تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14632

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

کسرام
    در نمودار بلند سهم موج سوم را در 1100 تومان تمام کرده است و پس از اصلاح لازم در قالب موج 4 توانست در قیمت 560 تومان موج 4 اصلی سهم را هم تمام نماید و شروع موج 5 اصلی را آغاز کرده است سهم پس از عبور از 1100 تومان رسما وارد موج 5 اصلی خواهد شد که هدف اولیه آن محدود 2400 تومان را نشان میدهد

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14632

با آمدن خبر بازگشایی صندوق پالایش گروه پالایشی ها را حسابی داغ کردن و صف خرید کردن تا صندوق پالایش را آبرومندانه باز کنن ولی اگر بعدش ولش کردن و دیگه کسی گله و شکایت نکنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14632

تو کسرام هر کس فروشنده است و قبولش نداره الان به صف خرید بفروشه و خارج بشه
        قیمت صف خرید الان 813 تومان ویا نصفش نگه داره به صف خرید فردا بفروشه تا حجم مبنا راحت تر پر بشه

ما امروز خریدیم و فعلا باهاش کار داریم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arsenal2009
          عضو فعال
          • Jun 2015
          • 356

روند زدشت رو چطور تحلیل می فرمایید؟

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14632

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
            روند زدشت رو چطور تحلیل می فرمایید؟
            زدشت از 3400 معرفی کردیم و هدف اول رد کرد و تا نزدیک هدف دوم رفت ولی موفق نشد به اون برسه
            الانم که تحت تاثیر صف فروش تلیسه و بقیه سهامی که دامنه نوسان شون کاهش پیدا کرد قرار گرفته
            به نظر من روند سهم هنوزم صعودی است مگر اینکه روند خودش از دست بده و هنوز هم احتمال رسیدن به سقف قبلی خودش داره مگر اینکه خط روند اصلی را به پایین بشکنه

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            زدشت
            این سهم واگرایی مثبت در آر اس آی ثبت کرده
            در صورت شکسته شدن سقف 4500 تومان توانایی رسیدن به محدود 6000 تومان را خواهد داشت

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14632

بازار فردا به نظر من قرمز پوش میشه
              مگر در سهامی که بازیگر خوبی داره و تقریبا همه این سهام ها هم سهام کوچیک بازار هستن
              خساپا هم بسته شده و نمیتونه با صف خرید شدنش به بازار جهت بده
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 838

سلام.
                من۳ تا سوال دارم
                چرا دلار امروز بالا کشید
                و شستا تنیکال تا کجا میتواند اصلا کند
                و بنیادی نگاه کنیم چه قیمتی براش میبینید

نظر

• عطارد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 414

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  بازار فردا به نظر من قرمز پوش میشه
                  مگر در سهامی که بازیگر خوبی داره و تقریبا همه این سهام ها هم سهام کوچیک بازار هستن
                  خساپا هم بسته شده و نمیتونه با صف خرید شدنش به بازار جهت بده
                  با احترام به نظر شما اما چون امروز بازار با دید منفی شروع کرد و کم کم ترسش ریخت و خیلی از سهام چندبار صف خرید شد میشه نتیجه گرفت نه تنها فردا مثبت است بلکه بنظر این حقیر تا حداقل یکشنبه ادامه دارد.

نظر

• arsenal2009
                    عضو فعال
                    • Jun 2015
                    • 356

علت منفی شدن بازار و عرضه های سنگین آخر وقت بازار ظاهر به جلسه امروز مجلس مربوط بوده. قیمت دلار هم مجددا افزایش یافت.

نظر

• Shahin.khm
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 308

امروز به نظر میومد نیم ساعت آخر چند حقیقی گردن کلفت در وشهر خالی کردن.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14632

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                        سلام.
                        من۳ تا سوال دارم
                        چرا دلار امروز بالا کشید
                        و شستا تنیکال تا کجا میتواند اصلا کند
                        و بنیادی نگاه کنیم چه قیمتی براش میبینید
                        فقط به دلیل جلسه مجلس در خصوص الزام دولت به تعلیق پروتکل الحاقی دلار کشید بالا به نظر از فردا مجدد میاد تو کانال 24 تومان و بالای سکه امروز هم فرصت فروش بود
                        شستا ممکنه کف قبلی محدود 2700 دوباره تجربه کنه
                        بنیادی شستا به قیمت‌های بازار بستگی داره چون اکثر سهامهای بازار زیرمجموعه های شستا هستن ولی الان چون ناوش بالای 4 تومان است قیمت‌های فعلی قیمت متعادلی براش محصوب میشه
                        اما چون کسی حمایتی ازش نمیکنه واقعا سخته بگیم در فلان قیمت برمیگرده
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14632

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                          با احترام به نظر شما اما چون امروز بازار با دید منفی شروع کرد و کم کم ترسش ریخت و خیلی از سهام چندبار صف خرید شد میشه نتیجه گرفت نه تنها فردا مثبت است بلکه بنظر این حقیر تا حداقل یکشنبه ادامه دارد.
                          انشالله که اینطوری بشه اما اگر فردا اول وقت بازار منفی بشه و آخر بازار جمعش کنن از هفته دیگه خیلی راحت تر به مدار رشد برمیگرده
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14632

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
                            امروز به نظر میومد نیم ساعت آخر چند حقیقی گردن کلفت در وشهر خالی کردن.
                            آخر وقت کمی فروشنده آمد روی تابلو ولی نسبتهای خریدار به فروشنده و خصوصا سرانه خرید حقیقی ها این مطلب تایید نمیکنه
                            ولی فردای سهم حتما باید زیر نظر باشه
                            امروز هر کد حقیقی 60 میلیون خرید
                            هر کد حقیقی 36 میلیون تومان فروخت
                            و
                            حقوقی 8 میلیون فروخت
                            حقوقی 4.1 میلیون خرید
                            نسبت‌هاش امروز خوب بود
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                              ستاره‌دار(1)
                              • Jun 2012
                              • 5633

مجلس جدید بعد از تصویب قوانین جدید مجریان و عاملان قانون رو مشخص کرده و برای کسانی که در روند اجرای قانون اشکال تراشی کنند ،اعلام جرم و مجازات می کند./:.sadsmiley.:/
                              مثلا در مورد قانون جدید آورده شده ،
                              وکلای ملت با تصویب ماده 8 این طرح مسئول اجرای صحیح و کامل این قانون را رئیس جمهور و مقامات و مدیران مربوط و دستگاههای اجرایی ذی ربط تعیین کردند.
                              بر مبنای ماده 9 مصوب مستنکفین از اجرای این قانون به تناسب، امتناع یا ممانعت از اجراء به طبقات ۴ تا ۷ طبقات مجازات تعزیری قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ محکوم می شوند.

مجازات 2 تا 5 قانون مجازات اسلامی به شرح زیر است:

درجه 2: حبس بیش از پانزده تا بیست و پنج سال و جزای نقدی بیش از پانصد و پنجاه میلیون ریال تا یک میلیارد ریال

درجه 3: حبس بیش از ده تا پانزده سال و جزای نقدی بیش از سیصد و شصت میلیون ریال تا پانصد وپنجاه میلیون ریال

درجه 4: حبس بیش از پنج تا ده سال، جزای نقدی بیش از یکصد و هشتاد میلیون ریال تا سیصد و شصت میلیون ریال و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی

درجه 5: حبس بیش از دو تا پنج سال، جزای نقدی بیش از هشتاد میلیون ریال تا یکصد و هشتاد میلیون ریال، محرومیت از حقوق اجتماعی بیش از پنج تا پانزده سال، ممنوعیت دائم از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی و ممنوعیت دائم از دعوت عمومی برای افزایش سرمایه برای اشخاص حقوقی

نظر

• shadi
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 914

درود جناب تمام لطفا سرانه خرید امروز را اعلام می فرمایید سپاس از شما

نظر

در حال کار...
                                X