تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

حکشتی
    دوتا مسیر میتونه طی کنه
    مسیر اول اینکه فردا از منفی برگرده ولی با وجود جو شدیدا خراب بازار بتونه فعلا تا 2700 بالا بیاد کلی هنر کرد
    در مسیر دوم اینکه بره و روند صعودی یکساله را بشکنه و بهش پولبک بزنه در این صورت هم با توجه به سودی که ساخته نمیشه خیلی افت سنگین براش در نظر گرفت فعلا محدوده 1800 تومان کمتر بشه با سود احتمالی 700 تومانی زیر مجموعه ها در سال جاری پی به ای سهم به 2.5 میرسه که با تمام خرابی بازار خیلی بعید به نظر میاد همچین پی به ای به خودش ببینه
    در هر حال بازار خراب کلا عقل و شعور را کنار میزاره و ما هم فعلا با سهاام قبلی نظاره گر خواهیم بود
    اما در کل باکس سبز رنگ که در نمودار مشخص شده منطقه حمایتی قوی محسوب میشه و احتمال از دست دادن اون ضعیف به نظر میرسه
    این تحلیل هیچ سیگنالی برای خرید یا فروش نیست.

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/07/30, 19:13.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سرجوخه
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 241

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      حکشتی در 2086 صف فروش
      من شخصا سهامداری میکنم
      ولی بقیه دوستان برای خودشون راه درست در پیش بگیرن انشالله تصمیم درست اتخاذ کنن و در این بازار اول ضرر نکنن دوم سود کنن.
      سلام جناب تمام
      به نظر شما برای وساپا چه برنامه‌ای دارن
      تا کجا ممکنه سهم را پایین بیارن
      اگه هنوز سهامدار وساپا هستید میشه بگید در صورت ادامه کاهش قیمت استراتژی شما چیه
      با توجه به تجربه چندین ساله شما در مورد این سهم چه باید کرد اگه همینطور بخوان بیارمش پایین
      با تشکر

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14637

در اصل توسط سرجوخه پست شده است View Post
        سلام جناب تمام
        به نظر شما برای وساپا چه برنامه‌ای دارن
        تا کجا ممکنه سهم را پایین بیارن
        اگه هنوز سهامدار وساپا هستید میشه بگید در صورت ادامه کاهش قیمت استراتژی شما چیه
        با توجه به تجربه چندین ساله شما در مورد این سهم چه باید کرد اگه همینطور بخوان بیارمش پایین
        با تشکر
        سلام بله دارم
        در این شرایط فقط به حد ضررهای خودتون پایبند باشید
        من حد ضررم در وساپا در حال فعال شدن است انشالله که فعال نشه
        فردا روز حساسی برای بنده است
        هر برنامه ای در وساپا داشته باشن باز هم ما مجبوریم به حد ضرر خودمون پایبند باشیم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3033

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          سلام وعرض ادب واحترام

هفته آینده شاخص میتونه مثبت باشه ولی روند اصلی صعودی حدودا یکماه دیگه میتونه شروع بشه

فک کنم بازار فردا نیمچه مثبتشو شروع کنه البته بازهم تاکیدا عرض میکنم روند اصلی صعودی حدودا یکماه طول خواهد کشید به امید خدا

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3033

در مقاطع زمانی خاصی دیگه حد استاپ لاس معنی و مفهومی نداره یعنی در این نوع مقاطع فروش اتش زدن به اموال محسوب میشه این مقطع یکی از مقطع هایی است که فروش سهام اکثر بنگاه های اقتصادی اتش زدن به اموال شخصی است

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14637

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              در مقاطع زمانی خاصی دیگه حد استاپ لاس معنی و مفهومی نداره یعنی در این نوع مقاطع فروش اتش زدن به اموال محسوب میشه این مقطع یکی از مقطع هایی است که فروش سهام اکثر بنگاه های اقتصادی اتش زدن به اموال شخصی است
              با سلام و درود
              من با وجودی که حرف شما رو قبول دارم
              اما
              باز هم به حد ضررهای خودم پایبند میمونم اگر فعال بشن طلا هم باشن خارج میشم
              فردا حکشتی 2000 تومان از دست بده من با ضرر خارج میشم تعارف هم باهاش نمیکنم
              در کل سهام سبدم به حد ضررهایی که دارم پایبند میمونم بدون تعارف عمل میکنم.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14637

حجم معاملات در مثبت ها به شددت کم و ضعیف است
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

اتفاقات مرزی بین ایران و طالبان داره کم کم از حد طبیعی خارج میشه
                  آمریکا وقتی از افغانستان رفت گفتن 80 میلیارد دلار تجهیزات جا گذاشتیم
                  کی باور میکنه این درست باشه
                  ولی علت این کار چیست؟؟
                  در یمن هر روز عربستان اعلام میکنه ایران به حوثی ها موشک میده ایران هم میگه دروغه
                  طالبان اگر با ایران وارد جنگ بشن عربستان تمام تسلیحات به روز را در اختیار اینها قرار میده و اگر ایران شاکی بشه که چرا عربستان به طالبان سلاح میشه
                  در جواب خواهند گفت کسی طلاح نداده از همون 80 میلیارد دلار تجهیزات باقی مانده در افغانستان استفاده میکنن
                  انشالله که اشتباه برداشت کرده باشم ولی به طور جد معتقدم طالبان با هماهنگی آمریکا عربستان و اسرائیل در افغانستان مستقر شدن تا به وقتش به ایران حمله کنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Hssn_mohammadi
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 220

با سلام و درود
                    من با وجودی که حرف شما رو قبول دارم
                    اما
                    باز هم به حد ضررهای خودم پایبند میمونم اگر فعال بشن طلا هم باشن خارج میشم
                    فردا حکشتی 2000 تومان از دست بده من با ضرر خارج میشم تعارف هم باهاش نمیکنم
                    در کل سهام سبدم به حد ضررهایی که دارم پایبند میمونم بدون تعارف عمل میکنم.
                    سلام روز به خیر
                    حد ضرر رو با قیمت پایانی لحاظ می کنید؟ قیمت(پایانی یا لحظه ای) چه مدت زیر حد ضرر شما باقی بمونه اقدام به فروش می کنید؟
                    ممنون می شم پاسخ بدید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14637

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                      سلام روز به خیر
                      حد ضرر رو با قیمت پایانی لحاظ می کنید؟ قیمت(پایانی یا لحظه ای) چه مدت زیر حد ضرر شما باقی بمونه اقدام به فروش می کنید؟
                      ممنون می شم پاسخ بدید
                      تکنیکالی باید 3 روز زیر حد ضرر بسته بشه
                      ولی من 3 روز زیر حد ضررم معامله بشه خارج میشم
                      اما اگر شرایط غیر عادی باشه و سهم با صف فروش حد ضرر بزنه همون روز اول ممکنه خارج بشم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14637

تکنیکالی باید 3 روز زیر حد ضرر بسته بشه
                        ولی من 3 روز زیر حد ضررم معامله بشه خارج میشم
                        اما اگر شرایط غیر عادی باشه و سهم با صف فروش حد ضرر بزنه همون روز اول ممکنه خارج بشم
                        البته اینم اشاره کنم که حد ضرر ها را بهتره روی حمایت ها در نظر گرفت ولی اگر کسی حد ضرر را یک درصدی یا عدد خاصی قرار میده دیگه اینکه چند روز زیر اون بسته بشه معنی نداره و با فعال شدن اون باید خارج بشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14637

شاخص کل

آبدیت شاخص کل

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14637

فولاد سود سنگین تقسیم کرده
                            170 تومان بی سابقه بوده
                            سود سهام استانی به 103 ریال رسید اگر فارس هم 70 تومانی تقسیم کنه به سود 110 ریالی میرسه
                            Dps هم احتمالا مثل سال قبل100% باشه که 110 ریال خواهد بود
                            الان شستا با Dps احتمالی 90 ریالی با قیمت 92 تومان معامله میشه و سهام استانی با Dps حدودا 110 ریالی 43 تومان بسته شده
                            استانی ها هر روز دارن ارزنده تر میشن
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/08/02, 18:59.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14637

زخم کهنه
                              زخم کاری
                              و درد بی پایان برجام
                              انشالله یکی از این دفعاتی که میگن توافق میکنیم توافق بکنن
                              دیگه کار به جایی رسیده که خودشون هم حیران هستن و کسی نمیدونه برای چی میرن دورهمی وین
                              خدا کنه در یکی از جلسات موز خورون محض خنده اش هم شده یه توافقی بکنن همون الکی و دولکی و خنده دارش هم برای مردم دلخوشی خواهد بود
                              دیگه تا روزی که توافقی رسمی امضا نشده هیچ کس باور نمیکنه خبری است و هیچ کدوم از بازار ها هم واکنشی نشون نمیده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14637

کرک اسپرد برگشت به یکسال قبل
                                در صنعت پالایشی باید این مورد بیشتر بررسی کرد
                                باید دید گروه پالایشی سال قبل در سه ماهه دوم چقدر سود ساختن
                                البته به شرطی که کرک اسپرد پایین تر نیاد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X