تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
    رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:
    از شنبه هفته آینده سهامداران عمده و حقوقی موضوع بازارگردانی را برای متعادل کردن بازار به طور جدی انجام خواهند داد.
    همین سهامداران عمده و حقوقی ها جیب مارو نزنن ما انتظار دیگه ای ازشون نداریم
    این جماعت الان دندون تیز کردن تا نوسان از ما ها بگیرن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      امروز سعی کنید وارد صف خریدی نشید
      تا ساعت 11 به بعد که تکلیف بازار مشخص بشه
      بازم همین توصیه را برای معاملات فردا دارم
      فعلا خرید هیچ سهمی را در صف خرید توصیه نمیکنیم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

تا الان که حدودا نیم ساعت از تایم بازار گذشته مشخصه که خودرو خگستر خساپا و شستا وخارزم فرصت فروش بودن
        حالا اگر فولاد وفملی هم دوام نیاره شاخص دیگه به راحتی جمع نمیشه
        تازه امروز یه کار خوبی که سازمان کرد بستن نماد پالایشی ها بود تا فشار فروش بازار گرفته بشه
        انشالله که امروز صفهای فروش خودرویی ها را جمع کنن قطعا اینکار فشار روانی بازار کم میکنه
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

تا الان که حدودا نیم ساعت از تایم بازار گذشته مشخصه که خودرو خگستر خساپا و شستا وخارزم فرصت فروش بودن
          حالا اگر فولاد وفملی هم دوام نیاره شاخص دیگه به راحتی جمع نمیشه
          تازه امروز یه کار خوبی که سازمان کرد بستن نماد پالایشی ها بود تا فشار فروش بازار گرفته بشه
          انشالله که امروز صفهای فروش خودرویی ها را جمع کنن قطعا اینکار فشار روانی بازار کم میکنه
          مشکل بازار حمایت یا برداشته شدن صف ها نیست ورود پول کم شده و بدنبال آن تقاضا در این قیمت ها برای خرید کم شده
          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
            مشکل بازار حمایت یا برداشته شدن صف ها نیست ورود پول کم شده و بدنبال آن تقاضا در این قیمت ها برای خرید کم شده
            بله موافقم بازار ترسیده و تا زمانی که حقیقی میدونه حقوقی ازش داره نوسان میگیره میترسه بخره
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

از فردا هر صف خریدی میتونه سیبل تیراندازی حقوقی ها بشه
              مگر اینکه سازمان دست و پای این عزیزان را ببنده
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

تماوند امروز ظاهرا عرضه اولیه شده بود و حسابی جمعش کردن
                نمیدونم چرا سهم باید 15 برابر باز بشه
                ولی هرچی بود با نسبتها خیلی خوبی خریدنش و وقتی هر کد حقیقی 261 میلیون تومان برای این سهم پول داده یعنی این سهمو در اولین روز حضورش در بازار حسابی جمع کردن
                امروز هر کد حقیقی 38 میلیون تومان فروخته و هرکد حقوقی هم 690 میلیون تومان فروخته
                در اون طرف هر کد حقیقی 261 میلیون خریده و هر کد حقوقی هم 1.6 میلیارد تومان خریده

کل شناوری سهم 600 میلیون برگه سهم است
                و امروز 216 میلیونش معامله شده
                به نظرم من با توجه حجم مبنای 20 میلیونی تا آخر این هفته 100 میلیون دیگه هم تا آخر هفته عرضه میشه و ممکنه سهمو تا 3000 تومان بالا بیارن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

تماوند امروز ظاهرا عرضه اولیه شده بود و حسابی جمعش کردن
                  نمیدونم چرا سهم باید 15 برابر باز بشه
                  ولی هرچی بود با نسبتها خیلی خوبی خریدنش و وقتی هر کد حقیقی 261 میلیون تومان برای این سهم پول داده یعنی این سهمو در اولین روز حضورش در بازار حسابی جمع کردن
                  امروز هر کد حقیقی 38 میلیون تومان فروخته و هرکد حقوقی هم 690 میلیون تومان فروخته
                  در اون طرف هر کد حقیقی 261 میلیون خریده و هر کد حقوقی هم 1.6 میلیارد تومان خریده

کل شناوری سهم 600 میلیون برگه سهم است
                  و امروز 216 میلیونش معامله شده
                  به نظرم من با توجه حجم مبنای 20 میلیونی تا آخر این هفته 100 میلیون دیگه هم تا آخر هفته عرضه میشه و ممکنه سهمو تا 3000 تومان بالا بیارن
                  امروز به صف خرید دادم رفت.....انشالله تا 3 هزار برود و کسی که از من خریده یک سود صد در دصدی ببرد......در این روزهای نا امید کننده بازگشایی این سهم مرحمی بود بر زخمهای این وقت اخیر
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    امروز به صف خرید دادم رفت.....انشالله تا 3 هزار برود و کسی که از من خریده یک سود صد در دصدی ببرد......در این روزهای نا امید کننده بازگشایی این سهم مرحمی بود بر زخمهای این وقت اخیر
                    سلام (ان شاء ا.. سودش پر برکت باشه و زیاد . زیادتر بشه براتون)
                    قیمت خرید در پذیره نویسی چند بود ؟
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      سلام (ان شاء ا.. سودش پر برکت باشه و زیاد . زیادتر بشه براتون)
                      قیمت خرید در پذیره نویسی چند بود ؟
                      سلام سروش جان...شما هم پر سود باشید.....پذیره نویسی 50 هزار سهم بود با قیمت صد تومان.....اما 36959 سهم به من رسید.....داستان جالبی هم دارد خرید این سهم...

اول بهمن ماه بود احتمالا....دیدم یک کادر زرد رنگ بالای سیستم هست عرضه اولیه...زدم دیدم تماوند میزان خرید هم 50 هزار سهم.....بعد اینکه خرید را زدم متوجه شدم پذیره نویسی هست....دوبار هم کنسلش کردم اما نشد......

خدا از جایی میده که حتی فکرش را هم آدم نمی تواند بکند......این روزها همه در ضرر هستیم.....این تماوند یک هدیه بود در این روزهای بد بورسی...........

ان شالله که دوستان پر سود باشند.........
                      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

سلام سروش جان...شما هم پر سود باشید.....پذیره نویسی 50 هزار سهم بود با قیمت صد تومان.....اما 36959 سهم به من رسید.....داستان جالبی هم دارد خرید این سهم...

اول بهمن ماه بود احتمالا....دیدم یک کادر زرد رنگ بالای سیستم هست عرضه اولیه...زدم دیدم تماوند میزان خرید هم 50 هزار سهم.....بعد اینکه خرید را زدم متوجه شدم پذیره نویسی هست....دوبار هم کنسلش کردم اما نشد......

خدا از جایی میده که حتی فکرش را هم آدم نمی تواند بکند......این روزها همه در ضرر هستیم.....این تماوند یک هدیه بود در این روزهای بد بورسی...........

ان شالله که دوستان پر سود باشند.........
                        این قیمت بازگشایی توجیهی داره؟
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

این قیمت بازگشایی توجیهی داره؟
                          سلام جناب تمام..
                          بنده توجیهی نمی بینم.....سهامدار عمده سهم غدیر و بنیاد هست....شاید اینها دلیل توجیه سهم باشند...
                          در این گروه تنوین را ارزنده میبینم....تماوند نه ماهه 5 تومان سود ساخته......تنوین سه ماهه 27 تومان....
                          البته نظر شخصی هست شاید هم اشتباه باشد....

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

سلام جناب تمام..
                            بنده توجیهی نمی بینم.....سهامدار عمده سهم غدیر و بنیاد هست....شاید اینها دلیل توجیه سهم باشند...
                            در این گروه تنوین را ارزنده میبینم....تماوند نه ماهه 5 تومان سود ساخته......تنوین سه ماهه 27 تومان....
                            البته نظر شخصی هست شاید هم اشتباه باشد....
                            تا زمانی که مثل امروز بخرن سهم میتونه رشد کنه
                            و البته ظاهرا قبلا روی 2000 تومان میخواسته باز بشه ولی باطل کردن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

تا زمانی که مثل امروز بخرن سهم میتونه رشد کنه
                              و البته ظاهرا قبلا روی 2000 تومان میخواسته باز بشه ولی باطل کردن
                              صد البته قیمت سهم بالا خواهد رفت.....عرضه اولیه هست......امروز از 600 میلیون شناوری سهم 200 میلیونش معامله شده......البته بنده در فروش دودل بودم....اسیر هیجان شدم..

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

چکاپا هم یه سهم بازیگر محور است که امروز از منفی5 به صف خرید کشوندن
                                اگر حال حوصله این مدل بازی‌ها را دارید اینم بد نیست
                                امروز روی مثبت پس فردا معامله شد
                                انشالله که این حرکت یه مدل از روش خالی کردن این حضرات نباشه
                                ولی خوب انصافا خوب جمع شد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X