تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    ورازی برای سبد کوتاه مدتی خرید شد
    چندتا از اردرهای ما جلوی صف خرید هست ولی عرضه ها قطره چکانی شده
    و فعلا فروشنده نمیاد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• فرهنگ سازان
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2014
      • 692

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      جناب تمام برا حواشی جدید بانک آینده که میگن اول از آورده بعد تجدید بنظرتون چقدر امکان داره همچین اتفاقی اصلا چرا این روزا حواشی دور این سهم زیاد شده کلا ذهنم درگیر شد سر این افزایش سرمایه از آورده ممنون میشم نظرتون رو بگید
      درود

و با اجازه جناب تمام

تعارف که نداریم خودمون رو هم که نمی خواهیم گول بزنیم، خرید این سهم و نگهداریش اشتباه بود. سهمی که انواع و اقسام حاشیه ها رو داره

از صورت های مالی غیر شفاف ، کلکسیون مجامع برگزار نشده ، دعوای سهامدار عمده و هیئت مدیره ، جنگ با بانک مرکزی ، انواع و اقسام پول شویی ها ، رکورد

زیان انباشته و از همه بدتر نقدناشوندگی مطلق ( اینجور که معلومه سالی چند روز معامله میشه ) ..

من مقداری خرید با میانگین خدودکمی کمتر از 1000 دارم که تا 20 درصد بالاتر هم رفت و متاسفانه با این همه مثلا تجربه با

سراب و توهم افت 70 درصدی و تجدید ارزیابی و ... فقط سهم رو نگاه کردم ...و بعد هم که آبشاری فروختند و آوردند پایین ( و دلیل فروش الان معلومه جیه ) و

بعد هم که سهم رو به کما و عدم فرستادند تا الان...

پ.ن : میلاد خان فک کنم منم کمی ذهنم درگیر شد ((-:

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
        درود

و با اجازه جناب تمام

تعارف که نداریم خودمون رو هم که نمی خواهیم گول بزنیم، خرید این سهم و نگهداریش اشتباه بود. سهمی که انواع و اقسام حاشیه ها رو داره

از صورت های مالی غیر شفاف ، کلکسیون مجامع برگزار نشده ، دعوای سهامدار عمده و هیئت مدیره ، جنگ با بانک مرکزی ، انواع و اقسام پول شویی ها ، رکورد

زیان انباشته و از همه بدتر نقدناشوندگی مطلق ( اینجور که معلومه سالی چند روز معامله میشه ) ..

من مقداری خرید با میانگین خدودکمی کمتر از 1000 دارم که تا 20 درصد بالاتر هم رفت و متاسفانه با این همه مثلا تجربه با

سراب و توهم افت 70 درصدی و تجدید ارزیابی و ... فقط سهم رو نگاه کردم ...و بعد هم که آبشاری فروختند و آوردند پایین ( و دلیل فروش الان معلومه جیه ) و

بعد هم که سهم رو به کما و عدم فرستادند تا الان...

پ.ن : میلاد خان فک کنم منم کمی ذهنم درگیر شد ((-:

درود بر شما
        من هم این سهم خریدم فقط به خاطر تجدید ارزیابی سنگین سهم
        فعلا هم. نگرانی ازش ندارم و امیدوارم این تعلیق ها تا زمان مشخص شدن درصد تجدید سهم ادامه دار بشه
        چرا که آور قبل از اون باز بشه قطعا افت سنگین تجربه میکنه
        انشالله این سهم با همون درصدهای سنگین که انتظار داشتیم بتونه تجدید ارزیابی اعلام کنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

ورازی سهم علی انصاری است
          حالا که مدیریت بانک آینده را از انصاری گرفتن انصاری شده مار زخم خورده و شاید بخواد روی سهم دیگه ای که مال خودش هست جبران کنه
          و ورازی گزینه قابل توجهی است شاید باید روزهای آینده این سهمو بیشتر زیر نظر داشت
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

الان که خبر های خوبی ازش منتشر شده لیستی از این سهم منتشر شد برا افزایش سرمایه
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

ورازی سهم علی انصاری است
              حالا که مدیریت بانک آینده را از انصاری گرفتن انصاری شده مار زخم خورده و شاید بخواد روی سهم دیگه ای که مال خودش هست جبران کنه
              و ورازی گزینه قابل توجهی است شاید باید روزهای آینده این سهمو بیشتر زیر نظر داشت
              ورازی اضافه کردیم
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

بازار یه جوری شده که اگر بتونید ذهنیت 2 سال گذشته را کنار بذارید میشه ازش سود گرفت
                آن بازار خرتو خری که یا تمام بازار صف خرید و یا تمام بازار صف فروش ظاهرا در حال کم شدن و از بین رفتن است
                بعد از این سود بازار مال کسانی است که پایه های تحلیلی داشته باشن و مطابق تحلیل و تدبیق آن با جو بازار سهم خوب انتخاب کنن
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

قهکمت چهارشنبه مجمع داره و باید فردا نمادش بسته بشه
                  با توجه به اینکه چند وقته صف خریده و هیچ روزی هم نتونسته حجم مبنا را پر کنه به نظرم بعد از مجمع با گپ خوبی باز خواهد شد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

نماد حافرین طی یک هفته گذشته تا امروز 570 میلیون حجم معامله داشته
                    این حجم سنگین برای سهمی که کل عرضه اولیش 371 میلیون بوده و الان هم بعد از اصلاح از 640 تومان داشته قابل توجه هست
                    ما امروز یه پله ازش خرید زدیم ببنیم چه خبری در این سهم هست
                    این حجمهای سنگین بی دلیل نیست
                    خصوصا کدبه کد دیروز سهم از حقوقی به کد حقیقی
                    صبر میکنیم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

نماد حافرین طی یک هفته گذشته تا امروز 570 میلیون حجم معامله داشته
                      این حجم سنگین برای سهمی که کل عرضه اولیش 371 میلیون بوده و الان هم بعد از اصلاح از 640 تومان داشته قابل توجه هست
                      ما امروز یه پله ازش خرید زدیم ببنیم چه خبری در این سهم هست
                      این حجمهای سنگین بی دلیل نیست
                      خصوصا کدبه کد دیروز سهم از حقوقی به کد حقیقی
                      صبر میکنیم
                      سلام
                      95 میل حجم زد
                      معاملاتش امیدوار کننده هست به نظرتون ؟

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                        سلام
                        95 میل حجم زد
                        معاملاتش امیدوار کننده هست به نظرتون ؟
                        سلام
                        درسته معامله شد ولی هرچی صف خرید شد عرضه کردن و فروشنده زیادی داشت و اون صف خرید کم حجم آخر وقت امیدوار کننده نبود
                        حالا فعلا که ما خرید زدیم ولی احتمال منفی شدن فردا را هم من براش در نظر میگیرم
                        خرید امروز من در حافرین فقط به قصد نوسان بوده و در سبد کوتاه مدتی من قرار گرفته
                        حالا فردا یا نوسان مثبت ازش میگیرم و یا نوسان منفی
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• pezhmanyaghoobi
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 69

سلام
                          درسته معامله شد ولی هرچی صف خرید شد عرضه کردن و فروشنده زیادی داشت و اون صف خرید کم حجم آخر وقت امیدوار کننده نبود
                          حالا فعلا که ما خرید زدیم ولی احتمال منفی شدن فردا را هم من براش در نظر میگیرم
                          خرید امروز من در حافرین فقط به قصد نوسان بوده و در سبد کوتاه مدتی من قرار گرفته
                          حالا فردا یا نوسان مثبت ازش میگیرم و یا نوسان منفی

با وضعیت امروز باز هم ارزش نوسانگیری در طی روزهای آتی دارد؟

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط pezhmanyaghoobi پست شده است View Post
                            با وضعیت امروز باز هم ارزش نوسانگیری در طی روزهای آتی دارد؟
                            فعلا که نوسان منفی داد
                            گرفت سود از سهمی که صف فروش شده کار خیلی سختی است بهتره غید اینکار بزنید مگر اینکه جو کلی بازار بهتر بشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

ظاهرا برجام داره به نتیجه نزدیک میشه
                              و ممکنه اولین قدم هم آزادسازی پول ایران توسط کره باشه
                              اگر این خبری که امشب پیچیده تایید بشه فردا دلار وارد کانال 28 میشه و اصلاح اون پررنگتر میشه
                              همین الان نمایشگاه‌های ماشین همه دست به ماشه هستن که اگر خبر درز کرد به نحوی هرچی ماشین دپو کردن بفروشن
                              ولی چون هنوز کسی به توافق برجام امیدی نداره فروشنده نشدن
                              هرچند که در صورت توافق هم خودشان میدونن نمیتونن چیزی بفروشن این شرایط در تمام بازار ها ی کشور حکم فرماست
                              فقط بورس هست که خیلی راحت و هر روز ملت 5 درصد پایین تر فروشنده هستن و هیچ ارزشی برای دارای خودشون قائل نمیشن
                              تنها خوبی بازار سهام اینکه نقد شوندی بهتری داره و اگر در سهام بزرگ قرار گرفته باشیم و برجام قطعی بشه راحت میشه ازشون خارج شد
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

برکت

به پشتوانه ممنوعیت واردات واکسن های کرونای خارجی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X