تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    بالاس هم صف خرید شد
    و سناریو دیروز ما که گفتیم این حجم سنگین و منفی و مثبت کردن سهم برای پیاده کردن نوسانگیر هاست را تقویت کرد
    بالاس تا این لحظه 2.46 میلیون حجم معامله زده و داره پایانی را پر میکنه
    به نظر من پایانی را بیارن روی 4.5 مثبت دیگه صف خریدش قفل میشه و عرضه هاش تمام و دوستان محترم نوسانگیر هم پیاده میشن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

درود بر جناب تمام و سایر دوستان

در پرتفوی یکی از اقوام در اردیبهشت 99 تعداد 44026 عدد سهم پترول خریداری شده، در خرداد99 بخاطر افزایش سرمایه تعداد 3301 عدد سهم جایزه بهش تعلق گرفته، حالا در مهر 99 همون تعداد سهام اولیه یعنی 44026 در سبدبان بوده که اینهم کل سهامش رو فروخته.
      الان متوجه شده که تعداد 3301 عدد سهم جایزه در پرتفو لحظه ای هست اما در سبدبان(سبدسهام در کارگزاری مبین سرمایه) این سهام نیست و در پرتفو سپرده گذاری هم نیست، الان قصد داره این سهام جایزه رو بیاره توی سبدسهام و بفروشه ، چطور باید اینکار انجام بشه؟ من خودم تا حالا این مورد برام پیش نیامده بود.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14637

در اصل توسط mireg پست شده است View Post
        درود بر جناب تمام و سایر دوستان

در پرتفوی یکی از اقوام در اردیبهشت 99 تعداد 44026 عدد سهم پترول خریداری شده، در خرداد99 بخاطر افزایش سرمایه تعداد 3301 عدد سهم جایزه بهش تعلق گرفته، حالا در مهر 99 همون تعداد سهام اولیه یعنی 44026 در سبدبان بوده که اینهم کل سهامش رو فروخته.
        الان متوجه شده که تعداد 3301 عدد سهم جایزه در پرتفو لحظه ای هست اما در سبدبان(سبدسهام در کارگزاری مبین سرمایه) این سهام نیست و در پرتفو سپرده گذاری هم نیست، الان قصد داره این سهام جایزه رو بیاره توی سبدسهام و بفروشه ، چطور باید اینکار انجام بشه؟ من خودم تا حالا این مورد برام پیش نیامده بود.
        گاهی پرتفوی لحظه ایی اشتباه نشون میده و نمیشه بهش اعتماد کرد
        اگر مطمین هست که سهام جایره را نفروخته امروز تقاضای تغییر کارگزار ناظر بزنه اگر سهمی در نماد پترول داشته باشه میاد توی حسابش و قابل معامله میشه در غیر اینصورت سهمی نداره
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14637

گروه حمل و نقل ریلی هم افزایش نرخ گرفتند
          بالاس هم در بین این شرکتهاست

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14637

در تلیسه زور خریدار بازم چربید تا یه دهن کجی به بقیه بکنه که میگفتن این سهم 200 هکتار زمین و 500 تا گاو بیشتر نداره
            واقعا قدرت پول در بازار حرف اول میزنه
            ظاهرا که پول حرف اول میزنه
            من خودم یک دونه هم تلیسه ندارم و فقط خواستم یاد آوری کنم که پول چه کارهایی میکنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• a.mansoury
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 37

سلام, وقت بخیر
              جناب تمام میشه نظرتون رو درمورد شتران هم بفرمائید، من از قبل دارم و تو ضرر هستم، بنظرشما میانگین کم کنم یا اینکه پایین تر میاد؟
              ممنون

نظر

• Davar
                Banned
                • May 2017
                • 3105

قشیر تقریبا5 برابر میانگین حجم ماهانه، حجم خورده

سرانه خرید هم تقریبا 30 میلیون.

.
                آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2020/12/05, 11:23.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

وشهر هم خوب داره معامله میشه
                  سرانه خوبی داره
                  ممکنه سقف قبلی را پس بگیره
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14637

با این صف خرید خودرو بازگشایی خساپا میتونه باشکوه باشه
                    اگر باز بشود البته..
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14637

در اصل توسط a.mansoury پست شده است View Post
                      سلام, وقت بخیر
                      جناب تمام میشه نظرتون رو درمورد شتران هم بفرمائید، من از قبل دارم و تو ضرر هستم، بنظرشما میانگین کم کنم یا اینکه پایین تر میاد؟
                      ممنون
                      راستش من زیاد روی پالایشی ها مثبت نیستم فعلا.
                      ولی شتران سهم خوبی هست و ممکنه یه بالایی بزنه برای اینکه صندوق پالایش را نجات بدن
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• aa82lireza
                        ستاره‌دار (۴)
                        • Feb 2013
                        • 150

با عرض سلام و خدا قوت، جناب تمام از مطالبی که شما به اشتراک می گذارید، استفاده می برم.
                        یه زحمتی براتون داشتم، می تونید نمودار غگلستا را یه بررسی ای بفرمایید.
                        گزارشات این سهم بسیار خوب بوده. به نظر اوضاعش خوب هست. ولی چون حدود 20 30 درصدی از کف اومده بالا، کمی نگرانش هستم که نکنه بریزه.
                        خیلی وقت در جا زده، قیمتش در حدود قیمت سال گذشته خودش است.
                        اخیرا شیر 40 درصد افزایش قیمت داشته. در گزارش ششماهه 1178 درصد افزایش سود نسبت به سال گذشته داشته.
                        از یک شنبه هفته گذشته بازیگردان پیدا کرده و ....
                        پیشاپیش ممنون از زحماتتون.
                        آخرین ویرایش توسط aa82lireza؛ 2020/12/05, 11:48.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14637

بالاس یه حقوقی داشت به نام صندوق سرمايه گذاري ره آوردآبادمسكن که الان فقط 1.2 میلیون دیگه سهم داره
                          قول مساعد داده بود برای پر شدن حجم مبنای سهم روزی 400 تا بفروشه دیروز جو گیر شد 700 تا داد و امروز فقط 200 تا داده
                          انشالله فردا و پس فردا هم 400 تا بده تا حجم مبنای سهم راحت پر بشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14637

در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
                            با عرض سلام و خدا قوت، جناب تمام از مطالبی که شما به اشتراک می گذارید، استفاده می برم.
                            یه زحمتی براتون داشتم، می تونید نمودار غگلستا را یه بررسی ای بفرمایید.
                            گزارشات این سهم بسیار خوب بوده. به نظر اوضاعش خوب هست. ولی چون حدود 20 30 درصدی از کف اومده بالا، کمی نگرانش هستم که نکنه بریزه.
                            خیلی وقت در جا زده، قیمتش در حدود قیمت سال گذشته خودش است.
                            اخیرا شیر 40 درصد افزایش قیمت داشته. در گزارش ششماهه 1178 درصد افزایش سود نسبت به سال گذشته داشته.
                            از یک شنبه هفته گذشته بازیگردان پیدا کرده و ....
                            پیشاپیش ممنون از زحماتتون.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14637

تاپکیش

تاپکیش که از 1300 معرفی شد و اهداف را یکی یکی شکست و رفت جلو
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14637

کسرام سهم دیگه ای بود که در این تاپیک معرفی کردیم و از اون روز تا الان در صف خرید قفل بود و حجم مبنا را پر نمیکنه
                                انتظار دارم در مقاومتهای خود در 900 تومان و 990 و 1100 تومان پرحجم معامله بشه

..
                                کسرام با سرانه خرید 8 میلیون تومان امروز کمی خطرناک شده و از اونجا که طی سه روز گذشته نتونسته سرانه خرید را محکم کنه
                                از فردا در نماد کسرام فروش پله ای را توصیه میکنم فردا در محدود 900 تومان به اولین مقاومت تکنیکالی که قبلا اشاره کرده بودم خواهد رسید
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X