تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرهنگ سازان
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2014
    • 692

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    به خاک و خون کشیدن بازار رو اصلا دیگه حوصله ای نمونده

این چند روز کل بازار رو خلاصه کرذن در بالا بردن صندوق پالایش

هیچ روند خاصی هم تو گروه پالایشی به جز همین مورد ، حداقل تا الان نیست.

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1191

حال آدم از این بارار بهم میخوره... همه شدن نوسانگیر ... جایی برای تحلیل و خرید و فروش بر مبنای ارزش سهام وجود ندارد... در سهام ارزنده هم حقوقیها و بازیگران سهم بجای حمایت مشغول نوسانگیری و خسته کردن سهامداران هستند. شاید بهترین کار در شرایط فعلی، بستن پرتفو حداقل برای چند ماه آینده باشد...

نظر

• aavin2010
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 60

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
        حال آدم از این بارار بهم میخوره... همه شدن نوسانگیر ... جایی برای تحلیل و خرید و فروش بر مبنای ارزش سهام وجود ندارد... در سهام ارزنده هم حقوقیها و بازیگران سهم بجای حمایت مشغول نوسانگیری و خسته کردن سهامداران هستند. شاید بهترین کار در شرایط فعلی، بستن پرتفو حداقل برای چند ماه آینده باشد...
        از اون بهتر این که ریال کنیم بذاریم تو جیب که اختیارش هم دست خودمون باشه، خواستیم آتیش بزنیم هم به اختیار خودمون بزنیم نه یه مشت غارتگر

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14641

حقیقتا باید بگم امروز حالم از این سیستم فاسد بهم خورد
          امروز با تمام تلاشی که انجام شد ولی متاسفانه آخرین روزنه امید بازار که پالایشی ها بودن هم کور شد
          این بازی و جنگ قدرت مادامی که برنده ای نداشته باشه فقط موجب لح شدن حقیقی های بازار است
          جنگی که در پشت پرده میکنن و اثراتش روی تابلو بازار ما رویت میشه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            امروز با تمام تلاشی که انجام شد ولی متاسفانه آخرین روزنه امید بازار که پالایشی ها بودن هم کور شد
            این بازی و جنگ قدرت مادامی که برنده ای نداشته باشه فقط موجب لح شدن حقیقی های بازار است
            نظرتون برا فردا چیه بنظرتون امیدی هست یا دیگه تمومه من اینو متوجه شدم که اگه میخوای تو این بازار دوم بیاری باید سیاست مدار خوبی باشی نه تحلیل گر تا حالا انقدر اعصابم خورد نشده بود یه جورایی خستم کرده b-(/:.zzzzzz.:/
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11250

درود
              بازار درمثبت ها تبعیتی از گروه پالایش نداشت .. ادامه دار بودن رشد فعلی این گروه ریسک ریزش سنگین دیگری برای بازار داشت
              گروه پالایش کمی بیش از سایر بزرگان بازار ریزش زد ودربرگشت اخیر هم قوی تر بود
              اما هیچ دلیل بنیادی برای ادامه دار بودن روند این گروه وجود نداشت ..هرچند شانس نوسان مثبت وجود داره مجدد
              کاملا مشخص بود رشداین گروه صرفا تحریک موقت تقاضا از سمت کدهای واسط برای از بین بردن اعتراضات بود
              آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/01/26, 20:28.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14641

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                نظرتون برا فردا چیه بنظرتون امیدی هست یا دیگه تمومه من اینو متوجه شدم که اگه میخوای تو این بازار دوم بیاری باید سیاست مدار خوبی باشی نه تحلیل گر تا حالا انقدر اعصابم خورد نشده بود یه جورایی خستم کرده b-(/:.zzzzzz.:/
                همین امروز که رئیس جدید سازمان بورس مشخص شد چندتا نماینده مجلس اعتراض کردن که چرا این آدم انتخاب شده
                من تا زمانی که جنگ پشت پرده تمام نشه وارد 98 درصد از سهام بازار نمیشم و اون 2 درصد هم اگر سهم پروژه ای خوب پیدا شد میخرم در غیر اینصورت هر معامله ای با ضرر همراه میشه
                مگر اینکه جنگ قدرت پشت پرده تمام بشه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14641

طی روزهای گذشته دعواهای سیاسی مجددا به اوج خودشون رسید
                  روحانی به مجلس، مجلس به دولت، قوه قضایی به جهرمی، روحانی به قوه قضائیه و.....
                  خلاصه این کش مکش های سیاسی تمامی نداره
                  چهارشنبه در نیم ساعت پایانی که صف خرید شپنا در حال کم شدن بود بتاسهم شایعه ای برای جلسه سران قوا از خودش خلق کرد که میخوان تخفیف خوراک پالایشی ها را افزایش بدن بعد در کمال تعجب صف خرید شپنا در حال عرضه بود و مجدد با تبلیغات زیاد و حمایت کسانی که خریده بودن پشت صف خرید را مقداری تقویت کردن تا صف خرید در دقایق آخر نریزد
                  بعد از تايم بازار هم مشخص شد که اصلا بحث افزایش تخفیف که مطرح نبوده هیچ تازه مصوبه زدن که قیمت انرژی را برای تمام صنایع چند برابر هم بکنن
                  این قبیل شایعات که بتا سهم خلق کرد و بعدش خودش به نحوی تکذیب کرد تاثیر مخرب‌تری خواهد داشت هنوز هم از جلسه سران قوا خبری نیست!!!
                  جدایی از شایعات که زیاد در فضای مجازی تایید و تکذیب میشه
                  باید گفت دولتی ها با تبلیغات، تمام تلاش خودشون میکنن تا یه خبر مثبت برای بازار بسازن ولی تفنگ اینها فشنگ نداره
                  دیروز خبر کشف معدن طلا در زیر مجموعه شستا مخابره کردن ولی کاش نمیکردن چرا که این معدن اصلا ارزش و صرفه اقتصادی برای بهره برداری نداره
                  من بازار فردا و احتمالا تمام هفته آتی را پر نوسان میبینم که هر صف خریدی که امروز هست ممکنه فردا صف فروش باشه و برعکس
                  اگر کسی اهل نوسانگیری هست در بازار بمونه در غیر اینصورت احتیاط کنید
                  شدیدا توصیه میکنم هیچ سهمی را در صف خرید نخرید
                  هر سهمی خرید کردید یه جوری بخرید که اگر بازار ریخت بتونید با سربه سری خارج بشید یا با ضرر کمتر خارج بشید
                  مثلا هیچ سهم را که پایانی پر نکرده در صف خرید نخرید
                  کلا بازار این روزها به هیچ عنوان طبیعی نیست از روی تابلو خوانی و نسبت‌ها و قدرت خریدار و تحلیل تکنیکال و فندیمتال و.... نمیشه تصمیم درست گرفت
                  ممکنه همان سهمی که شما به خاطر سرانه قوی میخرید فردا صف فروش باشد و برعکس.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14641

کم کم تعداد سهام زیر 200 تومان در بازار زیاد میشه
                    ثامید
                    بکهنوج
                    فبستم
                    و احتمالا بعدی یکی از خودریی ها خواهد بود
                    و بعدی از گروه بانکی است
                    این برای کلیت بازار یک زنگ خطر محسوب میشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14641

با توجه به اینکه بحث افزایش شدید قیمت انرژی صنایع را همه فهمیدن و کانالهای تلگرامی هم سعی در تلطیف اون دارن پس اگر بازار فردا در منفی و شاید با صفهای فروش آغاز شد تعجب نکنید چون درسته که میگن تاثیر روی سودش خیلی زیاد نیست و کلی عدد و رقم در آوردن ولی این اعداد ارقام را کسی بهش توجهی نمیکنه خصوصا که قالب تازه واردها کلا بلد نیستن این تحلیل‌ها را مطالعه کرده و متوجه بشن
                      ولی به نظرم قبل از اینکه مال خودتون را فردا آتیش کش کنید و سرخطی صف فروش بزنید کمی تعقل و تفکر کنید به نظر من فردا حتی اگر جو بازار خراب باشه بازم فروش در منفی 5 به صلاح نیست و قیمت‌های بالاتر هم میشه فروخت
                      بازم تایید میکنم در حین گرم کردن انگشتان مبارک برای سرخطی زدن فردا کمی هم تفکر کنید
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4102

با توجه به اینکه بحث افزایش شدید قیمت انرژی صنایع را همه فهمیدن و کانالهای تلگرامی هم سعی در تلطیف اون دارن پس اگر بازار فردا در منفی و شاید با صفهای فروش آغاز شد تعجب نکنید چون درسته که میگن تاثیر روی سودش خیلی زیاد نیست و کلی عدد و رقم در آوردن ولی این اعداد ارقام را کسی بهش توجهی نمیکنه خصوصا که قالب تازه واردها کلا بلد نیستن این تحلیل‌ها را مطالعه کرده و متوجه بشن
                        ولی به نظرم قبل از اینکه مال خودتون را فردا آتیش کش کنید و سرخطی صف فروش بزنید کمی تعقل و تفکر کنید به نظر من فردا حتی اگر جو بازار خراب باشه بازم فروش در منفی 5 به صلاح نیست و قیمت‌های بالاتر هم میشه فروخت
                        بازم تایید میکنم در حین گرم کردن انگشتان مبارک برای سرخطی زدن فردا کمی هم تفکر کنید
                        دوست عزیز قصد ایراد گرفتن ندارم ، حب و بغضی هم ندارم . من ادم کینه ای نیستم ، گذشته ها گذشت ولی از پالایشی ها خارج شدید ، دلیل بر این نمیشه به جو منفی روی بیارید . چندین کامنت اخیر شما طی 3 روز گذشته مبنی بر این موضوع است . اگر پالایشی ها را داشتید بازم همینو میگفتید ؟ نظرات شما خیلی به سهمدار بودن و نبودن خودتون ارتباط مستقیم دارد . در این حد رنگارنگی نظرات ، خارج از چارچوب اخلاق سهامداری است
                        سهمی که میخرید با تعریف و تمجید و نمودار و تارگت های بالا ، به عرش اعلی میبرید ، بفروشید به ذلت میکشونید
                        منم با دو تا مثبت از دو تا پالایشی ها 3 شنبه خارج شدم ولی هرگز یاد ندارم از بازار یا از از بخشی از سبد یا حتی از تک سهمی خارج شوم و جو منفی بدم . حتی برعکس اگر وقتی نظر منفی هم بدم در عین سهامدار بودنم میدم . اخلاق حرفه ای سهامداری پس کجا رفته ؟ نظرات باید بر اساس سبد سهام و پرتفوی باشد ؟
                        کدوم صف فروش ؟ کی قرار است سرخطی بپره تو صف فروش ؟ بازار امروز ( شنبه ) هرگز اونی نیست که شما متصور هستید و جو میدید
                        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/01/30, 00:39.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14641

#خگستر

بررسی خالص ارزش داراییها (NAV) هر سهم گسترش ‌سرمايه‌گذاري‌ ايران‌ خودرو - خگستر در تاریخ 8 بهمن 1399

پرتفوی بورسی:

ارزش روز پرتفوی بورسی شرکت 13,944 میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ 9,796 میلیارد تومان می باشد.

مهمترین شرکتهای بورسی آن عبارتند از:ايران خودرو - بانک پارسيان - صنعتي نيرو محرکه (نيروي محرکه موتورسيکلت ايران ) و محورسازان ايران خودرو.

پرتفوی غیر بورسی:

ارزش برآوردی پرتفوی غیر بورسی شرکت 5,170 میلیارد تومان و ارزش افزوده غیر بورسی شرکت مبلغ 3,414 میلیارد تومان می باشد.

بدین ترتیب NAV هر سهم خگستر 4,864 ریال و نسبت P/NAV روز شرکت 59 درصد می باشد.

کانال تحلیلی پارسیس
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14641

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            دوست عزیز قصد ایراد گرفتن ندارم ، حب و بغضی هم ندارم . من ادم کینه ای نیستم ، گذشته ها گذشت ولی از پالایشی ها خارج شدید ، دلیل بر این نمیشه به جو منفی روی بیارید . چندین کامنت اخیر شما طی 3 روز گذشته مبنی بر این موضوع است . اگر پالایشی ها را داشتید بازم همینو میگفتید ؟ نظرات شما خیلی به سهمدار بودن و نبودن خودتون ارتباط مستقیم دارد . در این حد رنگارنگی نظرات ، خارج از چارچوب اخلاق سهامداری است
                            سهمی که میخرید با تعریف و تمجید و نمودار و تارگت های بالا ، به عرش اعلی میبرید ، بفروشید به ذلت میکشونید
                            منم با دو تا مثبت از دو تا پالایشی ها 3 شنبه خارج شدم ولی هرگز یاد ندارم از بازار یا از از بخشی از سبد یا حتی از تک سهمی خارج شوم و جو منفی بدم . حتی برعکس اگر وقتی نظر منفی هم بدم در عین سهامدار بودنم میدم . اخلاق حرفه ای سهامداری پس کجا رفته ؟ نظرات باید بر اساس سبد سهام و پرتفوی باشد ؟
                            کدوم صف فروش ؟ کی قرار است سرخطی بپره تو صف فروش ؟ بازار امروز ( شنبه ) هرگز اونی نیست که شما متصور هستید و جو میدید
                            من شپنا دارم و قصدی هم برای فروشش ندارم روزی که گروه منفی شد هرچی شبندر داشتم فروختم ولی با شپنا فعلا میمونم
                            لطفا بدون اطلاعات روی دیگران قضاوت نکنید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14641

متاسفانه هرکس هر اخلاقی و رفتاری داره را در این تاپیک جستجو میکنه
                              ما در همین تاپیک زیاد بوده سهمی داشتیم ولی کسی پرسیده حقیقت بهش گفتیم مثلا نمونه آخر‌ حتوکا در حالی که هنوز سهامدارش بودم سهم قفل صف فروش بود پرسیدن گفتم بازیگرش دیگه پول نداره حد ضرر زد خارج بشید
                              یا کلی سهم بوده خریده بودم ولی همینجا گفتم به فلان دلیل دیگه خوب نیست
                              چرا راحت میشه دیگران را قضاوت کرد
                              تا ‌اطلاع ثانوی هیچ اعلامی از خریدهای خودمون در این سایت [B]انجام نمیدیم فقط تحلیل ارائه میدیم اگر بازم کسی آمد و تهمت زد تحلیل هم نمی زاریم تا دیگه کسی ناراحت نشه[/B]
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14641

بعدا یه توضیحی در مورد اینجور نظر سنجی ها میدم تا بتونیم راه درسته استفاده از این قبیل نظر سنجی ها را پیدا کنیم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X