تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14638

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post

جناب تمام عزیز

در رابطه با جمله های لایت شده فکر میکنم اشتباه میکنید.

ببینید شما اگر 1000 تا سهم داشته باشید و این 1000 تا سهم را 1000 تا اردر 1 دانه ای برای فروش بگذارید , در سیستم 1000 نفر را برای فروش نشان میدهد ولی اگر این 1000 تا سهم شما فروش رفت در آنصورت تعداد فروشنده فقط 1 نفر اضافه میشود و نه 1000 نفر.

در محاسبه سرانه -چه خرید و چه فروش - به تعداد خریدار و فروشنده کار داریم . بنابراین اردرهای 1 دانه ای نمیتواند تعداد فروشنده را زیاد تر نشان دهد. مگر آنکه تعداد زیادی افراد با هم هماهنگی داشته باشند و هر کدامشان تنها 1 سهم بفروشد و بعید میدانم که مثلا حداقل 400-500 نفر بیان با هم هماهنگ بشن تا هر کدام با یک کد مجزا یک عدد سهم بفروشند تا بخواهند که تعداد فروشنده را زیاد نشان دهند.

ضمنا" فرمودید که تعداد خریدارها را نمیتوانند دستکاری کنند .

باید عرض کنم که اگر فکر میکنید که تعداد زیادی از افراد میتوانند با هم هماهنگ بشن برای فروش 1 دانه ای , همینطور نیز تعداد زیادی از افراد میتونند با هم هماهنگ بشن و از طریق کارگزاریهاشون یک عدد سهم بخرند.

البته بنده به هیچیک از 2 حالت فوق اعتقاد ندارم فقط خواستم عرض کنم که فکر نکنید شما اگر 1000 تا سهمتان را یک دانه یک دانه بفروشید در اینصورت به تعداد فروشنده 1000 نفر اضافه میشود.خیر اینگونه نیست.

با پوزش
    نمیدونم شما چرا همچین فکر میکنی
    من اشتباه نمیکنم شما اشتباه میکنی که فکر میکنی مطلب به این ساده ای را فقط خودت شما بلدی
    این چیزی که شما گفتی بسیار ساده و یپش پا افتاده است
    واقعا اگر کسی مطالبی که شما گفتی را ندونه مثل این میمونه که بگه من ریاضی بلدم فقط نمیدونم 2ضرب در2 چند میشه
    دوست عزیز اینکه من گفتم تعداد زیاد میان و فروش میزنن را دیدم که میگم حتی دیدم یکی از دوستان خودم 100 تا کد دستش داره چه کارهایی میکنه
    بازم از شما متشکرم که سعی میکنی به ما اطلاعات بدی دم شما گرم
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/05, 21:35.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• آريانا
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 599

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      نمیدونم شما چرا همچین فکر میکنی
      من اشتباه نمیکنم شما اشتباه میکنی که فکر میکنی مطلب به این ساده ای را فقط خودت شما بلدی
      این چیزی که شما گفتی بسیار ساده و یپش پا افتاده است
      واقعا اگر کسی مطالبی که شما گفتی را ندونه مثل این میمونه که بگه من ریاضی بلدم فقط نمیدونم 2ضرب در2 چند میشه
      دوست عزیز اینکه من گفتم تعداد زیاد میان و فروش میزنن را دیدم که میگم حتی دیدم یکی از دوستان خودم 100 تا کد دستش داره چه کارهایی میکنه
      بازم از شما متشکرم که سعی میکنی به ما اطلاعات بدی دم شما گرم
      بنده پوزش میطلبم که شما را ناراحت کردم و فقط برای آخرین بار عرض کنم که پست قبلی شما درست همانند مثالتان بود که ریاضی بلدید و ولی دو 2 تا را نمیدانید چند میشه.

توصیه میکنم یکبار دیگه بدقت پست خود و جواب بنده را بخوانید و اگر اشتباهی رخ داده به جای اینگونه پاسخ ها , پذیرای اشتباه باشید مطمئن باشید نه تنها چیزی از شما کم نخواهد کرد بلکه به اعتبارتان خواهد افزود.

دیگر مزاحمتان نخواهم شد و فقط از نوشته هایتان استفاده خواهیم برد.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14638

دوست عزیز
        من مخلص همه بچه های این تالار هستم
        هرکس خواست نوشته من اون بالا هست بخونه مطالب شما را هم بخونه
        دیگه بهتره بحث نشه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• trojan
          ستاره دار(1)
          • Nov 2013
          • 881

در اين نكته تكنيكي كه بين دوستان خوبم آريانا و تمام ، نكاتي رد و بدل شد ، جناب آريانا صحيح مي فرمايند .
          من وقتي 1000 سهم را مي فروشم چه 1000 تا اردر 1 تايي بگذارم چه 1 عدد اردر 1000 تايي ، چون يك كد هستم سيستم معاملات تعداد فروشنده را 1 نشان مي دهد .

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14638

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
            در اين نكته تكنيكي كه بين دوستان خوبم آريانا و تمام ، نكاتي رد و بدل شد ، جناب آريانا صحيح مي فرمايند .
            من وقتي 1000 سهم را مي فروشم چه 1000 تا اردر 1 تايي بگذارم چه 1 عدد اردر 1000 تايي ، چون يك كد هستم سيستم معاملات تعداد فروشنده را 1 نشان مي دهد .
            مگر شما انتظار دیگه ای داری
            شما انتظار داری 100 بار بفروشی و تو سیستم بزنه 100 نفر فروشنده
            دوستان عزیز بدیهیات بازار را مرور نکنیم
            این مطلب هم واقعا نکته نیست جز بدیهات بازار است
            شما هم اگر مجدد مطلب بنده را بخونید متوجه میشید من اصلا همچین مطلب را نگفتم فقط تعحب میکنم چرا همچین برداشتی شده
            مطلب اولیه من در صفحه قبلی موجود است
            لطفا با دقت بخوانید
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14638

امروز سیستم بازار قطع شده این مطلب ادم یاد روزهای رویایی تابستان میندازه
              انشالله که برای یکبارم شده این خاطره تکرار بشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• trojan
                ستاره دار(1)
                • Nov 2013
                • 881

مگر شما انتظار دیگه ای داری
                شما انتظار داری 100 بار بفروشی و تو سیستم بزنه 100 نفر فروشنده
                دوستان عزیز بدیهیات بازار را مرور نکنیم
                این مطلب هم واقعا نکته نیست جز بدیهات بازار است
                شما هم اگر مجدد مطلب بنده را بخونی من اصلا همچین مطلب را نگفتم فقط تعحب میکنم چرا همچین برداشتی شده
                مطلب اولیه من در صفحه قبلی موجود است
                لطفا با دقت بخوانید

عه ببخشيد آخه ديدم چندتا پست بالاتر جنابعالي برخلاف اين بديهيات نظر داده بوديد گفتم اينجا يه توضيحي بدم همين نكات بديهي رو كه كسي به اشتباه نيفته

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14638

عه ببخشيد آخه ديدم چندتا پست بالاتر جنابعالي برخلاف اين بديهيات نظر داده بوديد گفتم اينجا يه توضيحي بدم همين نكات بديهي رو كه كسي به اشتباه نيفته
                  این مطلبی که من زدم حالا اگر ممکنه بگید کجای اینم طلب نوشتم اگر کسی 100 بار با کدش یک سهم بفروشه براش میزنن 100 نفر فروشنده؟؟

من قبلا روی هر دو مورد تاکید داشتم یعنی قدرت فروشنده را هم بررسی میکردم و به قول شما قیاس با هم یعنی تناسب خریدار و فروشنده تصمیم گیری میکردم
                  ولی
                  طی ماه‌های گذشته زیاد دیدم این تناسب را دستکاری میکنن
                  یعنی با فروش تعداد کم مثلا 1 عددی که طی هفته گذشته صدای همه را درآورد این تناسب را دستکاری میکردن
                  و با زیاد نشان دادن تعداد فروشنده قدرت فروشنده را در برابر خریدار ضعیف جلوه میدادن
                  پس دیگه این آیتم را قابل استناد نمیبینم
                  ولی سرانه خرید حقیقی خیلی مهم تره
                  و اینو نمیتونن دستکاری کنن
                  وقتی سهمی هر کد 200 میلیون خریده یعنی واقعا پول دادن و تا امروز ندیدم بیان و با کدهای زیاد خرید بزنن تا قدرت خریدار کم جلوه کنه
                  و از نظر من اینکه کسی سهمی را میفروشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثلا پول لازم بودن یا بد بودن سهم یا.....
                  ولی مهم تر اینکه وقتی اده زیادی پول زیاد میدن بابت سهمی چرا این هزینه را میکنن؟؟
                  یعنی گول خوردن، یا از دست پولشون خسته شدن یا شاید خبر خاصی دارن یا برنامه مشخصی دارن
                  کلا من برای این فاکتور ارزش زیادی قائل میشم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ع-خاکسار قیری
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 424

سلام این اردر حجم 1 داستان داره زمانهای قدیم هم میگذاشتند و کسی نمیدونست جریان چیه اما من همان سالها کشفش کردم و اسمش گذاشتم علامت سرخپوستی!!
                    زمانیکه این اردر 1 سهمی در قسمت فروشنده ها میاد داره به خریدار میگه نیایید بالا که فروشنده زیاده و سهم میخواد منفی شود و زمانیکه در قسمت خریدار میاد میگه سهم خریدار زیاد داره و سهم میاد بالا
                    البته گاهی اوقات هم دروغ میگن و به عمد خریدار و فروشنده رو میترسانند و نباید قبول کرد علامت انها
                    بستگی داره به وجدان اون فرد که این علامت میده
                    ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                    تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14638

در اصل توسط ع-خاکسار قیری پست شده است View Post
                      سلام این اردر حجم 1 داستان داره زمانهای قدیم هم میگذاشتند و کسی نمیدونست جریان چیه اما من همان سالها کشفش کردم و اسمش گذاشتم علامت سرخپوستی!!
                      زمانیکه این اردر 1 سهمی در قسمت فروشنده ها میاد داره به خریدار میگه نیایید بالا که فروشنده زیاده و سهم میخواد منفی شود و زمانیکه در قسمت خریدار میاد میگه سهم خریدار زیاد داره و سهم میاد بالا
                      البته گاهی اوقات هم دروغ میگن و به عمد خریدار و فروشنده رو میترسانند و نباید قبول کرد علامت انها
                      بستگی داره به وجدان اون فرد که این علامت میده
                      قدیمها اگر خاطر شما باشد محدودیت در نمایش اردر مخفی نبود حجمهای مخفی وجود داشت
                      یعنی اگر شما اردر 100 هزارتای میزاشتی میتونستی روی سیستم فقط 1 سهم نشون بدی
                      من یادم هست روی ودی یکبار چون این کار بازیگرش بدجور خوردم
                      اددر روی سیستم 1 نشون میداد ولی دستور فروش 50 هزار تایی بود میخریدیم و میدیدیم تمام نمیشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• trojan
                        ستاره دار(1)
                        • Nov 2013
                        • 881

این مطلبی که من زدم حالا اگر ممکنه بگید کجای اینم طلب نوشتم اگر کسی 100 بار با کدش یک سهم بفروشه براش میزنن 100 نفر فروشنده؟؟
                        در اين جا كه رنگي كردم :

من قبلا روی هر دو مورد تاکید داشتم یعنی قدرت فروشنده را هم بررسی میکردم و به قول شما قیاس با هم یعنی تناسب خریدار و فروشنده تصمیم گیری میکردم
                        ولی
                        یعنی با فروش تعداد کم مثلا 1 عددی که طی هفته گذشته صدای همه را درآورد این تناسب را دستکاری میکردن
                        و با زیاد نشان دادن تعداد فروشنده قدرت فروشنده را در برابر خریدار ضعیف جلوه میدادن

وقتی سهمی هر کد 200 میلیون خریده یعنی واقعا پول دادن و تا امروز ندیدم بیان و با کدهای زیاد خرید بزنن تا قدرت خریدار کم جلوه کنه
                        و از نظر من اینکه کسی سهمی را میفروشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثلا پول لازم بودن یا بد بودن سهم یا.....
                        ولی مهم تر اینکه وقتی اده زیادی پول زیاد میدن بابت سهمی چرا این هزینه را میکنن؟؟
                        یعنی گول خوردن، یا از دست پولشون خسته شدن یا شاید خبر خاصی دارن یا برنامه مشخصی دارن

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14638

در اين جا كه رنگي كردم :
                          خوب من نوشتم 1 دونه ولی شما چطور فکر کردی من گفتم اگر یک کد 10 تا 100 تا اردر 1 دونه ای بزارنه 100 نفر حساب میشه؟؟؟
                          یعنی من نگفتم و شما بقیه سناریو را نوشتی؟
                          دوست عزیز من میدونم چی مینویسم ولی لطف شما هم با دقت بیشتر بخونید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• trojan
                            ستاره دار(1)
                            • Nov 2013
                            • 881

ولی
                            خوب من نوشتم 1 دونه ولی شما چطور فکر کردی من گفتم اگر یک کد 10 تا 100 تا اردر 1 دونه ای بزارنه 100 نفر حساب میشه؟؟؟
                            یعنی من نگفتم و شما بقیه سناریو را نوشتی؟
                            دوست عزیز من میدونم چی مینویسم ولی لطف شما هم با دقت بیشتر بخونید

خخخخخخ /.:biggrinsmiley.:/
                            باشه

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14638

گروه سیمانی اینقدر افت کردن که حالا حجم مبنا ها داره اذیتشون میکنه
                              این گروه متناسب با بازار رشد نگرد
                              ولی متناسب با بازار افت کرد
                              انشالله که کمی جبران کنن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

گروه سیمانی اینقدر افت کردن که حالا حجم مبنا ها داره اذیتشون میکنه
                                این گروه متناسب با بازار رشد نگرد
                                ولی متناسب با بازار افت کرد
                                انشالله که کمی جبران کنن
                                الان یعنی بقیه سهام کوچک افت زیاد نکردن؟
                                من سهمی دارم که تاالان 60 درصد افت کرده هنوزهم صف فروش هست از گروه قدرتمندبازار هم هست
                                ازاین دست سهام تو بازار فراوان هست
                                باید اول اینهارو جمع میکردن که پول کمتری میخواست

نظر

در حال کار...
                                X