تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 958

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

اگه با همین فرمون جلو بریم اواسط هفته بعد بازار درست میشه
    بدون پالایشیا بازاررجایی نمیره
    اونام شنبه و نهایت یکشنبه به حمایتشون میرسن و بازار جمع میشه و مقدمات شروع موج ۵ با تارگت حداقل ۳ میلیون زده میشه

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

این بازی خیلی اشناست برا من فقط موندم چرا فراموشکار شدیم اردیبهشت ماه که وارد روند نزولی شدیم مگه همین نبود ؟ مگه لب مرز بازار برنگشت ؟ امروز داشتم ۳ تا از سهام شاخص ساز رو نگاه میکردم بعنوان مثال شبندر از ۲۲۰۰ در موج قبلی تا ۵۰ فیبوناچی افت کرد و دوباره برگشت امروز در موج ۳ صعودی که تموم شد و وارد روند نزولی شد دقیقا رو همین درصد سهم داره بهش واکنش نشون میده و یا شپنا در موج نزولی اردیبهشت ماه تا فیبو ۳۸.۲ افت کرد و بعدش سهم برگشت الان هم دقیقا تو منفی ۵ شنبه میرسه به این درصد و خدا بخواد سهم بهش واکنش نشون میده بازار رفتار موج قبل خود را تکرار خواهد کرد
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

وقتی بازاری بعد از رشد سنگین به طور طبیعی شروع به ریزش میکنه خوب میشه با اصول تکنیکالی برا‌ش اهدافی گذاشت بررسی کرد
        ولی وقتی که بازاری را دستوری منفی میکنن دیگه داستان فرق میکنه
        و این بازار با همان شددتی که بهش ریزش میدن میتونه رشد هم داشته باشه
        ما قبلا با پدیده بازیگر محور در سهام ها مواجه بودیم
        و حالا با پدیده بازیگر محوری در کلیت بازار مواجه شدیم
        این بازیگر قطعا برای بازار نقشه هایی کشیده
        الان به صفهای فروش نگاه کنید متوجه میشد 70 درصد صفهای فروش کار حقوقی ها و کدهای حقیقی وابسته است
        نمونه اش صف فروش خساپا که آخر وقت حدودا 200 میلیون از صف فروش کنسل کردن
        این منفی شدن ها کار حقیقی های بازار که نیست
        و دعوای از ما بهتران است و حقیقی ها در حال له شدن هستند
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• arsenal2009
          عضو فعال
          • Jun 2015
          • 356

این اصلاح با اون اصلاح یه فرق هایی داره. این اصلاح کلا بدون حجم سهم ها یه کله اومدن پایبن با کمترین مقدار معامله.اکثر قدیمی ها و جدید ها بازی خوردن این سری و گیر کردن و منفی های اخیر رو یه جوری همه نوش جان کردند.من به شخصه منتظرهفته خیلی سبز هستم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
            این اصلاح با اون اصلاح یه فرق هایی داره. این اصلاح کلا بدون حجم سهم ها یه کله اومدن پایبن با کمترین مقدار معامله.اکثر قدیمی ها و جدید ها بازی خوردن این سری و گیر کردن و منفی های اخیر رو یه جوری همه نوش جان کردند.من به شخصه منتظرهفته خیلی سبز هستم
            البته در خیلی سهامها اینطور نبوده
            شما به حجم‌های سنگین فولاد فملی وبصادر وتجارت و حتی همین شستا نگاه کنید
            خیلی از شاخص سازها به غیر از چند روز که حجمی نزدن بقیه روزها را پرحجم بودن
            اخابر درسته چند روزی را حجمی نزده ولی بین این روزها بازم حجم‌های سنگین داشتیم
            این اصلاح با هیچ کدوم از قبلی ها قابل مقایسه نیست
            از همه مدلش تو بازار داشتیم
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• arsenal2009
              عضو فعال
              • Jun 2015
              • 356

این سری حمایت خاصی از بازار نشد. یعنی نمیخواستید هزینه کنند و صف ها رو جمع کنند. شاید دو سه روز اون هم رو چند تا تک سهم یه حرکتی زدند خیلی ضعیف. حجم معاملات خودرویی و بانکی هم خیلب پایین بود. پالایشی ها هم که حجم های خنده دار معامله میشدند و منفی ۵ رو میخوردند. حالا امید هست این هفته بازار سبز بشه.

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                البته در خیلی سهامها اینطور نبوده
                شما به حجم‌های سنگین فولاد فملی وبصادر وتجارت و حتی همین شستا نگاه کنید
                خیلی از شاخص سازها به غیر از چند روز که حجمی نزدن بقیه روزها را پرحجم بودن
                اخابر درسته چند روزی را حجمی نزده ولی بین این روزها بازم حجم‌های سنگین داشتیم
                این اصلاح با هیچ کدوم از قبلی ها قابل مقایسه نیست
                از همه مدلش تو بازار داشتیم
                خدا بخواد در این موج صعودی عملکرد خیلی بهتری خواهیم داشت من خوشبین هستم دقیقا بیم و امید رو باهم تجربه میکنم ولی آینده زیباست
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

این شرایطی که الان تو سازمان ملل پیش آماده من کاملا به نفع ایران و هوش دیپلماسی ظریف میبینم
                  الان 4 سال از انقلاب گذشته
                  واقعا لحظه ای تو دنیا داشتیم که تمام دنیا طرف ایران بشن و آمریکا یک طرف باشه
                  نداشتیم
                  حالا اینکه آمریکا ممکنه زورش زیاد باشه و کل میز شطرنج بزنه خراب کنه بحثش فرق میکنه
                  ولی به نظر من ترامپ در بازی شطرنج سیاسی با ظریف کیش شده اگر بازی بهم بزنه مات شده است
                  حتی اگر بتونه تمام تحریم ها را برگردونه
                  بازم چیزی از هوش بازیگری تیم ایرانی را کم نمیکنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4718

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    این شرایطی که الان تو سازمان ملل پیش آماده من کاملا به نفع ایران و هوش دیپلماسی ظریف میبینم
                    الان 4 سال از انقلاب گذشته
                    واقعا لحظه ای تو دنیا داشتیم که تمام دنیا طرف ایران بشن و آمریکا یک طرف باشه
                    نداشتیم
                    حالا اینکه آمریکا ممکنه زورش زیاد باشه و کل میز شطرنج بزنه خراب کنه بحثش فرق میکنه
                    ولی به نظر من ترامپ در بازی شطرنج سیاسی با ظریف کیش شده اگر بازی بهم بزنه مات شده است
                    حتی اگر بتونه تمام تحریم ها را برگردونه
                    بازم چیزی از هوش بازیگری تیم ایرانی را کم نمیکنه
                    باید دید در نهایت چی عاید ایران میشه ! همه این دعواها برای نتیجه است . آخر ماجرا باید ببینیم وضعمون بهتر می شه یا بدتر !

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      باید دید در نهایت چی عاید ایران میشه ! همه این دعواها برای نتیجه است . آخر ماجرا باید ببینیم وضعمون بهتر می شه یا بدتر !
                      بالاتر از سیاهی رنگی نیست از این بدتر وجود نداره دیگه پراید ۱۰۰ میلیونی دیگه فرقی با پراید ۲۰۰ میلیونی نداره دو تاشم کسی نمیتونه بخره

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

چند روز گذشته تبلیغات مثبت در بازار زیاد بوده
                        انشالله بتونن بازار متعادل کنن
                        اما سازمان باید جلو فرو‌ش هدفمند حقوقی ها و کدهای خاصی که باعث ریزش بازار شدن بگیره
                        امروز یه سری از حقیقی هایی که ترسیده اند خوب تو منفی 5 هم شده میفروشن و این جماعت تخریب چی در صفهای فروش نخواهند بود
                        ولی اگر برنامه اینها تخریب بازار باشه در آخر بازار که بازار متعادل شد مجدد رنج منفی ها را شروع میکنن و اینجا دیگه باید نهاد ناظر بازار کدهای این عوضی ها را مسدود کنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

امروز قصد دارن با مانور روی فولاد فملی و شستا بازار برگردونن
                          ببنیم موفق میشن یا نه
                          اما امروز برای برگشت همین سه تا باید حجم‌های سنگین معامله بشن
                          مثلا فولاد باید 700تا80 میلیون حجم بزنه
                          شستا باید 500تا600 میلیون حجم بزنه
                          در غیر اینصورت احتمال شکست حمایت هست
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arsenal2009
                            عضو فعال
                            • Jun 2015
                            • 356

وخارزم فروشنده های قوی داره .حقوقی سهم هم حمایتی نمیکنه.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

قبلا وقتی بعد از یه ریزش صفهای فروش جمع میشد ولی درآخر بازم صفهای فروش میشدن میگفتن زهر فروش گرفته شده و از فردا بازار برمیگرده
                              حالا من امیدوارم اینبار هم این اصطلاح زهر فروش گرفته شده کاربرد داشته باشه
                              ولی یه نکته ای که منو نگران میکنه تازه واردان هستند که هر روز که این اتفاقات می افته بیشتر نگران میشن
                              و خریدهای هیجانی و از روی ترس این افراد کم کم بیشتر میشه
                              و این سیل عظیم پولی که به بازار آوردن را هیچ حقوقی و حتی دولت هم نمیتونه جمع کنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

#شپنا

عموما آن هایی که یک دارایی را دارند، در قضاوت نسبت به آن ارفاق می کنند و وقتی ازان خلاص شدند، برای نشان دادن تصمیم درست خود، دچار سوگیری می شوند.

در اینجا می خواهیم نکاتی در خصوص پالایشگاه اصفهان به عنوان یک نمونه شرکت پالایشگاهی مطرح کنیم ...

1) به فاصله قیمت یک بشکه فرآورده نفتی با یک بشکه نفت خام، کرک اسپرد گفته می شود. کرک اسپرد به حاشیه سود ناخالص عملیاتی بسیار نزدیک است چون در یک پالایشگاه دستمزد و سربار رقم ناچیزی است.

2) پالایشگاه ها را بر اساس توان کیفی تولید به پالایشگاه ساده، متوسط و پیشرفته تفکیک می کنند. پالایشگاه های ساده، مثل پالایشگاه های ایرانی هستند که محصولات آن ها گوگرد بالایی دارد و یا بنزین آن ها عدد اکتان پایینی دارد ضمن اینکه نفت کوره تولید شده درصد بالایی از کل محصولات است.

3) سود حاصل از پالایش فرآورده ها ممکن است منفی یا مثبت باشد اما یک پالایشگاه سبدی از تمام محصولات را اجبارا تولید می کند و تنها در صورت تغییر تکنولوژی می تواند سهم محصولات زیان ده را از سبد خود کاهش دهد. پالایشگاه های ساده، محصولات سنگین بیشتری تولید می کنند که سودآور نیست اما پالایشگاه پیچیده عمدتا می تواند سود بهتری خلق کند.

4) کرک اسپرد یا همان حاشیه سود دلاری پالایش یک بشکه نفت در پالایشگاه ساده عمدتا 4 الی 7 دلار، پالایشگاه پیچیده 10 - 13 دلار بوده است.

5) همکنون پالایشگاه های پیچیده 5دلار سود دارند و پالایشگاه های ساده در نقطه سر به سر فعالیت می کنند و عملا سود نمی کنند.

6) در ایران پالایشگاه ها 5درصد روی نفت دریافتی تخفیف می گیرند ضمنا نفت ایران نسبت به نقاط دیگر به دلیل تحریم ها ارزان تر است البته محصول نفت کوره ایران سولفور 3.5درصد دارد که به همین دلیل با کرک اسپرد منفی معامله می شود.

نتیجه: اگر همه شرایط نرمال باشد شرکتی همچون پالایشگاه اصفهان در سال 600میلیون دلار سود می سازد که معادل 12هزار میلیارد تومان است.

ارزش بازار این پالایشگاه 188هزار میلیارد تومان است لذا p.e شرکت با سود قابل تکرار 15 است. چون سولفور HSFO ایران بالا است کرک اسپرد پالایشگاه های ایرانی بسیار منفی شد اما ازان طرف چون وزارت نفت فرمول را تغییر داد کرک اسپرد به 5 دلار رسید.

اگر شرکت پالایش و پخش، کیفیت محصول را در نظر نگیرد، مبنای محصول را فوب خلیج فارس قرار دهد و مبنای نفت را، نفت خام صادراتی ایران، آنگاه در همین شرایط فعلی کرک اسپرد 5 دلار است یعنی شپنا P.e حدودا 15 دارد اما هنوز نمی دانیم که دقیقا فرمول جدید کیفیت فرآورده را چگونه تعدیل می کند چون اگر نفتا و نفت کوره را با کرک صفر حساب کردند و ازان طرف کیفیت بنزین و گازوئیل را بر اساس گذشته تعدیل کنند، باز هم کرک 5 دلار خواهد بود.

در هر حال، اگر همه چیز را نرمال فرض کنیم P.e سهم 15 واحد با دلار 20هزار تومانی است.

@validhelalat

نظر

در حال کار...
                                X