کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خروج کامل از گروه پالایشی
بقیه سودش مال بقیه انشالله هر کس خرید سود کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظرم اشتباه کردین
شبندر 20000 تومنی و بالاتر و شپنای 10 تومن و بالاتر رو خواهیم دید
دقیقا همینه پالایشی هرجا شل کرد فرصت خریده من چهارشنبه فروختم امروز بالاتر خریدم ....این یعنی از سهم وحشی نوسان نباید گرفت هرجا بفروشی بالاتر باید بزاری سرجاش
شپنا زیر ده هزار فروشش اشتباهه
الان با احتساب افزایش سرمایه رو قیمت ۱۰۰تومن داره معامله میشه اینو فقط حرفه ای های بازار میدونن نه افراد عادی
سلام.جناب تمام
شتران هم از گروه تبعیت میکنه؟ یا فعلا اصلاح داره..تشکر/:.smilingsmiley.:/
جناب تمام عزیز سلام.خداقوت
کاش به استراتژی خودم پایبند بودم.شتران 1628 بود الان 3300/:.negaran.:/
تکنیکال تو بازار ما جواب نمیده..سیمانیها هم درجا زدن......مسءولیت فروش با خودم
به نظرم اشتباه کردین
شبندر 20000 تومنی و بالاتر و شپنای 10 تومن و بالاتر رو خواهیم دید
/:.yead.:/
خوب بالاخره باید کسانی تازه کار و آماتور مثل من که شبندر 1000 تومانی خریدن و شپنا 700 تومانی خریده بودن اشتباه کنن تا شما ها سود کنید
نوش جان شما
...
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام عزیز سلام.خداقوت
کاش به استراتژی خودم پایبند بودم.شتران 1628 بود الان 3300/:.negaran.:/
تکنیکال تو بازار ما جواب نمیده..سیمانیها هم درجا زدن......مسءولیت فروش با خودم
سیمان فقط وقت تلف کنی هست هنوزم دیر نشده هرچی داری با اون ۳گروه عوض کن تا کلاه سرت نرفته...گول تبلیغات یه عده هم نخور اونا هدفشون اینکه گول بزنن ملتو و یا با سود کم پیادشون کنن
یاد شبندر بخیر
در تاریخ 1/2/99 در قیمت 1114 هدف 9 هزار تومان دادیم درست زمانی که کسی به این سهم توجه نمیکرد و صف فروش داشت
و الان قیمت به 4500 رسیده رشد 400 درصدی در 2 ماهه خیلی عالی بود شاید خاطره گروه پالایشی در گروه همسان این گروه و صنعت استراتژیک دیگری در کشور تکرار بشه
سعی میکنم تحلیل های خودم امشب نهایتا تا فردا صبح جمع آوری کنم و به اشتراک بزارم
دوستان عزیز چند وقتی در خدمت شما نخواهم بود
در این مدت چیزهایی گفتیم که موجب رنجش عده ای شد و ممنونم از تمام دوستان که تحمل کردند و در کنارش سودهای خوبی نصیب دوستان شد که انشالله خیرش ببینن
هر انسانی جایزالخطاست ما هم اشتباهاتی زیادی کردیم که انشالله دوستان به بزگواری خودشون ببخشن امروز پالایشی ها را با حدودا 500% سود طی سه ماه خارج شدیم و بقیه سود را به سهامدارن این صنعت واگذار میکنیم و خدا را شکر میکنم در جایی فروختم که نه تنها کسی از خرید این سهام ناراحت نشده که حتی ما را هم نکوهش میکنن که سهام را فروختیم به نظر من معامله ای که دو سر معامله آن راضی باشن بهترین نوع معامله است ما فروختیم با سود عالی راضی هستیم دوستان که خریدن هم راضی هستن
........ آخرین قولی که به دوستان دادیم این بود که یک صنعت به خوبی پالایشی های 3 ماه پیش معرفی کنیم که ارزش جایگزینی مناسب داشته باشن
با بررسی که کردیم تنها صنعتی که ارزش جایگزینی خوبی دارن و بعضی در محدود 0.5 هستن گروه نیروگاهی است
از این بین ما سه تا سهم زیر انتخاب کردیم
دماوند با هدف 20 هزار تومان و 30 هزار تومان
بکهنوج به هدف 20 هزار تومان و 30 هزار تومان
بجهرم با هدف 2000 تومان -3000 تومان
...
به نظر میاد این گروه افزایش سرمایه های خوبی خواهند داشت
و احتمالا بجهرم به خاطر قیمت پایین که دارد از نظر روانی با اقبال بیشتر بازار مواجه شده و سود کوتاه مدتی بیشتر داشته باشد
امروز این سه نماد صف فروش بودند 99/4/21
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام بابت تحلیل های خوبتون و سودهایی که به اعضا رسوندین از شما تشکر میکنم @};-@};-@};-
انشالله خدا 100 در دنیا و 1000 برابر در آخرت بهتون بده
برای خودتون و خانواده محترم آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم
در روزی که همه فروختن بنده سنگین در حدتک سهمی خریدم و با سود کم هم قانع نیستم فقط کافیه برید تو مجمع باهاش و تازه متوجه میشید چه کلاهی سرتون رفته قبل مجمع دارن همرو پیاده میکنن مواظب مافیا باشید ازما گفتن
در روزی که همه فروختن بنده سنگین در حدتک سهمی خریدم و با سود کم هم قانع نیستم فقط کافیه برید تو مجمع باهاش و تازه متوجه میشید چه کلاهی سرتون رفته قبل مجمع دارن همرو پیاده میکنن مواظب مافیا باشید ازما گفتن
تجدید ارزیابی برا شبندر هم میاد ؟
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
بله واس اونم میاد کلا هدفشون بالای ۳۰هزار هست راه شاوان رو همگی خواهند رفت مواظب باشید با سود کم پیادتون نکنن هدف خیلی فراتر از فکر بازار هستش....قیمت امروز شپنا ۳۳۰۰ یادگاری باشه زمان مشخص خواهد کرد که از همینجا حداقل ۵۰۰درصد رو شاخشه دولت کلی کار داره با اینها....همین شپنا ۳هزار درصد تجدید ارزیابی بده میشه سهمی صد تومن ایا سهم صدتومنی تو بازار هست؟بس باید بره بالای ۲۰هزار و ۳۰هزار....
تو مسابقه ماهانه هم ببینید فقط گزوه پالایش و خودرو درصدر بیشترین بازدهی هستن و این یعنی فعلا دولت پشت سهامشه که حسابی رشدش بده تا بتونه گرون بفروشه و سود خوبی کسب کنه تا کمبود بودجشو جبران کنه
نظر