تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

الان در بازار سهام خوب با سود عالی کم نداریم سودی بیشتر از سود بانکی.
    به نظر من با تایید سران قوا و ورود بانک‌ها به بازار کم کم شاهد جمع آوری سهام بنیادی بازار خواهیم بود و انشالله همین بتونه باعث تعادل بازار بشه
    ولی دقت کنید که بانک‌ها قرار نیست بازار را رنج مثبت بزنن و صف خرید کنن اونها فقط سهام ارزنده را از صفهای فروش و نهایت تا صفر تابلو خواهند خرید و سپرده‌های مردم را در سهام بنیادی سرمایه گذاری میکنن و آخر سال و سود مجمع میگیرن و حال میکنن
    بازار ما تا زمانی که سهام کوچیک استارت حرکتی نزده و مثبت و صف خرید نشن حرکتی را شروع نخواهد کرد
    ..
    الان واقعا خرید سهام فولادی و پترویی و پالایشی و.... با پی به ای 4تا5 در سال 1400 واقعا برای بنگاه‌های مالی ارزنده شده به قصد حداقل یکساله،
    شاید این منفی های بزرگ هم برای ایجاد بستر مناسب بزخری سهام توسط همین بنگاه‌ها بوده.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2122

بورسان: سرانجام بعد از مدت‌ها امروز و فردا، جلسه شورای سران قوا با محوریت بورس امروز برگزار شد و آنطور که دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس تایید می‌کند، تمامی پیشنهادات سازمان برای تقویت بازار سرمایه پذیرفته شده است.

به گفته دهنوی، در جلسه امروز ستاد عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، همه ۷ پیشنهاد سازمان بورس و اوراق بهادار جهت حمایت از بازار سرمایه با اصلاحات جزیی به تصویب رسید و این مصوبات بعد از تایید مقام معظم رهبری برای اجرا ابلاغ خواهند شد. همچنین در این جلسه پیشنهادات خوبی از سوی سران قوای مقننه و قضائیه مطرح و مقرر شد در جلسات بعدی مورد بررسی قرار گیرند. بدین ترتیب حمایت سران ۳ قوه به مصوبات این جلسه بسنده نشده و ادامه خواهد داشت.

محمد علی دهقان دهنوی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بر اساس مصوبات امروز، مقرر شد ۸۰ درصد از مالیات نقل و انتقال سهام در سال ۱۴۰۰ به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود.

وی افزود: در این جلسه با انتشار ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق بدهی توسط صندوق تثبیت بازار سرمایه و صندوق سرمایه‌گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه با تضمین دولت جمهوری اسلامی ایران موافقت شد.

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به مفاد ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید تصریح کرد: پیرو مصوبه این جلسه بانک‌ها و موسسات اعتباری برای برنامه های حمایت از بازار سرمایه در چارچوب مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی از شمول ماده ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید خارج خواهند بود.

در این جلسه به منظور تشویق حمایت از بازار سرمایه مقرر شد شرکت هایی که ازسهام خود یا شرکت های زیر مجموعشان حمایت کنند مالیات بر درآمد آنها در سال جاری امهال و به سال بعد موکول شود. همچنین شرکت‌هایی که سود تقسیم نشده سال ۱۴۰۰ آنها به حساب سرمایه منتقل می‌شود، مشمول مالیات ب

نظر

• میلاد سودی
        ستاره دار (1)
        • Apr 2020
        • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        الان در بازار سهام خوب با سود عالی کم نداریم سودی بیشتر از سود بانکی.
        به نظر من با تایید سران قوا و ورود بانک‌ها به بازار کم کم شاهد جمع آوری سهام بنیادی بازار خواهیم بود و انشالله همین بتونه باعث تعادل بازار بشه
        ولی دقت کنید که بانک‌ها قرار نیست بازار را رنج مثبت بزنن و صف خرید کنن اونها فقط سهام ارزنده را از صفهای فروش و نهایت تا صفر تابلو خواهند خرید و سپرده‌های مردم را در سهام بنیادی سرمایه گذاری میکنن و آخر سال و سود مجمع میگیرن و حال میکنن
        بازار ما تا زمانی که سهام کوچیک استارت حرکتی نزده و مثبت و صف خرید نشن حرکتی را شروع نخواهد کرد
        ..
        الان واقعا خرید سهام فولادی و پترویی و پالایشی و.... با پی به ای 4تا5 در سال 1400 واقعا برای بنگاه‌های مالی ارزنده شده به قصد حداقل یکساله،
        شاید این منفی های بزرگ هم برای ایجاد بستر مناسب بزخری سهام توسط همین بنگاه‌ها بوده.
        جناب تمام یک چیزی ذهنمو درگیر کرده شاید درک درستی ازش ندارم الان سهمی مثله فولاد و شستا که هر روز منفی ۳ رو خوردن و ۱۰ برابر حجم مبنا رو پر کردن و اصلاح نزدیک به ۷۰ درصدی داشتن چرا باید برای رشد منتظر سهام کوچکی مثل کلر و ... باشن که از مرداد تا الان ۲۰۰ درصد رشد کرده درسته قفل صف فروش هست ولی جمعا ۱۰ درصد هم اصلاح نکرده یعنی بازار باید منتظر این باشه که این سهم ها تو ۳ روز حال اساسی به سهامداراش بدن تا اقبال به سهامدارای بخت برگشته ای مثله ما بشه ؟
        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
          جناب تمام یک چیزی ذهنمو درگیر کرده شاید درک درستی ازش ندارم الان سهمی مثله فولاد و شستا که هر روز منفی ۳ رو خوردن و ۱۰ برابر حجم مبنا رو پر کردن و اصلاح نزدیک به ۷۰ درصدی داشتن چرا باید برای رشد منتظر سهام کوچکی مثل کلر و ... باشن که از مرداد تا الان ۲۰۰ درصد رشد کرده درسته قفل صف فروش هست ولی جمعا ۱۰ درصد هم اصلاح نکرده یعنی بازار باید منتظر این باشه که این سهم ها تو ۳ روز حال اساسی به سهامداراش بدن تا اقبال به سهامدارای بخت برگشته ای مثله ما بشه ؟
          این که میگم حرکت اول با سهام کوچیک شروع میشه حاصل تجربه حرکت‌های قبلی بازار طی سال‌های گذشته است
          و البته دلیل هم دارم
          چیزی که سهام بالا میبره پول است
          وقتی که در بازار اینقدر پول نیست که سهام کوچیک جمع کنه قطعا نمیتونه سهام بزرگ جابجا کنه
          دوم وقتی 80 درصد بازار در سهام کوچیک قفل صف فروش باشه جو ترس عمومی ایجاد میشه و حقیقی ها هم جرات نمیکنن خرید انجام بدن حتی در سهام بزرگ و مطمئن.
          و در آخر باید بررسی کنیم که به قول شما سهام بزرگ الان چقدر افت کردن و سهام کوچیک چطور؟؟
          نتیجه قطعا با نگرشی که شما داری فرق میکنه
          و عمومیت نداره
          اگر فقط بحث افت قیمت نگاه کنیم الان بعضی از سهام کوچیک هم افت سنگین داشتن مثلا همین کدما که امروز باز شد تو سه ماه گذشته 70 درصد افت کرده
          یا لپارس از سقفش حدود 85 درصد افت کرده
          یا ثشاهد از سقفش 80 درصد اصلاح کرده
          البته افت زیاد یک سهم هیچ وقت نباید دلیل به ارزندگی اون تلقی بشه
          ولی مطلب شما کلی است و نمیشه به جزئیات بسط داد
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/05/03, 22:58.
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

این که میگم حرکت اول با سهام کوچیک شروع میشه حاصل تجربه حرکت‌های قبلی بازار طی سال‌های گذشته است
            و البته دلیل هم دارم
            چیزی که سهام بالا میبره پول است
            وقتی که در بازار اینقدر پول نیست که سهام کوچیک جمع کنه قطعا نمیتونه سهام بزرگ جابجا کنه
            دوم وقتی 80 درصد بازار در سهام کوچیک قفل صف فروش باشه جو ترس عمومی ایجاد میشه و حقیقی ها هم جرات نمیکنن خرید انجام بدن حتی در سهام بزرگ و مطمئن.
            و در آخر باید بررسی کنیم که به قول شما سهام بزرگ الان چقدر افت کردن و سهام کوچیک چطور؟؟
            نتیجه قطعا با نگرشی که شما داری فرق میکنه
            و عمومیت نداره
            اگر فقط بحث افت قیمت نگاه کنیم الان بعضی از سهام کوچیک هم افت سنگین داشتن مثلا همین کدما که امروز باز شد تو سه ماه گذشته 70 درصد افت کرده
            یا لپارس از سقفش حدود 85 درصد افت کرده
            یا ثشاهد از سقفش 80 درصد اصلاح کرده
            البته افت زیاد یک سهم هیچ وقت نباید دلیل به ارزندگی اون تلقی بشه
            ولی مطلب شما کلی است و نمیشه به جزئیات بسط داد
            تو بورس آرشیتکت یه مطلبی رو خوندم خیلی عالی بود که فروشنده های الان رو توصیف کرده بودید که برابرند با اونایی که تو مرداد خارج نشدن به امید شاخص ۸ میلیونی و ... بنظرتون فرصت خروج کی هست ؟
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
              تو بورس آرشیتکت یه مطلبی رو خوندم خیلی عالی بود که فروشنده های الان رو توصیف کرده بودید که برابرند با اونایی که تو مرداد خارج نشدن به امید شاخص ۸ میلیونی و ... بنظرتون فرصت خروج کی هست ؟
              با شروع خرید بانک‌ها در بازار سهام و جمع شدن اکثر صفهای فروش
              عده زیادی از کسانی که قفل در صفهای فروش بودن نقد میشن و با ترس شدید به بازار نگاه میکنن
              از اونجا منفی بافی شدید در بازار حاکم میشه و احتمالا تارگت های شدیدا نزولی شروع میشه
              همانطور که در اواخر رشد هیجانی بازار تارگتهای 8 میلیون و 40 میلیونی دادن حالا در حالت برعکس احتمالا ما شاهد تارگتهای 300 هزار و 500 هزار خواهیم بود
              اون زمان دیگه زمان خروج نیست.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

الان که 80 درصد بازار در صفهای فروش قفل شده مسئولین بورس هم فهمیدن بازار بدون باز شدن صفهای فروش حداقل 80 درصد بازار جایی نخواهد رفت
                پس با وجود همین صفهای فروش میشه انتظار داشت طی روزهای آینده حداقل برای یک روز هم که شده قفل این 80 درصد را باز کنن و بعدش بازار تصمیم میگیره که تغییر مسیر بده یا به اصلاح خودش ادامه بده.
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

دلار

دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 21,450 "خرید?
                  .....
                  روند صعودی را از دست داده و به سمت اولین هدف اعلامی در 20300 تومان حرکت میکنه
                  ولی خیال پردازی برای اعداد خیلی پایین نکنید
                  کم کم به خرید پله ای دلار و سکه هم داریم نزدیک میشیم
                  .....
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

امروز را با توکل به خدا شروع میکنیم و امیدوار به لطف خدا تا انشالله درهای رحمتش روی همه سهامداران باز کنه

انشالله مصوبات سران قوا هم تاثیرات مثبتی روی بازار داشته باشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ایران دوست
                      عضو عادی
                      • Nov 2020
                      • 81

بنظرم امروز با توجه به روز پایانی بودن هفته امکان رشد در بازار بسیار بعید باشه پس باید با احتیاط رفتار کرد .هر چه قرار باشه سر بازار بیاد از اواسط هفته اتی خواهد بود .

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

امروز را با توکل به خدا شروع میکنیم و امیدوار به لطف خدا تا انشالله درهای رحمتش روی همه سهامداران باز کنه

انشالله مصوبات سران قوا هم تاثیرات مثبتی روی بازار داشته باشه
                        آمین رب العالمین فاتحه مع الصلوات
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

بارار داره خوب معامله میکنه
                          ولی مثبت نخرید
                          پلوله هم باز هم صف خرید بدون عرضه داره
                          تمحرکه هم شاهد کاهش صف فروش به 2.8 میلیون سهم است و احتمال جمع شدن صف فروش هست
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

تا اینجا که هرچی خریدن بازم زورشون به سهام بزرگ نرسید و صف فروش شدن
                            بازم خدا پدر بانکی و فولادی را بیامرزه
                            و بازم دم همین 10تا20 تا سهم کوچیک که آبروداری میکنن و صف خرید هستن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 21,150 "خرید?
                              ....
                              به زودی نمودار سکه و دلار آبدیت میکنیم
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

دلار
                                یه موج شماری 15 ساله نشون میده دلار اکنون در موج 5 قرار گرفته
                                موج اول که بازدهی 330 درصدی داشته
                                موج دوم اصلاح 30% داشته
                                موج سوم بازدهی 555% داشته
                                موج 4 اصلاح 50% تجربه کرده
                                و اکنون در موج5 قرار گرفتیم که تا امروز بازدهی 220% داشته
                                موضوع جالب اصلاح صورت گرفته و استارت اصلی موج 1 و موج3 میباشد که در زمان حدودا 5 ساله انجام شده و بیشترین بازدهی و رشد در این دو موج 3 و 1 در زمانی یک تا یکسال و نیم انجام گرفته
                                اما موج 5 از لحاظ زمانی بسیار سریع شکل گرفته و استارت اصلی موج 5 بعد از یکسال شروع شده
                                حالا پیشبینی اینکه این موج در چه قالبی شکل بگیره خیلی سخته
                                به نظر من ما در انتهای موج 3 از موج 5 اصلی قرار گرفتیم زمان ایجاد موج 4 میتونه کوتاه و بین 6 ماه تا 1 سال باشه
                                حالا اینکه چه خبری یا اتفاقی میتونه اتمام قطعی موج 3 و شروع موج 4 باشه را نمیدونیم (شاید انتخاب جو بایدن )
                                اما به نظر من اگر موج 4 ایجاد بشه اصلاح این موج میتونه حدودا 30% و در محدوده 22-24 تومان تمام بشه
                                درآخر دعا میکنیم که موج 5 از موج 5 اصلی هیچ وقت ایجاد نشه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=293

ما در حال تکمیل موج 4 هستیم و بازار دلار وارد فضای افت هیجانی شده
                                محدوده مستطیل آبی در نمودار زیر و در محدوده 15500تومان تا 19100 تومان محدوده خرید است
                                انتظار دارم دلار با لمس کردن محدوده 20300 تومان یه برگشت کوچیک داشته باشه و بعد در صورت شکسته شدن 20300 تومان وارد محدوده مشخص شده گردیده و کفسازی نهایی را انجام دهد
                                در صورت شکسته شدن 20300 تومان خرید پله ای را میتوان شروع کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X