کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا روز پر نوسانی خواهیم داشت خصوصا روی خودرویی ها
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سکه روند صعودی را شکست
به هدف 11.6 میلیونی میشه رسید
اولین پله خرید برای من زمانی است که سکه حباب منفی بگیره
فعلا هنوز هم 1.3 میلیون تومان حباب مثبت دارد
پس مراقب باشیده هنوز وقت خرید نشده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
#فارس در گزارش 12ماهه با سرمایه قدیم به سود 1945 ریالی رسیده و با سرمایه جدید این عدد 1140 ریال است
......
با فرض تقسیم سود 60% سود سهام عدالت استانی به 11 تومان میرسد
و در صورت تقسیم سود 85 تا90 درصدی سود استانی ها به محدود 12 تومان نزدیک میشه
سود تلفیقی این گروه هم به محدوده 21 تومان رسید
و پی به ای 3.6 گرفته اگر تقسیم سود فارس 90 درصد بشه و پی به ای 3.9 گرفته اند اگر سود تقسیمی فارس به 60 درصد برسه
و اگر 100% تقسیم کنن هم بهترین پی به دی بازار میگیرن یعنی 3.6 تا 3.9
این اعداد با قیمت 43 تومانی بسته شدن اکثر سهام این گروه است
خدا خواست و ما توانستیم
طلا(انس جهانی)
اگر روند اصلی 22 ساله در 1680 تومان شکسته بشه
اهداف نزولی را یکی یکی میتونه تاج میکنه
با فرض دلار 30 تومان و قیمت انس 1040 دلاری باید شاهد طلای 18 عیار 730 هزار تومانی باشیم
پس در خرید طلا عجله نباید کرد اگر 1680 دلار شکسته بشه و سه هفته زیر این عدد معامله کنه حداقل 6 ماه تا یکسالی نباید سراغ طلا رفت
خدا خواست و ما توانستیم
مرداد ماه تمام شده و ناظر بی سواد تعلیق نماد تا آخر مرداد ماهی که تمام شده تمدید کرده
...
به اطلاع ميرساند؛علي رغم پيگيري هاي انجام شده از ناشر ابهامات موجود در اطلاعات ناشر برطرف نشده است، لذا تعليق نماد معاملاتي شركت هاي سرمايه گذاري عدالت استان كهگيلويه وبويراحمد(وسكهبو)، سرمايه گذاري استان كردستان(وسكرد)، سرمايه گذاري استان يزد(وسيزد)، سرمايه گذاري استان لرستان(وسلرستا)، سرمايه گذاري استان آذربايجان شرقي(وساشرقي)، سرمايه گذاري استان مرکزي(وسمرکز)حداكثر تا تاريخ 1401/05/31 تداوم مي يابد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
خدا خواست و ما توانستیم
دامنه نوسان بشه 7% تعداد صفهای خرید و فروش به شددت کاهش پیدا میکنه
فقط باید دقت کنید در در صف خرید خریدار نشید و در صف فروش فروشنده نباشید
خدا خواست و ما توانستیم
لطفا نظرتان را راجع به سرمایگذاری بهمن بفرمایید.آیا برای سرمایه گذاری در بلند مدت با توجه به افزایش سرمایه پیش رو مناسب می باشد؟
سلام و درود
من روی این سهم تازگی بررسی نداشتم
اگر فرصتی شد بررسی و خدمت شما اعلام میکنم
خدا خواست و ما توانستیم
به نظر میاد فردا بازار منفی خواهد بود
تا بعضی ها بتونن سهام 7%در منفی بخرن و دوشنبه یه نوسان شیرین از همه بگیرن
ما هم امروز پیش دستی کردیم و یه مقداری زقیام و ریشمک خرید زدیم ببنیم میتونیم دوشنبه یه نوسان شیرین ازش بگیریم
خدا خواست و ما توانستیم
آقاي تمام
تيا سهم هاي سه درصدى و دو درصدى هم تغييري ميكنند؟..
تشكر
سلام
فعلا که چیزی اعلام نشده
ولی به نظرم در نهایت دامنه اونها را هم زیاد میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
به نظر میاد فردا بازار منفی خواهد بود
تا بعضی ها بتونن سهام 7%در منفی بخرن و دوشنبه یه نوسان شیرین از همه بگیرن
ما هم امروز پیش دستی کردیم و یه مقداری زقیام و ریشمک خرید زدیم ببنیم میتونیم دوشنبه یه نوسان شیرین ازش بگیریم
امروز روز خوبی برای فروش نبود
و فرصت خوبی بود برای خریدن سهام کوچیک 7% برای فردا
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر