی‌فروشد... فردا پنج درصد منفی می‌خورد باز آدم نمی‌فروشد... همین‌جور منفی‌ها پشت سر هم می‌آیند و می‌آیند و آدم هم مانند قورباغه‌ی‌آبپز می‌ماند و نمی‌داند چه کند تا اینکه می‌رود داخل حالات افسردگی و جنون...

این‌ها همه به خاطر این است که آدم از ابتدا برنامه ندارد. نمی‌داند دقیقا کجا باید بفروشد. با خودش از قبل طی نکرده که اگر فلان شد می‌فروشم و اگر فلان شد نگه می‌دارم...
                            نه زمان خرید برنامه‌ای بوده و نه زمان فروش...

اگر همین اکنون به ما بگویند یک نمادی هست که قرار است حدود ۱۰۰ درصد رشد کند و سپس یک اصلاح بسیار سنگین حدود ۶۰ درصدی خواهد داشت... و این را ما مطمئن هستیم فقط نمی‌دانیم چه زمانی این اتفاق رخ می‌دهد و ریزموج‌هایش چه شکلی است... (اگر این را به یک نفر بگویند) و سپس به او بگویند برنامه‌ی مدون شما برای ورود و خروج به این نماد چگونه است؟
                            بیشتر ما می‌مانیم.
                            یعنی هیچ برنامه‌ی مدونی نداریم که چه زمانی باید وارد شد و چه زمانی باید خارج شد.
                            این است که یک زمانی که پول دستمان آمد همین‌جوری یلخی* می‌خریم و یک زمانی هم (که احساس کردیم) همین‌جوری یلخی می‌فروشیم. و گاهی هم همین‌جوری یلخی می‌مانیم.
                            کلا همین‌جوری.

(حالا به کسی برنخوردها... خودم را بیشتر از همه می‌گویم... بنده در قسمت خرید شاید مشکل نداشته باشم ولی در قسمت فروش تقریبا همین‌گونه هستم.)

پانویس:
                            * یلخی به آذری یعنی رمه‌وار. گله‌ای. در پارسی هم مصطلح شده... کسی که همین‌جوری و بدون هدف خاصی سرش را می‌اندازد پایین و یک کاری انجام می‌دهد به کارش می‌گویند یلخی.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                              آقا محمد حسین عزیز سلام
                              خرید حقوقی به نظر من ( البته باید بگم به نگر من) اصلا معیار خوبی برای اینکه اون سهم خوبه نیست مگر چند تا حقوقی خوب که باید تو سابقه اشون گشت که آیا این ها وقتی میخرند برای جمع کردن سهم و زدن زیرش میخرند یا نه و بقیه اشون رو من خیلی وقت ها نگاه که میکردم و وقتم زیاد بود میگشتم دنبالشون همچین به درد نمیخورن انگاری میخرن که چند سالی داشته باشن که اینجور خرید کردن ها اصلا من به شخصه باهاش نمیتونم کنار بیام چون واقعا اعصابم خورد خورد میشه...
                              سلام و عرض ادب.
                              صد البته.
                              گاهی البته حقوقی مهم می‌شود: (علاوه بر آن حقوقی‌های خاص و خوش‌نام که گفتید) فروش حقوقی در انتهای روندهای بزرگ افزایشی مهم می‌شود. جوری هم عرضه می‌کنند که امان را می‌برند و هیچ خریداری نمی‌تواند در برابرشان تاب بیاورد...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یادآوری
                                ـــــــــــــ
                                پیش از ورود به نماد باید نحوه خروج را کامل مشخص کرد.
                                (مثلا اگر پایین تر از قیمت خرید من بیاید می‌فروشم. یا مثلا این‌قدر صبر می‌کنم تا به ۳۰ درصد سود در این نماد برسم ولو شده سه سال صبر بکنم.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X