تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14633

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

بازار این روزها سر یه جور دوراهی قرار گرفته
    از یه طرف نمیدونه دلار میاد به 20 تومان تا سود دلاری را کاهش بده یا نه
    از یه طرف بازارهای جهانی خوب شده مس جهانی روی و فولاد جهانی موجب افزایش نرخ فروش دلاری محصولات شد
    و بازار را دچار تردید کرده
    نزدیک شدن به آمدن بایدن و نزدیکی به انتخابات ریاست جمهوری ایران همه و همه بازار را در ابهامات بزرگ قرار میده
    من خودم خرید هیچ سهمی را فعلا برای بلند مدت صلاح نمیدونم
    مثلا سهمی بخری یکساله که نمیدونی یکسال بعد دولت کی هست سیاست خارجی چی میشه اقتصاد ایران کجا میره و.....
    و هزاران اما و اگر دیگه باعث میشه
    کم کم به فکر تشکیل مجدد پرتفوی کلی در زندگی باشیم
    این پرتفوی را جدی بگیرید
    این پرتفوی نباید بیشتر از 30درصد در بورس باشه
    هرچند که هنوز برای خرید طلا و دلار زوده ولی کم کم باید به فکر پرتفوی کلی زندگی بود
    داشتن یک خونه یک ماشین و مابقی در طلا، دلار، بورس
    به نظر من دیگه از فکر سرمایه گذاری روی ملک باید عبور کرد و این سرمایه گذاری را فقط برای نیاز شخصی خرید
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4097

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      خساپا تا این لحظه جواب کنفرانس ارسال نکرده اگر شنبه قبل از ساعت 10 ارسال کنه باز میشه اگر نکنه بازگشایی سهم میشه یکشنبه
      اما با جهت دهی که خساپا این چند روزه روی بازار پیدا کرده اگر شنبه باز میشد میتونست موجبات مثبت شدن بازار فراهم کنه
      یکی از تراژدی های غم بار این دلقک خانه و محل تجمع ابله های تصمیم گیرنده به اسم سازمان بورس این است که ... به عنوان مثال همین سایپا ...
      از 600 ریخته تا 200 ... حالا از 200 شده 300 و 50% رشد . باید چند روز ببنده و توضیح ارسال کنه که چرا شده 300 و 50% رشد داشته در حالی که همین الان 50% زیر سقف است

بارها گفتیم و بازم میگیم دبستان اطراف سازمان بورس کجاست ؟ دبستانی ها را بیرند به جای این ابله ها بنشانند
      درخت بنشانند حداقل یه چرخه ای مفید از دی اکسید کربن و اکسیژن ایجاد میشه ولی این ابله های تصمیم گیرنده اندازه یک درخت نو نهال هم ارزش ندارند
      در مقام مقایسه ، سایپا یکی از عقب مانده ترین خودروسازان است

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14633

حذف سفارش‌ در ۵ دقیقه پایانی پیش‌گشایش بورس ممنوع شد

?از روز سه‌شنبه ۱۸ آذر در پنج دقیقه پایانی زمان پیش گشایش بازار (از ساعت ۸:۵۵ تا ۹) امکان هرگونه حذف یا ویرایش سفارش‌های وارده قبلی تا زمان گشایش بازار امکان‌پذیر نیست.
        ....
        یعنی میتونی سفارش چه خرید یا فروش ارسال کنی ولی حذف یا تغییر نه.
        خوب نمیدونم چرا کلا حذفش نمیکنن تا خیال همه راحت بشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• reza14000
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 99

به گفته کارشناسان سرازیر شدن پول هوشمند از بازار های موازی از قبیل ارز ،طلا، مسکن و .... به سمت بازار بورس مشهود است...

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14633

اون قدیمها در بازار ملاکهای دیگه غیر از آیتمهایی که الان بازار با نگاه بهش سهم میخره وجود داشت که الان کم رنگ شده و یکی از اونها بحث پی به ای سهم بود
            بعضی ها از مارکت زیاد شرکتها حرف میزنن و سود اندک در برابر سرمایه شرکتها به نظر من از زمانی این پی به ای های نجومی مد شد که سهام با پی به ای منفی قیمتهای عجیبی پیدا کردن و به واسطه تجیدد ارزیابی کسی دیگه به سود شرکتها توجه نکرد
            الان هنوزم بازار داره میدو دنبال سهمی که تجدید داره
            حالا یا باید کلا غیر 70% از بازار بزنید(چون یا زیان میسازن و یا پی به ای بالایی دارن) و اصلا بهشون ورود نکتید و یا باید با این بحث پی به ای های نجومی کنار بیاین ولی به نظرم حداقل برای خودتون یه ملاکهایی قرار بدید و یه تعادلی در معاملات خودتون ایجاد کنید مثلا بیشتر از 30% از سرمایه را وارد سهام پی به ای منفی یا نجومی نکنید یا مثلا اصلا سهمی با پی به ای منفی نخرید
            یا پی به ای سهمی از یه مقدار مشخصی اگر بیشتر شد و تجدید هم نداشت نخرید یا.....
            دیگه خودتون استاد تر هستید و روش بهتر انتخاب میکنید
            دوستان عزیز لطفا مطلب بالا را خیلی دقیق بخونید
            و خواهشی که دارم اینکه قبل از خواندن مطالب این تاپیک حتما با مطالعه مطلب بالا تصمیم خودتون را گرفته باشید
            دیگه حقیقتا خیلی از بحث ها از حوصله بنده و این تاپیک خارج هست
            حالا اگر بحث فنی باشه خیلی عالیه ولی خیلی وقتها بحثها به حاشیه میره و فقط باعث مستهلک شدن روحی و روانی بنده و حضرات محترمی میشه که این تاپیک را دنبال میکنن
            یادمون باشه همه در بورس هستیم که سود کنیم نه اینکه بگیم کی درست میگه کی اشتباه میگه
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/04, 13:02.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14633

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
              خساپا
              بالاس
              غبهار
              خگستر
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• جواد4159
                ستاره دار(2)
                • Feb 2013
                • 143

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
                خساپا
                بالاس
                غبهار
                خگستر
                جناب تمام هفته قبل گفتید سمت سهام بزرگ نریم فقط سهام کوچک بخریم الان نظرتون عوض شد؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14633

در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Post
                  جناب تمام هفته قبل گفتید سمت سهام بزرگ نریم فقط سهام کوچک بخریم الان نظرتون عوض شد؟
                  نه
                  هنوزم نظرم همینه
                  اگر توجه کنید و هر شب چندتا سهم میدم برای بررسی و نه پیشنهاد خرید یا فروش
                  خگستر و خساپا فردا کلیت بازار مشخص میکنن پس باید بررسی کنید این دوتا برگردن بازار میتونه برگرده و میشه از سهام بزرگ یه نوسان 10 درصدی گرفت
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14633

این یه خبر خوبه برای بازار بورس و خبری بد برای دلار و سکه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

این یه خبر خوبه برای بازار بورس و خبری بد برای دلار و سکه

اگر ظریف نامزد ریاست جمهوری باشه من شکی ندارم کاندید رهبری است
                      قالیباف ضایع شد دوباره

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14633

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                        اگر ظریف نامزد ریاست جمهوری باشه من شکی ندارم کاندید رهبری است
                        قالیباف ضایع شد دوباره
                        قبلا رسما اینو رد کرده بود
                        مگر اینکه بخواد نظرش عوض کنه
                        ولی تمایل خودش برای ماندن در سمت فعلی اعلام کرده
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14633

بالاس از منفی 5 به سمت صف خرید حرکت کرده ببنیم میتونن صف خرید میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14633

بالاس از منفی 5 به سمت صف خرید حرکت کرده ببنیم میتونن صف خرید میشه
                            جالبه که سفاسی و بایکا اصلا حجم مبنا را پر نمیکنن
                            بالاس هم یک قدمی صف خرید قرار گرفته ولی هنوز صف خریدش نکردن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14633

بالاس هم صف خرید شد
                              و سناریو دیروز ما که گفتیم این حجم سنگین و منفی و مثبت کردن سهم برای پیاده کردن نوسانگیر هاست را تقویت کرد
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14633

دوستان گرامی
                                ما طی دو هفته گدشته یک سری سهام کوچیک معرفی کردیم که بعضی ها به ما اراد گرفتن که چرا این سهام گفتی و تبلیغ کردی
                                یه توضیح مختصر بدن
                                اولا که من فقط سهام را تشریح میکنم و کمی از مسایل پشت پرده سهامی که میدونم و اجازه دارم را میگم
                                ولی با همه این وجود سهامی که ما طی دو هفته گذشته معرفی کردیم خدارو شکر همه در سود هستن و امروز هرکس خواست میتونه با سود مناسب خارج بشه
                                کسرام ،بایکا،سفاسی ،زدشت و آخرین مورد هم بالاس است
                                هر کس سهام معرفی شده ما را خریده قطعا باید با بررسی خودش خریده باشه
                                ما نه اینجا کانال وی آی پی هستیم و نه پولی از کسی میگیریم
                                فقط کارهای روزانه خودمون اینجا به اشتراک میزاریم
                                --
                                خواهشن دوستانی که بیخودی و فقط به استناد نوشته ها من سهام فوق خریدن همن الان با سود به صفهای خرید بفروشن و تا زمانی که خودشون تحلیل نکردن سهم نخرن
                                بالاس هم الان صف خرید مناسبی داره هر کس حال نمیکنه الان بفروشه و سودش نوش جانش
                                ما فعلا با سهامی که گفتیم سهامداری میکنیم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X