تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
    اخه اینها ارزهای معتبر نیستند بیت کویین ۴ درصدی هست
    بله درسته ولی بازم بی اعتبار ترین سهم بازار بورس هم دارایی رو صفر نمیکنه
    ولی اینجا میشه تا حالا ندیدم سهمی در بورس ایران 99% یا 100% ضرر بزنه
    البته بحث حق تقدم جداست
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Deutschland
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 838

کاردانو نخریدن شما؟

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

شیبا از 0.00000 رسیده به 0.000039 و الان شدن 0.000016
        من امروز برای خنده اش 3 میلیون تومان که حدود 7.5 میلیون ارز شد خریدم
        اگر شد 0.000010 بازم 3 میلیون تومان میخرم
        اگر شد 0.000005 بازم 3 میلیون میخرم
        اگر شد 0.000001 بازم 3 میلیون میخرم
        اگر رفت پایین تر که کلا پولم صفر میشه و خیالم راحت بابت 12 میلیون تومانی که صفر شد
        بعدش میرم دنبال بورس خودمون
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

پولی که می‌برید تو ارز دیجیتال فقط در حد سرگرمی باشه تا زمانی که بازار بورس درست بشه
          بیشتر بردن پول خطرناکه
          فقط اینقدری ببرید که بودن و یا نبودن اون پول اصلا براتون مهم نباشه
          با خیلی از بچه های بازار بورس که الان وارد ارز دیجیتال شدن صحبت کردم نهایت پولی که اونجا بردن 10%درصد سرمایه بوده
          و اکثرا در حد 5%
          کسی بیشتر ببره شاید شانسی سود کنه ولی اگر ضرر کنه دیگه قابل جبران نیست
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            نماد تمحرکه در حالی با قیمت 2032 یعنی 19درصدمنفی باز گشایی شد که فقط 31 هزار عدد فروشنده برای سهم در سیستم وجود داشت
            که احتمالا معامله باطل میشه
            ولی نکته جالب این بود که تا 12%بالاتر فقط 46 هزار تا فروشنده روی سیستم وجود داشت و این یعنی اگر قیمت در 2032 تومان تایید بشه سهم حداقل 4 روز کاری توی صف خرید قفل میشه تا شاید فروشنده ای برای سهم پیدا بشه

بالاخره ناظر در نبود فروشنده در قیمت 2060 تومان معامله تمحرکه را تایید کرد و تنها 66 هزار عدد معامله شد و سهم نتونست پایانی را در منفی 18 درصد پر کنه با پایانی منفی 1.5 به کار خودش پایان داد.
            به نظر من این اصرار فروشنده در نمادی که فروشنده ای برای سهم در منفی بالای 10 درصد نمیاد چندان عاقلانه نیست و در نهایت این سهم میتونه به زودی متعادل بشه
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/05/14, 07:31.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

بالاخره ناظر در نبود فروشنده در قیمت 2060 تومان معامله تمحرکه را تایید کرد و تنها 66 هزار عدد معامله شد و سهم نتونست پایانی را در منفی 18 درصد پر کنه با پایانی منفی 1.5 به کار خودش پایان داد.
              به نظر من این اصرار فروشنده در نمادی که فروشنده ای برای سهم در منفی بالای 10 درصد نمیاد چندان عاقلانه نیست و در نهایت این سهم میتونه به زودی متعادل بشه
              واقعا جالب هست استاد تمام عزیز

با 66هزار سهم معامله تایید منفی 19درصد برای کلیت شرکت در 122میلیون سهم!!

اینا از خوابهایی هست که برای سرمایه سهامداران دیده اند در واقع انگار در یک قرارداد نانوشته از جیب سهامدار بلند مدت نگون بخت امتیاز دادن به معامله گران قدیمی و خریدهای گروهی و بازگشت سفته بازان به بازار تا شرایط را برای انها جذاب کنند

امید هست البته با برگشت نقد شوندگی به بازار وضعیت بهتر شود که این مهم قطعا بدون هزینه نیز نخواهد بود
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

پلوله هم با فشار ناظر صف فروش 1.5 میلیون شد
                ناظر اجازه داده بود سهم. زودتر باز بشه به شرطی که بازیگرش صف فروش کنه تا این سهم از روی مخ ناظر خارج بشه
                حالا اگر بازار بهش رکب بزنه و صف خریدش کنه
                حال ناظر گرفته میشه کل فروشنده تا صف خرید 2 میلیون سهم
                پلوله چهارشنبه با صف فروش 1.2 میلیونی مواجه شد و دقایق آخر 500 هزارتا برداشتن و فقط 800 هزار تا روی تابلو باقی ماند
                ممکنه فردا متفاوت از چهارشنبه معاملات‌ش را شروع کنه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                  واقعا جالب هست استاد تمام عزیز

با 66هزار سهم معامله تایید منفی 19درصد برای کلیت شرکت در 122میلیون سهم!!

اینا از خوابهایی هست که برای سرمایه سهامداران دیده اند در واقع انگار در یک قرارداد نانوشته از جیب سهامدار بلند مدت نگون بخت امتیاز دادن به معامله گران قدیمی و خریدهای گروهی و بازگشت سفته بازان به بازار تا شرایط را برای انها جذاب کنند

امید هست البته با برگشت نقد شوندگی به بازار وضعیت بهتر شود که این مهم قطعا بدون هزینه نیز نخواهد بود
                  سازمان دیگه زده به در بیخیالی فقط میخواد سهام باز بشن دیگه براشون حجم معامله و مقدار منفی مهم نیست
                  البته اینو برای سهامی که طی 3 سال گذشته چندصد برابر شدن بیشتر اعمال میکنن ولی سهمی مثل تمحرکه که از سقف 3 سال پیش فقط 9 برابر شده کمی مشکوک بود الان سهام کوچیک در ابعاد اندازه این سهم همگی بالای 100 برابر رشد کردن و حالا با وجود اصلاح 50درصد بازم رشدش 40تا60 برابری دارن
                  ولی خوب تمحرکه را ما هم متوجه نشدیم که چرا ناظر با 66 هزار سهم تایید کرد در حالی که هفته پیش هم این سهم افشای الف زد ولی ناظر تایید نکرد
                  حالا احتمالا چند هفته دیگه یه افشای الف دیگه میزنه ببینیم ناظر ایندفعه چه رفتاری به خرج میده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

ظاهرا کاهش حجم مبنا فقط در سهام کوچیک اعمال شده این نشون میده
                    سازمان برای باز کردن صفوف فروش سهام کوچیک و متعادل کردن آنها مصمم شده
                    و البته فهمیده که تا زمانی که سهام کوچیک متعادل نشن سهام بزرگ هم جایی نمیرن
                    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/05/15, 07:18.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

خوب قطعا خیلی ها گوش نکردن و باپریدن پشت صفهای خرید به طور میانگین بین 3تا9درصد ضرر کردن
                      دوستان عزیز بازاری که با این شددت زمین خورده اگر هم بخواد برگرده قطعا نمیتونه با صفهای خرید قفل شده بالا بیاد
                      مثلا
                      فرض کنید بازار از همین کف 1.150م بخواد کلا برگرده و دیگه زیر این عدد نیاد
                      خوب قطعا یک کله بالا نمیاد باید در همین محدود کفسازی کنه و روزهای در همین محدوده بالا و پایین بشه تا سهامدارن خسته خارج بشن و سهامداران جدید و خریداران جدید به بازار اعتماد کنن و بعد بازار رشد کنه
                      ....
                      پس یادتون باشه اگر بازم صف خرید دیدین نرید پشت صف خرید و سهم بخربد
                      لااقل از منفی بخرید و یا در صفر تابلو بخرید
                      و سعی کنید کلا وارد هیچ صف فروشی نشید
                      تکرار یک اشتباه
                      و بازهم تکرار
                      تکرار.....
                      .....
                      بازار باید در تعادل روزها معامله کنه سهام بزرگ جایی نمیرن مگر اینکه روزها متعادل شده باشن نه صف خرید نه صف فروش
                      بعد سهام کوچیک بازار جمع میشه
                      از اونجا بازار تصمیم میگیره که به سمت صفوف خرید حرکت کنه صفوف فروش
                      هیجانی خریدن یا فروختن بیشترین ضرر ا به سهامداران این روزها میزنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

خرید حقوقی پلوله

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 273

پلوله با فشار بورس منفی شده این برای حتی آماتورها هم مشخص و مبرهن است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                            پلوله با فشار بورس منفی شده این برای حتی آماتورها هم مشخص و مبرهن است
                            فردا 5 درصدی میشه و احتمال جمع شدنش زیاد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

شیبا از 0.00000 رسیده به 0.000039 و الان شدن 0.000016
                              من امروز برای خنده اش 3 میلیون تومان که حدود 7.5 میلیون ارز شد خریدم
                              اگر شد 0.000010 بازم 3 میلیون تومان میخرم
                              اگر شد 0.000005 بازم 3 میلیون میخرم
                              اگر شد 0.000001 بازم 3 میلیون میخرم
                              اگر رفت پایین تر که کلا پولم صفر میشه و خیالم راحت بابت 12 میلیون تومانی که صفر شد
                              بعدش میرم دنبال بورس خودمون
                              شیبا جز شت کویین ها هست
                              یه شت کویین دیگه هم به اسم سیف مون داریم
                              البته شت کویین کم نداریم
                              اینها ممکنه شانسی سود خوب بدن ولی ممکنه به همون راحتی که صف هاش کم میشه و سود خرکي میده به همون سرعت هم صف هاش زیاد بشه و پول شمارو به صفر شدن نزدیک کنه
                              پس در این ارزها خیلی دقت کنید
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

بیت کویین وارد کانال 46 هزاری شد
                                در جهت تحلیل قبلی که در این تاپیک قرار دادیم در حرکت است
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X