تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Deutschland
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 838

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

شما درست گفتین امروز دلار ریزشی بود...
    چرا اخر وخت کشید بالا؟

نظر

• پایش سهام
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 77

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      سهام ما امروز عالی بودن و فرق سهم خوب و بد را باید در بازار قرمز متوجه نشد
      چرا که وقتی بازار سبز میشه که همه چیز مثبته دیگه نیازی به تحلیل نداره فقط باید بخری
      کسرا با صف خرید بسته شد
      بایکا حتی حجم مبنا را پر نکرد
      زدست امروز صف خرید شد
      بالاس امروز با صف خرید بسته شد این سهم تازه شروع کرده و 7 روز کاری بود که صف خرید داشت و حجم مبنا را پر نمیکرد امروز به نظر من فرصت خرید خوبی داد
      درود.کدوم کسرا رو میگید؟/:.ohno-smiley.:/
      کسرایی که من دارم پایانیش یک مثبت ریزبا آخرین معامله
      2.99%-خورد.:.thumbsdownsmileyan

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط پایش سهام پست شده است View Post
        درود.کدوم کسرا رو میگید؟/:.ohno-smiley.:/
        کسرایی که من دارم پایانیش یک مثبت ریزبا آخرین معامله
        2.99%-خورد.:.thumbsdownsmileyan
        ببخشید اشتباه شد م جا افتاد
        منظورم کسرام بود که در این تاپیک از 600 تومان معرفی کردیم
        زدشت هم اشتباه زدست نوشته شد که اصلاح میکنم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
          شما درست گفتین امروز دلار ریزشی بود...
          چرا اخر وخت کشید بالا؟
          آخه بعد از ظهر این قانون تحریم ها را شورای نگهبان تصویب کرد و مجلس ماشالله سریع به دولت ابلاغ کرد
          تا حالا ندیده بودم اینقدر کاری در کشور سریع انجام بشه
          عجله زیاد داشتن
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Post
            جناب تمام واس شنبه کدام گروها واس خرید خوب هستن؟پالایش یا بانک یا خودرو؟
            برای شنبه
            به نظر من پالایشی ها فعلا خرید نداره و میتونن چند روزی اصلاح کنن
            اما گروه بانک و خودرویی با حفظ حد ضرر میشه یه پله خرید کرد
            در بانکی ها وتجارت به عنوان لیدر گروه سقف مهمی را با حجم های خیلی سنگین شکسته من خیلی انتظار ندارم افت محسوسی داشته باشه
            در گروه خودرویی که امروز خودرو منفی هم شد باید گفت خوشبختانه دیگه خودرو لیدر گروه نیست
            و باید منتظر باز شدن خساپا ماند اگر خساپا شنبه باز بشه و صف خرید هم تشکیل بده اول از همه گروه خودرویی را برمیگردونه و میتونه تاثیر مثبت روی کل بازار داشته با‌شه
            در گروه فولادی و سنگی هم به واسطه بزرگ بودن خیلی انتظار حرکت‌های بزرگ نمیشه داشته
            به نظر من سیاست فعلی بازار جلو گیری از رشدهای سنگین و افت های سنگین بازار است و این کار فقط با متعادل کردن فولادی ها و پتروشیمی ها ایجاد میشه
            اما در همین بازار سهام کوچیک میتونن بازدهی های خوبی را ثبت کنن
            ولی دقت کنید در سهام کوچیک خصوصا اونهایی که بازیگر دارن بیشتر از 30 درصد از سرمایه خودتون وارد نکنید
            بقیه را یا روی سهام بزرگ بنیادی که میدونیم بازدهی بهتری میتونن بدن مثل بانکی ها و خودرویی ها بزاریم و یا نقد بمونیم بهتره.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• HOSSEINY
              عضو عادی
              • Feb 2015
              • 172

کسرام
              در نمودار بلند سهم موج سوم را در 1100 تومان تمام کرده است و پس از اصلاح لازم در قالب موج 4 توانست در قیمت 560 تومان موج 4 اصلی سهم را هم تمام نماید و شروع موج 5 اصلی را آغاز کرده است سهم پس از عبور از 1100 تومان رسما وارد موج 5 اصلی خواهد شد که هدف اولیه آن محدود 2400 تومان را نشان میدهد

سلام
              به چارت سهام الان دسترسی ندارم
              اما اگر به همین شکل از سقف قبلی عبور بکنه موج سه اکستند شده خواهیم داشت
              دلیل صحبت هم اینکه
              هر کدام از امواج الیوت دارای هارمونی خاصی هستند و باهم متناسب
              این تناسب در موج دوم و چهارم بیشتر خودش نشون میده
              در تصویر هیچ گونه تناسبی بین موج دوم و چهارم وجود نداره

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

در اصل توسط HOSSEINY پست شده است View Post
                سلام
                به چارت سهام الان دسترسی ندارم
                اما اگر به همین شکل از سقف قبلی عبور بکنه موج سه اکستند شده خواهیم داشت
                دلیل صحبت هم اینکه
                هر کدام از امواج الیوت دارای هارمونی خاصی هستند و باهم متناسب
                این تناسب در موج دوم و چهارم بیشتر خودش نشون میده
                در تصویر هیچ گونه تناسبی بین موج دوم و چهارم وجود نداره
                بله این هم میشه
                ولی اگر سقف موج سوم در 1100 شکسته نشه و سهم از محدود 900 یا 1000 تومان مجدد اصلاح کنه اون وقت موج چهار میتونه ABC بسازه و در این صورت باید کف 560 تومان را هم به پایین بشکنه
                در کل تکنیکال همه اش اما اگر است
                ولی در خصوص تناسبی که گفتید باید عرض کنم زیاد اتفاق افتاده که این تناسب رعایت نشده من به موج 3 اکستند در سهام کوچیک زیاد اعتقادی ندارم
                اما اگر بخواد بحث تناسبی که شما گفتید اتفاق بی افته باید موج 4 را در قالب ABC بسازه که اینم برای سهم خوب نیست
                در هر حال ما روی هیچ سهمی تعصب نشان نمیدیم
                امروز که کسرام صف خرید شد ما حد ضرر را تا 754 تومان بالا آوردیم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

بله این هم میشه
                  ولی اگر سقف موج سوم در 1100 شکسته نشه و سهم از محدود 900 یا 1000 تومان مجدد اصلاح کنه اون وقت موج چهار میتونه ABC بسازه و در این صورت باید کف 560 تومان را هم به پایین بشکنه
                  در کل تکنیکال همه اش اما اگر است
                  ولی در خصوص تناسبی که گفتید باید عرض کنم زیاد اتفاق افتاده که این تناسب رعایت نشده من به موج 3 اکستند در سهام کوچیک زیاد اعتقادی ندارم
                  اما اگر بخواد بحث تناسبی که شما گفتید اتفاق بی افته باید موج 4 را در قالب ABC بسازه که اینم برای سهم خوب نیست
                  در هر حال ما روی هیچ سهمی تعصب نشان نمیدیم
                  امروز که کسرام صف خرید شد ما حد ضرر را تا 754 تومان بالا آوردیم
                  در تایید صحبت های شما

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در خصوص بالاس همانطور که در تاپیک خودش قرار دادم دارم بررسی هایی انجام میدم که انشالله بتونیم تا فردا یه جمع بندی از این سهم داشته باشیم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

من بعید میدونم این طرح دو فوریتی مجلس برای رفع تحریم هابه جایی برسه
                      قطعا مقام‌های بالاتر از مجلس و دولت با تعویق این طرح موافقت میکنن
                      2 ماه زمان همه و خود قالیباف که امروز ابلاغ‌ کرده بهتر از همه میدونن که شدنی نیست
                      تازه 2 ماه دیگه بایدن رئیس جمهوری دست میگیره
                      و هر کسی میدونه رفع تحریم‌ها حداقل 6 ماه زمان میخواد کار یک شبه نیست
                      ولی در هر صورت اگر همچین اشتباهی در کشور صورت بگیره (که نمیگیره) اون وقت خود اروپایی ها مکانیزم ماشه را میکشن
                      بعد ما بعد از 3 سال تحمل تحریم‌ها صاحب چیزی که نمیشیم هیچ بقیه چیزهای ناچیزی که برای ما مانده است را هم یکجا از دست میدیم
                      این مطلب هم بازار میفهمه و دولت هم مجلس ولی خوب باید یه گارد قبل از آمدن بایدن بگیرن مگرنه بایدن هم نیامده زبون دراز تر میشه
                      این که در نهایت این مصوبه مجلس اجرایی نمیشه را بازار دلار از همه بهتر میفهمه مگر نه اگر دلال‌های دلار بدون این مصوبه اجرایی میشه الان دلار روی 50 تومان داشتن معامله میکردن
                      من فعلا دلار نزولی میبینم و بازم از نظر من مثبت دلار و سکه فرصت خروج خواهد بود
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

....
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

آخر وقت کمی فروشنده آمد روی تابلو ولی نسبتهای خریدار به فروشنده و خصوصا سرانه خرید حقیقی ها این مطلب تایید نمیکنه
                          ولی فردای سهم حتما باید زیر نظر باشه
                          امروز هر کد حقیقی 60 میلیون خرید
                          هر کد حقیقی 36 میلیون تومان فروخت
                          و
                          حقوقی 8 میلیون فروخت
                          حقوقی 4.1 میلیون خرید
                          نسبت‌هاش امروز خوب بود
                          دیروز به نظر پشت وشهر خالی کردن حالا باید دید اگر شنبه دوام نیاره مجدد میره به سمت کف 660 تومان
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

امروز حمید اعرابی هم از حبابی بودن تلیسه تو کانالش نوشته ولی خوب اینو که همه میدونن
                            ولی کی باور میکنه حمید اعرابی دلش واسه کسی سوخته باشه؟؟
                            حالا که در کانالش در این مورد نوشته بد نیست یه مطلبی هم من سربسته بگم
                            آقای خ روی تلیسه داره بازی میکنه یه دعوای مختصر اون بالاها بین حضرات ایجاد شده
                            حالا اینکه مشاهده میشه دم خروس زده بیرون دلیلش نه بحث خوبی یا بدی سهم بلکه دلیل مربوط به خارج از بازار است
                            کلا هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
                            منم قبلا در این تاپیک گفتم تلیسه دلیلی برای رشد کردن نداره و حباب هست
                            حالا برای فردا ممکنه این دعوا بالا بگیره
                            معمولا تسویه حساب حضرات وقتی که سهم دارن روی تابلو انجام میشه وقتی دستشون خالی باشه به فضای مجازی کشیده میشه
                            فردا اگر سهم داشته باشن صف فروش 300تا400 میلیونی برای سهم میزارن
                            اگر نه آقای خ بازم روی سهم بازی میکنه
                            کلا این سهم جدایی از اینکه ارزش داره یا نداره بحث دیگه ای داره
                            بازیگرش میگه مگر سهم من از غنوش کمتره که دو سال 250 برابر شده
                            سهم من تازه 70 برابر شده
                            در کل میخوام بگم این سهم هم مثل غنوش دلیلی برای رشد سهم نداره ولی این پول لعنتی معجزه میکنه
                            حالا فردا اگر زورشون برسه بازم صف خریدش میکنن و اگر زور رقیب بچربه صف فروش سنگین تر میکنه
                            دیروز مجدد زور بازیگر تلیسه به صف فروش سنگین سهم غلبه کرد
                            اما همانطور که قبلا گفتم سهم حباب داره
                            اگر کسی میخره توجه کنه ممکنه سهمو از همینجا دو برابر کنن ولی یادش باشه ممکنه صف فروش قفل بشه و سهم بشه نصف قیمت.
                            یعنی منظورم اینکه ریسک خریدن تلیسه بالا هست
                            و مگر اینکه اون دعوایی که گفتم به نفع بازیگر تمام بشه و بتونه سهمو بالا ببره
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 838

سلام من فکر میکنم مجلس اینکارو کرد که خودی ها بتونن دلارشون را گرون بفروشن
                              فکر میکنید تا کجا بتونن بالا ببرن؟
                              و اگر سال حاج قاسم درگیری بشود چقدر بالا میرود؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                                سلام من فکر میکنم مجلس اینکارو کرد که خودی ها بتونن دلارشون را گرون بفروشن
                                فکر میکنید تا کجا بتونن بالا ببرن؟
                                و اگر سال حاج قاسم درگیری بشود چقدر بالا میرود؟
                                سلام
                                درگیری که نمیشه اگر میخواست بشه تا حالا شده بود
                                ولی دلار در هیجان فعلی میتونه تا 27 یا 27.5 بالا بیاد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X