تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehrsana
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1191

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    از مهرماه امسال تا امروز میشه بازار به 4 دسته سهام تقسیم کرد
    1. سهام بزرگ و شاخص ساز
    که بعد از یک نوسان و رشد 50 تا70 درصدی کفهای قبلی خودشون شکستن و احتمالا به افت کردن ادامه میدن
    2. سهام بزرگ که نوسان خاصی ندادن و در محدوده کف قبلی در حال معامله هستن و احتمالا افت چندانی هم نمیکنن حالت خنثی دارن
    3.سهام کوچک و پروژه ای که بین 100 تا 300 درصد رشد کردن و تازه وارد مرحله اصلاح شدن این سهامها از همه خطرناک تر هستن نمونه هاش زیاده فقط قبل از خرید دقت کنید نمودار بررسی کنید که تو 3 ماه گذشته بیشتر از 50 درصد رشد نکرده بشن
    4. سهام کوچک که نوسانی ندادن و رشدی نکردن این گروه در این روند نزولی کلی بازار یا افتی نخواهند کرد و یا رشد مناسبی میکنن خصوصا که پروژه بازیگرها هم نبودن و تازه میتونن به پروژه تبدیل بشن و رشد خوبی داشته باشن مثل تپمپی، کسعدی، چکاوه و...
    زین پس تنها سهامی ارزش سرمایه گذاری دارند که PEForward زیر ۷ واحد داشته باشند ان هم با چشم انداز دلار ۱۸ هزار تومانی

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط m.mola پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب جناب تمام .
      نظرتون رو در مورد سهم چکاوه وحق تقدمش رو میخواستم بدونم . خرید تو این قیمت‌ها مناسبه ایا؟واینکه چکاوه جزو زیر مجموعه های شستا هستش یا نه؟
      سلام
      چکاوه از یکماه پیش که باز شده تا امروز صف خرید بوده و هیچ وقت حجم مبنا را نتونسته پر کنه و بعد از یکماه فقط 10 درصد رشد کرده حتی تو بدترین روز بازار که دیروز و چهارشنبه بوده هم باز فقط 1 پنجم حجم مبنا عرضه داشته
      کلا کسی فروشنده نیست
      ولی زیر مجموعه شستا نیست لااقل تاجایی که من اطلاع دارم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• pezhmanyaghoobi
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 69

جناب تمام عزیز لطفا نظرتون رو راجع به خکاوه بفرمایید.
        آیا برای خرید یا نگهداری مناسب میدانید؟
        با تشکر از زحمات بیدریغ شما

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط pezhmanyaghoobi پست شده است View Post
          جناب تمام عزیز لطفا نظرتون رو راجع به خکاوه بفرمایید.
          آیا برای خرید یا نگهداری مناسب میدانید؟
          با تشکر از زحمات بیدریغ شما
          والله بازار الان تحلیل بردار نیست و بهتر تا هیجان بازار فروکش نکرده زیاد دنبال تحلیل نباشیم
          خکاوه در گروهی قرار داره که ملت هر روز تو فروشش از هم سبقت میگیرن دیگه تحلیل کردن فعلا جواب نمیده
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• pezhmanyaghoobi
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 69

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            والله بازار الان تحلیل بردار نیست و بهتر تا هیجان بازار فروکش نکرده زیاد دنبال تحلیل نباشیم
            خکاوه در گروهی قرار داره که ملت هر روز تو فروشش از هم سبقت میگیرن دیگه تحلیل کردن فعلا جواب نمیده
            صرفنظر از وضعیت این روزهای بورس ما و با توجه به اینکه سهم در این روزها با فشار فروش همراه شده ظاهرا کاملا خشک شده!!!
            و همچنین چند سالی اقزایش سرمایه بزرگی نداده!!!

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

صبح دلار 21900 بود الان بچه های دلار باز بین خودشون معامله دوسره میزنن قیمت تا 22700 بالا آوردن اگر زورشون برسه همین قیمت بسته بشه فردا یه فرصت فروش عالی برای خودشون و البته برای ما بورسی ها فراهم کردن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• azad.
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 962

جناب تمام فکر نمیکنید که ممکنه کف دلار فعلا همین حدود بسته شده باشه؟؟؟؟ و فعلا همین حدود باشه تا مشخص شدن زمان و نتیجه مذاکرات؟؟؟؟
                یعنی نظرتون بر این هست که هر مثبتی در دلار و سهام فرصت خروج هست؟؟؟؟
                ممنون از شما

نظر

• PERSiA
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 71

جناب تمام پیش بینی تون از بازار فردا اگه مثبت باشه صرفاً یک پول بک به حمایت شکسته شده و فرصتی برای فروش هست؟؟

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                    جناب تمام فکر نمیکنید که ممکنه کف دلار فعلا همین حدود بسته شده باشه؟؟؟؟ و فعلا همین حدود باشه تا مشخص شدن زمان و نتیجه مذاکرات؟؟؟؟
                    یعنی نظرتون بر این هست که هر مثبتی در دلار و سهام فرصت خروج هست؟؟؟؟
                    ممنون از شما
                    اگر فردا صرافی ملی دلار بیاره زیر 22900 تومان زیر دلار تا 20300 تومان خالی است اگر قرار باشه کفی بسازه اونجاست
                    از وقتی که دلار روند صعودی خودش از دست داده مثبت هاش دیگه خریدنی نیست و از نظر من فرصت فروشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط PERSiA پست شده است View Post
                      جناب تمام پیش بینی تون از بازار فردا اگه مثبت باشه صرفاً یک پول بک به حمایت شکسته شده و فرصتی برای فروش هست؟؟
                      چارت اکثر شاخص سازها اینو تایید میکنه اکثرا حمایت‌های مهمی را شکستن و اگر مثبتی هم باشه پولبک به اون حمایت‌ها محسوب میشه
                      در خرید کردن زیاد دقت کنید و برای فروش منتظر فرصت مناسب باشید
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

هیجان عجیب بازار دامن خوب و بد بازار گرفته اما در همین بازار خراب چند سهم خوب زیر نظر داریم اگر بازار برگشت اضافه کنیم
                        چکاوهح هم در حالی که نماد اصلی اون صف خرید بدون عرضه داره نباید منفی باشه اینم یکی از اشتباهات بازار خراب است
                        یه پله در منفی خکاوهح خرید زدیم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

صف فروش کسعدیح جمع شد
                          ببینیم صف فروش کسعدی هم جمع میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 838

با دلار ۱۵.۰۰۰ شستا ۸۰۰۰ خوب هست.یا کمتر هم میشود؟
                            شستا زیر ۸۰۰۰ مفت هست

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

درد من
                              درد من ضرر کردن خودم نیست
                              درد من گیر کردن توی سهمی نیست
                              درد من ضرر کردن قدیمی های بازار نیست
                              درد من ضرر کردن کسی که میدونه تو بورس سرمایه گذاری کرده نیست
                              ....
                              درد من ضرر کردن اون کارگری است که 4 تا بچه داره 30 میلیون وام گرفته بود تا جهازیه دخترش تهیه کنه پولش نرسید به دعوت دولت آمدن صندوق پالایش خرید تا شاید 30 میلیون‌ش بشه 60 میلیون و اینجوری کمتر شرمنده دختر دم بخت خودش بشه
                              و حالا 30 میلیون‌ش شده 15 میلیون
                              ....
                              آقای رئیس آقای مسئول بورس ول کن جان مادرت بیا به داد همین بیچاره ها برس
                              لااقل اصل پولشون پس بده
                              بیا مردانگی کن
                              صندوق پالایش با همون 10 هزار تومان ازش بازخرید کن
                              سود نمیخواد بدی اصل پول پس بده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

ظلم بزرگی در حق مردم از همه جا بی خبر کردن،
                                انصافا درست میگید دولت حتی اگر قادر نیست بازار را برگردونه، باید یه فکری برای پالایش بکنه شاید ابطال بهترین راه باشه،
                                خانواده هایی تمام دارایی زندگیشون را گذاشتن برای چند عضو خانواده پالایش خریدن، پول اینها خوردن نداره باید بهشون برگردونن.
                                برکت را از بازار سرمایه میگیرن وقتی این همه آه و ناله مردم پشتش باشه.

نظر

در حال کار...
                                X