تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    جناب آقای تمام روند سهم شپنا رو برا فردا چطور ارزیابی میکنید ؟
    من کلا روند چهار سهم پالایشی که میرن تو صندوق ETF را صعودی میدونم و عرضه ها را فرصت خرید میبینم
    ولی به نظرم بیشترین رشدهای این گروه را به ترتیب
    شبندر
    شپنا
    شتران
    و شبریز
    خواهند داشت
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• abed
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 427

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      دوستان عزیز ما در این تاپیک سهام خوب بد زیاد معرفی کردیم
      که به نظرم کرازی و شفارا خیلی اذیت کردن و بنده عرض کرده بودم شفارا زیر 800 نمیفروشم ولی الان میبینم این تحلیل جواب نداده و شهامت دارم که بگم اشتباه کردم و در حال خروج از کرازی و شفارا هستم
      خوشبختانه هم کرازی در سود هستیم و شفارا و هم هرکسی که با ما خریده است در سود است
      البته شفارا را 150 معرفی کردیم که سود خوبی داد ولی تحلیل دوم ما روی شفارا جواب لازم را نداد اما بازهم با سود خوب این دو سهم را در حال فروشیم

درود بر شما واحسنت بر اذعان به اینکه تحلیلتان جواب نداده- جایی میخواندم تحلیل گر های موفق به تریدهای ناموفق خود فرصت زیادی نمیدهند و ترید را قطع میکنند و به تریدهای موفق خود بیشتر فرصت میدهند. وبیش از چند ترید موفق در یک دوره زمانی احتیاج ندارند. موفقتر باشید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

عرضه هایی که در گروه پالایشی و البته شپنا شبندر و شتران میشه را فقط فرصت خرید ببینید
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

انصافا قدرت خریدار در شپنا به طرز عجیبی بالاست
          شبندر هرچی میفروشن خریدار بیشتر براش میاد
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیرحمزه
            عضو عادی
            • Dec 2015
            • 223

با سلام خدمت جناب تمام عزیز و دوستان محترم
            از روزی که شما فرمایش کرده بودید بنده شبندر را خریداری کردم و امروز با ازاد شدن بقیه سهام به شبندر هام اضافه کردم .ممنون از وقتی که شما برا دوستان میزارید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

بالاخره چهارمین سهم گروه پالایشی متعلق به صندوق ETF هم امروز کدبه کد زده شد تا هم گام با بقیه بالا بیاد
              گروه پالایشی حرکتی بزرگ را به ترتیب از شبندر آغاز و امروز با استارت شبریز تکمیل کرد
              ---
              فردا هم به تبدیل سبدم از سهام غیر پالایشی به سهام پالایشی ادامه خواهم داد با اولویت شبندر بعد شپنا و شتران در آخر شبریز
              .....
              با همینها تا زمان عرضه صندوق ETF سهامداری کنیم انشالله سود سال را یکجا بدست خواهیم آورد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• nahamya
                عضو فعال
                • May 2014
                • 629

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                بالاخره چهارمین سهم گروه پالایشی متعلق به صندوق ETF هم امروز کدبه کد زده شد تا هم گام با بقیه بالا بیاد
                گروه پالایشی حرکتی بزرگ را به ترتیب از شبندر آغاز و امروز با استارت شبریز تکمیل کرد
                ---
                فردا هم به تبدیل سبدم از سهام غیر پالایشی به سهام پالایشی ادامه خواهم داد با اولویت شبندر بعد شپنا و شتران در آخر شبریز
                .....
                با همینها تا زمان عرضه صندوق ETF سهامداری کنیم انشالله سود سال را یکجا بدست خواهیم آورد

سلام
                خدا قوت میگم و تبریک بابت سهام خوب
                شتران رو خوب گرفتم ولی خریدم رو کامل نکردم پایین

این چند روزه برای خرید کل حجم تعلل کردم و منتظر یه اصلاح کوچیک بودم ولی متاسفانه روندشون قابل تصور نبود برام
                همش این فرض باطل اصلاح شاخص باعث شد پله اخر رو نخرم
                واقعا چه فرصتی دادن شنبدر و شراز پایین تر که سوختشون کردم
                اولویت خرید فردا رو شبندر دارین هنوز ؟

نموداراهاشون رو نگاه میکردم هنوز شبندر و شپنا با زدن سقف کانالشون فاصله دارن کاری که شراز و شتران کردن و بقیه دارن میزنن

اگر یه نفس میگرفتن که خیلی خوب بود ما هم سیراب میشدیم
                impulsive_wave

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                  سلام
                  خدا قوت میگم و تبریک بابت سهام خوب
                  شتران رو خوب گرفتم ولی خریدم رو کامل نکردم پایین

این چند روزه برای خرید کل حجم تعلل کردم و منتظر یه اصلاح کوچیک بودم ولی متاسفانه روندشون قابل تصور نبود برام
                  همش این فرض باطل اصلاح شاخص باعث شد پله اخر رو نخرم
                  واقعا چه فرصتی دادن شنبدر و شراز پایین تر که سوختشون کردم
                  اولویت خرید فردا رو شبندر دارین هنوز ؟

نموداراهاشون رو نگاه میکردم هنوز شبندر و شپنا با زدن سقف کانالشون فاصله دارن کاری که شراز و شتران کردن و بقیه دارن میزنن

اگر یه نفس میگرفتن که خیلی خوب بود ما هم سیراب میشدیم
                  سلام
                  بله بنده اول شبندر میخرم بعد بقیه گروه را دلایل را هم قبلا گفتم
                  در مورد بازار هم شاخص کل سقف کانال را در کمال تعجب شکسته باید منتظر اعداد بالای 1 میلیون باشیم
                  آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/04/27, 18:22.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

شاخص کل
                    نمودار شاخص امروز موفق شده سقف کانال کوتاه مدت خود را حجم بالایی بشکند که میتواند به اندازه عرض کانال رشد نماید
                    و در کمال ناباوری باید هدف این کانال را در محدود 1.5 میلیون واحد اعلام کنیم
                    ....
                    شخصا از لحاظ بنیادی تنها دلیل رشد بازار را وجود و فشار شدید نقدینگی و سیل عظیم ورود پول تازه نفس از خارج بازار میدانیم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

جناب تمام
                      دوست و همکار گرامی
                      درود بر شما.... ارزی سلامتی و تشکر از زحمات تدائم موفقیت ها

یکی از سهام های بسیار ارزشمنذ از لحاظ بنیاذی بفجر است و پتانسیل های خوبی در این شرکت نهفته است
                      که دوستان قطعا اگاهی دارند

یه خواهشی داشتم
                      در ضورتی که برای شما مقدور است ...چارت تکنیکی ان را یک ارزیابی به عمل اورید
                      با تشکر فراوان

ذر پناه خدا باشید

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                        جناب تمام
                        دوست و همکار گرامی
                        درود بر شما.... ارزی سلامتی و تشکر از زحمات تدائم موفقیت ها

یکی از سهام های بسیار ارزشمنذ از لحاظ بنیاذی بفجر است و پتانسیل های خوبی در این شرکت نهفته است
                        که دوستان قطعا اگاهی دارند

یه خواهشی داشتم
                        در ضورتی که برای شما مقدور است ...چارت تکنیکی ان را یک ارزیابی به عمل اورید
                        با تشکر فراوان

ذر پناه خدا باشید
                        چارتش نگاه کردم از بنیادش اصلا اطلاعی ندارم در یکسال گذشته 6.5 برابر شده ولی از نگاه تکنیکالی سقف کانال صعودی را شکسته و اگر بازار همراهی کنه میتونه تا محدود 3900 تومان رشد کنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

یکی از دلایل ارزندگی شبندر در گروه پالایشی که باید به آن توجه کرد
                          جوان بودن پالایشگاه بندر عباس به نسبت گروه پالایشی است
                          که موجب کاهش هزینه های تولید، تولید محصول با کیفیت بیشتر، راندمان بیشتر و ارزش گذاری بیشتر بر روی تجهیزات آن به نسبت بقیه گروه است
                          ...

سال تاسیس و بهره برداری پالایشگاهها
                          .... ☘☘☘
                          معمولا شروع به ساخت پالایشگاهها تا زمان بهره برداری از آن بین 3تا5 سال است.
                          که در زیر زمان بهره برداری پالایشگاهها را جهت برآورد استهلاک تجهیزات و ماشین آلات شرکت و میزان راندمان آن پالایشگاه در نظر میگیریم
                          ...
                          شبندر سال بهره برداری 1376
                          شپنا سال بهره برداری 1358
                          شتران سال بهره برداری 1348
                          شبریز سال بهره برداری 1356
                          .....☘☘☘
                          در مورد پالایشگاهها توجه به این نکته که ارزش تجهیزات خاص در پالایشگاهها به مراتب بیشتر از زمین و املاک آن پالایشگاه است و در بحث تجدید ارزیابی می‌تواند تاثیر زیادی داشته باشد مهم خواهد بود
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

ثتران را هم تبدیل به سهام پالایشی کردیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

دوستان شبندر امروز کلا بسته میمونه ؟ فردا چی ؟
                              صف میلیونی شپنا اصلا اجازه خرید نمیده صبح زدم دیدم ۳۰۰ میلیون باید بفروشن تا نوبت من برسه کنسل کردم شبندر خریدم مقاومت بعدی شپنا و شبندر کجاست؟
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                دوستان شبندر امروز کلا بسته میمونه ؟ فردا چی ؟
                                صف میلیونی شپنا اصلا اجازه خرید نمیده صبح زدم دیدم ۳۰۰ میلیون باید بفروشن تا نوبت من برسه کنسل کردم شبندر خریدم مقاومت بعدی شپنا و شبندر کجاست؟
                                فردا هم بسته است
                                تحلیل سهم چند صفحه قبل تو همین تاپیک موجوده
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X