تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاوه آهنگر
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 413

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

دلار رمق صعود نداره.همین الانم کله کرد پایین.این مصوبه مجلس فقط تنفسی برای دلالان هست.همه میدونن که این مجلسی ها سرشون توی آخور کیا هست!

نظر

• Saba60
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 112

دلار همین الانش هم اگه زیر ش رو رها کنن، کمتر از یه هفته میاد تا ۲۲ تومن! ولی به ظاهر فعلا وقتش نیست.
      @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• Deutschland
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 838

دلار جون ندارد
        بایدن بیاد میگن تا ۱۱.۵۰۰ روحانی میارد پاین که تو انتخابات عارف یا لاریجانی ببرد

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14634

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          بالاس
          به طرف سقف 9400 تومان حرکت میکنه و داره یه الگوی فنجام یا کاپ میسازه
          در صورت رسیدن به سقف 9400 تومان این تحلیل آبدیت خواهد شد

خوب طبق بررسی که روی بالاس انجام دادیم
          مشخص شد که سهم از سال 1371 تا امروز تجدید ارزیابی نداشته
          املاک و زمین ها و آمار دقیق ماشین آلات شرکت مشخص نیست
          ولی همان مقداری که مشخص هست هم اعداد قابل تامل و زیادی هستند
          این شرکت 12 معدن سنگ بالاست فعال در کشور داره که ارزش تقریبی هر معدن با تجهیزات آن بین 20تا 30 میلیارد تومان بنا بر اندازه و وسعت معدن سنجیده میشه
          430 عدد واگن شن کش داره که همین الان ارزش هر واگن شن کش بین 800تا900 میلیون تومان است
          .....
          اگر ارزش هر معدن را میانگین 25 میلیارد تومان و ارزش هر واگن را 800 میلیون تومان بسنجیم
          دارایی شرکت از همین دو محل 344 میلیارد تومان واگن ها و 300 میلیارد تومان معادن این شرکت ارزش خواهند داشت
          و در مجموع 640 میلیارد تومان دارایی های شرکت برآورد میشود
          (این شرکت دارای دفاتر در تهران و دیگر شهرهاست و اطلاع دقیقی از انبارها و زمین‌های شرکت در دست نیست که در این برآورد نیز لحاظ نشده اند)
          برای شرکتی که سرمایه آن 15 میلیارد تومان است دارایی های سنگین محسوب میشود
          در صورتی که شرکت بخواد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی اعمال نماید قابلیت تجدید سنگین تا سطح 4000 درصد را نیز داراست
          ....
          اگر واگن ها را با نصف قیمت(بخاطر استهلاک) و ارزش معادن شرکت را نیز نصف قیمت در نظر بگیریم باز هم این شرکت با تجدید ارزیابی سنگین بیشتر از 2000 درصد مواجه خواهد بود
          این سرمایه کوچک در کنار پتانسیل های بنیادی این سهمو جذاب کرده
          ضمنا باید توجه داشت که این شرکت در واقع ماهیت پیمانکاری داشته و برخورداری از سرمایه بیشتر قدرت شرکت در ورود به مناقصه های بزرگتر را فراهم می‌نماید و این مهم باعث میشه مدیران شرکت هم کم کم به فکر تجدید ارزیابی دارایی های شرکت بی افتن
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

خوب طبق بررسی که روی بالاس انجام دادیم
            مشخص شد که سهم از سال 1371 تا امروز تجدید ارزیابی نداشته
            املاک و زمین ها و آمار دقیق ماشین آلات شرکت مشخص نیست
            ولی همان مقداری که مشخص هست هم اعداد قابل تامل و زیادی هستند
            این شرکت 12 معدن سنگ بالاست فعال در کشور داره که ارزش تقریبی هر معدن با تجهیزات آن بین 20تا 30 میلیارد تومان بنا بر اندازه و وسعت معدن سنجیده میشه
            430 عدد واگن شن کش داره که همین الان ارزش هر واگن شن کش بین 800تا900 میلیون تومان است
            .....
            اگر ارزش هر معدن را میانگین 25 میلیارد تومان و ارزش هر واگن را 800 میلیون تومان بسنجیم
            دارایی شرکت از همین دو محل 344 میلیارد تومان واگن ها و 300 میلیارد تومان معادن این شرکت ارزش خواهند داشت
            و در مجموع 640 میلیارد تومان دارایی های شرکت برآورد میشود
            (این شرکت دارای دفاتر در تهران و دیگر شهرهاست و اطلاع دقیقی از انبارها و زمین‌های شرکت در دست نیست که در این برآورد نیز لحاظ نشده اند)
            برای شرکتی که سرمایه آن 15 میلیارد تومان است دارایی های سنگین محسوب میشود
            در صورتی که شرکت بخواد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی اعمال نماید قابلیت تجدید سنگین تا سطح 4000 درصد را نیز داراست
            ....
            اگر واگن ها را با نصف قیمت(بخاطر استهلاک) و ارزش معادن شرکت را نیز نصف قیمت در نظر بگیریم باز هم این شرکت با تجدید ارزیابی سنگین بیشتر از 2000 درصد مواجه خواهد بود
            این سرمایه کوچک در کنار پتانسیل های بنیادی این سهمو جذاب کرده
            ضمنا باید توجه داشت که این شرکت در واقع ماهیت پیمانکاری داشته و برخورداری از سرمایه بیشتر قدرت شرکت در ورود به مناقصه های بزرگتر را فراهم می‌نماید و این مهم باعث میشه مدیران شرکت هم کم کم به فکر تجدید ارزیابی دارایی های شرکت بی افتن
            دوست گران مایه دست روی سهام های خطرناکی میذاری . حتی اگر رشد کنند . بر خی میگند در بورس باید ریسک پذیر باشی ولی این ریسک پذیری این مدلی را من نمی پذیرم
            خرید خودتون به کنار ، حالا خطرناکیش هم به کنار ، ولی تبلیغ کردنش ... جای سوال داره . به هر حال کریدت ( اعتبار ) افراد در این فروم های مجازی ممکنه به یاریشون بیاد و تبلیغشون موثر باشد ولی ...
            تابلو خوانی و تجربه و روند معاملات و سابقه و همه زیر سوال است برای چنین سهامی
            سهمی که از 5000 تا 4500 تومن به مدت 40 روز ( 27 روز کاری ) 3 قفله در صف فروش است و مطلقا خریدار نداره ، چطور میشه حالا 5900 بخریش ؟ قیمت 28 مرداد ؟؟؟!!!! تن و بدن ادم می لرزه
            اینکه سهم های فسقلی و شناور بسیار کم این مدلی را یهوئی و بی خودی و همینجوری میاند باند بازی راه میندازند و میزنند زیرش و بر خلاف روند و اصول بازار میارند بالا به کنار ، اینها درست بحثی نیست ، ولی وارد این بازی شدن ریسک بالائی داره

چطور میشه یه سهم بدون اینده درخشان و بدون سود سازی درست و درمونی که 3 ماه فیکس کسی نمیخره ( از 28 مرداد تا 24 ابان ) و در این 3 ماه فقط 1 مثبت جزئی در پایانی ثبت کرده ( 5 شهریور ) و کسی نمیگه منت چند و اصلا نگاش نمیکنه ، حالا یهو ...
            تجربه و تابلو خوانی حرف دیگری دارد

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4097

یا مثلا ثغربی که دوستمون خرید و من گفتم نخر اینطور سهام را
              اینکه گروهی هماهنگ شده بیان بخرند و بزنند زیرش به کنار ، اینها بحثی دیگر است . ممکنه بزنند زیرش و چند تا مثبت هم زوری بچپونند بهش ، ولی سهمی که 115 روز در صف فروش 3 قفل اندر قفل است و هیچی خریدار نداره و جنازه افتاده یه کنار ، حتی یک مثبت 1 در پایانیش در این 115 روز ثبت نکرده !!!!!!!!!!!!!! و اگر حجم میخورد باید دیگه حداقل تا 700 میریخت مثل بقیه هم گروهی هاش و با برگشت بازار الان نهایتش 800 بود ( بجز ثاباد که اونم حجم نخورده و زیاد نریخت و هنوز باید بریزه ) ، حتی اگر بدونیم قرار است باند بازی شود و بزنند یکی دو روز زیرش ، نباید وارد بازیشون شد . بخصوص اینکه هیچچچچچچچ خبری از انها درز نکرده و هیچ اتفاقی هم در شرکت مربوطه نیفتاده

اینها خیلی خطرناک است
              ثشاهد هم 3700 جمع شد و تا 4000 رفت . الان را ببینید چطور داره جون میکنه تا این هفته ببینیم میتونه یه حرکت درست درمونی بزنه یا نه
              خیلی سهم ها نیمه راه ریزش جمع شدند و یک دو تا یا حتی بیشتر مثبت هم خوردند ولی بعدش ؟؟؟
              چه برسد به سهمی که 115 روز خریدار نداشته و در بهترین روزهای بازار هم نتونسته یه مثبت ثبت کند !!!!!!!!!!!! مثبت پیشکش ، حتی نتونسته صف فروشش جمع شود و کل این ایام را صف فروش قفل اندر قفل بوده /:.negaran.:/

بورس یه حساب کتابی داره . اگر سهمی خارج از عرف حساب کتاب تابلو خوانی خواست با باند بازی و سفته بازی و غیر راهش را جدا کنه ، ترجیحا یا نباید وارد بازیشون شد یا هر لحظه باید گوش بزنگ فرار بود
              چون هر سهمی خارج از تابلو خوانی رفتار کرد ؛ عاقبت یه جا وا میده و دست سهامدار را میذاره پوسته گردو
              در غیر اینطورت بورس تهران میشه کازینوهای لاس وگاس و قمار
              شانسی تخیلی سهمی که خریدار نداره یهو قمارش بگیره و ورق برگرده
              مثل تخته نرد شده ، یهو تاس برگرده و به نفعت بشه . این نشد بورس بازی . بورس تهران قطعا جنبه قمار را دارد در این شکی نیست ولی این رفتاری که در برخی نمادها در 2 هفته گذشته راه انداختند جنبه تاس تخته نرد و کازینو را برده بالا

سازمان هم نشسته داره بر و بر نگاه میکنه
              سهمی که ماه ها در صف فروش قفل است و خریدار نداره و حجم مبنا پر نکرده و ریزش در تناسب بازار نداشته ، باید مثل خیلی های دیگه یه منفی حداقل و دست کم کم حدود 30% تپل بخوره تا به تعادل برسه مثل مابقی سهامی که با حجم خوردن ریخته و بعد برگرده تا منطق تابلو خوانی و روند معاملات گردن زده نشود ، در غیر اینطصورت بازم همون داستان های قبلی میشه . سهم باد کن و بنداز و ...
              سهامدار که نیمده اینجا تاس بریزه یا قمار بازی کنه
              سهمی که حجم نخورده در حالی که فروشنده هر روز و هر روز در صف فروش التماس میکرده ، چطور میشه یهو برگرده به قیمت های 3 ماه قبل ؟
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/03, 21:11.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14634

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                یا مثلا ثغربی که دوستمون خرید و من گفتم نخر اینطور سهام را
                اینکه گروهی هماهنگ شده بیان بخرند و بزنند زیرش به کنار ، اینها بحثی دیگر است . ممکنه بزنند زیرش و چند تا مثبت هم زوری بچپونند بهش ، ولی سهمی که 115 روز در صف فروش 3 قفل اندر قفل است و هیچی خریدار نداره و جنازه افتاده یه کنار ، حتی یک مثبت 1 در پایانیش در این 115 روز ثبت نکرده !!!!!!!!!!!!!! و اگر حجم میخورد باید دیگه حداقل تا 700 میریخت مثل بقیه هم گروهی هاش و با برگشت بازار الان نهایتش 800 بود ( بجز ثاباد که اونم حجم نخورده و زیاد نریخت و هنوز باید بریزه ) ، حتی اگر بدونیم قرار است باند بازی شود و بزنند یکی دو روز زیرش ، نباید وارد بازیشون شد . بخصوص اینکه هیچچچچچچچ خبری از انها درز نکرده و هیچ اتفاقی هم در شرکت مربوطه نیفتاده

اینها خیلی خطرناک است
                ثشاهد هم 3700 جمع شد و تا 4000 رفت . الان را ببینید چطور داره جون میکنه تا این هفته ببینیم میتونه یه حرکت درست درمونی بزنه یا نه
                خیلی سهم ها نیمه راه ریزش جمع شدند و یک دو تا یا حتی بیشتر مثبت هم خوردند ولی بعدش ؟؟؟

بورس یه حساب کتابی داره . اگر سهمی خارج از عرف حساب کتاب تابلو خوانی خواست با باند بازی و سفته بازی و غیر راهش را جدا کنه ، ترجیحا یا نباید وارد بازیشون شد یا هر لحظه باید گوش بزنگ فرار بود
                چون هر سهمی خارج از تابلو خوانی رفتار کرد ؛ عاقبت یه جا وا میده و دست سهامدار را میذاره پوسته گردو
                در غیر اینطورت بورس تهران میشه کازینوهای لاس وگاس و قمار
                شانسی تخیلی سهمی که خریدار نداره یهو قمارش بگیره و ورق برگرده
                مثل تخته نرد شده ، یهو تاس برگرده و به نفعت بشه . این نشد بورس بازی . بورس تهران قطعا جنبه قمار را دارد در این شکی نیست ولی این رفتاری که در برخی نمادها در 2 هفته گذشته راه انداختند جنبه تاس تخته نرد و کازینو را برده بالا

سازمان هم نشسته داره بر و بر نگاه میکنه
                سهمی که ماه ها در صف فروش قفل است و خریدار نداره و حجم مبنا پر نکرده و ریزش در تناسب بازار نداشته ، باید مثل خیلی های دیگه یه منفی حداقل و دست کم کم حدود 30% تپل بخوره تا به تعادل برسه مثل مابقی سهامی که با حجم خوردن ریخته و بعد برگرده تا منطق تابلو خوانی و روند معاملات گردن زده نشود ، در غیر اینطصورت بازم همون داستان های قبلی میشه . سهم باد کن و بنداز و ...
                سهامدار که نیمده اینجا تاس بریزه یا قمار بازی کنه
                سهمی که حجم نخورده در حالی که فروشنده هر روز و هر روز در صف فروش التماس میکرده ، چطور میشه یهو برگرده به قیمت های 3 ماه قبل ؟
                اگر سازمان زورش به کدما رسید به بقیه بازار هم میرسه
                امروز بازیگر کدما میگفت حیفم آمد امروز حجم مبنا را پر کردم حیف سهامی که فروختم این حرفو بعد از رشد 2000 درصدی میزنه
                همین سهمو روی 30 هزار تومان کلی اصرار کرد که بخریم
                ولی منم همین حرف های شما را بهش تحویل دادم
                بهش گفتم این سهم الا 10 برابر شده چیزی نداره خرید نداره گفت پشیمون میشی
                الان چرا دورغ بگم پشیمونم که نخریدم
                کدما 30 تومان تا 60 رفت و بعد از افزایش سرمایه 80 درصدی الان روی 26 هزار تومان کسی حجم مبنا را هم عرضه نمیکنه
                درسته که کدما هم آخرش بازیش تمام میشه ولی اگر من 5 ماه پیش با تفکر شما به پیشنهاد این بازیگر جواب نداده بودم الان سود 800 درصدی کرده بودم
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14634

دوست گران مایه دست روی سهام های خطرناکی میذاری . حتی اگر رشد کنند . بر خی میگند در بورس باید ریسک پذیر باشی ولی این ریسک پذیری این مدلی را من نمی پذیرم
                  خرید خودتون به کنار ، حالا خطرناکیش هم به کنار ، ولی تبلیغ کردنش ... جای سوال داره . به هر حال کریدت ( اعتبار ) افراد در این فروم های مجازی ممکنه به یاریشون بیاد و تبلیغشون موثر باشد ولی ...
                  تابلو خوانی و تجربه و روند معاملات و سابقه و همه زیر سوال است برای چنین سهامی
                  سهمی که از 5000 تا 4500 تومن به مدت 40 روز ( 27 روز کاری ) 3 قفله در صف فروش است و مطلقا خریدار نداره ، چطور میشه حالا 5900 بخریش ؟ قیمت 28 مرداد ؟؟؟!!!! تن و بدن ادم می لرزه
                  اینکه سهم های فسقلی و شناور بسیار کم این مدلی را یهوئی و بی خودی و همینجوری میاند باند بازی راه میندازند و میزنند زیرش و بر خلاف روند و اصول بازار میارند بالا به کنار ، اینها درست بحثی نیست ، ولی وارد این بازی شدن ریسک بالائی داره

چطور میشه یه سهم بدون اینده درخشان و بدون سود سازی درست و درمونی که 3 ماه فیکس کسی نمیخره ( از 28 مرداد تا 24 ابان ) و در این 3 ماه فقط 1 مثبت جزئی در پایانی ثبت کرده ( 5 شهریور ) و کسی نمیگه منت چند و اصلا نگاش نمیکنه ، حالا یهو ...
                  تجربه و تابلو خوانی حرف دیگری دارد
                  اما در مورد بحث تبلیغ که شما گفتید
                  باید بگم تشریح کردن و تحلیل کردن با تبلیغ کردن خیلی فرق میکنه
                  من تا الان بالاس بررسی کردم و به اشتراک گذاشتم
                  الان شما هم کاش بجای گفتن کلیات که هم من میدونم هم شما تحلیل‌های منو نقد می‌کردید شاید منم به این نتیجه برسم که بالاس سهم خوبی نیست قطعا اگر متوجه بشم اشتباه کردم سریعا اعلام می‌کنم و از سهم خارج میشم در همین تاپیک بوده که سهمی را خریدم و چون متوجه اشتباه خودم شدم اعلام خروج دادم و خدارو شکر در زمان اعلام خروج هم در سود بودیم
                  حالا من امیدوارم از نظرات کارشناسی شما در مورد بالاس بهره‌مند بشم چه تکنیکالی چه بنیادی؟
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4097

اگر سازمان زورش به کدما رسید به بقیه بازار هم میرسه
                    امروز بازیگر کدما میگفت حیفم آمد امروز حجم مبنا را پر کردم حیف سهامی که فروختم این حرفو بعد از رشد 2000 درصدی میزنه
                    همین سهمو روی 30 هزار تومان کلی اصرار کرد که بخریم
                    ولی منم همین حرف های شما را بهش تحویل دادم
                    بهش گفتم این سهم الا 10 برابر شده چیزی نداره خرید نداره گفت پشیمون میشی
                    الان چرا دورغ بگم پشیمونم که نخریدم
                    کدما 30 تومان تا 60 رفت و بعد از افزایش سرمایه 80 درصدی الان روی 26 هزار تومان کسی حجم مبنا را هم عرضه نمیکنه
                    درسته که کدما هم آخرش بازیش تمام میشه ولی اگر من 5 ماه پیش با تفکر شما به پیشنهاد این بازیگر جواب نداده بودم الان سود 800 درصدی کرده بودم
                    عرض کردم بورس تهران بخشیش قمار است
                    شما وارد قمار کدما میشدی ، می بردی ولی اگر تاست خوب نمی نشست چی ؟
                    الان هم معما حل شده . اگر کدما چند ماه دچار صف فروش میشد چی ؟ بازم همینو میگفتید ؟
                    چند میلیون سهامد ار باید راه بیفتند دنبال سفته بازهای قهار در سهم های فسقلی و بی بیناد و حبابی ؟
                    ما اومدیم اینجا قمار بازی ؟ اگر بحث قمار است که تکنیکال و بازار خوانی و کدال و هزار کوفت و زهر مار دیگه را ببوسیم بذار طاقچه خونه و کلا راه بیفتیم دنبال سفته بازی و قمار بازی
                    شما هم جسارت نباشه دیگه تکنیکال و بازار خوانی و نسبت های خریدار فروشنده و سرانه خریدار را بذار کنار

و در پایان کدما را شک ندارم حتی 1% هم شک ندارم دست عواملی از سازمان یا افرادی خاص در کار است و پای سودشون در میان است وگرنه چنان پکونده بودنش که حیرت زده میشدید
                    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/03, 21:59.

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4097

اما در مورد بحث تبلیغ که شما گفتید
                      باید بگم تشریح کردن و تحلیل کردن با تبلیغ کردن خیلی فرق میکنه
                      من تا الان بالاس بررسی کردم و به اشتراک گذاشتم
                      الان شما هم کاش بجای گفتن کلیات که هم من میدونم هم شما تحلیل‌های منو نقد می‌کردید شاید منم به این نتیجه برسم که بالاس سهم خوبی نیست قطعا اگر متوجه بشم اشتباه کردم سریعا اعلام می‌کنم و از سهم خارج میشم در همین تاپیک بوده که سهمی را خریدم و چون متوجه اشتباه خودم شدم اعلام خروج دادم و خدارو شکر در زمان اعلام خروج هم در سود بودیم
                      حالا من امیدوارم از نظرات کارشناسی شما در مورد بالاس بهره‌مند بشم چه تکنیکالی چه بنیادی؟
                      دیگه چه تحلیلی بکنم دوست عزیز ؟ جزئیات را هم گفتم
                      روزها را هم ذکر کردم . همه انچه باید بگویم را گفتم
                      در نهایت هم گفتم سهمی که از 28 مرداد و قیمت 5900 تا 24 ابان به مدت حدود 3 ماه کلا صف فروش بوده ، چطور میشه الان قیمت 28 مرداد خریدش ؟
                      99% سهام بازار الان 30 تا 50 درصد و حتی درصدهای بالاتر ، پائین تر از قیمت 28 مردادشون هستند . بالاس چه گلی به سر بازار زده یا چه فرقی با بقیه داره که باید قیمت 28 مردادش برسد و خریدش ؟
                      جز اینکه فسقلی است و افتادند توش . منم معتقدم باید بخشی از پول را برد جائی که پول راه افتاده ، منکرش نیستم ولی نه اینقدر خطرناک و کلا خارج از چارچوب تابلو خوانی و تحلیل . در این حدش دیگه خارج از بحث است و این دیگه جریان پول نیست . سفته بازی محض اندر محض است

اینکه تجدید ارزیابی نداشته و چند تا معدن و واگن داره و مابقی تحلیل هاتون ، دلیل کافی نیست برای رشد سهم
                      این موارد که گفتید یک ماه قبل هم بود . 1 ماه قبل هم تجدید نداشت و خبری از تجدید هم در راه نیست ، معدن و واگن هم داشت ، چرا یک ماه قبل کسی بهش نگاه نمیکرد . اینها نشد دلیل . وقتی اینطور تحلیل ها فاقد درجه علمی معتبر باشد دیگه چیو نقد کنم ؟

سهم باید در وهله اول سود بسازه . متاسفانه بخشی از بورس تهران کازینوی حباب و سفته بازی شده و همه اصول بورس بازی جهانی را برده زیر سوال
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/03, 22:04.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14634

دیگه چه تحلیلی بکنم دوست عزیز ؟ جزئیات را هم گفتم
                        روزها را هم ذکر کردم . همه انچه باید بگویم را گفتم
                        در نهایت هم گفتم سهمی که از 28 مرداد و قیمت 5900 تا 24 ابان به مدت حدود 3 ماه کلا صف فروش بوده ، چطور میشه الان قیمت 28 مرداد خریدش ؟
                        99% سهام بازار الان 30 تا 50 درصد و حتی درصدهای بالاتر ، پائین تر از قیمت 28 مردادشون هستند . بالاس چه گلی به سر بازار زده یا چه فرقی با بقیه داره که باید قیمت 28 مردادش برسد و خریدش ؟
                        جز اینکه فسقلی است و افتادند توش . منم معتقدم باید بخشی از پول را برد جائی که پول راه افتاده ، منکرش نیستم ولی نه اینقدر خطرناک و کلا خارج از چارچوب تابلو خوانی و تحلیل . در این حدش دیگه خارج از بحث است و این دیگه جریان پول نیست . سفته بازی محض اندر محض است

اینکه تجدید ارزیابی نداشته و چند تا معدن و واگن داره و مابقی تحلیل هاتون ، دلیل کافی نیست برای رشد سهم
                        این موارد که گفتید یک ماه قبل هم بود . 1 ماه قبل هم تجدید نداشت و خبری از تجدید هم در راه نیست ، معدن و واگن هم داشت ، چرا یک ماه قبل کسی بهش نگاه نمیکرد . اینها نشد دلیل . وقتی اینطور تحلیل ها فاقد درجه علمی معتبر باشد دیگه چیو نقد کنم ؟
                        دو ماه قبل کسی به 70 درصد بازار نگاه نمیکرد بازار رم کرده بود و همه در صف فروش قفل بودن
                        من باز هم تحلیل بنیادی و یا تکنیکال از شما در مورد بالاس ندیدم
                        اینکه شما روزهای منفی و صف فروش می‌شمارد میگید این کافیه و بنیاد و دارایی های (معادن و واگن ها و ماشین آلات) سهمو میگید کافی نیست دیگه برای من جایی برای بحث باقی نمیزاره بهتره ادامه پیدا نکنه و منم از بیان نظرات شما تشکر میکنم
                        انشالله موفق باشید
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14634

لبیک گروه سایپا به بیانات رهبر انقلاب
                          خبر آنلاین : مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به بیانات اخیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در خصوص جهش تولید خودرو، گفت: فرامین رهبر معظم انقلاب را در زمینه رشد تولید خودرو با تکیه بر توان قطعه‌سازان داخلی محقق خواهیم کرد.
                          لبیک گروه سایپا به بیانات رهبر انقلاب
                          سیدجواد سلیمانی گفت: در دو سال گذشته گروه سایپا با تکیه بر ظرفیت‌های موجود در داخل و شناسایی توان شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش‌بنیان داخلی توانسته است ضمن ارتقاء کیفیت و معرفی محصولات جدید، رونق تولید را رقم بزند.

وی با اشاره به شکست پروژه تحریم صنعت خودرو ایران ادامه داد: با تکیه بر توان موجود در کشور و بی‌نیاز از شرکای بدعهد خارجی، دشمن را در دستیابی به اهداف تحریم ناکام گذاشته و محصولات جدیدی را برپایه مگاپلت فرم ملی سایپا (SP۱۰۰) به بازار عرضه کردیم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افزود: گام مهم دیگر توقف تولید پراید و حذف این محصول پرتیراژ از سبد محصولات سایپا بود که با توجه به ظرفیت ۵۰ درصدی آن از کل ظرفیت تولید سایپا، یک خلأ بسیار بزرگ محسوب می‌شد، اما توانستیم با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری قطعه‌سازان این خلأ جدی را پر کرده و در سال جهش تولید، به ارتقاء کیفیت هم توجه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه راهبرد سایپا توسعه همکاری با صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه داخلی‌سازی قطعات است، تصریح کرد: در حال حاضر بیش ‌از ۸۰ قطعه از محصولات خود را با همکاری وزارت دفاع، نیروی هوافضای سپاه پاسداران و نیروی هوایی ارتش در دست ساخت و بومی‌سازی داریم و پیشتر نیز بخش زیادی از قطعات مورد نیاز را با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های ایرانی داخلی‌سازی کرده‌ایم.

سلیمانی جهش تولید با ادامه استفاده از ظرفیت‌های موجود و همگام با جهش تکنولوژی را هدف امسال سایپا عنوان کرد و گفت: توسعه همکاری با همه قطعه‌سازان داخلی به‌ویژه نیروهای مسلح و شرکت‌های دانش بنیان را با قدرت پیش می‌بریم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در پایان گفت: برنامه‌های جدیدی در زمینه ساخت قطعات بسیار پیشرفته خودرویی با توان داخلی را به‌اجرا درآورده‌ایم که جزییات آن‌ را در آینده اعلام خواهیم کرد.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 838

dollar euro تا کجا میتواند رشد کند؟۱.۳۰ برسد بفروشم یا تا ۱.۴۳هم میرسد؟

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

دو ماه قبل کسی به 70 درصد بازار نگاه نمیکرد بازار رم کرده بود و همه در صف فروش قفل بودن
                              من باز هم تحلیل بنیادی و یا تکنیکال از شما در مورد بالاس ندیدم
                              اینکه شما روزهای منفی و صف فروش می‌شمارد میگید این کافیه و بنیاد و دارایی های (معادن و واگن ها و ماشین آلات) سهمو میگید کافی نیست دیگه برای من جایی برای بحث باقی نمیزاره بهتره ادامه پیدا نکنه و منم از بیان نظرات شما تشکر میکنم
                              انشالله موفق باشید
                              ظاهرا باید حرفهام را تکرار کنم . چون اصل مطلب را من گفتم با ذکر دقیق جزئیات
                              2 ماه قبل کسی به بازار نگاه نمیکرد . اوکی کاملا درست . ولی بجز بالاس چند تا سهم دیگه میتونی مثال بزنی که قفل در صف فروش باشند و حجم نخورده باشند و حالا قیمت 28 مرداد باشند ؟ دقیقا نام ببرید . بازم تک و توکی شاید باشه و هست ولی شما نام ببرید
                              موضوع اینه
                              شما موضوع را کلییش میکنی ؟ اگر کلی بنگریم که بالاس باید تا حدود 3تا 3500 و حتی 2500 هم پای بازار میریخت .دقیقا مثل بقیه بازار
                              اگر حجم خورده بود ریخته بود . چون حجم نخورده و خریدار نداشته ، نریخته . ایا خریدار نداشتن برای سهمی مزیت است ؟
                              حجم میخورد تا 2500 و 3000 میریخت و الان فوق فوقش باید 4000 باشد با رشد دو هفته گذشته نه 5900 . حدود 50% رشد اضافه دارد همین الان
                              موضوع اینه

تحلیل بنیادی داره مگه این سهم ؟؟؟ نه سود داره و نه اینده ای درخشان و نه قراردی جدید و نه هیچی و هیچی . یه چس سود هم ساخته با قیمت فضائی که الان داره که مخت سوت میکشه . از هیچی و کاه باید کوه بسازم ؟
                              جز اینکه سهم های فسقلی و بی بنیاد و حبابی و درب و داغون را با سفته بازی محض بادشون میکنند ؟ چون کوچکند و شناور کم است ؟ این دیگه تحلیل بنیادی داره ؟ این دلیل های بنیادی کجا بودند تا 2 هفته پیش که این سهم 2 ماه ازگار خریدار نداشت که نداشت
                              الان این سفته بازها که افتادند توش یاد دلیل های بنیادیش افتادند ؟؟
                              خودمون را اومدیم اینجا گول بزنیم یا بقیه را ؟؟؟ اخه دیگه این چیزها را هم من میدونم و هم شما و هم بقیه . چرا نباید حقایق را بپذیریم و باید وارونه جلوه دهیم ؟

دارائی کیلوئی چند ؟ سهم باید سود بسازه . مگه قیمت سهم با ماشین الات و زمین محاسبه میشه ؟ از کی تا حالا این مسخره بازی ها در بورس قمار خونه تهران رواج پیدا کرده ؟ دقیقا از موقعی که دلقک بازی تجدید ارزیابی راه افتاده
                              یه مشت شرکت ورشکسته داغون و اشغال باید باد شوند . اسمشم میذارند تجدید ارزیابی دارائی . نه سود و نه چشم انداز و نه قرارداد و نه تولید و نه هیچی ... افزایش سرمایه از دارائی و کم شدن قیمت سهم و گول زدن ملت که حالا قیمتش کم شد دوباره بیا بخر ببر بالا
                              اینها واقعیات هاست . درسته ما هم هر از گاهی همراه این روندها میشیم و سود میبریم ولی واقعیت ها اینه ، تجدید دارائی که نون و اب نمیشه برای شرکت و 1 ریال هم سود برای شرکت ارمغان نمیاره و کمترین تاثیری در روند تولید و راندمان و سود سازی نداره
                              قیمت سهم که با ماشین الات و زمین و باغ و ویلا مشخص نمیشه ، سهم باید سود بسازه
                              سهم حبابی و سفته بازی ممکنه قمارش بگیره و سود خوبی هم برسونه ولی نباید پیشنهاد خرید شود
                              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/04, 10:38.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14634

خساپا تا این لحظه جواب کنفرانس ارسال نکرده اگر شنبه قبل از ساعت 10 ارسال کنه باز میشه اگر نکنه بازگشایی سهم میشه یکشنبه
                                اما با جهت دهی که خساپا این چند روزه روی بازار پیدا کرده اگر شنبه باز میشد میتونست موجبات مثبت شدن بازار فراهم کنه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X