تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
    جناب تمام باسلام
    نظرتون روی این نمودار شاخص تغییری نکرده؟هنوز امکان داره شاخص تا 1.46 عقب نشینی کنه؟
    خدارو شکر شاخص از 1.6 میلیون برگشت
    و فشار فروش گرفته شد
    ولی بازم این اصلاح میتونه در قالب ABC باشه و اگر این اتفاق بی افته 1.4 میلیون میتونه مانع از اصلاح عمیق تر باشه
    اما به شخصه امیدوارم این اتفاق نیافته
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      جناب تمام لظفا هر وقت وارد پالايشي ها شديد و خريد زديد اينجا اعلام مي فرماييد سپاس از شما
      امروز در صورتی که بتونن با صف خرید بسته بشن خریدن دارن
      من یه پله شپنا و فولاد برداشتم با قبول ریسک
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• shadi
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 914

سپاس از شما انشالا پر سود باشيد و سلامت

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در صورتی که امروز فولاد و فملی و شپنا و شبندر خوب عمل کنن بازار بدون شستا به راهش ادامه میده
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
            سپاس از شما انشالا پر سود باشيد و سلامت
            فولاد 836 میلیون حجم خورده و فقط 36 میلیون صف خرید شد
            شپنا 636 میلیون حجم و فقط 16 میلیون صف خرید بست
            شبندرم همین طور
            فقط صف خرید فملی قابل اتکا بود
            در کل صفهای خرید محکم نبودند و شاید خرید بنده اشتباه بوده باشه و شاخص کل بخواد برای ساختن موج c خودش اقدام کنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

امروز سعی کنید وارد صف خریدی نشید
              تا ساعت 11 به بعد که تکلیف بازار مشخص بشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                خدارو شکر شاخص از 1.6 میلیون برگشت
                و فشار فروش گرفته شد
                ولی بازم این اصلاح میتونه در قالب ABC باشه و اگر این اتفاق بی افته 1.4 میلیون میتونه مانع از اصلاح عمیق تر باشه
                اما به شخصه امیدوارم این اتفاق نیافته
                این برگشتی دو سه روزه شاخص کل اینقدر کوچیک بوده که به سختی میشه اینو در قالب موج B دید و این در کل خوب نیست
                چون اگر قرار باشه شاخص کف 1.6 از دست بده و به سمت 1.4 میلیون حرکت کنه اون وقت انتهای موج c خیلی پایین تر خواهد بود
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

بازار چنان فروشنده شده که زور حقوقی ها هم به صف های فروش نمیرسه
                  امروز در نماد اخابر هرچقدر حقوقی خرید بازم فروشنده آمد و نتیجه این شد که صف فروش قفل شده
                  دقیقا مثل زمانی شده که بازار مثبت بود(ولی برعکسش) هرچقدر حقوقی میفروخت بازم حقیقی میخرید
                  این بازار فعلا کار داره تا بخواد درست بشه

الان از صبح بازار ساز سعی میکنه با رنج مثبت زدن در فملی و فولاد و شبندر بازار مثبت کنه ولی به نظرم داره فقط پولش حروم میکنه
                  ته این بازار فملی و فولاد و شبندر مثبت هم بشن فردا صف فروش میشن
                  باید فکر دیگری بکنن
                  بازار بدون تحلیل رشد کرد و حالا بدون تحلیل داره افت میکنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

امروز شاروم با 110% مثبت بازگشایی شد
                    اگر این سهم هم فردا یا پس فردا متعادل شد جای تعجب نداره
                    فقط کافیه حقوقی سهم یه عرضه 5-10 میلیون بکنه کارش تمام میشه میشه مثل ساسول
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

متاسفانه آر اس آی نتونست مجدد خودش روی 50 واحد آراس آی تثبیت کنه
                      من معمولا وقتی روند آراس آی میاد زیر 50 واحد اولین زنگ خطر را روشن شده میبینم و اگر بره زیر 30 واحد کلا روند را نزولی میبینم
                      ولی فعلا که شاخص نه زیر 30 واحد رفته و نه روی 50 واحد پس فعلا بازار را برای یک دوره 3 ماه نوسانی میبینم البته در صورتی که این عدد زیر 30 واحد نره

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

دیروز خیلی از سهامهای بزرگ مثل خگستر و خساپا و خودرو شتران شبریز و... حتی حجم مبنا را پر نکردن و این یعنی یه مشکل جدید
                        و اون نبودن خریدار است
                        و احتمالا این باعث میشه تعداد روزهای منفی بازار بیشتر از پیش بینی ها باشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

دنیای بورس | هیجان عرضه‌ها امروز نیز در بازار ادامه یافت و شاخص کل حدود 53 هزار واحد کاهش یافت. ارزش معاملات خرد نیز در روزی که حقوقی‌ها خریدهای اندکی داشتند، به 7300 میلیارد تومان رسید که یک چهارم روزهای پررونق قبلی است. در هفته‌ای که فقط سه روز کاری داشت، شاخص کل حدود 87 هزار واحد کاهش یافت تا ارزش پورتفوی سهامداران نسبت به هفته قبل افت قابل توجهی داشته باشد. همانند روز گذشته «فملی» پیشتاز در بیشترین ارزش معاملات بود به گونه‌ای که با دادوستد 296 میلیون سهم، بیش از 946 میلیارد تومان سهام شرکت صنایع مس ایران مبادله شد. بانک‌های تجارت و صادرات نیز بار دیگر بیشترین حجم معامله را داشتند. اما به غیر از نمادهای لیدر و مطرح بازار که حقوقی‌ها فعالیت مختصری روی آن‌ها داشتند، دیگر نمادها با کمترین میزان معامله به کار خود پایان دادند.

ترس کاهش بیشتر ارزش سبدسهام، مهم‌ترین دلیلی است که فروشندگان برای عرضه سهام خود مدنظر دارند. در واقع سهامدارانی که تا کنون اقدام به فروش نکرده بودند با دیدن کاهش 5 درصدی ارزش پورتفو در هر روز، سعی در نقد کردن و جلوگیری از کاهش بیشتر دارایی خود دارند. این در شرایطی است که از نظر بنیادی شرایط بازار سرمایه مساعد است، قیمت بسیاری از نمادها نیز به منطقه جذاب رسیده است با این حال هیجان فروش اجازه استراحت به شاخص‌کل نمی دهد.

اکنون برای سهامداران مشخص شده است که حمایت دولت و در ادامه حقوقی‌ها دلیل مطمئنی برای بازگشت بازار به روند صعودی نیست و تصمیماتی که گرفته می شود نیز قطعیت لازم را در اجرا ندارد. در نتیجه برای اینکه روند نزولیِ شدید بازار به اتمام برسد، یا شاخص‌کل و در نتیجه قیمت سهام مختلف به محدوده‌ای برسد که اکثر سهامداران دوباره به خرید ترغیب شوند یا اینکه زمان بگذرد تا از نظر زمانی بازار برای رشد دیگری آماده شود. تا زمان محقق شدن یکی از دو شرط، احتمال کاهش بیشتر شاخص کل علی رغم وعده وعیدهایی که داده می شود، دور از انتظار نخواهد بود.

نظر

• کمبوجیه
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 496

هم فوری
                            قیمت فوب خلیج فارس از نرخ‌گذاری خوراک پالایشگاهها حذف شد

وزیر نفت:قیمت نفت خام و خوراک پالایشگاه‌ها درگذشته بر اساس قیمت فوب خلیج‌فارس تعیین می‌شد، الان قیمت‌های فوب خلیج فارس با واقعیت بازار ایران هم خوانی ندارد. نحوه قیمت‌گذاری نفت خام و خوراک پالایشگاه‌ها منصفانه اصلاح شد./ مهر

نظر

• کمبوجیه
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 496

#خبر_امیدوارکننده
                              مستندات دستکاری و کمپین حمایت ترمز #حقوقی رو کشید
                              امروز عصر در سازمان بورس ی جلسه فوری برگزار شده با ده تا حقوقی تاپ بازار و تا جایی که ما شنیدیم درخواست جلسه از سوی سازمان نبوده و درخواست جلسه رو حقوقی ها دادن
                              علتی که حقوقی درخواست جلسه فوری داده این‌ بوده که به گوش #حقوقی رسیده که مستندات و مدارکی جمع شده از جعلی بودن صف فروشها و دستکاری حقوقی ها برای صف فروش کردن بازار بدست قوه قضائیه و در حال تکمیل کردن و در مرحله تحقیق هستن
                              این جریان‌باعث شده به تکاپو بیفتن و درخواست جلسه بیدن تا با مثبت کردن چند روزه بازار توجهات رو از خودشون برداشته و به سمت مثبتی بازار بکشن
                              و اینکه مطمئن باشیم که شنبه بازار مثبتی خواهیم داشت خروجی جلسه این بوده که تا سرحد مرگ حقوقی خرید خواهد کرد تا بازار تبدیل به صف خرید بشه همین درخواست جلسه کردن خودش نوعی غلط کردم #حقوقی هستش
                              به هر حال امیدواریم خروجی این جلسه مثل جلسات دیگه نباشه که بی ثمر باشه تصمیمات این‌ جلسه واقعی باشه و حق خوری که حقوقی انجام داده به سمت سهامدار برگرده

#من_سهمم_رو_مفت_نمیفروشم

نظر

• کمبوجیه
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 496

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:
                                از شنبه هفته آینده سهامداران عمده و حقوقی موضوع بازارگردانی را برای متعادل کردن بازار به طور جدی انجام خواهند داد.

نظر

در حال کار...
                                X