تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

ما یه بررسی کردیم و متوجه شدیم واقعا وخارزم معدن طلا داره و قراره آخر شهریور اولین شمش طلا را به فروش برسونه
    در ادامه بررسی دقیق تر این این شرکت انجام خواهیم داد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14637

ما یه بررسی کردیم و متوجه شدیم واقعا وخارزم معدن طلا داره و قراره آخر شهریور اولین شمش طلا را به فروش برسونه
      در ادامه بررسی دقیق تر این این شرکت انجام خواهیم داد
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14637

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        زدشت
        در 7500 تومان به سقف مثلث پهن شونده برخورد میکنه
        شکستن این سقف سخته ولی اگر بشکنه رشد خوبی میکنه

یکشنبه آینده زدشت به سقف میخوره
        خیلی مراقب باشید این سهم هم متاسفانه بازیگر محور است و چندین بازیگر دارد
        باید مراقب باشید به سرنوشت ثفارس ثتران غپاک دچار نشه
        معمولا وقتی بین این حضرات اختلاف پیش میاد سهمو نابود میکنن
        مثل غپاک که از 3 تومان به 1900 رساندن
        یا ثفارس الان برای زدشت با هم هماهنگ شدن ولی اگر هفته بعدی یکیشون لایی بکشه سهم نابود میکنن در غیر اینصورت الان که براش لفظ 20 تومان میان وسط
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 550

الان یه مطالبی یکی از دوستان برای ارسال کرد که من نه میتونم تایید کنن نه تکذیب خودتون بررسی کنید ولی بحث یه معدن خاص) معدن طلا) هست که متعلق به وخارزمه و به بهره برداری رسیده
          سلام جناب تمام البته بعنوان شوخي شما پايه هاي هرچي الگو پرچمه جابجا كه هيچ بلكه ازجا كندي با توجه به اينكه تو موج 5 سهم هستيم نهايتا همون 5000 تومن كه سقف كانالش هست ميرسه البته ببخشيد سهامدار حقيقي و حقوقي با كلاسي نداره و نميزارن تا اونجا برسه و حوالي 3000 تومن موجش تموم بشه ولي خدا كنه تا همون 5 تومن بره كه دوستانمون سود كنن

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14637

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
            سلام جناب تمام البته بعنوان شوخي شما پايه هاي هرچي الگو پرچمه جابجا كه هيچ بلكه ازجا كندي با توجه به اينكه تو موج 5 سهم هستيم نهايتا همون 5000 تومن كه سقف كانالش هست ميرسه البته ببخشيد سهامدار حقيقي و حقوقي با كلاسي نداره و نميزارن تا اونجا برسه و حوالي 3000 تومن موجش تموم بشه ولي خدا كنه تا همون 5 تومن بره كه دوستانمون سود كنن
            در هیج جا من ندیدم که بگن ابعاد مثلث پرچم باید چه اندازه ای داشته باشه
            ولی اگر اون سقف کانال شکسته بشه میدونید هدف سهم چند میشه ؟؟
            نیروگاه قائم زیر مجموعه وخارزم 1600 مگاوات برق تولید میکنه و ارزش همین نیروگاه از ارزش کل بازار وخارزم بیشتر میشه
            بجهرم 1440 مگاوات برق تولید میکنه و ارزش بازار 21 هزار میلیاردی داره
            ارزش بازار وخارزم 22 هزار میلیارد است
            ارزش نیروگاهش حدودا 24 هزار میلیارد است که زمین های ارزشمندی هم داره
            ارزش سهام پرتفوی این شرکت طبق آخرین گزارش ماهانه 12 هزار میلیارد است
            معدن طلا را باید چطوری قیمت گذاشت؟؟
            کسی تا حالا اینکار نکرده در حقیقت تا حالا تو بورس معدن طلا نداشتیم که کسی بخواد ارزش اون بسنجه.
            در خصوص موج 5 که فرمودید من هنوز موج شماری نکردم ولی اگر بخواهیم موج 5 را مشابه موج 5 شاخص کل و اکستنت در نظر بگیریم هدف خیلی بالا تر میشه
            الان شاخص کل ما از محدود 500 هزار هر روز همه منتظرن موج 5 تمام بشه الان شده 2 میلیون و کسی نمیدونه کی میخواد تمام بشه این موج شاخص کل اکستنت بوده
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/08/05, 16:23.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14637

گروه خدمات بازار سرمايه الگوريتم از زیر مجموعه های #وخارزم 868 میلیارد ریال سود خالص محقق کرده است
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

جناب تمام وضعیت دلار چی میشه ؟ /:.negaran.:/
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                  جناب تمام وضعیت دلار چی میشه ؟ /:.negaran.:/
                  انشالله که سقف کانال در محدود 27 تومان شکسته نشه چون بعدش تا 60 تومان نمیشه جلوش گرفت
                  انشالله بتونن دلار کنترل کنن
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14637

دولت بیشترین سهام در شبندر داره با حدود 16.8 درصد و در شپنا و شتران حدودا 15.5 درصد سهم داره
                    حالا امروز خصوصی سازی آگهی فروش بلوکی اینها را اعلام کرد
                    با این شرایط و عرضه بلوکی رسما باید فروش صندوق پالایشی را منتفی شده تلقی کرد
                    همین خبر که رسما در سایت خصوصی سازی درج شده
                    باعث میشه بازار یکشنبه از الان در سهام دولتی خراب باشه

پالایش نفت اصفهان | سازمان خصوصی سازی
                    پالایش نفت بندرعباس | سازمان خصوصی سازی
                    پالایش نفت تهران | سازمان خصوصی سازی
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

دولت بیشترین سهام در شبندر داره با حدود 16.8 درصد و در شپنا و شتران حدودا 15.5 درصد سهم داره
                      حالا امروز خصوصی سازی آگهی فروش بلوکی اینها را اعلام کرد
                      با این شرایط و عرضه بلوکی رسما باید فروش صندوق پالایشی را منتفی شده تلقی کرد
                      همین خبر که رسما در سایت خصوصی سازی درج شده
                      باعث میشه بازار یکشنبه از الان در سهام دولتی خراب باشه

پالایش نفت اصفهان | سازمان خصوصی سازی
                      پالایش نفت بندرعباس | سازمان خصوصی سازی
                      پالایش نفت تهران | سازمان خصوصی سازی
                      بعد از تحقیقات فراوان و یدونه زنگ به اکبر اقا متوجه شدم که این واگذاری بلوکی امری کاملا تشریفاتی هستش جهت ادامه روند جهت عرضه صندوق دارا دوم و اشاره شد بر اینکه در عرضه بلوکی قبل شبریز و شبندر قیمت های شرطی حداقل میانگین ۲۰۰۰ تومن بود به اضافه ۲۰ درصد که اون موقع خریداری نداشت بصورت بلوکی الان قیمت کف ۶۰۰۰ تومن به اضافه ۲۰ درصد و همچنین با این کار دولت یک تقلب به سهامدار ها رسوند که زیر ۷۲۰۰ فروشنده نیست و در آخر اینکه گفتند همه این ها نظر شخصی هست و ممکنه اشتباه باشه ولی سهامدار ها خیالی آسوده داشته باشن.
                      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14637

بعد از تحقیقات فراوان و یدونه زنگ به اکبر اقا متوجه شدم که این واگذاری بلوکی امری کاملا تشریفاتی هستش جهت ادامه روند جهت عرضه صندوق دارا دوم و اشاره شد بر اینکه در عرضه بلوکی قبل شبریز و شبندر قیمت های شرطی حداقل میانگین ۲۰۰۰ تومن بود به اضافه ۲۰ درصد که اون موقع خریداری نداشت بصورت بلوکی الان قیمت کف ۶۰۰۰ تومن به اضافه ۲۰ درصد و همچنین با این کار دولت یک تقلب به سهامدار ها رسوند که زیر ۷۲۰۰ فروشنده نیست و در آخر اینکه گفتند همه این ها نظر شخصی هست و ممکنه اشتباه باشه ولی سهامدار ها خیالی آسوده داشته باشن.
                        /.:biggrinsmiley.:/
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

[/url]

این آگهی برا سال ۹۸ بود بصورت بلوکی ولی خریداری نداشت چیز جدیدی نیست

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14637

[/url]

این آگهی برا سال ۹۸ بود بصورت بلوکی ولی خریداری نداشت چیز جدیدی نیست
                            یه سری به سایت سازمان خصوصی سازی بزنید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 958

تکنیکال سهم به این اخبار کاری نداره
                              شبندر سقف کانال اول حدود ۱۰ تومن هست اونو بشکنه هدفهای ۱۷ و ۵۰ و...

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3135

این خبر 1 ساعت به پایان بازار روز 4 شنبه آمد و نه تنها واکنشی نداشت بلکه صف خرید پالایشیها سنگین تر هم شد.پس به نظرم دیگه رو این خبر بحثی نیست برای یکشنبه.

نظر

در حال کار...
                                X