تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Postشبندر
.....
شپنا
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشاخص کل
کف محکم قبلی که شکسته شده بود 1.211 میلیون واحد بود و شنبه به این عدد میرسه اگر دوام بیاره و بیاد رو این عدد تثبیت بشه بازار میتونه تا محدود 1.455 میلیون واحد رشد کنه
در غیر اینصورت مثبت شنبه میشه تکمیل پولبک به این عدد و در این صورت اولین حمایت شاخص کل 1.05 میلیون واحد و بعد 913 هزار واحد خواهد بود
انشالله که فردا بازاری نرمال و بدون دستکاری داشته باشیم در این صورت حتما قبل از خرید به سرانه خرید لحظه ای حقیقی ها توجه کنید خصوصا اگر صف خریدی باز شد این نسبتها مهم تر میشن چرا که تا وقتی که سهم صف خرید بدون عرضه باشه طبیعتا باید سرانه ها قوی باشه ولی وقتی عرضه شد و سرانه ها شرایط خوبی داشت میشه به ادامه روند مثبت سهم امیدوار تر شد
برای بازار فردا حتما پیشنهاد میدم در تایم بازار پشت سیستم حضور داشته باشید و از نزدیک و لحظه به لحظه بازا را رصد کنید
اوضاع تکنیکالی بازار شرایط خاصی را ایجاد کرده تا مجبور باشیم در لحظه تصمیم بگیریم انشالله که بازار فردا پولبک نباشه و به رشد خودش ادامه بده
در هر حال برای هر سناریویی آمادگی داشته باشیدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار فردا با صفهای خرید باز خواهد شد
انشالله که فردا بازاری نرمال و بدون دستکاری داشته باشیم در این صورت حتما قبل از خرید به سرانه خرید لحظه ای حقیقی ها توجه کنید خصوصا اگر صف خریدی باز شد این نسبتها مهم تر میشن چرا که تا وقتی که سهم صف خرید بدون عرضه باشه طبیعتا باید سرانه ها قوی باشه ولی وقتی عرضه شد و سرانه ها شرایط خوبی داشت میشه به ادامه روند مثبت سهم امیدوار تر شد
برای بازار فردا حتما پیشنهاد میدم در تایم بازار پشت سیستم حضور داشته باشید و از نزدیک و لحظه به لحظه بازا را رصد کنید
اوضاع تکنیکالی بازار شرایط خاصی را ایجاد کرده تا مجبور باشیم در لحظه تصمیم بگیریم انشالله که بازار فردا پولبک نباشه و به رشد خودش ادامه بده
در هر حال برای هر سناریویی آمادگی داشته باشید
الله اعلمبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط naser57 پست شده است View Postجناب تمام نظرتون در مورد وملی و این شایعات سنگین افزایش سرمایه ش چیه ؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postیه دوست کله گنده ی دولتی دارم که از قضا صاحب کارخونه هم هست و کلی آشنا تو کله گنده های دولتی داره راست و دروغش زنگ زد دیروز گفت ۲۰۰ میلیون میزنم به حسابت برام سهم بخری چون کد بورسی ندارم میخوان هرطور شده شاخص رو بکشن بالا
الله اعلم
ولی بازار با 20 هزار میلیارد تومان هم جایی نمیره چه برسه به 200 میلیون
مگر اینکه ایشون بخواد 200 میلیون برگه سهم شستا و 200 میلیون برگه سهم فولاد و فملی و شپنا بخرهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دلار این آخر شبی داره 22500 معامله میشه
فردا به نظرم وارد کانال 21 تومان میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post200 میلیون تومان؟؟
ولی بازار با 20 هزار میلیارد تومان هم جایی نمیره چه برسه به 200 میلیون
مگر اینکه ایشون بخواد 200 میلیون برگه سهم شستا و 200 میلیون برگه سهم فولاد و فملی و شپنا بخرهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
نظر