تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

بازار امروز خیلی خوب شروع شد ولی لیدرهایی مثل شپنا هم دوام نیاوردن و حتی برای صف فروش فرداشون از امروز اردر گذاشتن
    بازار فردا قطعا از منفی شروع میشه این در بازار امروز مشخص بود
    ولی سهامی که امروز تونستن دوام بیارن و آخرین معامله بالای قیمت پایانی بود و از کف بالا آمده بودن میتونن فردا هم در مدار مثبت حرکت کنن
    من صف فروش شدن سهام بزرگ بازار در معاملات فردا را طبیعی میبینم نباید انتظار داشت بیمار ما(بازار) یک مرتبه از بستر بیماری بلند بشه و بره یوگا کار کنه
    ولی چیزی که مهمه اینکه صفهای فروش جمع بشه و در محدود صفر تابلو نوسان بده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• cbo44
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 129

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      شما که میدونی بگو حاشیه سودش و زمان تولیدش چطوریه؟
      شما 10 ساله تو این فروم سابقه داری این چیزا رو نمیدونی اتنظار داری من تازه کار برات توضیح بدم؟
      یا از تاپیک شخصیتون برا خالی کردن و تبلیغ سهم در اوج استفاده می کنی؟
      برکت (کلا ایران) اگه زیرساخت تولید انبوه واکسنو داشت که 16 میلیون دوز روسی و چینی وارد نمیکرد
      وعده ای که خودشون دادنم مرداد 1400افتتاح میشه... روزانه چه تعداد ؟ معلوم نیست
      تا اونموقع حاشیه سود پایینتر میاد از واکسنایی که الان میسازن و بازارش اشباع شده

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط cbo44 پست شده است View Post
        شما 10 ساله تو این فروم سابقه داری این چیزا رو نمیدونی اتنظار داری من تازه کار برات توضیح بدم؟
        یا از تاپیک شخصیتون برا خالی کردن و تبلیغ سهم در اوج استفاده می کنی؟
        برکت (کلا ایران) اگه زیرساخت تولید انبوه واکسنو داشت که 16 میلیون دوز روسی و چینی وارد نمیکرد
        وعده ای که خودشون دادنم مرداد 1400افتتاح میشه... روزانه چه تعداد ؟ معلوم نیست
        تا اونموقع حاشیه سود پایینتر میاد از واکسنایی که الان میسازن و بازارش اشباع شده
        من که اطلاعاتم بالاتر گذاشتم قبول نکردی ادعا میکنی که اونها اشتباهه و بجای دلیل آوردن داری تهمت میزی
        اگر من با سابقه ام شما که میگی تازه کاری چرا میای و نظر غیر فنی میدی
        شما اول حساب خودت با خودت روشن کن
        یا میتونی بحث علمی کنی که بسم الله
        و یا نمیتونی و فقط میای اینجا تا با تهمت زدن و تخریب دیگران اوقات سپری کنی
        هر چقدرم تازه کار باشی میدونی که سود سال قبل 30 تومانی برکت بدون بحث واکسن بود
        چطوری میتونی اون سود را با سود شرکت در زمانی که بتونه واکسن تولید کنه مقایسه میکنی
        این دیگه تازه کاری و حرفه ای بودن نمیخواد فقط کافیه یه نگاهی به اخبار و رسانه ها بکنی
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          حالا میگن میتونیم 15 میلیون در ماه تولید واکسن داشته باشیم
          و میخوان صادراتش هر واکسن 10 تا 12 دلار و قیمت داخلی 7 دلار باشه
          اگرحاشیه سود هر واکسن 40 درصد باشه
          بازم سالی 500 میلیون دلار سود میشه
          و اگر با دلار 24 تومان امروز حساب کنیم میشه سود هر سهم برکت 2068 تومان
          سناریو های سود سازی برکت خیلی میتونه دست خوش تغییرات باشه
          باید این شرکت شفاف سازی کنه تا حق سهامدار جز پایمال نشه
          ما اینجا خونه پر سود سازی این شرکت حساب کردیم
          قطعا سود نهای پایین تر از بررسی های ماست
          ولی بالاخره باید قبول کنیم این شرکت واکسن ساخته و به گفته مینو محرز بهترین عملکرد در بین واکسن‌های جهانی داشته
          و در نهایت هم به تولید انبوه میرسه
          بحث واکسن کرونا به واسطه شرایط خاص جهانی طوری نیست که بگیم مثل طرح توسعه شرکت‌هاست و ممکنه به تاخیر بی افته هر لحظه تاخیر در تولید واکسن به قیمت جان 100 ها نفر تمام میشه پس
          تولید انبوه واکسن قطعا به سرعت انجام میشه
          شما انگار ایران زندگی نمیکنی؟!
          مینو محرز گفته واکسن برکت، بهترین عملکرد رو در بین واکسنهای جهانی داشته!!!
          شما اگه داخل کشور باشی از خوندن این مطلب قاعدتاً باید یه لبخند ملیح بزنی و با یاد حرفهای سایر مسئولین ج.ا بگی باشه! همون‌طور که اقتصاد ما از اقتصاد المان جلوتره! واکسنمونم بهتره! بزرگوار! حرف‌های رییس جمهور این مملکت همه چرته چه برسه به این بنده خدا که جیره مواجب گیره! روحانی تو قله گفت بورس جای سرمایه گذاریه! یه بچه دوساله میفهمید شاخص سوپر حبابه! دروغگویی و خالی بندی ذات اینهاست... جهت یادآوری:
          تو شرایط تحریم کسی تو صف نایستاد.‌. بورس در ریل صحیح قرار داره ... دولت اصلا تو حوزه بیت کورن وارد نمیشه! ... سران کشورهای اروپایی متحرین از کنترل کرونا در ایران...

ایران واکسنش کجا بود آخه؟ کدوم کشوری میاد از ایران واکسن بخره؟ همین مردم ایران اکثریت حاضر نیستن واکسن ایرانی رو بزنن چه برسه به بقیه... به شخصه حاضرم کرونا بگیرم تا اینو تزریق کنن برام

این بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی از اساس بر پول حرام و مال غیر پایه گذاری شدند. سرمایه اتونو با این پول کثیف، ناپاک نکنید!

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
            شما اگه داخل کشور باشی از خوندن این مطلب قاعدتاً باید یه لبخند ملیح بزنی و با یاد حرفهای سایر مسئولین ج.ا بگی باشه! همون‌طور که اقتصاد ما از اقتصاد المان جلوتره! واکسنمونم بهتره! بزرگوار! حرف‌های رییس جمهور این مملکت همه چرته چه برسه به این بنده خدا که جیره مواجب گیره! روحانی تو قله گفت بورس جای سرمایه گذاریه! یه بچه دوساله میفهمید شاخص سوپر حبابه! دروغگویی و خالی بندی ذات اینهاست... جهت یادآوری:
            تو شرایط تحریم کسی تو صف نایستاد.‌. بورس در ریل صحیح قرار داره ... دولت اصلا تو حوزه بیت کورن وارد نمیشه! ... سران کشورهای اروپایی متحرین از کنترل کرونا در ایران...

ایران واکسنش کجا بود آخه؟ کدوم کشوری میاد از ایران واکسن بخره؟ همین مردم ایران اکثریت حاضر نیستن واکسن ایرانی رو بزنن چه برسه به بقیه... به شخصه حاضرم کرونا بگیرم تا اینو تزریق کنن برام

این بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی از اساس بر پول حرام و مال غیر پایه گذاری شدند. سرمایه اتونو با این پول کثیف، ناپاک نکنید!
            دیدگاه شما قابل احترام است
            ولی اگر بخوایم با نگاه شما سرمایه گذاری کنیم روی هیچ شرکتی نباید سرمایه گذاریم کنیم
            چون همه شرکت‌های ایران از فولاد مبارکه تا مخابرات و پتروشیمی ها و پالایشی ها دارن به این سیستم کمک میکنن و مالیات میدن و به نوعی همراهی میکنن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• bikaraneh
              عضو فعال
              • Sep 2014
              • 638

درود
              طبق اعلام نظر مسئولان بهداشت حدود 20 تا 25 میلیون
              (در واقعیت بیشتر) نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند، اینها منتظرند اپیدمی جمعی یا گله ای اتفاق بیفته تا بدن افراد خودش تولید آنتی بادی کنه و مقاوم و صرفا با نصیحت و درخواست دنبال به حداقل رساندن این سیر جهت کنترل مبتلایان هستند. پس از اون چه واکسن خارجی که بدست مردم عادی نمیرسه و چه واکسن ساخته شده ایرانی تاثیر چندانی در شرایط بعدش نداره. پس این ادعای ساخت واکسن صرفا جنبه روانی و دلگرمی برای مردم داره.
              ارادت
              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
              ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• cbo44
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 129

اگه منبع اطلاعاتتون رسانه ها باشه که اشتباه میکنین چون با واقعیت متفاوته.
                سود 2000 تومنی هم دست نیافتنیه و تبلیغ براش جایز نیست.
                خیر پیش.

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

یک زمانی در مورد موشک های ایرانی هم همین حرفها رو می زدن یادت هست؟.می گفتن پراید نمی تونن بسازن ادعای موشک نقطه زن دارن.وقتی عین الاسد رو زدن ،داعش رو توی سوریه زدن ،تازه دوزاری کج بعضی ها افتاد.همون مسخره بازی هایی که خیلی ها در مورد موشک های ساخت وطن درآوردن توی واکسن کرونای وطنی هم در میارن شکی توش نیست.اما امروز غرب دنبال مذاکره بر سر همون موشک های مسخره سابقه!!! جل الخالق
                  البته خدمتتون عرض کنم من نه برکت دارم و نه بیمه دی.(دیدگاه خوبی هم داری ،بنیاد مستضعفان بر اساس پول حرام درست شده اما بنیاد شهید براساس پول حلال):D
                  علی برکت الله
                  :D

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

نوشته های مربوطه توی تاپیک خودش قرار دادیم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      ولی روی محدوده 1670 حمایت سنگینی داره.
                      به نظرم فعلا سخته بره زیر 1670.
                      عملا در حال حاضر اونس داره حمایت پرقدرت میان مدتی اش رو تاچ میکنه.

بنابراین در همین محدوده ها خریدش بد هم نیست.

از اونجا که پایین چندانی برای دلار محتمل نمیدونم . لذا برای طالبان طلا! من تصور میکنم اتفاقا داریم به محدوده جذابی میرسیم. بین 8.5-10 میلیون تومن خرید سکه کم ریسک هست به نظرم.

البته این رو برای عموم خانواده ها که طلا و سکه میخرند برای درازمدت عرض میکنم. معامله گری طلا بحثش جداست.
                      اینم فضولیه ما در بازار طلا :D
                      با اجازه جناب تمام عزیز
                      همانگونه که ملاحظه کردیم اونس تقریبا از محدوده 1670 برگشت زده است. میخواستم یک نکته ای عمومی در این باب عرض کنم.

تعیین کردن یک محدوده حمایتی به این معنی نیست که لزوما قیمت از آن محدوده برخواهد گشت. (چرا که امکان دارد حمایت شکسته شود!)

ولی یک نکته اساسی وجود دارد. از کجا بدانیم که محدوده حمایتی که مشخص کرده ایم اعتبار بیشتری دارد. (صحبت کردن از درستی یا نادرستی حمایت خیلی صحیح نیست، حمایتها با اعتبار سنجیده میشوند)

برای تشخیص اینکه یک حمایت اعتبار بالایی دارد باید توجه کنیم که:

مفهوم واقعی خطوط حمایت و مقاومت ، عملا نوعی نقاط پر انرژی است. هرچقدر میزان انرژی این نقاط زیاد باشد، نمودار قیمت در برخورد به این محدوده با شتاب بیشتری پرتاب میشود.

پس وقتی که نمودار قیمت با برخورد به خط حمایتی به سرعت برگشت داشته باشد (همان تعبیر پرتاب نمودار قیمت!) یعنی اعتبار بالایی دارد!

اگر نمودار اونس را ملاحظه کنید میبینید که دقیقا این خاصیت را در محدوده 1670 داشته ایم! در کمتر از 24ساعت قیمت از این محدوده به سرعت 40دلار رشد داشته است.

لذا معمولا نمودار قیمت در برخورد با محدوده حمایتی (یا مقاومتی) بیشتر به شکل عمود بر خط خواهد بود. یعنی اگر دیدید انگار نمودار قیمتی اصلا خط حمایتی شما را انگار حس نمیکند! یعنی آنجا حمایت معتبری نداشته اید!
                      مثلا وقتی که میبینید نمودار قیمت یک کم بالاتر از خط میره....دورش میچرخه!....پایین تر میره....مماس با خط حرکت میکنه..همه اینها یعنی خط حمایتی شما درست تعیین نشده است!

حسن این عرایض در تعیین اعتبار محدوده حمایتی چیست؟

وقتی که مثلا اکنون دانستیم که 1670 حمایت درستی بوده ، و بالفرض ما خریدی هم در این محدوده نداشته ایم که سودش را برده باشیم! و اکنون که قیمت 40 دلار رشد کرده ، تشخیص اعتبار این حمایت به چه درد میخورد؟ جواب ساده است! این خط حمایتی اعتبار دارد پس در برگشت قیمت مجددا میتواند معتبر باشد! و یا در صورت شکست این حمایت در اینده به احتمال بالا محدوده مقاومتی معتبر آتی خواهد بود!

این نظر و دریافت شخصی اینجانب است و تصور نمیکنم در مباحث تکنیکال یا دوره های آموزشی چنین مطالبی بیان شود...لذا شاید خالی از اشکال نباشد.

مانا باشید.
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        با اجازه جناب تمام عزیز
                        همانگونه که ملاحظه کردیم اونس تقریبا از محدوده 1670 برگشت زده است. میخواستم یک نکته ای عمومی در این باب عرض کنم.

تعیین کردن یک محدوده حمایتی به این معنی نیست که لزوما قیمت از آن محدوده برخواهد گشت. (چرا که امکان دارد حمایت شکسته شود!)

ولی یک نکته اساسی وجود دارد. از کجا بدانیم که محدوده حمایتی که مشخص کرده ایم اعتبار بیشتری دارد. (صحبت کردن از درستی یا نادرستی حمایت خیلی صحیح نیست، حمایتها با اعتبار سنجیده میشوند)

برای تشخیص اینکه یک حمایت اعتبار بالایی دارد باید توجه کنیم که:

مفهوم واقعی خطوط حمایت و مقاومت ، عملا نوعی نقاط پر انرژی است. هرچقدر میزان انرژی این نقاط زیاد باشد، نمودار قیمت در برخورد به این محدوده با شتاب بیشتری پرتاب میشود.

پس وقتی که نمودار قیمت با برخورد به خط حمایتی به سرعت برگشت داشته باشد (همان تعبیر پرتاب نمودار قیمت!) یعنی اعتبار بالایی دارد!

اگر نمودار اونس را ملاحظه کنید میبینید که دقیقا این خاصیت را در محدوده 1670 داشته ایم! در کمتر از 24ساعت قیمت از این محدوده به سرعت 40دلار رشد داشته است.

لذا معمولا نمودار قیمت در برخورد با محدوده حمایتی (یا مقاومتی) بیشتر به شکل عمود بر خط خواهد بود. یعنی اگر دیدید انگار نمودار قیمتی اصلا خط حمایتی شما را انگار حس نمیکند! یعنی آنجا حمایت معتبری نداشته اید!
                        مثلا وقتی که میبینید نمودار قیمت یک کم بالاتر از خط میره....دورش میچرخه!....پایین تر میره....مماس با خط حرکت میکنه..همه اینها یعنی خط حمایتی شما درست تعیین نشده است!

حسن این عرایض در تعیین اعتبار محدوده حمایتی چیست؟

وقتی که مثلا اکنون دانستیم که 1670 حمایت درستی بوده ، و بالفرض ما خریدی هم در این محدوده نداشته ایم که سودش را برده باشیم! و اکنون که قیمت 40 دلار رشد کرده ، تشخیص اعتبار این حمایت به چه درد میخورد؟ جواب ساده است! این خط حمایتی اعتبار دارد پس در برگشت قیمت مجددا میتواند معتبر باشد! و یا در صورت شکست این حمایت در اینده به احتمال بالا محدوده مقاومتی معتبر آتی خواهد بود!

این نظر و دریافت شخصی اینجانب است و تصور نمیکنم در مباحث تکنیکال یا دوره های آموزشی چنین مطالبی بیان شود...لذا شاید خالی از اشکال نباشد.

مانا باشید.
                        اره در دوره های تکنیکال البته اساتید مجرب چنین مطالبی مطرح نمیشود:D

خیلی خلاصه مطالب اشتباهتان را تصحیح میکنم اما زیاد بازش نمیکنم چون خیلی شخصی هم هست و نباید در فضای مجازی گذاشت صرفا جهت رساندن اشتباه جنابعالی است

زمانیکه حمایت یا مقاومت را درست تعیین میکنیم و نمودار واکنش به ان نشان نمیدهد نشاندهنده قدرت موج است مثال حمایت تعیین کنیم و واکنش نشان ندهد یعنی قدرت موج اصلاحی زیاد است و مقاومت نیز واکنش نشان ندهد یعنی قدرت صعود بالاست و باز یک تکنیکالیست مجرب پیام بازار را میگیرد

اعتبار حمایتها و مقاومتها نیز با توجه با حجم معاملات و نوع پیوتتها و برخوردها سنجیده میشود و یک نوعی محاسبات حجمی نیاز هست که بدانیم ایا این مقاومت قبل از رسیدن قیمت به ان میشکند یا نه؟ باز کردن همین تکنیک بتنهایی نیاز به یک دوره اموزشی و ارائه چند درس همراه با مثال دارد
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

هر دو عرضه اولیه لغو شد
                          اگر حقیقی ها حداقل در نخریدن عرضه اولیه ها هماهنگ بشن
                          همه کسانی که چشم طمع به جیب حقیقی های بازار دارن میفهمن که این بازار جای دزدی و جیب حقیقی ها را زدن نیست
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                            اره در دوره های تکنیکال البته اساتید مجرب چنین مطالبی مطرح نمیشود:D

خیلی خلاصه مطالب اشتباهتان را تصحیح میکنم اما زیاد بازش نمیکنم چون خیلی شخصی هم هست و نباید در فضای مجازی گذاشت صرفا جهت رساندن اشتباه جنابعالی است

زمانیکه حمایت یا مقاومت را درست تعیین میکنیم و نمودار واکنش به ان نشان نمیدهد نشاندهنده قدرت موج است مثال حمایت تعیین کنیم و واکنش نشان ندهد یعنی قدرت موج اصلاحی زیاد است و مقاومت نیز واکنش نشان ندهد یعنی قدرت صعود بالاست و باز یک تکنیکالیست مجرب پیام بازار را میگیرد

اعتبار حمایتها و مقاومتها نیز با توجه با حجم معاملات و نوع پیوتتها و برخوردها سنجیده میشود و یک نوعی محاسبات حجمی نیاز هست که بدانیم ایا این مقاومت قبل از رسیدن قیمت به ان میشکند یا نه؟ باز کردن همین تکنیک بتنهایی نیاز به یک دوره اموزشی و ارائه چند درس همراه با مثال دارد
                            برای جلوگیری از انحراف تاپیک خوب جناب تمام، از شما دوست عزیز و سایر دوستان خواهش دارم اگر علاقه داشتید نظرات تکمیلی تان را لطفا در تاپیک جو بازار بفرمایید.

اما در توضیح فرمایش شما

اینها که عرض شد، به عنوان مطلب تکمیلی بر مباحث عمومی تکنیکال است!
                            وگرنه بنده بر اهمیت تغییر حجم معاملات در حمایتها، یا پیووت ها یا ....واقفم! در این حد که مثلا اگر خط حمایتی دو بار با نمودار قیمت برخورد داشته باشد، اعتبار بیشتری دارد تا یک بار! اینها که مسائل پیچیده ای نیستند! که اساتید مجرب شما هم بلدند :D

عرض من هم به معنی نفی این نکات عمومی تکنیکال نیست! کما اینکه همه اینها مطلق که نیستند. اگر بودند که تکنیکال غوغا میکرد!

خواهش دارم با دقت بیشتر مطلب را مجدد ملاحظه کنید . شاید کلام من هم دقیق نبوده.
                            بحث اصلی بر سر نحوه اعتبار دهی به محدوده حمایتی است. ولی شما همان ابتدا درستی (با اعتبار بودن حمایت) را فرض گرفتید و میفرمایید اگر! حمایت را درست تعیین کرده باشیم ولی قیمت به آن واکنش ندهد ، نشان دهنده قوی بودن موج نزولی است!

همه بحث ما بر سر همان «اگر» هست!

بحث اصلی بر سر نحوه تعامل نمودار قیمت با خطوط حمایتی (و مقاومتی ) است تا از روی آن میزان اعتبار یک محدوده حمایتی را تشخیص دهیم!

دقت بفرمایید من که تاکید کردم حمایت ها هم شکسته میشوند! معتبر ترین حمایتها هم شکسته میشوند!

ولی نمودار قیمت در برخورد با حمایت معتبر با آن لاس نمیزند! دوربرش نمیچرخد یا به موازات اش حرکت نمیکند، به شکل عمودی به آن برخورد میکند یا مثل فنر از آن محدوده برمیگردد (نقطه پر انرژی) و یا اینکه با همان شدت و به شکل عمودی آن راقطع میکند و اصطلاحا حمایت شکسته میشود!(اینجا زمانی است که به قول شما موج نزولی قوی بوده!)

امیدوارم مطلب را رسانده باشم.
                            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/09, 22:45.
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

چی بگم تکنیکالیستهای گروه متوجه شدند چه تکنیک مهمی را گفتم اتفاقا فوق تخصصی بود حیف شد که اصلا گفتم باز خوب شد که بیشتر توضیح ندادم چون قدرش نفهمیدید
                              این مطالب شما نیز متاسفانه مفهوم خاصی ندارد و تکنیکالی نیست

حمایتی تعیین کنیم که مثل فنر از انجا برگردد یعنی چی؟ انرژی داشته باشد؟؟:D

سهام مواج معمولا به این شکل میشود که باز معمولا با چند کندل اختلاف در نقاط تعیینی ما واکنش نشان میدهد انهایی هم که مثل فنر :Dواکنش نشان نمیدهد هم دارای تعریف هست ممکن هست روند رنج شده باشد این محدوده که افقی میشود باز دیواره حمایتی مقاومتی تشکیل میشود حالا سریع واکنش نشان نداد که مفهوم بد تعیین کردن ندارد

شرط می بندم که عمرتان نه در یک دوره اموزشی شرکت کرده اید نه یک کتاب کامل و مفصل خوانده اید بحث تمام است هر چی شما بفرمایید درسته
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• mohsen55
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 379

با سلام
                                دم شما گرم من میخواستم همین مطالب رو مرقوم کنم که شما زحمتش کشیدی .تا اینچنین باورمندی در بین ما ایرانیها وجود داشته باشه چرخ هم برهمین مدار میچرخه .در مثل مناقشه نیست بلا نسبت تا خر در جهان است مفلس در نمیماند .

نظر

در حال کار...
                                X