تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدیروز کلی برنامه ریزی شده بود امروز ملت برن جلوی سازمان راهپیمایی کنن و شعار بدن
نتیجه این شد که امروز بازار مثبت کردن
ظاهرا فقط اینها حرف زور میفهمن
اگر ترس از تظاهرات مردم نبود اینها خودشون جمع و جور نمیکردن
انشالله که این ترس چند روزی تو دل مسولین بمونه و بازار از فردا را مجدد به خاک و خون نکشن
متاسفانه اعتراضات اساسی نیست وسهامداران منسجم نیستند
نهایت جمعیتی که میایند 50نفر حداکثر 100نفر
نظر
-
-
هرچند احتمال افت در بازار همچنان کم نیست
اما اصل افت و ریزش ها رخ داده است
انهایی که نقد هستندنقد میمانن و یا با احتیاط در سهم های ارزنده پله ای خرید میکنن
اما ترغیب و تهییج به فروش در این قیمتها و انداختن ترس در دل سهامداران مخصوصا تازه وارد انهم بعد از این افت شدید کار درستی نیست حتی اگر مثلا ۱۰ درصد دیگر هم افت داشته باشیم.
البته بنظر رشد شارپی هم فعلا نباشد تا اوضاع روشن گردد.اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
نظر
-
به نظر میرسه امیدی به بورس در میان مدت نیست وگرنه قالیباف تو این اوضاع استعفا نمی کرد . حالا امیدوارم چند روز مثبت بشه ضررهامون کمتر بشه
نظر
-
در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Postجناب تمام اگر امکان دارد نظرتون رو در مورد دلار بفرمایید
کف 22950 شکسته شده حمایت بعدی دلار 20300 خواهد بود
تا زمانی که قیمت دلار روی 22950 تثبیت نشده هر مثبتی فرصت فروش استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Postبه نظر میرسه امیدی به بورس در میان مدت نیست وگرنه قالیباف تو این اوضاع استعفا نمی کرد . حالا امیدوارم چند روز مثبت بشه ضررهامون کمتر بشه
تازه اون گروه قبلی و وابسته هاشون که بودن هم احساس خطر میکنن و شروع میکنن به عرضه سهام زیر مجموعه هاشون چون از برنامه های مدیر جدید اطلاعی ندارن
کلا عوض شدن رئیس سازمان در این زمان به بورس لطمه خواهد زد
یکی از کارهای بسیار خطرناکی که در این شرایط یه حقیقی میتونه انجام بده خرید سهمی در صف خرید است در حالی که هنوز پایانی را پر نکرده مثل شپنا و خساپا امروز که واقعا خرید در مثبت 5 خیلی ترسناک بود
حالا انشالله که فردا اینها منفی نشن چون اگر بشن ضرری که به خریدار امروز میزنه به راحتی جبران نمیشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
رئیس سازمان باید پاسخگو باشد نه اینکه استئفا بده،
باید پاسخ بده که چرا با دلار ۲۰ تومن قبلا شاخص در ۲ میلیون بود و الان در دلار ۲۰ تومن شاخص در یک میلیون
چی باعث شده ارزش بازار بورس ایران در این مدت کوتاه دو برابر شود و دوباره نصف شود در حالی که دلار در محدوده ۲۰ باقی مونده
اگر رشد بی دلیل بوده باید پاسخگو باشه که چرا جلو اون را نگرفتن و اگر سقوط بی دلیل هست باید پاسخ بدن
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postسرانه خرید حقیقی ها 99/10/30
(در شروع رالی دفعه قبلی بازار سرانه های خرید کدهای حقیقی در نمادها مهم بازار بین 80 تا150 میلیون تومان برای هر کد بود)
سرانه خریدها
فولاد 24 میلیون تومان
فملی 12 میلیون تومان
کاوه 23 میلیون تومان
فخوز 22 میلیون تومان
پترول 13 میلیون تومان
تاپیکو 17 میلیون تومان
وبصادر 18 میلیون تومان
وتجارت 19 میلیون تومان
وبملت 21 میلیون تومان
وغدیر 20 میلیون تومان
شستا 25 میلیون تومان
کگل 22 میلیون تومان
کچاد 23 میلیون تومان
خودرو 20 میلیون تومان
خساپا 21 میلیون تومان
خگستر 22 میلیون تومان
شبندر 37 میلیون تومان
شپنا 29 میلیون تومان
شتران 18 میلیون تومان
بازار برای اینکه بتونه برگشت خوبی داشته باید اول کفسازی کنه
اصلا در خرید عجله نکنید اگر قرار باشه بازار برگرده باید در کف حجمهای سنگین معامله بشه و مثبت منفی بخوره پس فرصت خرید در صفر تابلو و منفی فراوان خواهد بود لازم نیست به صف خرید حجوم ببرید
در زمان کفسازی صف خرید امروز میتواند صف فروش فردا باشد به شرطی که صف فروش فردا جمع شود و چند روزی در این حال و هوا سهام دست به دست شود در غیر اینصورت مثبت شدن ها فرصت خرید نیست
این بحث استعفای رئیس سازمان را در کنار کاهش قیمت دلار باید یکی از دلایل گیج زدن بازار طی روزهای آینده معرفی کرده و در خریدها صبور بود تا نشانهای اصلی از برگشت بازار رویت شود
انشالله در صورت تدوام شرایط فوق کم کم به سهام ورود میکنیم
به نظر من بازی سهام کوچیک هم بعد از 3 ماه تمام شده و اگر اینبار برگشتی در بازار باشد از آن سهام بزرگ است ولی نه همه باهم بلکه صنعت به صنعت و گروه به گروهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
رئیس سازمان بورس تا دو هفته آینده مشخص میشود
? نامه استعفای رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز در جلسه شورای عالی بورس، تقدیم وزیر امور اقتصادی و دارایی شد. وزارت اقتصاد اعلام کرد در مورد استعفای رئیس بورس در جلسه شورای عالی بورس تصمیمگیری میشود و در صورت قطعیت طبق ماده ۱۱ قانون بازار اوراق بهادار، شورای عالی بورس ظرف ۱۵ روز، جانشین حسن قالیباف اصل را معرفی خواهد کرد.
......
یعنی بورس بی صاحب ما دو هفته دیگه بی صاحب تر شدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر