کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب تمام امروز این ۷۰۰ میلیون شپنا و ۴۳۰ میلیون شستا رو خریدن یا فروختن ؟
والله اگر فردا نتونن این دوتا را جمع کنن باید گفت خوب فروختن اگر فردا این دوتا را جمع کردن و صف خرید شدن باید گفت خوب خریدن
اما کلا بحث اصلی در بازار فعلی عرضه و تقاضا نیست همان جنگ قدرتی است که در پشت پرده در جریان است
و متاسفانه مشتهای این دعوا را سهامداران حقیقی بازار نوش جان میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
والله اگر فردا نتونن این دوتا را جمع کنن باید گفت خوب فروختن اگر فردا این دوتا را جمع کردن و صف خرید شدن باید گفت خوب خریدن
اما کلا بحث اصلی در بازار فعلی عرضه و تقاضا نیست همان جنگ قدرتی است که در پشت پرده در جریان است
و متاسفانه مشتهای این دعوا را سهامداران حقیقی بازار نوش جان میکنن
شپنا بعیده فردا پایانیش منفی بشه و آخرین قیمت بیشترین از منفی یک بشه.... که اگر بشه الفاتحه و ما کلا نقد میشیم.... ولی من به فردا خوش بینم....
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=293
این تحلیل در زمانی که دلار داشت در محدود 32 تومان بازی میکرد نوشته شد و فعلا در محدوده 22 تا 24 تومان در حال بازی کردن است
این تحلیل در مهرماه ارائه شد
هنوز از نظر من کاملا معتبر است اما
اگر یک توافق ایجاد بشه انتظار دارم برای مدتی کوتاه قیمتهای پایینی هم دیده بشه شاید زیر 18 تومان اگر این چنین شد پیشنهاد میشه مقداری از سرمایه را به سکه و دلار اختصاص بدیم
اون موج 5 که امیدوارم هیچ وقت ایجاد نشه اگر ایجاد شد
دیگه خیلی از دارایی هایی که داریم احتمالا به کارمون نمیاد
خصوصا ملک.
سلام وعرض ارادت
جسارتا این قسمت از نوشتتون رو که فرموده اید (( خیلی از دارایی هایی که داریم احتمالا به کارمون نمیاد خصوصا ملک )) رو متوجه نشدم
حالا اکه موج 5 هم در کار باشه وقیمت به 45 هم برسه ((که خودم به شخصه فکر می کنم برسه )) از سقف قبلی 32 تا 45 میشه حدود 40 درصد که نسبت به رشد کلی اخیر دلار از 4 هزار به 32 هزار و45 هزار عددی نمیشه
حالا چرا سایر دارایی ها منجمله ملک به دردمون نمی خوره اینجا رو نفهمیدم
جسارتا این قسمت از نوشتتون رو که فرموده اید (( خیلی از دارایی هایی که داریم احتمالا به کارمون نمیاد خصوصا ملک )) رو متوجه نشدم
حالا اکه موج 5 هم در کار باشه وقیمت به 45 هم برسه ((که خودم به شخصه فکر می کنم برسه )) از سقف قبلی 32 تا 45 میشه حدود 40 درصد که نسبت به رشد کلی اخیر دلار از 4 هزار به 32 هزار و45 هزار عددی نمیشه
با اجازه جناب تمام گرامی
به نظر اگر دلار بشه 45 -50 تومن دیگه ملک به درد رد نمیخوره چون هممون دیگه باید به قول اون خانومه جمع کنیم بریم فقط زینب می مونه و حوضش
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
من یک موج شماری 100ساله از دلار قبلا انجام دادم و در همین تاپیک موجود هست و اونجا هدف موج نهایی را بین 70تا100 هزار تومان دیدم
اگر موج 5 فعلی به محدوده 45تا 50 برسه به نظرم راحت میتونه تا محدوده 70 و شاید 100 هزار تومان ادامه پیدا کنه
حالا اینکه میگم چیزی بدرد نمیخوره برای اینکه رسیدن دلار به قیمتهای بالای 50 تومان به راحتی محقق نمیشه مگر با جنگهای داخلی یا خارجی و یا کره شمالی شدن
در هر صورت داشتن ملک و سهام به درد کسی نمیخوره اونجا دیگه بحث زنده ماندن است و حتی برای کسی که در ایران بمونه دلار و سکه هم دردش نمیخوره
انشالله که هیچ وقت شاهد این اتفاق نباشیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کم کم تعداد سهام زیر 200 تومان در بازار زیاد میشه
ثامید
بکهنوج
فبستم
و احتمالا بعدی یکی از خودریی ها خواهد بود
و بعدی از گروه بانکی است
این برای کلیت بازار یک زنگ خطر محسوب میشه
فسا امروز به لیست اضافه شد
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام شستا تو Mfi واگرایی خوبی نشون داده بنظرتون میتونه خودشو بکشه بالا ؟
والله این سهم الان شده چشم بازار آرزو میکنم بالا بیاد
خدا خواست و ما توانستیم
سرانه های خرید در لیدرهای بازار در این دقایق در حال ضعیف شدن هستن
کمی با احتیاط معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
امروز بین شاخص سازها حکشتی از همه زودتر صف خرید شد بعد وتجارت
شاید بازار در حال چرخش روی لیدر بازار باشه
خدا خواست و ما توانستیم
حکشتی جالب شده سرانه خریدش داره بالاتر میره
نمیدونم چه خبره که حتی در بازار دیروز هم با صف خرید بسته شد
امروز هم با این سرانه های قوی خریدار به نظرم با صف خرید بسته میشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر