تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehrsana
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1191

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
    یک زمانی در مورد موشک های ایرانی هم همین حرفها رو می زدن یادت هست؟.می گفتن پراید نمی تونن بسازن ادعای موشک نقطه زن دارن.وقتی عین الاسد رو زدن ،داعش رو توی سوریه زدن ،تازه دوزاری کج بعضی ها افتاد.همون مسخره بازی هایی که خیلی ها در مورد موشک های ساخت وطن درآوردن توی واکسن کرونای وطنی هم در میارن شکی توش نیست.اما امروز غرب دنبال مذاکره بر سر همون موشک های مسخره سابقه!!! جل الخالق
    البته خدمتتون عرض کنم من نه برکت دارم و نه بیمه دی.(دیدگاه خوبی هم داری ،بنیاد مستضعفان بر اساس پول حرام درست شده اما بنیاد شهید براساس پول حلال):D
    علی برکت الله
    :D
    ببخشید اما ظاهراً شما نمیدونی این موشکها و تکنولوژی ساختش از کره شمالی و روسیه وارد شده. مثل همون پرایدی که فرمودید از کره جنوبی پلتفرمشو وارد کردند و طی دو دهه با تغییر چراغ و چند آپشن با کیفیت پایین تر نسبت به زمان به ملت فروختن، موشکهای ساخت داخل هم همون موشکهای کره ای و روسی با اسامی عربی و ایرانی هست با تغییرات جزئی... توی همون زدن پایگاه عین الاسد هم چندتا موشک تو کسور خودمون سقوط کرد و به مقصد نرسید.

در مورد انرژی هسته ای هم همین امر صادق هست و در کشور ما چیزی اختراع یا ابداع نشده. یه چیزی وجود داشته تکنولوژی همون رو با چند برابر قیمت خریدن و تغییراتی جزیی درش دادن که در برخی موارد هم اتفاقا نتیجه عکس داده و کیفیتش بدتر شده.
    حتی همین واکسن برکت هم کپی واکسن چینیهاست و خلاقیت یا نوآوری درش وجود نداره و از اونجا که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه مدام دارن براش تبلیغ میکنن.

بحث مذاکره با ایران در خصوص موشک یا بمب اتم هم مثل دادن یک چاقو دست یک دیوانه هست که باید در اسرع وقت ازش گرفت. واضح هست که آمریکا به سادگی میتونه در چند روز کشور ما رو به همون دوران رضاخان برگردونه و دلیل حمله نکردن، بحث موشکی ایران نیست. تبعات جهانی حمله و اولویت چین هست. حتی واضح تر بگم دلیل این که ایران رفته سراغ موشک و پهپاد و گروه های شبه نظامی در کشورهای مختلف اینکه توانایی ساخت هیچ جنگ افزار پیشرفته ای رو نداره و هیچ کشوری هم بهمون نمیفروشه نه هواپیمایی، نه جنگنده ای، نه ناو، نه حتی اسلحه سبک و سنگین، نه تانک و ... هیچی! چند سال پیش تو روسیه تانک ساخت کشورهای مختلف تست میشدن تانک ایران خودش آتیش گرفته بود!

پ.ن: منظورتون رو از حروم بودن پول بنیاد شهید و بطور مشخص بیمه دی متوجه نشدم.
    آخرین ویرایش توسط Mehrsana؛ 2021/03/09, 23:37.

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      چی بگم تکنیکالیستهای گروه متوجه شدند چه تکنیک مهمی را گفتم اتفاقا فوق تخصصی بود حیف شد که اصلا گفتم باز خوب شد که بیشتر توضیح ندادم چون قدرش نفهمیدید
      این مطالب شما نیز متاسفانه مفهوم خاصی ندارد و تکنیکالی نیست

حمایتی تعیین کنیم که مثل فنر از انجا برگردد یعنی چی؟ انرژی داشته باشد؟؟:D

سهام مواج معمولا به این شکل میشود که باز معمولا با چند کندل اختلاف در نقاط تعیینی ما واکنش نشان میدهد انهایی هم که مثل فنر :Dواکنش نشان نمیدهد هم دارای تعریف هست ممکن هست روند رنج شده باشد این محدوده که افقی میشود باز دیواره حمایتی مقاومتی تشکیل میشود حالا سریع واکنش نشان نداد که مفهوم بد تعیین کردن ندارد

شرط می بندم که عمرتان نه در یک دوره اموزشی شرکت کرده اید نه یک کتاب کامل و مفصل خوانده اید بحث تمام است هر چی شما بفرمایید درسته
      دوست من بنظر فرد مطلعی در تکنیکال می آیی بهتر است اگر تمایل داری مباحث آموزشی تکنیکالت به محوریت شکست یک مقاومت و یا یک حمایت با تابع حجم و زمان و رفتار قیمت حول اون زون را با دوستان به اشتراک بگذاری چون مبحث بسیار عمیق و مهم و گره گشاست...
      یا رفرنس های جدید (غیر از کتب جان مورفی :.thumbsupsmileyanim/:.winksmiley02.:/) در اختیار دوستان بگذارید عموما در همان راستای حجم و قیمت و زمان.
      متشکرم.
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
        دوست من بنظر فرد مطلعی در تکنیکال می آیی بهتر است اگر تمایل داری مباحث آموزشی تکنیکالت به محوریت شکست یک مقاومت و یا یک حمایت با تابع حجم و زمان و رفتار قیمت حول اون زون را با دوستان به اشتراک بگذاری چون مبحث بسیار عمیق و مهم و گره گشاست...
        یا رفرنس های جدید (غیر از کتب جان مورفی :.thumbsupsmileyanim/:.winksmiley02.:/) در اختیار دوستان بگذارید عموما در همان راستای حجم و قیمت و زمان.
        متشکرم.
        دوست عزیز شما لطف دارید نشانه محبت شماست

بنده شاگر اساتید سایت هستم و در حد انها نیز نیستم چه رسد به اموزش دادن این چند کلمه که عرض شد برای پویایی سایت و نقد و نظرات ازاد بود از استاد تمام نیز غذر میخوام مبحثش به بیراهه رفت
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
          ببخشید اما ظاهراً شما نمیدونی این موشکها و تکنولوژی ساختش از کره شمالی و روسیه وارد شده. مثل همون پرایدی که فرمودید از کره جنوبی پلتفرمشو وارد کردند و طی دو دهه با تغییر چراغ و چند آپشن با کیفیت پایین تر نسبت به زمان به ملت فروختن، موشکهای ساخت داخل هم همون موشکهای کره ای و روسی با اسامی عربی و ایرانی هست با تغییرات جزئی... توی همون زدن پایگاه عین الاسد هم چندتا موشک تو کسور خودمون سقوط کرد و به مقصد نرسید.

در مورد انرژی هسته ای هم همین امر صادق هست و در کشور ما چیزی اختراع یا ابداع نشده. یه چیزی وجود داشته تکنولوژی همون رو با چند برابر قیمت خریدن و تغییراتی جزیی درش دادن که در برخی موارد هم اتفاقا نتیجه عکس داده و کیفیتش بدتر شده.
          حتی همین واکسن برکت هم کپی واکسن چینیهاست و خلاقیت یا نوآوری درش وجود نداره و از اونجا که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه مدام دارن براش تبلیغ میکنن.

بحث مذاکره با ایران در خصوص موشک یا بمب اتم هم مثل دادن یک چاقو دست یک دیوانه هست که باید در اسرع وقت ازش گرفت. واضح هست که آمریکا به سادگی میتونه در چند روز کشور ما رو به همون دوران رضاخان برگردونه و دلیل حمله نکردن، بحث موشکی ایران نیست. تبعات جهانی حمله و اولویت چین هست. حتی واضح تر بگم دلیل این که ایران رفته سراغ موشک و پهپاد و گروه های شبه نظامی در کشورهای مختلف اینکه توانایی ساخت هیچ جنگ افزار پیشرفته ای رو نداره و هیچ کشوری هم بهمون نمیفروشه نه هواپیمایی، نه جنگنده ای، نه ناو، نه حتی اسلحه سبک و سنگین، نه تانک و ... هیچی! چند سال پیش تو روسیه تانک ساخت کشورهای مختلف تست میشدن تانک ایران خودش آتیش گرفته بود!

پ.ن: منظورتون رو از حروم بودن پول بنیاد شهید و بطور مشخص بیمه دی متوجه نشدم.
          من از شما در مورد موشک های ایرانی خیلی بیشتر می دونم و احتیاجی نیست بیشتر توضیح بدم.در مورد بنیاد برکت و مستضعفان و پول حرمشون و ...
          بگذریم:D

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

با این همه بدگویی که دوستان از واکسن برکت کردن نمیدونم چرا بازار داره بازم این سهمو توی مثبت میخره
            در حالی که هر سهمی بخوان میتونن از صف فروش بخرن
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

صف خرید سمگا مشکوکه باید بررسی بشه
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• آريانا
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 599

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                صف خرید سمگا مشکوکه باید بررسی بشه
                حقوقی داره به حقیقی یا لطف میکنه و یا هم کلاه میذاره.

باید بازی شنبه اش را دید.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                  حقوقی داره به حقیقی یا لطف میکنه و یا هم کلاه میذاره.

باید بازی شنبه اش را دید.
                  امروز خیلی خوب جمعش کرده اگر صفش عرضه بشه احتمالا ارزش خرید داره
                  پایانی را هم پر کرده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

دیروز چندتا مطلب از برکت گذاشتیم یکی آمد و به ما تهمت زد که خودت داری توی سقف خالی میکنی و حالا براش تبلیغات میکنی
                    خدا وکیلی هرکس دیروز به استناد نوشته های من برکت خریده الان راحت با 5 درصد سود بفروشه و خیال منو و این کسی که تهمت میزد راحت کنه
                    دیگه هم کسی که افکارش اینه لطفا دیگه این تاپیک نخونه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

امروز خیلی راحت میتونستن با جمع کردن صفهای فروش کم جون خودرویی ها بازار مثبت کنن ولی واقعا دلشون نمیخواد بازار مثبت بشه
                      شپنا هم خیلی خوب معامله کرد ولی یک تنه نتونستن دوام بیاره و مجدد داره به سمت صف فروش میره
                      من این منفی این بازار را کاملا عمدی و ساختگی میبینم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 273

عرضه اوراق هم متاسفانه تا 25 اسفند ادامه داره بازار رو میخان قبل از عید بچلونن غرض ورزی کاملا مشخصه

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

بازار تمام شد
                          شپنا خیلی عالی معامله شد و بازار اجازه نداد صف فروشش باقی بمونه
                          اگر این سهم شنبه خرید شد تعجب نمیکنم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

شاخص گروه پالایشی
                            منفی امروز و اول وقت احتمالی شنبه میتونه پولبک در آر اس آی باشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              امروز خیلی راحت میتونستن با جمع کردن صفهای فروش کم جون خودرویی ها بازار مثبت کنن ولی واقعا دلشون نمیخواد بازار مثبت بشه
                              شپنا هم خیلی خوب معامله کرد ولی یک تنه نتونستن دوام بیاره و مجدد داره به سمت صف فروش میره
                              من این منفی این بازار را کاملا عمدی و ساختگی میبینم
                              درود

دقیقا.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

بیت کویین تو نمودار روزانه یه واگرایی ناجور داره توصیه میکنیم اگر کسی با نمودار روزانه کار میکنه پوزیشن سل بگیره
                                حمایتها 43 هزاز و 29 هزار خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X